Nová skúsenosť

28. 6. 2013 · 10 840 zhlédnutí

Naša dovolenka vo Francúzsku, tak ako ostatne väčšina dovoleniek, skončila skôr než by sme si obaja priali. Uvedomila som si to až doma na letisku, keď sme čakali pred pásom na batožinu. Po návrate akoby sme sa obaja snažili zabudnúť na to čo sa stalo. Neviem či to bolo ostýchovosťou, alebo neistotou vyplývajúcou z toho, čo sa s nami môže stať ak znova otvoríme Pandorinu skrinku. Ale viac sme sa o tom nerozprávali aj keď som cítila, že ani manželovi to nebolo ľahostajné.

Ani naše milovanie už nebolo ako predtým. Občas mi pri tom zašuškal do ucha to, čo mi povedal na pláži, aká som jeho malá kurvička. Ja som pri tom cítila ako ho to vzrušuje a mňa ešte viac. Spočiatku som sa tomu snažila brániť no neskôr, keď mi zvykol počas milovania priložiť vybrátor k ústam, poslušne som ho vzala dnu a začala cmúľať a fajčiť, akoby bol skutočný. Bavila ma predstava, že je s nami v spálni ešte niekto tretí.

Nikdy sme sa ale o tom čo sa stalo, alebo čo si pri milovaní predstavujeme, nerozprávali. Nechali sme náš zážitok ďaleko za nami a ďalej žili bežné životy hercov v obyčajných úlohách. Ja som navyše nemohla pochopiť prečo ho to vlastne vzrušuje. Bála som sa, že sa bude chcieť nechať revanžovať. Zbabelo som utekala čo i len pred myšlienkou, že by to robil zištne a chcel to skúsiť tentoraz s ďalšou ženou.

Tak, alebo tak. Dovolenkový úlet bol už dávno za nami a ja som si pomaly zvykla na to, že sa iba stalo to, čo sa stať malo a viac sa to nezopakuje. Zostalo to naším malým tajomstvom a okrem nás bola iba jedna osoba, ktorej som sa s naśim zážitkom zdôverila. Kamarádka Veronika bývala na našej ulici. Boli zhruba rovnako starý ako mi. Jej manžel tiež veľa pracoval a vlastne sme sa spriatelili hneď po našom prvom stretnutí na detskom ihrisku. Rozumeli sme si, lebo nás spájal rovnaký osud. Zdalo sa, že máme vela spoločného.

Keď sme sa vrátili z Francúzska navštívila ma niekoľko dní po tom. Pochválila moje opálenie, zasmiali sme sa na fotkách, dokonca si vyskúšala šaty, ktoré som si tam kúpila. K tomu všetkému sme si dali ľahké Francúzske víno. A po niekoľkých pohárikoch, keď už sme rozoberali miestnu kultúru a Francúzov sa mi zverila, že aj ona raz strávila týždeň v Paríži, kde spoznala, a nielen platonicky, jedného šarmantného Francúza. To ma osmelilo a ani neviem prečo začala som jej hovoriť o mojom zážitku. Ako som sa vybrala kúpať nahá a aké prekvapenie ma čakalo na móle. Hltala každé moje slovo. Nadšene počúvala o svalnatom tele a zdalo sa mi, že ju to aj vzrušuje. To ma ešte viac posmelilo a nakoniec som jej porozprávala aj o druhom dni. Ani nedýchala. Vyrušil nás až manžel vracajúci sa z práce. Rýchlo sa vytratila s výhovorkou, že ešte nemá navarené. Ale zaujala som ju natoľko, že sme sa k tomu potom ešte zopár razi vrátili. Ani ona nevedela pochopiť, že tam so mnou bol aj manžel a že ho to vzrušovalo. Ale videla som na nej, že to prežívala spolu so mnou.

Rok prešiel ako voda a v Marci, keď sme začali plánovať našu dalšiu dovolenku nepretržite hovorila o tom, že by sme mali ísť s nimi do Chorvátska. Mňa to spočiatku nelákalo, ale rozprávala o domčeku,ktorý si zvyknú prenajímať tak nadšene až som nakoniec spracovala manžela a dohodli sa na júly a septembri. V júly sme mali ísť aj s deťmi a v septembri bez nich. Užiť si koniec sezóny a nabrať sily do nového školského roka.

Mala pravdu. Miesto bolo ozaj čarovné. Skoro samota. Viac menej iba miestny ľudia a tí, čo to poznajú. Deti si to skutočne užili. Už som sa tešila, ako si potom oddýchneme v septembri, ale manžela nečakane odvolali a vyzeralo to tak, že nikam nepôjdeme. Veronika však navrhla, nech si to užijem aspoň ja a idem s nimi. Že im to vadiť nebude. Ja som bola trochu sklamaná. Tajne som dúfala, že si to s manželom riadne užijeme a možno sa konečne otvorene porozprávame o našich snoch. Celé leto som zbierala odvahu a plánovala, čo mu poviem. Chcela som sa podeliť aj o svoje obavy... No osud to zariadil inak. A tak sa išlo.

Ubytovanie, lokalita, pláže ba dokonca aj miestny ľudia mi už boli známi. A tak som sa vrátila akoby domov. Malo to aj svoje výhody. Celá izba s vlastnou terasou patrila iba mne. Mohla som si robiť, čo sa mi chcelo. A pláže boli ešte pustejšie ako som čakala. Sezóna naozaj skončila v Auguste. Vierka s Karolom boli tiež radi, že si môžu oddýchnuť od detí a venovali sa jeden druhému. Len občas sme si vyšli na obed, večeru a pri sviečke zvykli zahrať karty. Rozprávali sme sa pri tom o deťoch, bežných starostiach, ale aj súkromných veciach. Tak ako to u priateľov, čo sa istú dobu poznajú, býva. Veroniku som poznala myslím naozaj dobre, ale Karola iba zbežne. Viac z rozprávania Veroniky.

Asi v tretí deň pobytu sme šli s Veronikou do dediny nakúpiť. Rozhodli sme sa, že uvaríme na večer niečo dobré. V jednom z dvorov nás zlákala ponuka vyskúšať miestne víno Prošek. Chutí úžasne, sladko. Tak ako to máme my ženy rady. Je však veľmi zradné ako som neskôr mala možnosť vyskúšať. Večera sa vydarila. Hra nás bavila a víno pomaly stúpalo do hlavy. Bežné témy vystriedali tie viac osobné a ja som sa dozvedela, že Karol s Veronikou radi chodievajú ráno na jednu opustenú pláž, ktorú využívajú hlavne nudisti. Ako zábava gradovala témy začali byť čoraz osobnejšie a Veronikine narážky priamejšie a dotieravejšie. Množstvo alkoholu však spôsobilo, že som sa na nich iba zabávala a užívala si večer s priateľmi.Keď sme vypili tretiu fľašu rozhodlo sa, že si dáme dezert. Nenašli sme však nič okrem syra, olivového oleja, olív a uhoriek. Veronika zručne nakrájala suroviny, poliala syr olejom a rozliala štvrtú fľašu. Zábava pokračovala, nrážky tiež. Uvedomovala som si ich ale ešte menej ako predtým až kým sa Karol neopýtal ako mi chutili tie tmavé uhorky a žmurkol. Vtedy mi to došlo, že mu asi Veronika všetko povedala. Cítila som, ako sa mi krv tlačila do líc a ako som od hanby zčervenala. Nevedela som kam sa mám pozrieť, čo povedať. V panike som sa otočila na Veroniku a čakala, že mi pomôže. Tá sa len usmiala, chytila za rukua pozrela na Karola. Ten vstal, obišiel ma poza chrbát a stratil sa do kuchyne. Veronika ho pohľadom vyprevadila a keď zašiel za roh prisadla si bližšie ku mne a pohladila ma po čele a vlasoch. Opitá a zmetená som hľadala odpoveď na otázku: „Čo sa to tu deje?“.

Veronika však mala plán. Hladila mi vlasy a prstami prešla po tvári. Skĺzla na rameno a po ruke pokračovala nižšie. Opäť som stratila pojem o čase a priestore. Prestala vnímať okolie a radšej zavrela oči. Zrazu som ucítila jemné a vlhké pery na svojich ústach. Jemne ma pobozkala a odklonila hlavu. Potom to zopakovala. A ešte raz a jemne vtlačila svoj jazyk do mojich už mierne priotvorených úst. Už som sa sama seba na nič nepýtala. Opetovala som ten sladký bozk a chytila ju za hlavu a jemne pritlažila tesnejšie k svojím perám. Stále som však nechala oči zatvorené. Ale v predstave som ju vnímala a cítila o to viac.

Odsunula sa. Oči som mala stále zatvorené a celá vzrušenia čakala co sa bude diať. Nežne mi pobozkala líce, ucho, potom krk a pritom pomaly vyhrnula elastické tielko na prsia. Zaklonila som sa nechala ju bozkávať moje bradavky. Neže ale zručne mi ich sala a hladila. Tak ako žiaden chlap. Bolo v tom toľko citu a vzrušenia. Prešli po mne zimomriavky. Otvorila som oči a pozrela jej do očí. Videla som v nej rovnakú túžbu ako som cítila aj ja. Prestala mi bozkávať prsia, chytila za boky a zručne stiahla šortky na zem. Sadla si vedľa mňa na lavicu a pobozkala znova na ústa. Jazyky sa stretli a vzájomne pretláčala. Pocítila som jej ruku na mojich vlhkých nohavičkách. Prstami mi hladila rozkrok a neprestávala bozkávať na ústa a prsia. Znova som zavrela oči. Netrvalo to dlho a mou prešiel mohutný orgazmus. Cítila ho so mhou a tlačila sa na mňa. Pevne objímala a hladila. Nikdy by som si nebola pomyslela, že ma vzruší iná žena.

Úplne som zabudla na to, že je tu aj Karol. Vôbec som nepomyslela na to, že nejaký Karol existuje. Preto ani neviem, ako dlho za nami stál a pozoroval. Ale po tom, čo utíchol môj orgazmus Veronika akoby na povel vstala a otočila sa do ľava, kde stál jej teraz už nahý manžel. Kľakla si pred neho a začala ho poslušne fajčit. On tam ale stál a pozeral sa na mňa. Veronika zručne lízala a sala jeho penis a jednou rukou masírovala svoje prsia. Videla som, že pod tenkými šatôčkami nemá žiadne nohavičky. Karol ju držal za cop a tlačil na svoj nástroj, keď sa mu zdalo, sa málo snaží. Pracovala skutočne ako profesionálka a po chvíli Karolovi stál ako sviečka. Prestala ho fajčiť, stále na štyroch sa otočila tvárou ku mne vystrčila zadok manželovi. Karol si kľakol za ňu, pevne ju chytil za boky, vyhrnul šatôčky hore a opatrne ale rázne ho zasunul do Veroniky, ktorá iba zavrela oči a zasyčala. Prirážal čoraz rýchlejšie a Veronika si to zjavne užívala.

Hypnotizovaná Karolom, ktorý sa stále pozeral na mňa som začala byť znova vzrušená. Veronika si po chvíli zvykla na rytmus a začala užívať. Sem tam sa pozrela na manžela a začala ho provokovať slovami: „Páči sa ti naša susedka, čo? Chcel by si ju ochutnať? Ukážem ti jej vlhkú mušličku?“. Na nič sa ma nepýtala, chytila premočené nohavičky a stiahla ich dole. Karol sa len usmieval a búšil do svojej manželky. Veronika mi roztiahla nohy a začala lízať štavičky, ktoré sa teraz znova hrnuli von. Jazykom sa hrala s klitorisom tak, že som chcela kričať od zúfalstva a prosiť aby neprestávala. Ona však vedela čo robí. Hrala svoju hru. Mne však bolo všetko jedno. Spaľovala ma túžba po milovaní. Chcela som ho cítiť v sebe. Potrebovala som to.

Karol prestal. Vytiahol z Veroniky svoj penis, postavil sa a prišiel ku mne. Pohladil ma po vlasoch, zohol sa a pobozkal na ústa a zašpekal do ucha otázku: „Však to chceš? Povedz, že to chceš! Kurvička!“ Zase som bola kurvička. Nijak som neprotestovala, keď ma chytil za bradu, otočil k sebe a druhou rukou nasmeroval svoj kolík k mojim ústam. Bol ešte celý olepený Veronikinou šťavičkou. Prvý krát som ochutnala inú ženu. Najprv nesmelo lízala špičku. Karol sa však netrpezlivo tlačil dnu. Po chvíli mi začal obrábať ústa rovnako ako pred chvíľou kundičku svojej ženy. Šukali ma susedia a ja som poslušne bola ich dovolenkovou hračkou.

Prvý kto to nevydržal bol Karol. Postriekal mi tvár, prsia, brucho... Všetko. Ale Veronika za ním dôkladne „poupratovala“ a zlízala. Ja som jej to oplatila a po prvý krát ochutnala jej mušličku. Prvý krát som sa milovala s inou ženou. Bolo to úplne iné než som čakala. Bolo to krásne, nežné a vzrušujúce. Veronika mala nádhernú postavu. Bola nižšia, ale s krásnymi štíhlymi nohami, vytrénovaným zadočkom a plochým bruškom. Blondýnka s nádherne opálenou pokožkou. Bolo jasne vidno, že sa opaľuje nahá. Dotýkala som sa jej pevného tela nežne a pomaly. Bozkávala a lízala jej mušličku tak ako to vzrušovalo mňa. Tak ako to dokáže iba žena. Lenže Veronika teraz chcela milenca. Rukami si hnietla prsia akoby to bolo cesto. Hladkala bruško a stehná. Chcela viac. Prstom si ťukala na klitoris a rozotierala svoj nektár po celom tele a hlavne zadočku. „Chcem ťa cítit v oboch dierkach! To tak ako si to mala aj ty. Poriadne a tvrdo.“ Vzdychala. Až teraz som pochopila o co jej ide.

Karol chytil druhý dych bozky, ktorými obdarovával moju mušličku a stehná vystriedal niečím vlhkým a slizkým. Chrbát mi polial olivovým olejom a roztieral ho po chrbte a hlavne zadočku. Vedela som kam mieri a chcela to rovnako ako on. S manželom sme už dávnejše zistili ako na mojú druhú dierku a občas si spríjemnili hrátky prstíkom či niečím tenším. Penis som tam od minulej dovolenky nemala. O to s väčším vzrušením som čakala čo príde. Dôkladne rozotieral a masíroval obe polovičky mojej riťky a jedným, neskôr dvoma prstami skúmal ako zareagujem. Ja som len spokojne priadla a vychádzala mu v ústrety. To ho posmelilo a po chvíli sa hlásil svojím znovu zrodeným nástrojom o slovo. Išlo to vďaka oleju ľahko. Šukal ma ako divé zviera a ja som mu držala a ešte si pomáhala prstami a klitorisom. Kolená sa mi podlamovali a už som viac nekľačala, ale skôr ležala na bruchu v orgazmickom kŕči a dúfala, že Karol nevydrží o nič dlhšie. Prerátala som sa a on neprestával. Skákal po mne ako žrebec v ruji po bezmocnej kobylke. Veronika sa napokon zľutovala a nechala ho vybúriť sa na jej kundičke. Zostali sme tam potom ležať na terase zničené, ale spokojné a užívali si nočný vánok, ktorý hladil naše obnažené a unavené telá.