Ráno, raníčko

8. 2. 2012 · 11 472 zhlédnutí

Zobudila som nad ránom. Bola sobota, mohla som dlhšie spať, ale ten Valentínsky deň mi nedal zrejme pokoj. Otočila som sa k Tónovi a uvidela som nádherný úkaz. Vlastne takýto pohľad som videla veľakrát, keď som sa zobudila skôr ako manžel. Bol odkrytý, paplón mal kdesi na kolenách a z otvoru pyžama mu vyčnieval jeho nádherne stoporený vták. Deti boli od piatka podvečera u svokrovcov na lyžovačke, nemusela som nič urýchľovať, ani sa ponáhľať na rýchle číslo. Pozerala som sa mu na bambus a cítila som, že ho chcem mať, že ho potrebujem niekam, kde už dlhšie nebol. Pri pohľade na jeho vtáka som cítila medzi nohami príjemné svrbenie, moja pošvička sa začala topiť, roztápať túžobnými šťavami. Rukou som si ju pohladila a prieskumnícky prstom zašla medzi brázdičku. Pysky sa potešili aj roztvorili. Pomaly som vchádzala do lastúrky, jemne sa napichovala a kĺzala k citlivému pošteváčiku. Moja maličká bola štavnatá a mokrá, páčil sa jej pohľad na stoporený penis, ktorý mohutne stál v pozore, len ho konečne uchopiť a použiť. Odďalovala som moje chúťky, sama som si dráždila pošteváčik, jemne ho otáčala, šúchala a dráždila.

S rozkročenými nohami a vyhrnutou nočnou košieľkou som ležala ako nadržaná žena, ktorej chýba tvrdý kolík. Aj mne chýbal, no pohľad na jeho pýchu ma tak vydráždil, že som sa musela ukájať, honiť si dierku a jej kráľovské miesto. Pička mi doslova mlaskala, šťavy ju úplne zalievali. Na pomoc som si priložila druhú ruku, ktorá prestala dráždiť bradavky a prsia. Prstom som sa napichovala, tvrdo vchádzala do nej, tam som sa jej dotkla a zakrúžila po všetkých šťavnatých miestach, potom prst opäť vytiahla na začiatok dierky. Jeden prst ma pichal ako pri súloži, prstom druhej ruky som si dráždila stále citlivý pošteváčik. Pozerala som sa na tučný kyjak a blažene som si predstavovala ako na ňom skáčem, ako ho osedlám, ako ma ten vták dobre pomiluje. Predstavy a aj moje dokonalé dráždenie urobili svoje, cítila som prichádzajúcu rozkoš.

Nechcela som kričať a metať sa na posteli, aby som nezobudila manžela, nemusel vidieť a aj vedieť o mojich nadržaných hrátkach, ktoré obľubujem už desiatky rokov. Rukou som si zakryla ústa a celá roztrasená som si dráždila klitoris, aby silný orgazmus omotal celé moje telo. Zadoček mi vystreľoval a hádzal sa v rozkošnom opojení, šťavy mi striekali na ruku aj plachtu. Bola som dokonale zalepená aj urobená. Oddychovala som, preberala do reálneho života a Tóno stále spal. Len čo som sa upokojila a spamätala, ukojená som sa presunula bližšie k vtákovi, ktorý trčal do výšky. Vzala som do ruky, stiahla predkožku a jemne ho pobozkala, olízla a vtlačila ho do úst. Tóno sa pomaly prebúdzal, pohladkal ma po vlasoch, slastne zamrvil panvou. Dlho som mu nefajčila a neolizovala vtáka, báli sme sa, že nás pristihnú deti. Teraz sa nebránil a občas sa nadvihol, aby ho dostal hlbšie do úst. Cuckal som mu ho a hladkala jeho plné gule.

Z pičky mi vytekala šťava, bola som roztúžená, žaluď medzi perami som zbožňovala a aj jeho celý penis. Lenže Tóno chcel aj niečo iné, prevalil ma na chrbát a hlavu zaboril medzi stehná. Objavil tam potopu, kde olizoval mokré pysky a hlavne roztúžený strapček. Špičkou jazyka po ňom labužnícky kmital, rukami mi stláčal prsia a bradavky. Bol nažhavený a zrejme ma chcel čo najskôr pomilovať. Postavil ma na nohy, oprel o stenu a ohol ma v páse, aby ma mal ako svoju obľúbenú sučku. Kolík zapichol na doraz do rozmočenej pičky a už ma aj začal nebrávať. Pigloval ma, tvrdo do mňa vchádzal, užíval si polohu, ktorá bola pre nás tak povediac sviatočnou. Držala som sa steny, jemne od nej dorážala, aby som mu prirážala zadočkom, aby som cítila jeho silnú kladu. Vták bol totálne nadržaný, cítila som jeho silu, jeho prieniky, aj to, ako sa napína, že onedlho zrejme vystrieka chuchvalce spermií. Lenže Tóno ešte nechcel vystrielať svoje zásoby, Zvalil ma na posteľ, kde ma dal do polohy, aby som ležala na boku.

Nadvihol mi nohu a svoj kolík zasunul tam, kde patril. Pritiahol ma k sebe, v náručí a objatí sme sa náruživo bozkávali a zároveň sa napichovali. Držal mi silno zadoček, ktorý k sebe pritláčal, aby ma dokonale obrábal a miloval. Tvrdý penis bol ako zbláznený, úžíval si moju dierku, menil rýchlosť aj intenzitu pichania. Ledva som dýchala, bozky aj milovanie ma tak rozvášnili, že som sotva lapala po vzduchu. Bolo to práve naše trtakanie, ako sme v sebe pred časom objavili. A to som zase prišla s iniciatívou ja. Zvalila som ho na chrbát a osedlala som si ho. Najskôr som si vychutnávala jeho šabľu miernymi pohybmi, a keď si moja nehanebná lastúrka zvykla na novú polohu, začala som na ňom tvrdo rajtovať. Prstom som našla pošteváčik, dráždila si ho a zároveň sa napichovala na tvrdú kladu medzi pyskymi. Jeho vták zosilnieval a prirážal, bola to len otázka času, kedy ma vystrieka. Pomáhala som si prstom, pred očami som mala jeho tvrdú pýchu ako mu olizujem, fajčím, ako mi strieka po tvári...A vtedy ma zasiahol nový blesk rozkoše, kričala som v extáze dlhou slasťou, nadhadzovala som sa mu na vtákovi a prežívala nádherný orgazmus. Vtedy to Tóno nevydržal a začal ma hasiť jeho striekačkou. Ťažke a husté striekajúce spermie som cítila hlboko vo svojich útrobách, pička mala rada tento pocit, ako aj ja.

Len čo doznela moja mohutná vlna rozkoše, zvalila som sa na neho a v objatí sme dokončili bozkami naše nádherné milovanie a popriali si pekný Valentínsky deň. A keďže, ako som povedala, nemali sme doma naše deti, s Tónom sme sa do večera neraz pomilovali. A hoci ma na druhý deň pobolievala moja dokonale vyjebaná lastúrka, na náš posledný Valentínsky sviatok tak skoro nezabudnem.

11 472 zhlédnutí 2 komentáře 8.2.2012 18:00