Valentín mimo kontrolu. (súťažná)

12. 2. 2023 · 3 656 zhlédnutí Rasto_svk

V práci sme dokončili veľký projekt a dostali sme ako poďakovanie od klienta horskú chatu v Alpách na pár dní. Lyžovačka presne na Valentína. Kto by to odmietol. Miesta tam bolo dosť tak sme sa dohodli že zoberieme manželky, priateľky a pojdeme. V práci sme 4 chlapy. Ja a šéf sme ženatý a ďalší dvaja majú priateľku. V deň odjazdu šéfovi ochoreli deti a tak jeho žena ostala doma. Jeden kolega sa nejak nedohodol s priateľkou a tak ostal doma. Vyrazili sme v takejto oklieštenej zostave na dvoch autách. To bude Valentín.

Prišli sme z rána aby sme stihli ešte v ten deň lyžovačku. Po prichode do chaty sme ostali v úžase. Bola to krasna chata priamo na svahu. Celé spodne podlažie bola Obývačka s kuchyňou. Na mohutných stĺpoch stálo celé druhé podlažie. Všetky steny na prvom podlaží boli sklenené a poskytovali nádherné výhľady. Na druhom poschodí boli 4 spálne. Podeli sme si spalne a vybalili veci. Keď som vošiel do kúpeľni a našiel tam šéfa na wc ostal som trochu zaskočený. Vždy dve susedné spálne zdieľali jednu kúpeľňu.

Obliekli sme sa a vyrazili na svah. Bolo celkom prázdno tak sme si to super užili. Zajtra je Valentín tak tu bude asi viac ľudí. Pomyslel som si. Večer sme sedeli všetci spolu dole pri krbe, hrali poker, pili sme víno a super sme sa zabávali. Dievčatá poker rýchlo omrzel a tak si sadli bokom a kecali. My sme sa rozhodli ze dáme každý 100€ na žetóny. Veľmi sa mi nedarilo. Až raz mi prišli dve desiatky a na stole bola desiatka a dve kráľovné. To bolo moja šanca lenže som mal už len 20€. "prihodil by som 100€ ale nemám. Stavím manželkinu podprsenku." vtedy moja manželka na mna pozrela či som normálny. Šéf sa toho chytil. "Ale taká podprsenka má hodnotu tak 20€. Musíš vsadiť že tu bude pri nás hore bez. Oblečenie nemá cenu." to som nečakal ale mal pravdu. "beriem" súhlasil som. Prikývol aj druhý kolega ale zložil karty. Šéf dohodil žetóny za 100 a povedal. "No a teraz daj na stôl celý vŕšok svojej ženy. O čo hráme je na stole. "
Kurva, dostal ma. Nemusí vyhrať a moja žena mu aj tak prsia ukáže. Šiel som sa
Postaviť a vyzliecť ju. "Nie. Ona sama veď je dospelá." zastavil ma šéf.
"Zlatko? Mohla by si sa prosím ťa vyzliecť a dať tu tielko aj podprsenku?" pozrela sa na mna vražedným pohľadom a postavila sa. Brunetka, krasne teojky prsia ktoré boli schované pod bielym tričkom a za chvíľu sa ukážu na svetlo sveta. Vybrala sa k nám okľukou okolo veľkého kresla. Asi chcela čas na premyslenie ale v podstate nám predviedla jej krásnu postavu. Keď ho obchádzala dala nám možnosť obzrieť si aj jej pevný zadoček. Prišla ku mne. Keď prehráš, si mŕtvy muž. Vyzliekla si tielko a hodila ho na stôl. Ukázali sa jej prsia v krásnej bielej čipkovanej podprsenke. Tielko bolo dosť odvážne takže v podstate sme nič viac nevideli ale atmosféra sa v miestnosti zmenila. Bolo cítiť erotiku. Otočila sa k nám chrbtom. Rozopla si podprsenku, hodila mi ju na hlavu, rukami si zakryla prsia. Otočila sa k stolu so slovami: "hrajte nech viem na čom som". Šéf len uznal vynaliezavosť a oremeral si moju manželku od hlavy až po päty. Prikývol a otočil karty. Mal kráľovnú. Takže trojica. Vyhral som a bol som späť v hre. Šéf bez slova chytil tielko a hodil ho na moju ženu. Ona ho reflexívne chytila a tým na chvíľu ukázala svoje krásne prsia. Šéf sa usmial a oprel sa do kresla. Nešlo mu o to vyhrať ale hrať. Moja prvá lekcia tohto víkendu. Manželka si vzala veci, prikryla si hrudník a odišla vedľa. Po chvíli ked sa upravila, vrátila sa na svoje miesto.

Hra pokračovala. Až sme sa prehupli do ďalšieho dňa. Valentín je tu a s jeho príchodom som stratil kontrolu nad všetkým aj keď som si to nemyslel.

Zrazu kolega zahlasil ze staví za 100 priateľkin vŕšok ako vtedy ja. Mal som celkom dobré karty nie tak aby som šiel all-in co by to pre mňa znamenalo. Takže som zložil. Šéf opäť hral. Situácia sa opakovala ale bola iná. Tereza, tak sa volala, bola iná. Bola z nás všetkých najmladšia. Mala len 20 rokov. Postavu mala nízku, trochu bacuľatú a k tomu mala obrovské prsia. Prišla k stolu a dala Tomášovi, tak sa volal kolega, facku. Vyzliekla sa podone ako moja manželka. Na stôl hodila tričko a podprsenku. Ale jej malé ruky ani zďaleka nestačili na to aby si zakryla svoje vnady. Ako sa ukazalo tentokrát šéf vyhral. Hneď si zobral so stola tričko a podprsenku. A trval na tom aby si zložila ruky dole. Tereza s tým nesúhlasila. "Tomáš sa vsadil a prehral. Mala by si to akceptovať ako dospelá ale je to na tebe. Nebudem na teba viac tlačiť." povedal šéf. Tereza si zložila ruky a ukázala nám prsia v plnej kráse. Divil som sa ako je možné že také veľké prsia tak pevne držia. Tereza tie pohľady ale neustála, zakryla sa a odišla do svojej izby. Keďže Tomáš prehral tak išiel za ňou.

Hra pokračovala. Manželka si sadla k nám a zapojila sa do konverzácie.  Množstvo vína ktoré sme vypili bolo ďaleko za prijateľnou mierou otvorene sme sa rozprávali o sexe. On nám rozprával ako to robia so ženou,  čo má rada, že mu odopiera anál a on to má tak rád, že deti rujnujú ich sexuálny život a tak... My sme sa zase priznali že máme radi tvrdý sex, submisivitu a dominanciu, že to radi robíme na verejnosti a podobne. Šéf si len povzdychol a povedal: "Ako vám je dobre bez detí, užívate si kde a kedy chcete. Teraz pôjdete hore a rozdáte si to, zatiaľ čo moja žena doma bojuje so soplíkmi. Ja si len ľahnem a vyhoním si." debata nám prišla uplne v pohode pretože sme toho fakt veľa vypili. Poker Nás už ani nebavil. A tak šéf navrhol poslednú stávku. All in na slepo. Ale keďže mám menej žetónov požadoval vŕšok mojej manželky. Tá bez čakania na moju reakciu zhodila tielko, podprsenku a hodila to na stôl. Už sa vôbec nezakrývala. Predvádzala sa tam v plnej kráse. Šéf doslova slintal. Túto hru som vyhral. Zhrabol som bank 300€, manželkine veci a ťahal som ju hore. Bol som nadržaný ako býk. Manželka sa vôbec nezakryla a až do izby prišla polonahá.

V izbe sme sa na seba okamžite vrhli. Po pár sekundách už mala môj penis v plnej sile hlboko v ústach. Potom som ju chytil a položil na kraj postele. Začal som ju spracovávať ústami. Vzdychala veľmi nahlas, vôbec sa nekrotila. Strčil som jej pritom prst do zadočku, čo ešte znásobilo jej zážitok. Keď som pridal druhý prst už priam kričala a krátko na to prišiel jej orgazmus. Keď bola na vrchole bol som si istý že nás počuje celá chata. Keď sa trochu prebrala k životu, sama poslušne vystrčila zadoček. Plesol som ju po každej polke tak že moja dlaň tam nechala úplne jasnú červenú odtlačku. Kľačala na všetkých štyroch na kraji postele. Postavil som sa za ňu. Penisom som jej pár krát prešiel po rozmočenej kundičke aby som si ho pripravil na vstup. Potom som ho zasunul dnu, skoro až po vajcia. Ďalej to nešlo. Manželka priadla ako spokojná mačička. Chytil som ju za vlasy a začal prirážať. Manželka opäť začala nekontrolovateľne vzdychať. Striedal som pomalé a veľmi prudké tempo. Keď som sa pripravoval na ďalšiu sériu rýchlych prírazov, tak palec  na ruke som jej opäť strčil do zadku. Keď sa mykla tak som ju šukal ako by to malo byť naposledy v živote a ona sa urobila. "na kolená" zavelil som a ona hneď ako sa vrátila do reality poslušne kľačala a otvárala ústa. Snažila sa zasunúť si môj penis čo najhlbšie. Vie že to mám rád. Môj penis je taký mierny nadpriemer takže nie vždy ho dokáže dať až do hrdla. Teraz si ho dala do úst len 5 krát a už som jej plnil ústa. V poslednej dobe manželka nepoliká semeno lebo ju z toho natiahne. Postavila sa a utekala do kúpeľne, vypľuť to do umývadla. Tesne predtým ako tam vošla videl som ešte tie otlačky mojej dlane na jej zadku. Spokojný som si ľahol a okamžite zaspal.

Manželka hneď ako vbehla do kúpeľne vypľula semeno do umývadla. "To je škoda. Toľko vitamínov ide do odpadu." prekvapilo manželku. Preboha, veď my máme spoločnú kúpeľňu so šéfom! Prebleslo manželke hlavou. On tam stál nahý pri sprche a ona nahá vypľúvala semeno. Šéf stal a honil si. "Počul som vás chcel som si tiež užiť." povedal veľmi potichu. "Vyfajčíš mi ho?" opýtal sa priamo. "Dvihnem tvojmu mužovi plat." dodal.
"Počkaj chvíľu." povedala manželka. Prišla späť ku mne. "Zlatko? Idem sa osprchovať." lenže ja som už spal. Vrátila sa pozrela na neho a premýšľala. Premýšľala s hlavou naliatou vínom. C
-Vyšší príjem by sa nám hodil. Možno by sme išli konečne na lepšiu dovolenku.- zatiaľ čo tam ticho stála a premýšľala, šéf si vychutnával pohľad na jej nahé telo. Keď urobila váhavo krok vpred povedal: "Okorenme si to stávkou. Urobím sa ti do úst. Ak to polkneš pridám mu 20%. Ak nie nepridám mu nič." a usmial sa potmehúcky. Manželke hlava pracovala ďalej. -Hmm so semena mi je poslednú dobu na zvracanie. Ale nejak to zvládnem a pôjdeme ba dovolenku do Santoriny.- chytila vlasy a prehodila si ich na chrbát. "Platí" povedala a už kľačala na zemi a poctivo fajčila. Šéf si to užíval. V tom si spomenul ako pri kartách rozprávala že niekedy zvládne aj deepthroat. Chytil ju teda za hlavu a prebrak kontrolu nad situáciou. Penis jej tlačil hlboko do hrdla až zrazu prekonal mandle. Jeho penis vtedy vošiel celý dnu. Manželku naplo ale ustála to. Šéf len držal penis hlboko a vychutnával si to. Nikdy to takto nezažil. Manželke ale dichádzal kyslík a začala ho klepať po kolenách. Šéf si to uvedomil a pritlačil ju ešte viac. Manželka sa snažila odtrhnúť, buchala ho po kelonách. Vtedy ju pustil a vytiahol penis von. Z penisu mu vysela obrovská slina. Nechal ju dva krát sa nadýchnuť a vrazil ho naspäť. Už to išlo hlboko bez väčšieho odporu. Opäť sa situácia s dýchaním zopakovala. Keď jej už evidentne dochádzal kyslík tak ho vytiahol. Veľká slina na penise jej teraz kvapla na prsia. Pozrela sa na neho a vraví: "toto sme si nedohodli." šéf jej chytil bradavku a začal krútiť. "Vraj to máš rada drsné. Tak fajč poriadne alebo vypadni." a potiahol jej bradavku dole. Chytil jej hlavu oboma rukami a začal prirážať. Manželka sa niekedy dávila inokedy to zvládala. Šéf ju už regulérne šukal do krku. Po chvíli takého to intenzívneho prirážania sa začal cukať a hlasno vzdychal. Trochu ho povytiahol ale žaluď nechal v ústach. A začal striekať. Manželka cítila ako má už plné ústa a on stále striekal. Musela polknúť. A znova. Tá chuť bola príšerná. Anie nie chuť ako vedomie čo práve urobila. Prišlo jej zle. Natiahlo ju a takmer sa pozvracala. Šéf medzitým vytiahol penis von. "Vyplaz jazyk." prikázal. Ti ju prebralo z tranzu a on vytlačil jej tam ešte pár posledných kvapiek. "Dočistiť." doplnil a oba špičkou jazyka dokončila svoje dielo. Šéf odkráčal do svojej izby a manželka vliezla do sprchy. Poumývala sa a vliezla ku mne do postele.

Takto začal náš valentin ktorý som vôbec nemal pod kontrolou. Vtipné na tom je ze šéf mi plat dvihol ešte pred odjazdom. Bol som za ním, on mi pridal zodpovednosť o 100% a plat mi dvihol o 20%. Ja som si to nechával pre manželku ako dobrú správu na Valentína. A šef stihol predať to isté 2x....