Nakúpila(nie len v obchode)

3. 3. 2023 pichanda

Raz bola moja v susednom meste na nákup.Cestou na stanicu sa pustil poriadny lejak.
Čo čert nechcel(alebo chcel?)keď prichádzala na stanicu,autobus práve odchádzal.Už bola premoknutá do nitky.Tak si povedala že ide k Marte,naši bývalý susedovci.Bývali v rodinnom dome.Keď zazvonila prišiel jej otvoriť Miro.Keď mu vysvetlila že sa chce osušiť,povedal jasné choď hore.Dolu mali len halu,kuchyňu a vecko.Nemala ani len tušenie že je tam bez ženy a s dvomi kamarátmi.Keď sa osprchovala,veci si zavesila na sušičku.obliekla si župan čo visel v kúpeľni a zišla dolu.
Keď tam videla len jeho z dvomi kamarátmi trochu pod parou,opýtala sa kde je Marta.on jej povedal,poď hore vysvetlím ti to.Už jej hneď bolo jasné koľká bije.Keď sa postavil jasne videla ako mu vydúva rozporok.
Hneď jej došlo že jej to ide vysvetliť kokotom.Nebolo by to prví krát.Kým nám boli susedia,tak mu párkrát podržala.Nižšie opíšem ako k tomu došlo.
Keď vyšli hore,odšikoval ju do spálne a vyzliekol jej župan..Hovorí jej,dva mesiace sme rozvedený,už tri mesiace som netrtkal.
Mal na sebe len kraťasi a tielko,vyzlečený bol za chviľočku.Kokotom mu vraj len tak šklbalo.Tak kľakla na roh postele a pekne mu ju vypučila.Nepichal vraj ani pol minúty,keď prirazil a zrúkol a už cítila ako to do nej vystrekuje.A pokračoval ďalej.ale to už trvalo vraj hádam aj dvdsať minút.
Medzitým už prišli hore aj jeho kamoši.
Nebola by ani vedela,len zbadala podla toho že keď vytiahol a vnikol do nej oveľa hrubší a dlhší kokot.Hneď jej bolo jasné že je to jeden z jeho kamošov.Keď sa obzrela videla že aj ten tretí je už vyzlečený so vztýčenym kokotom a čaká na vystriedanie.Keď sa urobil,tak ho hneď vystriedal.Keď vystrekol aj tento,tak sa dokončil aj Miro.
Ona sa išla znova sprchnúť,chlapci si zatiaľ jebli po poháriku.keď vyšla zo sprchy,už boli pripravený na ďalšie kolo.
Ešte si chlapci po dvakrát odstrekli a štyri hodiny jej ubehli ani nezbadala ako.

No a teraz,ako k tomu prvíkrát došlo!

Bolo to na veľkú noc.Ja som prišiel susedu obliať,práve ked od nich odchádzala partia oblievačov.Bola poriadne oliata.Oblievali totíš vedrom.Ja som tiež trochu vody na ňu čľapol a išli sme dnu.Opýtal som sa kde je Miro.povedala,spí,je opitý ako delo.Tak som vošiel do spálne že ho zobudím.Marta mi hovorí toho nezobudí aní keby si strieľal z kanona.A chod do obývačky nech sa prezlečiem.Lenže pri pohľade na ňu,ako tie mokré šaty zvýrazňujú jej peknú postavičku a nemala podprsenku sa mi hneď postavil.A keď ma uistila že on sa nezobudí,som jej na tie dve ružičky siahol.Povedala prestaň nech sa prezlečiem.
Nemusíš sa prezliekať,mne stačí keď sa vyzlečieš.Povedala to nemôžeme.Rozopol som nohavice a vyslobodil už poriadne stoporeného tátoša.
Pozrela sa dolu ,chytila ho do rúčky a povedala prečo nie,keď ti tak bohovsky stojí.To nemôžem odmietnuť.

Ľahla vedľa neho na posteľ a poriadne rozčapila nôžky.Bez váhania som medzi jej hladučké stehná zatisol hlavu a môj jazyk sa začal venovať jej klitorisu.Do dierky som jej vopchal palec
Trvalo to snáď päť minút,keď sa začala zvíjať a kričať,toto je ono..toto je ono..totooooooooooooo

A vtedy som sa vyzliekol do naha a sklonil sa nad jej roztúžené telo.Jednu nožičku som jej zdvihol a môj parný rušeň vklzol do depa.
no nebol to parný rušeň ani rušeň elektrický
ale môj tvrdý ohnivák čo jej vklzol do mušličky
Chvíľu som si na nej dával z predu,po tom povedala že to chce odzadu.vyhovel som jej,mne to bolo jedno,hlavne že som mal pretekára na dráhe.
Ale pochopil som prečo chce odzadu
Kľakla si tak aby mala hlavičku nad jeho lonom.Rozopla mu nohavice,vytiahla mäkkýša a vložila si ho do pusinky.
Bolo to celkom zaujímavé pozorovať jeho tvár ako si to v spaní užíva.Zacítil som že sa blíži výstrek.A tak som sa opýtal.
Drahá moja,ja už budem,kam to pustiť mám
chceš semeno do pusinky či ti pičku ostriekam
vieš že ťa trtkám na ostro a že nemám ochranu
neboj,kludne to pusť do mňa,ty nevieš že mám danu?
Tak som zaerdžal a už to šlo.Bolo to super.Už som sa dlhšie neurobil z holím kokotom do ženy.parádne som si to užil.Ale jeho opitý mozok to zrejme registroval aj v spaní.Vykríkol meno mojej ženy a urobil sa jej do úst.
Keď som prišiel domov,tak som mojej povedal,že som práve vytrtkal susedu a že on zo spania kričal jej meno.Tak som sa jej opýtal či ju už pretihol.Prisahala mi že nie.Tak nám bolo jasné že po tom túži.
Takže mu to prví krát uľahčila.mali sme kľúče od ich bytu a oni od nášho.Keď bola suseda na poobednej,tak moja tam išla len v kratučkých šatočkách a pod nimi nič.Kľakla na gauč a pozerala cez okno.Riťku vypúčala priamo oproti dverám.keď vošiel,začal ju hladkať po riťky.Rozopol nohavice a zasunul jej ho zo slovami"bože ty ju máš úžasnú".Bol vraj hotový za chvíľočku.

Potom kým sa odsťahovali si to ešte párkrát zopakovali.Zbadal že moja ju má oveľa lepšiu ako jeho žena.Ale ja som mu ju aj tak,kým sa odsťahovali,chodil trtkávať.Aj keď ju mala voľnejšiu,ale malo to tú výhodu že som mohol striekať do pičky a dávať si bez vytiahnutia druhé kolo.