Prvý Zážitok s Milfkou

26. 3. 2023 · 3 931 zhlédnutí 1mayki977

Väčšina mladých chlapcov si aspoň z času na čas predstavuje, ako si to rozdáva so zrelou ženou. Nebol som výnimkou. Ale kde ju nájsť? Odvahy bolo pomenej, tak mi neostávalo iné, ako si to robiť sám a ďalej myslieť na milfky. Až raz som narazil na zaujímavý inzerát, kde žena hľadala muža na trávenie spoločných chvíľ. Boli to úplné začiatky sociálnych sietí, žiadne chaty, proste klasika mail. Keďže tam nebol napísaný vek ani ženy, ani požiadavka na vek u muža, skúsil som odpísať. Odpoveď bola jednoduchá a strohá:”Koľko máš rokov?”
“23”- znela odpoveď
“No to je dosť málo, ja mám 42”
Vtedy som si povedal, že to skúsim. Nevedel som ako vyzerá, ani nič viac, ale nedalo mi to. Začal som odpisovať, vymýšľal rôzne odpovede, sľuby, a veril, že sa to podarí. Písali sme si pár dní, možno týždeň, kde sa z času na čas téma skrútila aj k intímnym veciam. Dozvedel som sa, že má veľke prsia a veľké tmavé dvorce. To som si ho išiel utrhnúť ako bol tvrdý… Písanie pokračovalo ešte pár dní, povedali sme si aj pár našich sexuálnych túžob, až som sa raz opýtal, či by som ju mohol pozvať na kávu. Síce som kávu nepil, ale bolo mi blbé pozvať zrelú ženu, pri ktorej predstave na ňu som si ho X-krát vyhonil na malinovku. Tu nastal trošku problém, keďže sa začala vyhovárať, že asi nie, pretože nie je žiadna modelka, a že si mám nájsť seberovnú… Ale trval som na tom, že je to predsa len jedna káva, že nič iné za tým nie je (hoci som vedel, že to nie je pravda, a ako neskôr priznala, aj ona v kútiku duše chcela skúsiť mladého). Presvedčil som ju teda, dohodli sme sa na stretnutí na druhý deň. Keďže sme sa dovtedy nevideli, napísali sme si, ako kto vyzerá a kto bude mať čo na sebe. Ešte som ju podpichol, že nohavičky si brať nemusí. Na druhý deň, som s riadnou dávkou nervozity kráčal na dohodnuté miesto, samozrejme, išiel som skôr. Neviem či kvôli nedočkavosti, alebo preto aby som sledoval ľudí a tipoval, ktorá to je. Zrazu som zbadal ženu, ktorá sa pomalou chôdzou obhliadala okolo akoby niekoho hľadala. Stretli sa nám pohľady.Moja prvá reakcia bola:” No nič moc, ale tak kávu nejako vydržím”. Ale kozy mala fakt veľké. Prišiel som ku nej a dali sme si bozk na líce na zunámenie.
“Sklamaný?”-opýtala sa.
“Nie, vôbec”-trošku som zaklamal.
Vyzerala presne ako mi dala opis deň predtým, vysoká asi 160cm, bacuľka, veľké prsia, veľký zadok, silné stehná, krátke kučeravé vlasy.
“Kam pôjdeme?” - presušila ma z obzerania si jej pŕs. Boli fakt veľké a skrývala ich buela blúzka.
“Neviem, nemám tak prehľad o podnikoch”-odpovedal som.
“Ak ti to nevadí, poznám jeden, ale je ďaleko, potom vy som ťa aj doviezla naspäť.”
Keďže som to chcel mať za sebou, súhlasil som. Sadli sme si k nej do auta, usmiala sa na mňa a zahryzla sa do spodnej pery. Ako si sadla, povytiahla sa jej sukňa. Zbadal som len čiernych samodržiek. Až mi vyschlo v hrdle…. 🙂 Predsa len mladé ucho, ktoré tak občas malo niečo s rovesníčkami, a zrazu toto… Začal mi tvrdnúť čo si asi všimla, keď mi zrazu položila ruku do rozkroku , kusla sa do pery a urobila len hmmmm…. Usmievala sa pri tom… Hanbil som sa, ale povedal som si, že skúsim aj ja. Nemá kde uziecť, keď šoféruje a chytil som su za stehno. Opatrne som išiel hore a keď som bol na vrchu siloniek a dostal sa až na jej holé stehno, roztiahla si nohy. Bolo cítiť obrovské teplo z jej klina. Hladil som ju po nahom stehne a občas som zasiel aj nižšie na silonky. Asi sa jej to páčilo, pretože som videl, ako jej stoja bradavky. Zastavili sme pred podnikom, vystúpili a šli dnu. Sadli sme si na koniec, aby nás bolo čo najmenej vidno a objednali si. Rozprávali sme sa o tom, ako sme si písali, ako reagovala keď som jej odpísal a také tie omáčky… Obaja sme nejako v kútiku duše dúfali, že sa to stane.
Odskočila si na wc, a vtedy som si ju obzrel zo zadu. Veľký zadok, silné stehná, lýtka hrubšie… mne už ale stál, tak som si ho občas prešiel cez nohavice.
“Ideme?- opýtala sa ma keď sa vrátila a žmurkla pri tom na mňa.
“Môžme”-znela moja odpiveď.
V aute sme si sadli, ale nenaštrtovala hneď.
“Ponáhľaš sa?” Opýtala sa ma
“Vieš, že ani nie?”-odpivedal som s hrčou v hrdle.
“Poznám jedno pekné miesto tu neďaleko. Ideme?”- v jej očiach už boli iskričky.
“Poďme teda”
Cestou som ju znova haldil po stehne, ale už som sa odvážil aj trochu vyššie ku jej klinu. Zdalo sa mi, že nemá nohavičky, ale nechal som to tak. Zastavili sme s autom a vystúpili. Bolo to kúsok za mestom, lesík, my na malom parkovisku. Otvorila kufor a vybrala deku. Vydali sme sa po chodníku do lesíka. Pred nami bola zrazu malá čistinka, tam som jej pomohol rozložiť deku. Žmurkla na mňa a už sa začala dobíjať do mojich nohavíc. Vybrala si ho von, išiel mi už prasknúť. Ja som sa celkom neohrabane snažil dostať k jej prsiam, musela mi s blúzkou pomôcť. Keď jej vypadli von, skoro som onemel. Boli fakt obrovské, dvorve veľké tmavé, ale tie bradavky. Boli ako štople od šampanského. Obrovské a tvrdé. Nikdy som nič také dovtedy nevidel. Videla môj údiv a dala mi ich k ústam. Začal som sa s nimi hrať, vmúľať, ťahať… chvíľku ma nechala, ona sa zatiaľ s mojim vtákom mazlila, hladila ho… ani neviem kedy si vytiahla sukňu a nasmerovala mi ruku medzi svoje nohy. Vošiel som tam bez priblémov, tak bola mokrá. Položila si ma ľahnúť a začala ma fajčiť. Ja som jej rukami mačkal visiace kozy a snažil sa jej dostať do pičky, ale bola ďaleko. Po krátkej chvíľke som cítil, že zo na mňa ide. Pridržal som jej hlavu a začal striekať. Hoci, myslím si, že by to urobila aj tak. Vytiahla zo mňa všetko, aspoň som si to v tej chvíli myslel. Pozrela na mňa, usmiala sa a dala mi pusu.
“A teraz ty”- ľahla si ku mne a roztiahla si nohy. Predo mnou sa objavila krásne do hladka vyholená, veľká mäsitá kunda. Pohladil som ju, prešiel pomedzi pysky a zasunul jej jeden palec dovnútra. Zavzdychala a zaklonila hlvau viac dozadu. Začal som ju pomaličky, nesmelo lízať. Tiekla tak, že všetko bolo mokré. Po cvíľke som tam mal už tri prsty, a keby som trošku chcel, pravdepodobne by tam vošla aj celá dlaň. To som ale ešte nevedel, že aj také sa dá… 🙂
“Podaj mi tašku”-povedala. Dal som jej tašku, chvíľku niečo hľdala a podišla ku mne.
“Pre istotu”-žmurkla na mňa a nasadila mi ho. Ľahla si na chrbát a pritiahla si ma k sebe. Nasmerovala si ho na kraj pičky a pritlačila ma za zadok. Len som videl ako zaklanila hlavu a kusla sa do pery. Pomaličky som prirážal, vzrušoval ma pohľad na jej rozliate prsia. Chytila si ich k sebe a občas sa potiahla za bradavky. Vykľzol som von a pizeral sa na ňu. Otvorila oči, prezočila sa a nastavila mi prdelku. Pomaly som do nej vnikol odzadu. To uz občas jej hlasnejšie vzdychy vystriedal aj výkrik. Držal som ju pevne za boky, šukal ju odzadu, ona sa občas hrala s klitorisom, občas s bradavkami. Ani jeden z nás si nejako neuvedomoval, že nás môže ktokoľvek vyrušiť, alebo sledovať (a možno práve toto chcela, ktovie?)
Vyšmykol som sa z nej, tak som sa snažil dostať späť. Kedžďe všetko boli mokré od jej štiav, a mojou neskúsenosťou, trafil som druhú dierku. V prvej chvílu som si to ani neuvedomil, ona len hlasnejšie zhíkla, ale držala ďalej. Zdalo sa mi to akosi tesnejšie, a až vtedy som si to uvedomi. Takto som zažil môj prvý anál. Možno tá situácia prispela k tomu, ale už som dlho nevydržal a začal som striekať. Naplnil som plný kondóm. Vybral som ho z jej zadku, ona sa otočila, usmiala sa a keď videla plný kondóm, začala mi ho dávať dole. Keď sa jej to podarilo, otvorila pusu, otočila ho a celý obsah si vyliala do pusy. Pozeral som ako puk… nakoniec mi ho ešte olízala. Začali sme sa obliekať, bavili sme sa o somarinách.
“Ďakujem, nemala som sex od rozvodu. Už skoro 4 roky”-povedala mi. Vtedy sa aj priznala, že veľmi tomu nedávala šancu, ale je rada, že sa nechala ukecať. Odviezla ma do mesta ako sľúbila, cesta ubehla rýchlo. Rozlúčili sme sa a každý išiel svojou cestou. Doma som si pri myšlienke na to, čo sa stalo poriadne vyhonil. Zdalo sa mi to stále ako sen. Zapol som počítač a tam správa:”Ďakujem”.
“Budúci týždeň kávička?”-odpísal som
“Budem sa tešiť”-odpovedala.

To je už ale iný príbeh, ale odvtedy už aj naše správy boli viac pikantné, prezradila mi svoje túžby… niektoré boli celkom perverzné a niektoré sme aj skúsili… ale snáď inokedy…