Prvá a nečakaná trojka ❤️

14. 10. 2022 · 20 802 zhlédnutí Milf_wife

S manželom sme mali sex pomerne pravidelne.
Ale po čase to skĺzlo do rutiny a pocit osamelosti, frustrácia, manžel často pracuje dlho a každým dňom menej a menej sexu. Postupom času som natrafila na stránky, kďe ženy písali svoje zažitky a oslovili ma niektore. Na moje prekvapenie boli to tie kde ženu mali dvaja. Najskôr som sa tomu branila že to predsa nemôžem, no bolo to čim dalej silnejšie. Bolo to zvláštne. Aj keď úchylné, no veľmi ma to vzrušovalo. Srdce mi búšilo a ja som sa nevedela zastaviť. Hladila som sa, vzdychala a nemohla zastaviť jednu vlnu orgazmu za druhou. Predstava, že ma miluje niekto cudzí a manžel je pri tom bolo presne to, po čom som vlastne celý čas túžila.
Scény, kde sme spolu na verejnosti, kde nás môže každú chvíľu niekto pristihnúť. To bolo ono. Ja som chcela, aby nás pristihli. Aby sa o mňa manžel podelil. Nechal ma použiť ako hračku, ktorá uspokojí potreby a túžby iného muža, ktorého už nikdy nestretneme.
Lenže manžel začal čim ďalej viac a viac žiarliť. Vedela som že tento môj sen nieje možne uskutočniť. No nepustilo ma to stale viac a viac ma to lakalo a priťahovalo.
Tento moj príbeh sa odohral na našej dovolenke v Grecku. Po 7 dnoch vcelku peknej dovolenky zazvonil manželovi telefón z práce. Vraj musí niečo súrne dorobiť na počítači. Nahnevaná som si zobrala tanga bikiny len tak naľahko vybehla von na pláž. Deku som si rozprestrela ďalej od ludi, že by som mala klud. Opalovala som sa potom aj bez vrchneho dielu plaviek, ležiac na brušku zavrela oči a relaxovala a užívala si slnečné lúče ktoré sa dotykali mojej jemnej, po 7dňoch pekne opalenej pokožky. Po asi 2 hodinách som pozrela na mobil a nič manžel ani kde som ani nič. Pomyslela som si “choď do čerta”. Pozrela som po okoli nikde nikoho. Vyzliekla som aj spodny diel a rychlovka zaplavať v mori. Vzrušovalo ma veľmi že by ma tam teraz mohol niekto tak uvidieť holu. Po par minutach som sa vratila na deku a užívala si zasa slniečko tentokrat hola. Z mojho relaxiku ma prebrali až dvaja miestny, keď som videla ako kračaju mojím smerom ani neviem prečo spanikarila som trochu a len sa prikrila rychlo osuškou. Lenže to neuniklo ich pozorným očiam. Keď prišli ku mne spytali sa ma niečo po grécky pochopila som že sú to miestny, a len im naznačila že po grecky nerozumiem. Spytali sa ma, či hovorim po anglicky a keď som odpovedala yes i do, tak si prisadli ku mne a zhovarali sme sa. Vravela som že manžel na mna kašle a že ešte aj teraz na dovolenke pracuje, tak jeden z nich dal dole zo mna tu osušku, že tak krasnej manželke sa to nerobi. Lichotilo mi to a napodiv ani nevadilo že som pri nich holučka. Druhy z nich navrhol že niekedy tu vedia prisť ludia že ma zoberu na kraj pláže kde vraj nik nechodí. Ked sme tam prišli, zastala som asi na krok od nich a pozrela sa im do očí.
Zdali sa obrovskí bolo vidieť cez obtiahnuté plavky že sa im páčim. Vyšší z nich podišiel ku mne ako prvý, objal ma a začal bozkávať. Lízal mi soľ z ucha, krku, ramien. Ten druhý ma obišiel zozadu, kľakol si na zem a začal robiť to isté, ale zospodu. Lízal najprv stehná, pomaly a dôkladne. Šťavičky zo mňa vytekali prúdom po vnútorných častiach stehien a určite to cítil aj on.
Bol ako také zviera, čo sa riadi inštinktami, pachom a chuťou.Prvý z nich ma prestal bozkávať, chytil moje prsia do oboch rúk, pritisol ich k sebe a začal sať vzrušené bradavky.
Dole pritom druhý po prúdoch lásky postupoval sebaisto smerom k jaskynke a zadočku. Dlhým, vlhkým a teplým jazykom nevynechal jediné miesto a vždy na chvíľu nakukol do mušličky a zabrnkal na klitoris. To sa mi už podlamovali kolená a nebyť prvého, ktorý ma držal za prsia, už by som bola na zemi. Po mojom prvom orgazme ma nechali sadnúť si a vydýchať.
Netrvalo dlho a moji milenci si začali pýtať odplatu. Nikdy som sa na dĺžku manželovho penisu nesťažovala, no takéto niečo som ešte nevidela. V prvej chvíli som chcela utiecť, nedali mi však na výber. Pristúpili ku mne a ja som ich poslušne začala ochutnávať. Potom sa jeden z nich presunul za mňa a ja som vedela, čo príde. Tá predstava ma vzrušovala. Vošiel do mňa a hoci som si myslela, že sa nezmestí, všetko bolo inak. Prestala som myslieť na to, kde som a čo som. Bola som v extáze. Bola som ich hračkou a oni určovali, ako sa zahrajú.
Keď som si myslela, že sa blíži koniec, ten, čo bol za mnou, si ma chytil za prsia. Pevne ich stisol a prevalil ma na seba. Ležala som chrbtom na jeho bruchu a pritom mi pomaly ale dôkladne aj naďalej plnil moju mušličku. Šťavy mi prúdom od vzrušenia stekali na jeho stehná. Ten pred nami ma láskal jazykom, čo ešte viac stupňovalo moje vzrušenie. Prechádzali mnou vlny rozkoše a opojenia. Niečo také som doposiaľ nezažila. Bola som úplne omámená a bezvládna. Vôbec som neprotestovala, keď mi stále ležiac na jeho bruchu pridvihli nohy a začali rozotierať moje šťavičky po celej jaskynke a zadočku.
Čoraz dôkladnejšie pritláčali na zadoček a aj keď som tušila, kam to smeruje, nebránila som sa. Zadoček ma vždy vzrušoval a milovala som to. Nikdy som tam však nemal nič tak obrovské.
Jeden prst onedlho vystriedal druhý a potom aj tretí. Hnietol a štípal mi pritom bradavky a ja som si pomáhala klitorisom. Zanedlho mi ale odtlačil ruku druhý a razantne natlačil penis presne tam. Nevedela som, ako sa mám brániť. A či sa vôbec chcem brániť.
Mala som absolútne vyplnené obe dierky a nechala sa zneužiť oboma naraz. Škriabala som a hrýzla a z posledných síl kričala od vzrušenia. Trvalo to asi dve hodiny. Striedali si ma ako štetku, ktora to chce tvrdo a chce byť zneužívaná. Po mojich nekonečných orgazmoch som v zadočku pocítila známy pocit a celý otvor sa začal plniť vriacou tekutinou a onedlho na to aj druhý vypumpoval svoju dávku. Zničená a bezvládna som tam ležala, oni si sli zaplávať, ked som trochu prisla k sebe volali ma tiež. Nevládala som a tak po chvili som vyšla na breh. Povedala som im, že kde tu je nejaká sprcha, aby manžel nič nespozoroval. Zaviedli ma ku jednej a keď som z nej vyšla nebolo po nich ani stopy. Vrátila som sa na hotel, kde manžel stále pracoval, ale mne to bolo jedno. Povedala som mu ahoj už som tu, on len zamrmlal ako bolo a ja že super. Lahla som si do postele zavrela oči a stále dookola sa vracala k tomu istému.

Nahlásit komentář