Vráskavá predkožka chameleóna

3. 10. 2022 · 1 361 zhlédnutí lnvictus

Je tu nový. Pochádza z iných dimenzií. Takmer prišiel o uši, pripomínajúce sluchový orgán už dávno vymretých Elfov, kým sa prepchal cez dlhú červiu dieru. Dilatácia času v tom úzkom kanáliku spôsobovala, že jeho putovanie z protiľahlého konca ružového vesmíru trvala, aspoň pre neho, celú večnosť.

"Kuuurwwa, táto zrejme tiež zanedbávala pravidelný fisting" boli jeho prvé slová keď sa jeho novučičké pľúca prvýkrát naplnili vzduchom. "Ako sa dajú tieto sračky normálne dýchať?"

Bol však stvorený na prežitie v omnoho drsnejších podmienkach. Jeho rodnú galaxiu pravidelne zalievala biela lepkavá vesmírna hmota. Každú stredu, piatok a sobotu. Erupcia zo spojenia telies s mimoriadne veľkou hmotou. E=m.c^2. Čistá energia, ktorá kóduje akýkoľvek život všetkými smermi kam ich tajný vesmírny ďalekohľad dovidí.

"Tak nádherne vonia!"
"Je taká chutná, neviem sa jej nabažiť ako krásne mi kĺže po jazyku! "
"Je plná vitamínov, tak si jej dám plnú pusu."

Teraz už len kusé spomienky na svet, odkiaľ pochádza.


V jeho hviezdnej sústave všetci vedeli žiť bez zábran! Užívali si plnými dúškami všetko čo im prišlo do gravitačného poľa orgánov. Tie kedysi slúžili výlučne pre reprodukciu druhu, kým nejaké čudné, nudiace sa stvorenie v lotosovom sede, neprišiel na spôsob ako môže hračkami tieto orgány doviesť do režimu vyšších harmonických vibrácií. A keď hračky neboli práve nabité, pretože občas na planéte zavládla energetická kríza, tak sa vibrácie vyvolávali rytmickým pohybom vlastných končatín či vlastného otvoru na prijímanie potravín. Telá tých stvorení boli tak nádherne pružné! Už len pri myšlienke ohybnom spojení otvorov sa mu tiekli z otvorov husté lepkavé sliny.

On je však teraz z toho pohodlného ružového sveta vypudený. Má dôležitú misiu. Má preskúmať novú neznámu formu života. Ďaleko od výživnej energie.


"Keď si okamžite nezašukám, prídem v dôsledku evolúcie o vtáka. A bez vtáka už nikdy nebude vtáčí spev. Píše to tu akýsi pán Darwin." Konštatuje už po krátkom pohľade do palubného superpočítača, ktorý mu jeho súkmeňovci naimplementovali do fitness náramku.

Vraj je to cool, aj keď necvičíš! Dáva ti pocit, že patríš do skupiny tých, ktorí sa o seba pravidelne starajú...


Jemu by sa teraz určitá špeciálna osobná starostlivosť bezpochýb zišla. Najlepšie nejaký nahý masér s poriadne vyvinutým in-štink-tom. Chcel by cítiť jeho veľký inštinkt hlboko vo svojich útrobách. Vzdychol, iba tak pre sebe pri pohľade na svoje vytiahnuté gule, ktoré sa mu beznádejne hompáľali medzi kolenami. "Raz darmo. Gravitácia si robí svoje." Zabudol si zobrať na misiu tie modré pilulky, ktoré vraj majú antigravitačný účinok a vtákom dávajú krííííídla. Mávol rukou a vytiahnuté gule vrátil naspäť do zadu do diery, odkiaľ vypadli.

"Tí naši inžinieri vyštudovaní na miestnej galaktickej fakulte V dolnej hornej sa nenaučili nič! Tie ich diplomy sú úplne bezcenné papiere", mrmľal si ďalej, kým si prednými končatinami naprával svoje mierne dobité gule. "Mali biť dobité aspoň na 80% percent, takto si ich budem musieť oplieskať sám. "

V tom ho zbadal v piesku ležať pred sebou. Bol celý nahý. Jeho telo pokrývala hrubá opálená koža. Nikto nevie ako dlho ležal v horúcom piesku. Vraj sú zlaté. Chodí sem s ostatnými naháčmi naberať stratenú energiu. Asi naozaj neklamal.

"Poď si ľahnúť ku mne. Leto sa lúči, ale piesok ťa zohreje. A dlane mám tiež horúce."

Z piesku sa začala dvíhať mohutná anténa, ktorú doteraz zakrývala vráskavá kožená ochrana.

Mimozemšťanov pohľad nechtiac zablúdil na týčiaci sa špic vysielača. Leskol sa vo všetkých farbách pri posledných lúčoch zapadajúceho slnka.

"To je také nádherné, chcel by som sa ho dotknúť"

"Som chameleón, môžeme sa o to pokúsiť spolu"


Túto odpoveď už nepočul. Vtiahla ho gravitačná implózia mohutnej čiernej diery, ktorá sa na okamih objavila nad jazerom. Ostatní návštevníci nudapláže počuli len obrovský sonický výbuch a mysleli si, že do teplých krajín odlieta ďalšie lietadlo s dovolenkármi na palube.

"Kuuurwwwa. Naši inžinieri zabudli aktivovať spätnú klapku!" Bola to jeho posledná myšlienka pred výstrekom, ktorého sa stal súčasťou. Výbuch ho rozmetal v pulzujucej červej diere na milión kúskov genetického materiálu.

Z čerstvých rán na chrbte a ramenách od jej ostrých pazúrov pomaly vytekala červená slaná tekutina.


Misia bola úspešne splnená...