Nevlastná teta - SÚŤAŽNÁ

20. 12. 2022 Rubac69

Každé Vianoce sa stretávame celá rodina u babičky doma. Výnimkou to nebolo ani pred dvoma rokmi na prvý sviatok Vianočný. Babička navarila, napiekla, hostina jak v luxusnom hoteli. Pomaly sme sa zišli všetci, strýkovia, tety, bratranci, sesternice... Bolo nás fakt dosť, ale to je taká naša klasika. Striedali sme sa pri stole, taniere sa nestihali umývať, štamprlíky neustále cinkali. Nemohol chýbať ani môj strýko, ktorý sa pred 5timi rokmi oženil s jednou luxusnou babenkou, ktorá bola o rok a pol staršia odomňa. Určite si ho nezobrala pre jeho láskavé srdce... Ale to je ich vec. Volá sa Katka, má dlhé čierne vlasy, na 100% umelé cecky, ktoré jej nepochybne zaplatil strýko, riťku ze by sa chcel do nej zakusnúť každý a pohlad čo ti postaví vtáka aj na omši. Čosi sa už popilo, zábava v plnom prúde. Ja som sa, ani neviem ako, ocitol na sedačke vedla Katky a kecali sme... Nikdy sme sa spolu nejako moc nerozprávali. To bolo asi tým, že zo mna cítila názor na ňu. No a to mi hneď vpálila do xichtu.
"Tomino, je mi jasné čo si o mne myslíš. Že jaká som ja zlatokopka a piča a že tvojho strýka iba vycucávam..."
Kokos... To jak ma ona prečítala? Odkial vie, čo si o nej myslím? Až ma zamrazilo a usmev mi padol.
"Na to si prosím ťa kde prišla, že si to o tebe myslím?"
"Žena to vycíti... plus aj vidím ako sa tváriš na mňa, vyhýbaš sa mi atď..."
"Ale to sa ti iba zdá a nahováraš si to..."
"Nie nezdá, cítim to z teba... Ale chcem ti povedať, že sa za to na teba nehnevám, nehovorila som samozrejme ani nič tvojmu strýkovi. No a hlavne ťa chcem ubezpečiť, že to nieje pravda..."
"Veď v pohode, ja s tebou žiaden problém nemám..."
Rozprávali sme sa snáď hodinu. Úplne sme vypli okolie. Nenapadlo by ma, že sa s ňou dá normálne pokecať, zasmiať a poprehadzovať nejaké názory či myšlienky. Samozrejme sme u toho popíjali rovnako ako ostatné osadenstvo. No a to sa na Katke podpísalo tak, že velice rýchlo sa jej začal motať jazyk a bolo na nej vidno, že má dosť. Strýko povedal, že jej zavolá taxík domov nech ide radšej spať, že on sa nechystá domov. Ponúkol som sa, že ju odprevadím a dám pozor aby sa jej niečo nestalo predsa len bola už dosť opitá. Strýko nadšene súhlasil, lebo to pre neho znamenalo, že v podstate ani nemusí ísť dnes domov. Hneď mi ponúkol, že sa môžem u nich zložiť a nemusím cestovať cez celú Bratislavu. Súhlasil som a už nadšene objednával taxík. "Hodil" som Katku do auta a tá v podstate okamžite zaspala na mojom ramene. Mal som krásny výhlad na jej kozy. Taxikár nás vysadil, zobral som si Katku na ruky, štýlom Kung-fu otvoril bránku aj vchodové dvere a doslova hodil Katku do postele. Musel som sa neskutočne kontrolovať a biť sám so sebou aby som nezneužil situáciu a pekne si ju nepoobzeral, nepochytal atď. Len som ju zakryl perinou a odišiel do obývačky kukať telku. Zobudil som sa, ako sa hovorí s kohútom, skrútený na sedačke jak huslový klúč. Ale kde sa zobrala tá perina na mne? Zrazu vybehla z kuchyne Katka, celá svieža, sporo odetá iba v minitieločku a minikraťaskoch.
"Ale dobré ránko šípková rúženka. Tuším si nejaký zlomený..."
"Ani neviem ako som tu zaspal..."
"Čo si si nešiel lahnúť do hosťovskej? Alebo kludne si sa mohol zložiť vedla mňa."
"No šak som chcel, ale nejak sa mi to nepodarilo..."
"Chcel si sa zložiť vedla mňa? Škoda, že si zaspal teda... Nerada spinkám sama... "
Nejak laškovne sa na mňa pozerala... Až mi to divné bolo. No v tom som zistil, ze som vlastne oblečený iba v trenkách.
"Ty si ma vyzliekla?"
"No áno, predsa nemohlo byť pohodlné spať s rifliach a mikine... A celkom to bolo zaujímavé. Nejak som dúfala, že sa zobudíš a ty si spal jak drevo..."
"No to som celý ja, nezobudí ma ani pristávajúce lietadlo... Idem hodiť sprchu, nech mi to napraví chrbát."
Vliezil som do sprchy, pustil si horúcu vodu za krk, oprel hlavu a vychutnával si prúd vody. Prebrala ma až Katky ruka na mojom chrbte. Nejak som v to dúfal, čakal to. Bez slova. Len sme sa na seba pozreli a videli si na očiach tú divokú šukačku čo príde. Hneď sme si navzájom strčili jazyky až do hrdla. Ruky nevedeli kam skôr skočiť. Jednou som jej mačkal kozu a druhou jej už jazdil po nadržanej pičke. Cítil som na ruke jak je mokrá (nebolo to zo sprchy), nadržaná a celá žhavá. Strčil som jej dnu dva prsty a zahol ich smerom nahor. Slastne vzdychla, zaklonila hlavu a ponúkla mi svoje kozy na hranie. Prisal som sa jej na bradavku, cucal jej ju, dráždil jazykom. Netrvalo dlho a začali sa jej podlamovať kolená pod nátlakom orgazmu. Cítil som na prstoch ako jej pulzuje pička a ždíma mi prsty. Keď sa spamätala, hneď si klakla a zhltla mi vtáka až som oči vytreštil. Začala ma tak fajčit, že som myslel že okamžite explodujem. Musel som ju trošku spomaliť keď nechcela mať plnú pusu. Nedala si povedať, tak som ju musel schmatnúť, opreť o stenu a zasunúť ho do nej. Prirazil som až po koreň. Opäť zaklonila hlavu a vystrčila ten luxusný zadoček proti mne aby som mal lepší prístup. Rukami som ju za ten zadok držal a jemne jej ho ešte rozťahoval. Pomaly som začal jazdiť. Zrýchlovať tempo. Kňučala jak fena. Povzbudzovala ma, nech ju šukám tvrdšie.
"Buď ticho a drž ty štetka..."
"Och božééééé, budem, bud-e-m... Poď... Pridaj..."
Ešte viac som zrýchlil. Podlomili sa jej kolená a keby niesom na ňu pritisnutý asi by spadla...
"Poď do postele..."
A už ma ťahala za vtáka rovno do spálne. Hodila ma na postel a naskočila na mňa. Narazila sa a okamžite začala jazdiť jak besná. Kozy jej skákali až som ich radšej chytil a hral sa s nimi. Cucal som jej bradavky a jemne ju do nich kúsal. Sem tam ju prepleskol po zadku a prirážal proti nej... Orgazmus číslo 3 sa blížil. Záklon, hlasité vzdychy a neskutočné ždímanie jej pičky až ma skoro spravila. Vytiahla si ho z kundičky a priložila si ho na análik. Nestihol som ani mrknúť a celý môj vták zmizol v jej zadku. Mala ho uzučký, ale evidentne pekne vytrénovaný, lebo jazdila na mne jak profesionálka. Netrvalo dlho a začali sa mi krútiť palce na nohách.
"Už budem... už....."
Dosadla a nechala ma jej vystriekať prdelku. Intenzívnejší orgazmus som nikdy ešte nezažil. Trvalo to celú večnosť. Striekal som snáď pol minuty. Ostala na mne sedieť a ešte sme sa chvílu bozkávali a hladili.
"Taká som rada, že sme sa včera zakecali. Ani nevieš ako moc."
"No toto som fakt nečakal. A ver, že aj ja som rád, že som sa ponúkol ťa odprevadiť."
Vytiahla si môjho vtáka zo zadku a odskákala do sprchy. Ja som sa ešte asi 5 minút spamätával a potom som šiel za ňou. Spolu sme sa osprchovali, este poriadne ochmatali a pooblizovali a radšej som vytiahol päty smer domov. Len čo som nasadol do taxíku, pípol mi telefón.
"Akurát mi pisal tvoj strýko, že je na ceste domov. Ďakujem ti za skvelé ráno a dúfam, že mi čoskoro opäť pretiahneš obe dierky... papaaa"
Usmial som sa a vychutnával si cestu domov s nonstop myšlienkami na moju nevlastnú tetu.......