Musela som poslúchať

29. 10. 2022 · 2 680 zhlédnutí mladyparik61

Piatkový večer ako každý iný. Až na jednu maličkosť, trošku sme sa odviazali a vypili si. Práve tá troška alkoholu spôsobila niečo čo som nikdy nezažila. Obaja sme vedeli ako tento večer dopadne, neskutočne sme sa tešili, že si zašukáme. Čakali sme sex,taký ako máme stále, nič nové, iba taká “klasika”.
Po teplej sprche sme si v lahli do postele. Nálada bola super.
Zrazu mi muž nakázal aby som si lahla na kraj postele.
Klakol si predomňa, z chuťou na moju vlhkú mušličku sa mi zaboril do lona. Jazykom mi dráždil klitoris, prechádzal mi ním hore dole. Moje vzdychanie naberalo na intenzite, vedela som, že čo chvíla príde k orgazmu. Zrazu, môj drahý prestal. Jemne ma len dráždil. Vedela som , že to robí naschval. Hlavu som sa mu snažila pritlačiť na moju mokrú kundičku ale nedalo sa. Bol zapretý a stál si za svojim. Nechcel aby som sa už spravila, tak sa len somňou pohrával. Po chvíli ma poprosil aby som si pekne klakla pred neho a pohrala sa mu z riadne tvrdým penisom. Neváhala som. Klakla som si, vzala si jeho tvrdé náradie do rúk, a začala som mu ho sať, hrať sa s ním, dráždiť mu žaluď jazykom. Chytil ma za hlavu a poriadne začal prirážať do mojich úst. Chvílu som ho ešte fajčila, vycmúlala mu gulky, jemne podráždila análik prstami.
Postavila som sa, strčila mu jazyk to úst. Chvílu sme sa vášnivo bozkávali. Nasledoval sex na stojáka. Milujem to. Celý čas si ma držal za vlasy, za moje oblé boky. Keď ma zrazu poriadne chytil za vlasy, pritiahol si ma a potiahol za môj dlhý čierny cop.
Vedela som presne čo nasleduje, prišlo niečo čo som vôbec nečakala.
Ja dominantná žena, nie len vo vzťahu ale aj v sexe som sa musela podradiť svojmu pánovi.
Vlasy mi ťahal, bozkával ma na krku, na prsiach, kúsal ma, cucal mi každý kúsok tela.
Položil si ma na postel. Prstoval ma tak intenzívne a tak silno. Čakal, že sa spravím a svojím výstrekom ho celého ostriekam. To by sa načakal :) zadržiavala som to kým sa dalo. Prosila som ho aby mi dovolil sa pohrať s ním. Mala som neskutočnú chuť na jeho stoporený penis a na jeho riťku. Chcela som mu ju len vylízať a vyprstovať, čo viem, že miluje, zak som dúfala, že mi to povolí. No, nestalo sa. Zakázal mi sa ho dotýkať. Chcel iba mňa robiť a dosiahnuť moje vyvrcholenie. Na moju otázku či máme zo sebou nejakú hračku odpovedal jasne, “mám pre teba živú hračku, ty si moja hračka, budem sa s tebou hrať”. Potešila som sa. Prosila som ho, aby ma urobil jazykom. Nechcel. Nepristúpil na to. Pokračoval stále rukami. Zrazu ma posunul, a na šupu zasunul svoj tvrdý penis do mojej mušličky. Prirážal stále intenzívnejšie a intenzívnejšie. Dostala som jasný rozkaz, “sprav sa”!
Klitoris som si dráždila rukou, zatial čo moj drahý do mňa prirážal. Do pár minút to prišlo. Striaslo ma, moje telo sa chvelo, konečne prišlo uvolnenie. Z mušličky mi vytekala štavička, jej množstvo hovorilo za všetko. Nohy sa mi triasli. Ani som sa nestihla spamätať a už ma môj drahý ťahal za vlasy na zem. Opäť fajka. Mňam. A potom som sa dočkala. Môj pán povolil aby som sa pohrala ja s ním. Lahol si na chrbát, rozkročil nohy a nechal sa híčkať. Pokračovala som vo fajke. Vylízala som mu análik, vyprstovala som ho. Pekne sa postarala a potom šup nasadla na jeho tvrdý penis. Chvílka jazdenia v rôznych polohách bola tiež super.
Postavili sme sa, nakázala som mu ja aby ma vyšukal a vystriekal sa mi na riťku. Poslúchol. Prirážal silno silno, naše vzdychanie bolo silné, intenzívne.
Keď už bol tesne pred výstrekom, zchmatol ma za vlasy, potlačil k zemi. Chvíla fajky a jeho teplá dávka semena mi pumpovala do úst.
Plné ústa semena. Mňam, prehltla som a všetko pekne zpapala na jeho rozkaz.
Túto noc som krásne poslúchala. Obaja sme si ten sex nadmieru užili a dúfam, že ma môj drahý ešte niekedy takto prekvapí.