Čarovný privát - sútažna poviedka

14. 4. 2023 · 2 781 zhlédnutí Alex585858

S manželkou sa nám konečne po dlhom čase podarilo odtrhnúť od detí a vybrali sme sa na víkendový výlet sami. Plán bol jednoduchý. Rozhodli sme sa ísť pozrieť na západ Slovenska, kúpele a nejaké hrady. Aby sme sa nemuseli veľa cestovať rozhodli sme sa nájsť si na jednú noc privát. Podarilo sa nám nájsť jednu pani, ktorá prenajímala v rodinnom dome izbu s kúpeľňou . Bolo to v jednej malej dedinke po ceste, fotky boli pekné tak sme sa dohodli.


V sobotu podvečer sme po návšteve kúpeľoch podľa dohody dorazili. Otvorila nám viac než sympatická cca 40 ročná majiteľka. Bol to výstavný kus. Udržiavaná, vyššia na kratšie ostrihaná čiernovláska. Vyšportovaná postava s nádhernou riťkou a krásnymi menšími ale zato pevnými prsiami, ktorá jej jemne presvitali cez biele tričko bez podprsenky. Hneď nás pozvala dnu a ukázala nám izbu. Padli klasické otázky ako odkiaľ sme, čo nás sem privádza a pod. Po chvíľke nás ale nechal s tým, že nech sa vybalíme a ak by sme neboli veľmi unavený tak nech sa u nej zastavíme na kus reči. Rýchlo sme sa prezliekli so keďže sa nám ešte nechcelo spať rozhodli sme sa prijať pozvanie našej hostiteľky.


Obývačka bola cez chodbu pár metrov od našej izby. Bola spojená s jedálňou a kuchyňou sa veľkým kozubom, v ktorom horel oheň. Keď sme vošli dovnútra do nosa nám udrela silná bylinková vôňa. Vychádzala z kuchyne, kde boli pod stropom natiahnuté šnúry, na ktorých viseli bylinky od výmyslu svete. Fascinovane sme pozerali na ten ohromný mix. Erika – tak sa volala naša hostiteľka sa schuti zasmiala. Povedala, že je vášnivá bylinkárka. Vraj to majú v rodine už niekoľko generácií a každý je prekvapený keď to prvý krát vidí. Ukázala na veľký rohový gauč aby sme si sadli a priniesla fľašu vína. Večer ubiehal v príjemnej konverzácii a ani sme si nevšimli, že von je už tma. Erika sa priznala, že izbu prenajíma už dlho ale tak príjemných návštevníkoch už dávno nemala. Debata sa zvrtla na bylinky a Erika nám navrhla, že nám pripraví špeciálny čaj. Súhlasili sme a o chvíľu už pred nami stáli poháre horúceho nápoja. Každý iný ale všetky nádherne voňali. Chutili ešte lepšie ako voňali a čoskoro pred nami boli len prázdne poháre. Teplo sa nádherne rozlievalo do celého tela čas sa akoby spomalil. V tom sa manželka ospravedlnila, že o chvíľu príde a odišla.


Ani neviem kedy ale zrazu bola Erika rovno pri mne a pomaly ma začala hladiť po stehne. Na krku som cítil jej teplý dych a šepkala mi do ucha ako sa jej veľmi páčim a ako veľmi ma chce. Manželka bola doslova za rohom, chcel som sa cítiť pobúrený, ale telo ako by mi ani nepatrilo. Cítil som len jej dych, jej hlas a nemal som silu odporovať. V nohaviciach mi moja pýcha začala rýchlo rásť. Chcel som odskočiť a odísť ale jediné čo sa mi podarilo bol odsunúť sa o pár centimetrov. Zasmiala sa, „zaujímave“ počul som ju povedať potichu. Pohľad mi padol na dvere, kde stála moja manželka Dominika, oblečená len v krátkej nočnej košieľke. „Idem už spať, ideš?“ povedala tichým hlasom. Erika sa na ňu usmiala, odsunula sa aby jej urobila miesto a ukázala na gauč aby si prišla sadnúť. Dominika len ľahko zakývala hlavou, že nie. Nato sa ozval nezvyčajne prísny hlas Eriky, „POĎ SI SEM SADNÚŤ!“.


Dominika na ako v tranze poslušne prišla a sadla si medzi nás. Erika sa ku nej naklonila a niečo jej šepkala do ucha. Rukou jej pomaly zašla do vlasov otočila jej hlavu k sebe a prenikavo sa no ňu zahľadela. Ako v spomalenom filme som pozeral ako sa ich tváre pomaly približujú až sa začala vášnivo bozkávať. Bol som vzrušený ako ešte nikdy pred tým a nohavice ma začali nepríjemne tlačiť. To samozrejme neušlo našej pozornej hostiteľke, otočila Dominiku ku mne a šepla:“asi by sme mu mali pomôcť“. Nohavice boli vo chýli preč a manželka bez ostychu vzala moju pýchu do úst rovno pred našou hostiteľkou. Erika zatiaľ nezaháľala, jedným ťahom zo seba stiahla tričko a ukázala svoje krásne prsia. Nasledovali nohavice a ja som mal výhľad na našu hostiteľku v jej plnej kráse. Začala sa venovať mušličke mojej ženy. Najskôr po nej jemne prechádzala jazykom a hneď na to dnu zmysli hneď tri prsty. Dominika sa začala zmietať v prichádzajúcom orgazme. To som už nevydržal, chcel som byť v nej. Zdvihol som jej hlavu a povedal jej aby na mňa vysadla. Otočil som si ju chrbtom k seba a začal sa hrať s jej krásnymi prsiami. Erika je začala bozkávať a rukou jej dráždiť klitoris. Netrvalo dlho a začala striekať. Keď po chvíli orgazmus odznel počul som hlas našej hostiteľky:“Môžem si ho požičať“. Na čo Dominika slabo prikývla. Erika sa usmiala, kľakla si na štyri a vyšpúlila na mňa svoju krásnu riťku. Postavil som sa a prudko som do nej vošiel. Rukami som ju pevne chytil za zadok a začal silno prirážať. Začala slastne vzdychať a hladkať sa po prsiach. Druhou rukou si začala krúžiť okolo svojej zadnej dierky až v nej skončil celý jej prst. Otočila sa na mňa a veľavravne sa usmiala, riťku na mňa vystrčila ešte viac a ja som hneď vedel, čo odo mňa chce. Pomaly som vošiel do jej zadnej dierky a začal som sa dobýjať dnu hlbšie a hlbšie až som bol dnu úplne celý. Začal som zvyšovať tempo a Erika sa tiež začala zmietať v silnom orgazme. Otočila sa a vraví:“Vystriekaj sa do mňa!!“. Ako na povel som do nej začal striekať. Vysilený som klesol na gauč.


Najbližšia vec, čo si potom pamätám bola, že som sa zobudil v posteli na hlasné ľúbostné vzdychy. Ležal som v posteli s Dominikou. Penis mi stál ako svieca, čo si všimla aj Dominika, ktorá sa s ním už hrala. Po rýchlom rannom sexe sme sa obliekli a vybrali sa rozlúčiť s našou hostiteľkou. V kuchyni nás čakalo prekvapenie. Sedel tam cudzí chlap. Keď nás zbadali obaja sa na nás usmiali. „To je môj partner Peter“, predstavila nás Erika, „veľmi ho mrzí, že to nemohol byť včera večer“. Obaja s manželkou sme sa začali červenať. Erika pokračovala akoby si nič nevšimla. „Večer sa mi veľmi páčilo a ak už chcete ísť pochopím to, ale bola by som veľmi rada ak by ste sa ešte chvíľu zdržali a dali si s nami čaj. „. Šibalsky sa usmiala a ukázala na dva plné poháre s povedomou vôňou. Vedľa boli ďalšie dva, ktoré už ale boli do polovice vypité.


Pozreli sme sa na seba s manželkou v nemom úžase a …....................