21 športovec

24. 11. 2022 · 3 717 zhlédnutí Mickajedina

Stalo sa to alebo nie?
Je nedeľa ráno, zhruba 5 hodín a ja kráčam mestom. Sama naspäť do hotela.. pohmkavam si posledné songy, pretancovana, úžasná noc kde som sa vybláznila. V riflovej sukničke, čiernych lodičkach a čiernom priliehavom, čipkovanom tričku si vychutnávam čerstvý vzduch. Prídem k výťahu v našom hoteli,kde rovno za mnou prichádzajú dvaja mladší chlapci. Idú so mnou do výťahu, kde si všimnem, že jeden z nich má košeľu, hodvábnu, jemnú... vysoký, tmavovlasý, jemne opálená pokožka, krásny úsmev a chutné pery. Mám slabosť pre košele a pre pekné pery. Tie gombiky, ktoré môžem rozopinat a jemne bozkavat jeho telo a cítiť jeho vôňu a vzrušenie... inštinktívne si oliznem pery..
Ani neviem ako...a prihovorili sa mi... porozprávali sme sa kto kde bol a ako sme sa bavili. Jeho kamarát išiel na izbu, zatiaľ čo my dvaja sme sa este rozprávali. Uvedomila som si, že ho ozaj chcem..chcem po ňom vyjsť..hneď.. kedy je taka príležitosť? Prečo by som to nemala urobiť? Je to pre mňa ako magnet, urobiť si to po svojom..Zavolala som ho na vino ku mne do izby.
Prišiel mi taký sladký, milý a nevinný. Gauč som mala oproti veľkej postele. Naliala som nám víno,sadla si vedľa neho a obaja sme sa pousmiali. Videla som, že zostal trosku neistý. Hneď má upozornil, že nepatrí medzi grazlov a že sa snaží byť slušný chlapec. V tej chvili som si pomyslela, že no ale ja nie:) o to viac som ho chcela dostať. Keď mi vravel jeho meno a ako trpí športom.. mlčala som..iba som sa zdvihla, podišla k nemu...pohladila ho po kolenách...smerom k stehnam a sadla som si na neho. Dívala som sa mu do očí po celý čas..olízla si pery a pobozkala ho.. chutil tak sladko..jemne a pritom neskutočne dobre. Bozkávali sme sa pomaly a jemne. Bolo cítiť, že sa neponáhľame nikam. Obaja sme mali zimomriavky a vychutnávali si pery a naše jazyky..pohladil mi zadoček, išiel pod sukničke, hladil stehno, prišiel mi po kundičke ale znovu skončil na zadku. V druhej ruke držal pohár vina, z ktorého som sa napila a ešte s vínom v puse ho pobozkala. Rozopla som mu košeľu,jemne si vychutnávala jeho pokožku a vôňu. Cítila som ako mám chuť do neho zahryznúť. Rukou som cítila aký bol tvrdý a vzrušený. Už som sa videla na ňom.
Postavila som sa v lodičkach pred neho, zobrala mu pohár vína a išla som nám zapnúť hudbu. Hrala nám pieseň Never tear us apart od Bishop Briggs. On zrazu spanikaril. Že toto nemôže, on nie je takýto. Mal 21 rokov,imponovalo mi aký mal rešpekt a zároveň sa snažil pôsobiť slušne. Vyzliekla som si tričko, rozopla podprsenku a podišla k nemu bližšie. Jemne ho oprela o stenu a znovu pobozkala. Moje tvrdé bradavky sa otierali o jeho hruď a pytali si viac. Bolo to take očividné čo chcem. Hladil mi zadocek...zvadzal boj...posepkal mi, že by nemal využívať situáciu. Olizla som mu prst na ruke... jeho hrud.. uško..krk..pery.. a posepkala som mu, že to som tu ja kto zneužíva situáciu a rozopla mu nohavice. Rukou som mu pohladila tvrdého vtáka. Zavzdychal, že toto nevydrží...mi oponovať.. Jemne som ho ho posunula k posteli a strčila do neho. Začala som ho rovno fajčiť, užívať si jeho chuť a stonanie...lizala som mu ho a hrala s nim..Vtedy povedal ze to vzdáva a že bude celý môj.. vyzliekla som si sukničku, sadla som si na neho a keď do mňa vnikal,povedala som mu, že konečne...Nevedela som už vydržať,chcela som ho hneď. On však spomalil a prešiel mi prstami po perach.. pritiahol k sebe a vášnivo bozkával. Keď mi dával prsty medzi moje prsty a spojil dlane a doražal jemne, zbadala som sa, že ved on ma viac miluje ako šuká. Bol tak prirodzene jemný a nežný, čo som vôbec nečakala. Sal mi bradavky,vychutnaval si každý kúsok môjho tela. Hrala k tomu pomalá hudba, ktorá tomu pridavala grády. Videl aká som nadržaná, že chcem čoraz viac a rýchlejšie. Prevrátil si ma na chrbát a užíval si ma z očí do očí. Jazykom pomalicky prechádzal po krku.. perach..prsiach a jemne vo mne krúžil.. vzdychala som...tiekla a bola nesmierne vzrušená.. v jednej chvíli som mu povedala.. :"Pojeb ma už prosím"
Prevrátil ma, dala som sa na štyri a ponoril sa do mňa. Už som vedela ze ma nebude šetriť a nevedela som sa dočkať. Bola som taka nadržaná, že som pritom držala tu jeho košeľu a zaborila sa do jej vône. Obaja sme nemali dosť jeden druhého a bolo to z nás cítiť. Spýtala som sa ho či môžem niekomu zavolať teraz.. Chcela som aby nás počul muž ktorý tam mal byť so mnou.. zodvihol a len nás počuval... vzrusilo nás to ešte viac.... on neprestaval.. nahol sa nadomna zozadu...posepkal mi, že to je úžasné a či chcem aby spomalil.. Povedala som mu, neprestavaj.. ešte.. vzdychala viac... už nebol jemný, chytil ma za vlasy,priražal a plieskal po zadku. Ja som v tom orgazme ani nevedela, kedy nám dotyčný zložil.. boli sme obaja úplne inde. Pridával ..pridrzal si ma až sa hneď po mne urobil mne na zadoček..Obaja sme boli hotoví. Keď si hľadal kartičku zo svojej izby..podišiel ku mne a prešiel mi prstami po perach..že takéto niečo ešte nezažil a pobozkal ma....vedeli sme len svoje krstne mená, vek a mesto odkiaľ sme.
Keď odišiel,pustila som si tu pieseň znova,privrela oči, kde som si predstavila, čo som práve zažila...musela som vytiahnuť vibrátor a urobit sa znovu. Tvrdo som zaspala nahá, unavena a spokojná.. Zobudil ma budík na raňajky a ruch pod oknami. Do auta nastupovali mladí chlapci...športovci.. zazrela som ho tam.. presne taký akého som si ho pamätala z výťahu..olizla som si pery a pousmiala som sa.. nepozrel sa už hore, veď nevedel ani kde mam presne izbu a nebolo to dôležité..Ako často sa to stane, že prebehne takáto chémia s úplne neznámym človekom? Nezabudnem jeho tvár:) a nielen tvár... vravím.. úžasná noc..