Za €

19. 8. 2022 · 5 793 zhlédnutí JaAoNa2015

S kamoškami sme sa opäť raz vybrali na diskotéku, kde to všetko začalo. Zábava v plnom prúde, mierne pripité sme priťahovali pozornosť chlapcov.
Niet sa ani čo čudovať, kedže aj moje oblečenie bolo viac než vyzývavé. Kratučké šaty na ramienkach, prsia natlačené, spodné prádlo žiadne.
Keď som si šla k baru objednať, pozvali ma dvaja chalani a začali somnou doslova flirtovať. Obzerali si ma a ich dvojzmyselné vety dávali jasne najavo, že sú nadržaný. Obaja sa na mňa natlačili, chytili ma za zadok a jeden z nich povedal: s tebou by sme sa teda vedeli pohrať.
Druhý vybral peniaze, položil ich na pult a povedal: sú tvoje ak si to s tebou môžme rozdať.
Neviem čo sa v tej chvíli somnou stalo, ale ostala som neskutočne nadržaná.
Na bare bolo položených 300€, ktoré som si založila do kabelky, takže to bol jasný súhlas
Zobrali ma do najbližšieho hotelu, kde sa to celé odohralo.
Po príchode na izbu si sadli na posteľ a spýtali sa, či mám rada tvrdý sex. Moja odpoveď bola áno.
Ešte chvíľku si ma obzerali no potom mi nakázali aby som sa vyzliekla. Z pliec som si zhrnula ramienka, šaty padli na zem a stála som pred nimi nahá s očakávaním čo sa bude diať. Ich zvrhlé komentáre naznačovali, že ma čaká divoka noc.
V tom jeden z nich vstal, schmatol ma za vlasy a dal mi preplesk cez zadok s komentárom: ty si ale riadna samica.
Zatlačil ma na kolená, vyzliekli sa a opýtali sa ma, či som pripravená byť poriadne vyšukaná.
Odpovedať som už nestihla, pretože mi do úst natlačil penis najprv jeden, potom druhý.
Ich tvrdé penisi sa striedali v mojich ústach a stále putovali čoraz hlbšie a hlbšie.
Hneď potom ako mi ho jeden z nich zasunul hlboko do krku až tak, že som sa ním pridusila, ten druhý ma prehol cez kraj postele. Bez akéhokoľvek uvažovania ten tvrdý, mokrý penis od slín vrazil do mojej mušličky. Chytil si ma za vlasy, pritiahol k sebe a začal ma od zadu tak tvrdo šukať až som si vypýtala ten druhý do úst. Ochotne ma ním začal dusiť, takže stlmil moje hlasné vzdychy. Po chvíľke si vymenili miesta, no bolo jasne vidieť, že ich zvrhlé chute stále rastú. Ich penisi boli tvrdšie a tvrdšie, tak ako aj somnou zaobchádzali stále zvrhlejšie. Otičili si ma, hodili na posteľ, nohy roztiahli na široko a striedali sa na mojej mušličke ako zmyslov zbavený. Myslím, že moje hlasné vzdychy bolo počuť na celý hotel, no s tým čo prišlo potom sa to nedalo ani porovnať. Jeden si ľahol na posteľ, na ktorého som aj nasadla, no a druhý sa začal tlačit penisom do mojej mušličky so slovami: teraz ti rozšukáme kundu baby.
Dva neskutočne tvrdé penisi začali brázdiť mojou mušličkou a ja slovami neviem opísať ten pocit, ktorý som prežívala. Tie prirážania dvoch navretých penisov v mojej mušličke, preplesky po zadku a to držanie pod krkom ma privádzali do neuveritelnej extázy, ktorá vyustila k obrovsmému orgazmu. Moje telo sa triaslo, mušlicka tiekla a ja som hlasným vzdychaním a kričanim už prosila aby prestali. Oni so slovami: si naša kurvička, stále vrážali svoje penisi do mojej zničenej mušličky a vychutnávali si moje stonanie. Na moje šťastie to už netrvalo dlho, keď jeden svojou dávkou pokropil mušličku a ten druhý horúcim semenom poriadne ostriekal moje telo.