Veľmi rád by som zažil 🙂

22. 1. 2023 · 1 318 zhlédnutí Napoleon25

Ahojte.
Chcem vopred povedať že je toto môj začiatok písania poviedok,tak budem rád keď budete mat so mnou troška trpezlivosti 🙂

Toto je môj sen, ktorý by som veľmi rád zažil. Mám 33 rokov a pracujem ako čašník. Už dlhšiu dobu pracujem v tej firme. Samozrejme aj ten môj sen. Kolegyňa má okolo 47 rokov,štíhlej postavy asi 165 centimetrov. Strašné by som sa s ňou chcel dostať na trošku vyšší level ako sme. Minulé leto sme dlho spoločne robili každý deň. A vtedy to začalo medzí nami iskriť, vždy po práci sme si písali. Najprv dobrú noc, čo robka atď. Ale potom som sa odhodlal napísať ako veľmi by som sa k nej pritúl,ako ma priťahuje,ako veľmi by som chcel cítiť ako chutí. Všetko bolo opätované ale na koniec sa nič neodohralo. Potom to nejako upadlo a nič sa nedialo.
Teraz sa to vrátilo na tú istú vlnu. Začala ma hladiť po rozkroku ja ju po ritke a prsiach. Strašné moc ma priťahuje ale neviem ako mám pokračovať. Vždy keď dojdem domov z práce tak na ňu myslím, chytím si môj tvrdý vták a predstavujem si ako som s ňou a bozkávam po celom tele, hľadím ju po tej krásnej opálenej ritke. Prsia má trošku ovisnuté ale strašné sa s ními chcem hrajkat a olizovať ich. Zájsť do jej nohavičiek a cítiť ako je krásné mokrá..
Potom si vytiahnuť tvrdé pero a nechať sa ovládať ňou. Cítiť jej horký dych ako sa ku mne približuje a cítiť ako si ho strčí do úst a nechať sa viesť na vlne slasti..
Ak sa vám ľúbila moja poviedka budem rád ak mi napíšete komentáre. Ďakujem...