Čo so mnou robí voda

24. 11. 2022 · 2 040 zhlédnutí Mickajedina

Dnes je tak teplo. Priam horúco a ja čakám, kedy sa konečne objaví pri mne v bazéne. Na kúpalisku je celkom dosť ľudí. Cítim jeho dlane na mojom zadočku. Otočím sa k nemu...konečne je tu. Hneď ma pobozká a ja sa pousmejem. Jeho mokré telo, dlane, pery a veselé oči, ktoré sa mi dívajú na prsia. Rada provokujem a mám vrch plaviek bez výstuže, aby bolo vidno ako mi stoja bradavky. Miluje ich.. moje prsia..bruško.. zadoček... mňa. Hladí ma jemne v bazéne a mňa vždy vzrušuje dráždenie vo vode. Otočím sa k nemu chrbatom, aby cítil môj zadoček. Jemne si šúcham zadok o jeho stehná...penis .... Cítim ako tvrdne..Pošepká mi, nech s tým prestanem. Nebude môcť vyjsť z bazéna zase kvôli mne. Všetko čo sa nemôže, je pre mňa tak trošku ako magnet. Otočím sa k nemu, pobozkám ho. Jeho jazyk cítiť tak nadržane, rukou mu prejdem po mokrej hrudi až k jeho vtáku. Je tvrdý...pružný..pripravený..Šepká mi niečo v zmysle... zlatko prestaň, vieš veľmi dobre čo so mnou robíš. Moje tvrdé bradavky tomu veľmi nepomáhajú. Mokré telo a môj nadržaný pohľad hovoria za všetko.
Ľudia v bazéne sa pomaličky zberajú domov..blíži sa záverečná hodinka a nastal môj čas. Rukou mu vleziem do plaviek a pohonim mu ho jemnučko. Hľadím mu ho úplne pomaly, vychutnávam si každý pohyb, ktorý robím. Je vzrušený, hneď mi chytá ruku aby som s tým prestala. Nedám sa odradiť,chcem pokračovať. Dívam sa na neho vzrušene s prosíkom v očiach. Úplne sa k nemu pritiahnem, pohladí mi zadoček až pri kundičku. Prejde mi po zadku, chrbáte a prejde k prsiam. Hľadí mi nenápadne bradavky a kontroluje ľudí okolo nás. Ruky mi dáva preč z rozkroku..tak ho pobozkám. Je čas pritvrdiť. Dám si nohy obkročmo aby som cítila jeho tvrdý vták na mne. Plne si uvedomujem, že sú okolo nás ľudia, ale o to viac ma to berie. Cítim ako mi sem tam pohladí bradavku a ako mi zavzdycha do ucha. Zahryznem mu do pleca, privrem oči a šucham sa o jeho tvrdý vták. Pobozkam mu krk...Je to pre mňa také vzrušujúce, nemôžem si pomôcť.
Všetko robím uplne pomaličky a jemne. Naše vzrušenie narastá o to rýchlejšie. V jednej chvíli si odsuniem plavky nabok a chcem aby bol vo mne hneď teraz. Hryziem si spodnú peru. Viem ako moc ho teraz chcem. Vedľa nás hučí voda z masážnej trysky, čo mi dáva čas mu zavzdychať do ucha. Chytím mu ho a pekne zasuniem do seba. Obaja zavzdycháme. Chvilku takto zostaneme stáť.. on vo mne.. prehnem sa dozadu, aby som si namočila vlasy... on ma drží okolo pása a pritom na neho dorazím párkrát. Príležitosť urobiť rýchlejší pohyb si nemôžem nechať ujsť. Prichytím sa okraja bazéna, aby som sa pritlačila na neho až po koreň. Kvapká mi voda z vlasov na prsia... telo.. som taká vzrušená.. Neustále kontroluje, či sa na nás nikto nedíva, keďže mne to je jedno. Jemne na ňom jazdím panvou, tak aby to pôsobilo, že sme len v objatí. Nikto nás nemôže zbadať. Zaprem sa do neho ešte viac, pery mam zaborené v jeho pleci a dívam sa na ľudí okolo nás...
V jednej chvíli sa mi stretnú oči s mužom na terase. Vysoký tmavovlasý, slnečné okuliare, opálená, fešák..proste jebateľný. Stretli sa nám oči viackrát po sebe. On vie čo robíme! Díva sa priamo na nás. Vidí ma ako vzdycham s pootvorenými ústami. Ako som si dala prst do pusy, ktorý si jemne zahryznem....som ozaj nadržaná a uplne ma rajcuje, že sa na nás tak uprene pozerá. Pokračujem stále pomaly, idem sa zblázniť, lebo by som si priala aby tu nikto nebol, nech sa môžem rozbehnúť tak ako to teraz potrebujem. Do toho počujem jeho vzdychy, Cítim, že prestava kontrolovať situaciu. Pokračujem ďalej, s tým, že mám neustály očný kontakt s fešakom na terase.
Musel byť z toho vzrušený, keď videl ako mi prešiel popod plavky a pohladil mi bradavku a ja som privrela oči. Z čoho som viac nadržaná? Z toho, že nemôžem šukať mojím tempom, alebo z toho ako vzrušujem iného muža? Myslela som na to, aké by to bolo,keby sa dvihne, prišiel by k nám do bazéna, s pohľadom do očí...bez slov by ma zodvihol a položil na kraj bazéna ...dal mi vašnivú jazýčkovu.. rukami prešiel po stehnách, po kundičke..a začal ma lízať priamo tam. Nikto by tam nebol a ja by som sa mu oddala celá. Cítila som čoraz väčšie napätie... bože už budem... už budem... zahryzla som sa mu do pleca, aby som svoj orgazmus schovala pred všetkými a dívala sa na fešáka. Hryzol si spodnú peru, videl môj orgazmus v priamom prenose medzi ďalšími ľuďmi v bazéne a musel vedieť, že ma urobil on...vedel to?.otočila som sa mu zozadu...akoby sa nič pred chvíľkou nestalo.. hladil ma..bozkaval.. rukami mi stlačil prsia v plavkách,pôsobilo to, že ma objal. Pritom mi prešiel po bradavkách...môj fešák v tom momente rýchlou chôdzou išiel z terasy preč..na jeho modrých plavkách bolo očividné, že sa urobil. V ten istý moment vošiel do mňa zozadu, párkrát zasunul a zavzdychal mi do ucha...priamo pri krku...už som si nemohol pomôcť... a urobil sa...priamo tam.. pošepkal mi: "Bože, ty si taká mrcha." ... a ja som sa pousmiala ... to veru som...