Stopári a stopárky (sk) - súťažná

19. 8. 2022 TraStu

Jana a Adam, vysokoškoláci, leto. Boli mladí, opálení a zamilovaní. Nevadilo im, že nemajú peniaze, mali jeden druhého a sny. Na dovolenku cez prázdniny im stačil spacák, stan, utáborili sa pod hviezdami, na cestovanie stačil jej zdvihnutý prst na odpočívadle a jeho sympatický úsmev. Končiace 90te roky k tomu pridali otvorenosť a energiu.
On trošku poškuľoval po jej kamarátkach a iných spolužiačkach, nešlo mu o neveru, ale chcel ju presvedčiť na trojku, štvorku, ale jej rezolútne nie na čokoľvek, čo zahŕňalo viac ľudí ako ich dvoch a jeho láska k nej, to všetko bola dostatočná hranica.
Ale ten večer veľmi pršalo. A keď prší v Belgicku, tak prší týždne. Stáli zmoknutí na kraji cesty a tušili, že takým mokrým im ešte dlho nik nezastaví. Nálada klesala, objatie už prestávalo hriať a zúfalstvo stúpalo, keď zastavil priam sen. Obrovský obytný karavan polepený kvetmi a vysmiatym dlhovlasým vodičom za volantom. Bezradne sa pozerali, kde majú nastúpiť, keď sa otvorili bočné dvere a vykukla rovnako vysmiata dlhovlasá kráska a zakývala, aby šli dnu. Podporilo ich, že takémuto vysmiatemu osadenstvu to nebude vadiť a vhupli do tepla.
Vnútri bol luxus, žena ich poslala za záves a keď vyšli v suchších šatoch, už ich čakalo naliate pitie. Nemecký pár, kúsok viac starší ako oni, ale vraveli plynule anglicky, tak za polhodinu už prúdila živá debata. A keď začala kolovať ušúľaná voňavá cigareta, neváhali a hlučný smiech sa rozliehal, aj keď karavan zastavil v lese. Bola noc, nenechali ich stavať stan vonku a prepustili im jedno lôžku z dvoch manželských, ktoré boli v aute k dispozícii.
Jane sa už začali snívať farebné sny, chvíľu to vyzeralo, že nastáva kľudná noc, keď Adam zbadal, ako sa ich noví kamaráti prepletajú. Bolo šero, ale rytmické šušťavé zvuky začali prezrádzať, že to nebude náhodne prehodená noha a Adam sa maximálne vzrušil. Janka sa práve prevalila na bok a spod deky sa vystrčil jej zadoček. Oprel sa o ňu svojím tvrdým prirodzením a ona sa začala hýbať. Bol to ich dohodnutý signál, že môže pokračovať. Keby bolo vidieť Adamovi do tváre tak mal oči ako dva taniere, ale neváhal a stiahol jej nohavičky na kolená. Jana bola úplne mokrá. Musela vedieť a počuť čo sa deje, ale Adam sa neodvážil ničím prerušiť ich spojenie. Vkĺzol do nej ako do rozliateho masla, napnutý ako oceľ a začal prirážať a zrýchľovať, akoby mu mohlo niečo ujsť. Jana vzdychala čoraz hlasnejšie, dala si päsť do úst, aby nepriznala, že sú tiež hore. Adam vnoril ruku pod jej tričko a nahmatal vztýčené bradavky, ktoré tak miloval bozkávať. Stlačil ich palcom a ukazovákom a poctivo krúžil, aby Janke priviedol orgazmus. Priestor bol stiesnený a tak mu musela stačiť táto poloha a tak sa snažil neskončiť prvý, ale poistiť si, že Janke sa to bude páčiť. Búšil do nej až zabúdal na seba a z hrdla mu vyšiel hlasnejší ston.
Šuchot vedľa ustal a z druhého lôžka sa ozvalo:
„You can came here if you want...“
Cítil ako Jana stuhla. Ale vlna ešte neukončeného vyvrcholenia a šťastie tejto noci sa usmialo a otočila sa na Adama a šepla: Ale ostane to za hranicami...
Adam skočil dole, pomohol Janke zliezť, vyzliekol sa donaha, potom vyzliekol ju a druhý pár im urobil miesto na letisku. Ľahli si a na moment nevedeli, čo robiť, tak mi priatelia pomohli a začali sa vášnivo bozkávať, boli nahí a v tej tme bolo vidno len siluety a rozviate vlasy. Vzrušenie sa prenieslo aj na Adama, ten si ľahol na chrbát a Janka sa mu oprela zboku lonom o bedro, zahryzla mu do ucha a začala sa robiť. Rukou mu chytila vztýčený penis a honila ho láskavými istými pohybmi. Adam zrazu zacítil na druhom boku druhú nohu a druhá žena sa k nemu privinula, zatiaľ čo ju jej muž miloval zozadu. Cítil jedno malé tvrdé prso na ľavej strane a jedno veľké mäkké na druhej. Jedny vlasy ho šteklili naľavo a jedny napravo. Prekvapovalo ho, že aj mužovo vzrušenie s akým vniká do svojej ženy ho rajcovalo a rukou pritlačil Jankinu panvu k svojej.
Tá už nevedela vydržať a nasadla na neho, inšpirovalo to aj susedov a ten si ľahol vedľa Adama a jeho partnerka na neho. Obidve naraz začali jazdiť, akoby sa pretekali, ktorá príde do cieľa skôr. Zacítil ako druhý muž hladí jeho Janku po stehne a pokračuje na prsia, Janka zavrela oči a vzdychla a tak sa odvážil aj on a zaťal prsty do stehna druhej ženy. Tá napäla svaly a chytila poza Jankin chrbát jeho miešok a stačila. Tým ako sa obrátila viac k Janke, tá neváhala a prisala sa na jej pery. Cítil ako sa Janke sťahujú svaly jej pičky a napína stehná, aby dorážala rýchlejšie a tvrdšie, skoro cítil ako jej tvrdý klitoris trie o jeho pobruško, až kým s úľavou nezakričala a nestuhla v objatí s divoškou vedľa. Svaly jej vagíny rytmicky objímali jeho vtáka a Adam už rovnako nevedel vydržať a mocnými zášklbmi vyvrcholil naraz s Jankinými doznievajúcimi. Ešte ani nestihol prejsť do plytkého dychu, keď vedľa seba počuli rovnako dva silné orgazmy.
„Thank you“ – počul odvedľa, „that was the first time for us...“
Prv než Adam stačil otvoriť ústa, počul ako sa Janka smeje:“
„ Really? You are welcome, tomorrow we can try something more...“