Veronika

23. 1. 2023 · 1 447 zhlédnutí Raven_Stone

"Nie je to pritesné?":opýtal sa mladého dievčaťa sediaceho vedľa. Zavrtela hlavou.
Zahľadel sa sa na čierne lano, ktoré jej pevne pútalo zápästia za chrbtom. Zaujímali ho dievčatá ako ona a ich túžba preniknúť do sveta BDSM. V poslednom čase mal pocit, že s tým začínajú možno priskoro. Obyčajne to boli ženy po tridsiatke alebo vydaté ženy hľadajúce nové sexuálne podnety do ich až príliš nudného života. Každodenný kolobeh začínajúci sa vyprevadením detí do školy, babských ohováračiek s kolegyňami v práci, vyzdvihnutie detí, nákupy. A tak im nezostávalo príliš energie a ani chuti vymýšľať niečo v spálni.

Veronika mala iba devätnásť, vysoká a krásna v tvári, inteligentná zároveň. Objavila ju pre neho jeho oddaná subinka Zuzka. Veronika, ako prváčka s ňou zdieľala spoločnú izbu na internáte počas štúdia na vysokej škole. Veľmi rýchlo sa skamarátili a netrvalo dlho kým prešli na intímnejšie témy, kedy sa jej Veronika zdôverila, že už dlho túži po tom, aby bola zviazaná lanom. Roman sa odhodlal na menší experiment a dal Zuzane kúsok lana, keď mu prezradila obsah ich rozhovoru. Experiment dopadol viac než úspešne a keď Zuzka spomenula Veronike muža ktorého koníčkom je bondage, jej
zvedavosť nepoznala hraníc.

Teraz tu nervózne sedí vedľa neho, sama tak ako ju tu zanechala Zuzana po krátkom predstavení sa.
"Takže Veronika, ako sa cítiš?": opýtal sa jej. "V pohode": ticho odvetila.
Roman mal dvadsaťsedem, pár dlhšie trvajúcich vzťahov za sebou, ktoré sa skončili rozchodom po tom čo prišlo k priznaniu sa k BDSM. Zástupy žien boli jeho pravidelnými návštevami vyhľadávajúcimi skúsenosti dominanta. Bol populárny v lokálnej scéne a dobre známym pre schopnosť doviesť submisíva cez jeho sexuálne hranice a ukázať mu nový svet plný otvorených túžob, Roman sa vyžíval v ich trénovaní. Vedel že to je pre Veroniku prvý krát, vedel že je nervózna, vedel že netuší čo sa udeje, vedel aj to, že ju nesmierne vzrušuje. Snažil sa nenáhliť, hral sa s jej uškom a nechal ju prebrať iniciatívu. Takmer každý dominant si o sebe myslí, že práve on je najväčší boss. Že sú to oni, ktorí velia, ktorí bezhranične rozkazujú. Tak veľmi sa mýlia. Je to submisív, ktorý velí, ktorý prikazuje. Dominant dôsledne pomáha submisívnym na ich ceste k stanoveným hraniciam a potom im ukáže nové cesty, prevedie ich, pomôže im dosiahnuť maximálne sexuálne uspokojenie a zároveň sa teší z napĺňania
vlastných túžob.

"Stačí, že mi povieš kedy budeš chcieť rozviazať, Veronika": upozornil ju. Začul jej krátky výdych a takmer cítil napätie oslobodiť ju ako mu poďakovala. Ale vedel, že ešte nechce byť rozviazaná. "Máš rada ten pocit keď si zviazaná?". Pokývala hlavou na znak súhlasu. "Máš rada pocit bezmocnosti?": opýtal sa jej a ruka mu spočinula na jej stehne. Pozrela na jeho ruku ako keby tam nemala čo robiť. Roman zámerne poukazoval na jej stav bezmocnosti.
"Vzrušujúce? Keď ti nikto nemôže pomôcť, práve tak ako teraz." Nervózne sa usmiala a stále hľadela na jeho ruku na jej stehne. "Veronika, čo očakávaš že sa teraz stane."
"Ja, .. Ja,.. Ja neviem": nesmelo odvetila.
"Čo chceš aby sa stalo?"
"Neviem." "Vieš Nika, to čo sa tu udeje nikdy neprekročí steny tejto izby, samozrejme pokiaľ si to nebudem želať." Poďakovala mu. "Otvor sa mi Nika. Som tu aby som ti pomohol."
"Ďakujem": znovu odvetila.
"Viem, nie je to ľahké. Vidím že si hanblivá a neskúsená, ale chcem ti v tom pomôcť." Znova sa hanblivo usmiala. "Takže na čo často myslíš. Aké sú tvoje najtajnejšie fantázie keď si líhaš do postele, keď ti ruka skĺzne pod nohavičky, keď sa sama so sebou hráš, čo ťa privádza k orgazmu?" Táto otázka ju tak zaskočila, až jej od údivu bolo vidieť odhalené rady zubov. "Povieš mi Veronika?": a ruka sa mu pomaly presúvala hore stehnom.
"Urobím všetko, čo si budeš priať. Všetko o čom si doteraz snívala ti pomôžem splniť." Ostala ticho, ale Roman vedel že to na ňu účinkuje. Nemusel sa ich ani dotknúť aby zacítil jej vlhké nohavičky. "Priznávam, že nie je jednoduché takto rozprávať úplne neznámemu svoje najtajnejšie sny. Viem, nechceš vyzerať ako kurva, že nie Nika? Nechceš aby som vedel že si neslušné malé dievčatko, tak je?"
"Nie": takmer ani nedýchala.
"Ale ty si skazené dievčatko a chceš po mne, aby som ťa ešte viac skazil": jeho ruka dosiahla okraj sukne ako sa sunula nahor.
"Áno": vzdychla. Roman sa usadil na pohovke tak, že bol k nej takmer bokom, no po celý čas udržiaval očný kontakt. "Chcela by si vedieť čo by som s tebou urobil?": ruka mu prešla naspäť nadol ku kolenu.
"Nie": nesmelo odvetila. "Rád by som ti ukázal to čo som vykonal s tebe podobným dievčaťom." V nemom úžase na neho hľadela kým hanblivo odvrátila hlavu. "Nika, neďaleko odtiaľto je klub, ktorý veľmi dobre poznám. Je súkromný, dostanú sa doň iba ľudia ako ja, ktorý žijú BDSM životom. Jedného večera som ju tam vzal, tak ako by som tam vzal aj teba": so záujmom na neho hľadela. "Hneď vedľa baru je veľká tyč, ktorá spája podlahu so stropom. Niečo ako tyč pre tanečnice v pochybných podnikoch. Ale táto má približne v od jej polovice malé úchyty": vysvetľoval. "Zviazal som jej zápästia o tyč, tak že ruky by mala natiahnuté vysoko nad hlavu. Samozrejme v nezávideniahodnej a dosť zraniteľnej pozícii. Tak ako ty teraz": videl na Nike ako so zamyslením si predstavovala samu seba v jej koži. "Každý kto šiel k barovému pultu pre drink musel prejsť okolo nej, a vieš akí sú chlapi keď majú príležitosť. Ako ju obchádzali neodpustili si dotknúť sa jej. Nevynechali ani jej prsia.": ako rozprával zdvíhal ruky k Veronikiným prsiam. Nemo povzdychla ako skryl jej prsia v dlaniach jeho ruky. "Nemohla ich nijako zastaviť, nemohla urobiť nič, bola v ich moci. Vedela to ona, vedeli by to aj oni. Vedela aj to, že akonáhle by niečo povedala, neváhali by vystaviť jej prsia všetkým na pohľad. Musela tam len tak stáť": držal v rukách jej prsia, akoby to bolo to najcennejšie čoho sa kedy dotýkal. "Tí muži stále a stále chodili okolo nej a vychutnávali si jej poníženie." Veronikine oči sa nachvíľu zatvorili, čo bol neklamný znak toho že sa naozaj vžila do Romanovho rozprávania. "Vieš čo nasledovalo, že áno Nika." Zavrtela hlavou. "Chlapi sú už príliš čitateľný. Dotknú sa tvojich pŕs a akonáhle prekročia túto hranicu idú si ďalej za svojím": jeho ruky padli na jej nohy. Sladko zavzdychla keď sa Romanove ruky prešmykli popod lem jej sukne. "Budú sa chcieť dostať sa ti pod nohavičky, že áno." "Áaaano": nemohla to potlačiť keď zacítila dotyk na jej kopčeku.
"A presne to aj urobili. Začali sa jej dotýkať presne tak ako sa ťa dotýkam ja teraz. Hmatom vnímali každý záhyb jej pyskov a rukami cítili ako veľmi je vzrušená, cítili to teplo, tú príjemnú vlhkosť. Ale oproti nej si vo výhode, keďže ja som tu sám. Bolo ich tam hneď niekoľko, niekoľko párov rúk súčasne si vychutnávajúcich jej telo. Skupinka asi dvadsiatich mužov, všetci nadržaný a odhodlaný si v ten večer užiť." Jej oči sa zatvárali, jej vzrušenie narastalo každou sekundou. Roman vedel, že teraz už ju má v jeho moci. "A boli odvážnejší a odvážnejší": dokončil vetu a odhrnul nohavičky jednou stranou. "Áno, chceli sa dotýkať čerstvého mäsa, dotýkať sa jej najintímnejšej časti tela, prstami preniknúť do nej. Tak ako ja teraz do teba, Nika."
Hlasno vzdychla ako jeho prsty prekĺzli pomedzi pysku a vnikli do jej pičky. "Boli veľmi prekvapený ako je mokrá, prekvapený ako veľmi je vzrušená, To ich povzbudilo." Romanove prsty boli hlboko vo Veronike. "Chceli ju vidieť, tak ako ja teba. Chceli vidieť jej dierku a presne to aj urobili": zdvihol sa z pohovky a odhrnul okraj sukni. "Toto jej jeden z nich urobil": vysvetľoval zatiaľ čo naďalej vyhŕňal jej sukňu. Akonáhle zroloval sukňu nad jej pás a stiahol nohavičky. Veroniku mu pomohla tým, že sa nepatrne nadvihla a v sekunde ich z nej strhol. "Bola vystavená pohľadu všetkých očí": a jemným tlakom jej odtiahol nohy od seba. "Zozbierali sa aby mali čo najlepší výhľad. Pozerali sa a ich ruky chodili po jej tele hore a dole. Každý mal možnosť vyprstiť ju. Vieš si to Nika predstaviť?" Bola čím ďalej tým viac nadržaná, mokrá: Roman zámerne viedol rozhovor tým správnym smerom. "Vieš čo sa dialo potom?" Pokývala hlavou. "Musíš vedieť že ju chceli pretiahnuť": Romanova ruka sa v pravidelnom rytme začala vnárať a vynárať vo Veronikinej pičke. "Každý jeden v miestnosti, pekne jeden po druhom ju chceli vyšukať. Ale mali pre ňu iný plán. Jeden z nich sa natiahol po malom konferenčnom stolíku. Páry rúk ju nadvihli a stolík umiestnili pod ňu tak, že zadok mala mierne vystrčený ponad hranu stolíka. Členky jej pevne zviazali so stehnami. Bola úplne znehybnená, ruky vysoko nad hlavou priviazané o tyč, nohy roztiahnuté, a dierka prístupná všetkým." Veronika začala plynule prirážať oproti Romanovým prstom, dýchanie sa jej zrýchlilo a nabralo na hlasitosti. "Vieš si to predstaviť? Vieš si predstaviť seba na jej mieste?" "Áaaaaaaaano." "Ale to ešte nie je všetko Veronika. Neboli tam len muži, ale aj dievčatá, ženy, priateľky, manželky a partnerky tých mužov. A tiež chceli ochutnať jej pičku. Postupne si kľakli na pred ňu a jazykom jazdili v jej mokrej brázde. Zanedlho mali jazyky hlboko v pičke, prstami sa hrali s jej klitorisom. Všetky sa na nej vystriedali. Veronika takmer nevnímala jeho slová, bola na pokraji orgazmu. Potom si do radu postavili muži. Zástup mužov od pása nadol nahých aby dokončili to čo ich ženy začali. Pozerala sa na nich ako čakajú na svoj prídel, kokoty všetkých tvarov a veľkostí, ktoré budú onedlho v nej. Nedokázala tomu zabrániť." Veronika nahlas prežívala jej prvý dnešný orgazmus. "Prvým v rade som bol ja. Prvý, ktorý velí, ktorý určuje smer, prvý ktorý ju ju pretiahne ako špinavú suku, ktorý sa do nej vystrieka a prenechá ďalším." Na Veroniku sa blížila nová vlna orgazmu. "Aj ženy pomáhali. Niektoré z nich sa všetkými spôsobmi snažili udržať mužské penisy v pozore. Fajčili ich, rukami si v tom pomáhali, všetko s cieľom umožniť im čo najtvrdšie a najrýchlejšie vyšukať tú kurvu." Veronika stonala, kričala ako Romanova ruka hlbšie a rýchlejšie prenikala jej pičkou. Druhý orgazmus sa dostavil, ako ohromná energia prestupovala jej telom, bola ako zviera Kričala so slzami v očiach že chce byť pretiahnutá. "Vážne to chceš Veronika?" "ÁNO." "Chceš cítiť môj kokot v tebe?"
"ÁNO": znovu zakričala. "Chceš aby som ťa vyšukal ako špinavú handru, ktorou aj si?" "ÁAAAAANO": prosila Veronika. "Popros si o môj kokot": ruka mu stále kmitala v jej dierke. "PROSÍM PRETIAHNI MI AKO TÚ POSLEDNÚ KURVU." Roman si odstúpil a nadvihol ju. V okamžiku stiahol nohavice. Nechcel zbytočne premeškať ani sekundu. Nechcel si ju vziať pomaly, nechcel aby sa prv ona zmietala v orgazme, tak bol nadržaný. Vedel že aj ona to chce už mať. Jeho penis v jej pičke. Divoký s zvrhlý sex,
aby ju čím skôr použil. A presne aj to dostala. Romanove ruky pevne zvierali jej boky, drsne ich drvili, izbou sa rozliehal zvuk narážajúcich tiel. Vnikal do nej ťahajúc Veroniku za vlasy, keď to na neho prišlo. Netrvalo to ani pár minút. Náhle ticho prehlušilo všetko Prerušovalo ho iba tiché dýchanie a vôňa vzduchu stále plného elektrizujúceho vzrušenia. Dobrých pätnásť minút prešlo kým ich popreplietané telá ležali na pohovke. Začal ju rozväzovať. Ten nepríjemný pocit, keď sa mlčky na seba pozerali kým jej neuvoľnil ruky. Skúšal odhadnúť aké myšlienky jej prúdili hlavou. Naklonila sa k
Romanovi a pobozkala ho. To vôbec nečakal Usmial sa a pevne ju objal. Zbožňoval ten pocit, tú chvíľu krátko po tom ako padnú sexuálne hranice, keď môže vidieť ten pohľad plný vďaky a porozumenia. "Ten klub je skutočný?": spýtala sa. Znova ju pobozkal. "Všetko môže byť skutočné.": odpovedal jej. Rukou siahla do Romanovho rozkroku. "Rada by som tam niekedy šla." Chcel ju tam vziať, aj hneď by ju tam vedel vziať, ale všetko má svoj čas. Chcel si ju ešte sám pre seba vychutnať, aj tak neskôr bude dostatok času a príležitosti požičať ju ostatným, ale nateraz je jeho. Veľa ju toho
musí ešte naučiť.