Trojka s EX

28. 3. 2013 · 17 273 zhlédnutí FunTom

Viac ako rok po rozvode som stale nemal do coho pichnut. Mal som sice niekolko zenskych okolo ale nic co by ma zivelne pritahovalo. Jedna kamoska, Zuzka ktora je zaroven aj kolegyna mi z casu na cas robi sluzbu, skor je to obojstranna vypomoc. Ak nastane kriza, piseme si sexi spravy, ku ktorym prilozime sem tam nejake to steklive foto. Neustale sa dotahujeme ze by sme vyskusali trojku, kedze tvrdi ze je BI bolo by to zaujimave aj v pripade ze by som bol iba ako voyeur.

Jedneho nie zrovna pekneho dna kedy vsetko islo od 10 k 5, sa ozvala moja EX, so zufalou prozbou o dobry sex. Vraj je dlhodobo neuspokojena a stale sama, tak ju napadlo ci si t nezavezne nerozdame.

Hmmm... co to ma znamenat pomyslel som si. Kedze som mal zrovna postny tyzden suhlasil som, ale pod jednou podmienkou... Bude to u nej na byte, a bude to trojka, tretieho, resp. tretiu si privediem so sebou. Odmlcala sa na niekolko dni, a zrazu napisala "2.3.2013 21:00" neviem presne definovat ci ma to potesilo alebo skor vystrasilo. Oznamil som to Zuzke a ta nakolko je dostatocne sialena suhlasila s terminom. Nastal den D, nervozita stupala, nie len z prvaj trojky ale i zo sexu s EX.

Auto sme zaparkovali pred domom, zazvonili, zaclona na okne sa pohla a dvere zabzucali. Cestou po schodoch sa mi triasli kolena ale hovorim si, bude sranda, pripadne nie. Dvere boli iba privrete, vosli sme do vnutra a hlasno pozdravili, vsade bolo pritmie a na dlazke uprostred chodby bol pohodeny papier z textom, "dajte si sprchu, az potom mozete dalej, cakam v spalni, ROZPRAVANIE ZAKAZANE". Pozreli sme so Zuzkou na seba, ona sa usmiala a vykrocila do otvorenej kupelne.

Skor ako som sa spametal bola naha v sprche, mydlila sa o 106. Pomaly som sa zacal vyzliekat, popri tom som ju pozoroval ako si prechadza rukou po tele, po mladych pevnych prsiach, a sexi zadocku. Vkrocil som do sprchy odkial Zuzka prave vysla a zacala sa utierat. Po ociste som sa sepotom chcel opytat ci si je ista, no odpovedou mi bol iba ukazovak na perach a posunok aby som vyrazil smer spalna.

Dvere boli pootvorene, v spalni horelo iba zopar sviecok, no to hlavne bolo uprostred postele. Lezala tam moja EX, pekne na chrbte, nohy dohoran rozkrocene, ruky za hlavou a cez oci satka. Tento pohlad ma sokoval, myslim ze mi sanka padla az na zem. Zuzka stala vedla mna, spolu sme doslova cumeli ako male decka na bager. EX sa ani nepohla, bola ako nafukovacia. Zuzka ma vzala za ruku usadila sa medzi nohy, a ja som ostal stat nad nou. Jemne aby sa nedotkla ani jednej nohy a aby nebolo poznat kto to je zacala spickou jazyka brazdit po buchticke ktoru som roky poznal.

Dival som sa ako na zjavenie, vychutnaval som si to. Ex si nohy ohla v kolenach ktore teraz smarovali hore a pritlacila hlavu do postele, zjavne sa jej to pacilo. Kochal som sa vyhladom, telo EX volne pohodene na posteli, Zuzkine na styroch s hlavou v rozkroku mojej EX, proste pohlad pre bohov. Ked som precitol, pristupil som zozadu k zuzke, cupol si a zacal som jej jemne hladkat buchticku a vyspuleny zadocek, vsetko dokladne do hladka vyholene. Ochutnal som jej stavnatu buchtu a jazyk tahal az k jej zadocku okolo ktoreho som kruzil a znovu zamieril na buchticku a tak stale dookola. Zuzka zacaka vkladat prstek po prsteku do mojej EX a pritom jej neskutocne sala klitoris, ta sa iba jemne vlnila a sem tam zavrtela hlavou, no nevydala ani hlasok. postavil som sa a zasunul som ho do zuzky od zadu a jemne zasuval hlbsie a hlbsie, prstom omocenym v buchtovej stavicke som jej popri tom kruzil okolo zadocku. Citil som ze explodujem, no duchaplne som ho vytiahol a presiel k mojej EX, Zohol sa a zacal som jej hladit prsia a jednu po druhej zuzlat bradavky.

Vytahla ruku z pod hlavy a nasmatrala moj skamenely ud, ktory bol este cely mokry, schytila ma za vajcia a vcelku razne ma pritiahla tak aby iba otocenim hlavy mala cele vtak v puse. Zacala mi ho zuzlat, sat, oblyzovat,az som si myslel ze ho mam potrety medom, ktory chce stoj co stoj zlyzat vsetok. Bolo to uzasne, a take zivelne ze si to vsimla aj Zuzka, na ktorej bolo vidiet ze sa v jej hlave zrodil nejaky sialeny napad. Zdvihla sa, postavila na postel, obkrocmo nad moju EX. Odstrcila ma, a naopak si cupla priamo na tvar mojej EX, tak aby mala vyhlad na jej leziace telo, ta sa ani nepohla, zaborila svoj jazyk do Zuzky a vychutnavala si ju ako nadrzany chlap. Ja som sa postavil oproti Zuzke, a strcil jej oslyntaneho vtaka do pusy, pozeral som sa jej priamo do oci a vychutnaval si hlboky zasun az po mandle.

Zacala nadrzane skucat a jazdit panvou na jazyku mojej EX. Vybral som jej ho z pusy a zasiel ochutnat stavicku z tak dobre znamej dierky, hmmm... nic sa tam nezmenilo, chuti famozne. Dolyzal som a zasunul som sa cely do roztecenej buchty mojej EX, zaujal som polohu ktoru mala rada a pri ktorej si to zvylka urobit pekne sama, vtak je vtedy cely zasunuty dnu, a nase nohy su poprepletane ako lodne lana, pochopila. Zacala si to robit, nikdy to nebolo len tak, vzdy jej to trvalo. Odsunula Zuzku aby mala priestor a zacaka sa vlnit, suchat, a stahovat svalstvo tak ze som myslel ze mi ho rozmacka. Zuzka ostala tak trochu na ocot, ale je to dievka ktore sa nenecha len tak vysachovat. Ako maca sa pritulila k nozke mojej EX a zacala sa suchat ako nadrzany pes. Vyuzila jej prsteky ktore si suchala po buchte a stonala pri tom ako nadrzana pornoherecka. Pokusala sa nastoknut na nohu mojej EX, prsteky si strkala do rozmocenej kundicky, ale nebolo to ono.

Ja som sa kochal pohladom na nadrzane telo mojej EX ktora si to robila s takou vasnou ako keby to uz rok nemala. Zrazu ma z kochania vytrhol prijemny pocit pohladenia na mojom zadku.

Zuzka ma zacala hladit na zadku, na miesku, az som zacitil jej jazyk na mojom analnom otvore, bolo to neskutocne, slastne prijemne... Rozkos ma zaliala v momente ked mi do oslintaneho zadocku zasunula prstek, mozno dva neviem, ale bolo to fantasticke. Prerusil to iba ston mojej EX ktora sa prave urobila, Zuzka sa zacala prizerat na slastne krce nojej EX, jej buchta sa prave premenila na mociar ktory neskutocne cvachtal a tiekol ako mokra spongia. Jej zovrete opadlo, a ja som prestal spolupracovat, odvalil som sa na chrbat, a citl som iba mokry penis na svojom bruchu a cudny pocit v zadku.

Zuzka si na mna vysadla,a zacala skakat ako o zivot, stacilo iba par pohybov a ja som explodoval. Zuzka mi ho vybrala a vyhonila na brucho, zacala mi oblizovat semeno ktore som mal vsade okolo. Na to sa uz prizerala aj moja EX ktora si dala dole satku. Vstala a sadla si mi na hlavu, doslova sadla, chcela ma asi udsit svojou mokrou buchtou, presla mi po celej tvari a zo skodoradostnym usmevom zosadla.

Zuzka zlyzala vsetko co nasla na mojom bruchu, sadla si vedla mojej EX, natiahla pravicu a povedala "ahoj ja som Zuzana"....