Kolemjdouci. Pro odvazne

28. 2. 2023 · 10 317 zhlédnutí kdyzjinaknedas

Navrhuji si vyrazit nejblizsi teply den na nejblizsi vrchol. I kdyz mozna jen par vetvi u cesty, nam nakonec poslouzi k soulozi. Zalezi, jak moc te stihne o sedlo kola vydrazdit pritomny analni kolicek... Budeme se pousmivat, chytat se zuby za rty a tesit se do sebe.

Rekneme, ze nekde jsme. Mozna trochu na dohled z nedaleke cyklostezky ale vem to cert. Maximalne prijde nejaky cumil a kdyz by nam sedl, nechal bych ho te decentne profackovat. Asi jen rukou... Kola jsou odhozena a ja z nich sundavam retez, kterym kolo bezne zamykam. Tobe dle planu pada usmev a bez vahani odevzdavas obe ruce nad hlavou, ke stromu s poradne hrubou kurou. Stahuju ti leginy a z kalhotek olizuju tve stavnate poteseni. Kdyz mam dost jednim polomirenym plivancem vse vratim zpet do v tu dobu uz pretrzenych zmuchlanych kalhotek a vrazim ti to jako roubik do pusy. To jsi necekala a zacinas se mirne desit. Tedy vse jde podle planu...

Za vlasky te stahnu na kolena, jednu nohu si hodim na parez a pomalu ti cele me brutelne natesene a tvrde pero strkam hluboko do pusiny vedle kalhotek. Tak hluboko, jak jen dovolis + dve vteriny,
mozna tri... zkratka do mirnych slz
:)
Kdyz mas dost a sotva lapes po dechu, jeste ti dopreju plnou pusu mych kouli. Protoze to ja rad a miluju kdyz mi ho u toho honis, s cimz nevahas
pero mam jeste tvrdsi a tak te zvedam a vracim bradavkama na kuru blizkeho stromu. Nestihas si ani ladit vlasy, nechces, chces jenom neco nekam hned strcit a citit to v sobe na doraz...
mlatit te zaludem o roztouzeny klin nevydrzim dlouho a uprimne mi nejde ani pomale vniknuti do tve kundicky. Rajcuje me kolicek cnici ze tveho krasneho zadecku, ktery je taktez stale v ocekavani.
Zastenas a citis svuj dech, tedy vuni meho penisu odrazejici se o strom. Zaviras oci. Mrdam te nedockavosti v rychlem tempu abych nakrmil svou zvrhlou prvotouhu a s par placnutim po zadecku a priskrcenim krcku vlasy (doufam, ze je mas delsi :) zpomaluji a zacinam te u pichani drazdit kolickem....

Bradavky uz mas znacne podrazdene od kury ale je ti to jedno a jen se soustredis na prirazy, a na to jak se mi vycpulit co nejvic a dostal jsem se co nejhloubeji do tebe. Citis jak mi v nem tepe. Opet zpomalim abych si rukou v klidu sahl pro tve vlasy a omotal ti je znovu kolem krku. Druhou rukou zacnu pomalu vyndavat kolicek, abych na nej plivnul a opet ti ho cpal zpet. Pritahnu ti vlasy.. Tva stava tece po mym peru a koulich, a kape na velky zeleny list. K nemu se jeste vratime. Po par zasunech kolicku do zadecku a radnem promazani, ti ho davam do ust ke kalhotkam. Vsechny tve sladkosti jsou nyni ve tve puse a uz ti opravdu nejde se moc nadechnout.
Opoustim tvou kundicku a touzim ji v rychlosti preliznout a posat. Udelam to tak ze te polozim do travy a roztahnu si te. Rukama ti ted mackam obe prsa, silne je mnu a prsty skribu bolave bradavky. O chvilku pozdeji si te chytnu pod zadeckem rukama a prizvednu abych se dostal i na tvuj roztouzenej analek. Totalne ho slizu a na zaver radne poplivu… jdeme na nej!

Nevim a neresim jak jsi zvykla a obracim te na 4 zezadu, ale ruce ti podlomim takze lezis spis na hlave a rameni s totalne vycpulenou nadhernou prdelkou… Nekdo jede kolem na kolobezce a je moc zahledenej do svyho zivotniho stylu. Nejaky mladik. Celkem fit.
Nevsima si nas a tak si v klidu pohonim spicku penisu a uziju si tu chvilku pred a tve ocekavani… zasouvam ti ho pomalu do tve rozpalene uzke dirky.

Sukam te do zadecku. Deje se to co oba tolik chceme a vitr si pritom jen tak vane kolem nasich spocenych tel. Kdyz mas zadecek hezky protazeny, pridam na tempu a jednou nohou si dovolim prislapnout ti hlavu k zemi. S citem i bez te vymrdam jak nejlip dovedu.
Moc se ti to zamlouva a vis, ze mas blizko ke svemu vrcholu. Sahas si proto na kundicku a masirujes ji presne tam, kde ti to dela nejlip… nakonec skoro udusena s hlavou v trave a listí se poprve udelas, a poprve ucitis boles meho rozbuseneho pera v tvem zadecku. Uz uz se chystam strikat a napul ovladnuty ejakuacnim demonem ho z tebe vytahuji a drzim si zaluda s vystrikem setrenym jen a jen do tve pusinky. Ty se rozprcana matoris, otacis a rychle ji otviras… strikam ti vetsinu me odmeny primo do tlamicky, neco na rty a neco kape na tve krasne nahe prsa a co cert nechtel, po nich to zteka na ten samej zelenej list, na kterem se leskne uz tva stavicka z uvodu.
Po prvnim vydychani tenhle list zvednu, vse z nej sliznu a jelikoz jsi stale podemnou, poustim tim vse velkou slinou do tve pusinky, kam to vsechno patri.

Presne v tenhle uzasnej moment, se vracel mladik na kolobezce. A asi mu dosla baterka v mobilu protoze si nas tentokrat perfektne vsimnul. Nohou zacal soupat o asfalt aby snizil rychlost prujezdu a tak cas kdy muze spehovat. Je hypnotizovanej tvym touzebnym stenanim nad slasti pritomnosti toho všeho ve tve pusine. Ja si ho vsimam az ted. Ty zatim nic netusis…
Chvilku znervoznim ale nic nerikam. Typek uplne zastavil, bylo to jen par desitek metru od nas. Videl ze te svym stale tvrdym perem zacinam znovu pichat a vnimal ze mi jeho pohled nevadi. Placnu te po zadku a zasunu cele pero do kundicky. Vratim svuj pohled zpet na kolegu a hybnu hlavou “pojd sem”. Borec se rozhledne do vsech stran, flakne s kolobezkou do nejblizsi travy a pozvolna se blizi k nam.
Davam mu signal aby mlcel. Ty porad nic nevis a uzivas si prirazeni. Kolega vypadal na pohodare, tak 25, sportovni postava a potetovane ruce. Jednou rukou si zacal mumlat svou kladu v teplakach a druhou si semnou “boxnul” jako kdyz se zname pul zivota. A pak prisel ten genialni napad….

Kdyz jeho pero bylo zjevne znacne ready, a on sam plny touhy nejen se divat, jednoduchym gestem o prohozeni se, jsem mu vyjasnim svuj plan. Rozzaril se a me je jasne, ze se tu zacinaji plnit sny nas vsech.
Ustedril jsem ti konecne poradnou placanou na zadek, ktery se obratem zbarvil do ruda. Zacinas trosku narikat.
Pomalu z tebe vytahnu sve totalne zmachane pero, kleknu si a preliznu obe tve rozpulzovane dirky.. Postavim se, ustoupim a nas novy kamos se za tebe postavi misto me. Zatimco on o tebe zacne škrtat spickou jeho zaluda a ty stale zijes v tom, ze je to moje pero, ja se tise snazim priloudit se ku tve pusince. Nevyjde to a pod nohama mi praska vetev, coz te donuti po několika minutach otevrit oci.. Uvidis me, jak jen par centimetru od tve tlamicky honim pero a chystam se ti ho vrazit do pusy. V ten samej moment ale borec vnika do tve rozsukane mokre kundicky. Nechapes co se deje… ale drzis. Lapes po dechu kolem meho pera ktere ti vrazim hluboko do krku. Kamos s tepovkou z kolobrndy v tobe neskutecne radi. Drti ti svyma rukama obe pulky zadecku a roztahuje te. Ty sama teprve po par vterinach nakladacky prestavas sat moje pero a uznas za vhodne se otocit a podívat se, kdo vlastne…
Hlava ti prirazenim pomalu nedrzi na krku ale v trhanem pohledu vidis jen blondate delsi vlasy v jeho obliceji a triko pod bradou, ktere vyhrnute odhaluje jeho uchazejici brisky. OK reknes si :) a vracis se s otevrenou pusou pro meho zaluda. Kdyz te mame takhle pekne ucpanou, davama si nad tebou dalsi pest ;)
“Pritvrdime ty kurvicko?” Poprve z nej neco vypadlo…
Davena mym perem se sotva zmuzes na par citoslovcu souhlasu a cekas co bude. Blondak privrzuje na kadenci i hloubce zasunu a ty citis jak ti jeho koule mlati do klitacku. Ja ti drzim krk omotany vlasy a nabodavam ti hlavu na muj dyk. Sahnu si pro koule a snazim se ti je nacpat k peru do pusinky. Jsi ucpana a stesti ti tece z kundicky, pusinky i oci… Po chvilce ti dam nadechnout a ohnu se do travy pro kolicek. Oba na nej s kolegou radne flusneme a on ti ho pomalu nacpe do zadecku. Ja si mezitim uzivam tvuj jazyk tam vzadu a tlacim ti hlavu mezi pulky. Prikazuju ti mi ho poradne poflusat a vylizat. Ukol plnis na vybornou a moc si to uzivam.
Kdyz kolega opet stroze upusti, ze je tva prdelka ready, zvedame te do oblibenych klesti. Za krk a bradavky sedis na nasich chloubach a koukas mi do oci. Dekujes pohledem. Opet slzis…
Kolega ti pousti bradavky a saha ti obema rukama do pusy, kterou roztahuje… vidim tve mandle jak se na nich leskne stava z meho pera. Plivnu ti na ne, chvilku te libam a zase ti naplivu do pusy. Cubicko.. Delam to, dokud se na nas neudelas, coz netrva dlouho.
Miluju zenske orgasmy a tak to i me nenecha chladneho. Spocenej domrdavam tvou kundicku, vzdycham a mam chut te postrikat.
Sundavam te z nasich klacku, typek ti porad roztahuje tlamicku a ty si klekas pod me koule. Po chvilce nahonu ti vystrikam celou pusinku az se mym semenem zacnes davit. V ten moment zacne stenat nas ted uz snad kamos a drti si nadrzene sve zaluda vedle tvych rozcuchanych vlasu. Kdyz me spolknes vrhas se na jeho pero. Pomuzes mu okiznutim kouli a zadecku kdyz se ti zvrhle rozkroci. Pomuzu ti tam nacpat hlavu. Borec strika, na tebe celou… davka jak kdyz tyden nemrdal je cela na tvych kozach, brisku a zteka po kundicce.
Kdyz se vydychavame, koukame na sebe a vnimame prichod reality. Ten rozbije jeho treti projev. “Chces pochcat couro?” Vidim jak se ti rozjizdi usmev plny mrdky a souhlasne vyplatujes jazyk… nahle dostavas krasnou dvojitou sprchu kterou ze sebe smejvas stopy. Nakonec nam na prikaz umejes pera pusinkou, dokud nejsou koser vratit do trenek.