Manželská kríza – súťažná poviedka.

5. 8. 2016 · 9 075 zhlédnutí Zvedavymuz777

S manželkou sme prežívali takú menšiu manželskú krízu. Nie žeby nám vzťah nejako výrazne nefungoval. Veď to možno poznáte, taký ten manželský stereotyp, ktorý sa po čase dostaví. Nuž teda sme sa rozhodli spestriť si náš sexuálny život. Po vzájomnej dohode sme sa rozhodli vyskúšať trojku. Aby však ani jeden z nás nebol „ochudobnený“, dohodli sme sa, že tie trojky budú dve. Raz k sebe prizveme muža a potom aj ženu. Zdalo sa nám to takto fér.
Začiatkom leta sme teda „rozhodili siete“. Napísali sme na internet inzeráty a čakali na odpovede. Odpovedí od mužov nám došlo vcelku dosť. Ale od žien nám dlho nič neprichádzalo. Až napokon sme dostali dve odpovede. Z mužov sme však dosť veľa hneď odmietli, no dvaja boli „k svetu“. Takže do užšieho finále postúpili dvaja muži (zo 17!) a obe ženy. S dotyčnými sme sa postupne po jednom stretli na káve. Všetko sme si načasovali tak, aby sme mali voľný byt, keď budú deti na tábore. Po stretnutí na káve sme teda mali „víťazov“ a dohodli sme sa na podmienkach. Z mužov sme si vybrali jedného, ktorý sa nám obom zdal sympatický a bol aj dobrý spoločník. Zo žien však nakoniec došla len jedna a tak bolo rozhodnuté. S dotyčným mužom sme sa dohodli na piatok a so slečnou sme sa dohodli na sobotu.
Najskôr popíšem tú prvú trojku. Ja, manželka a druhý muž. Všetko šlo najskôr pomaly, nedokázali sme sa odviazať.. Rozprávali sme sa, čosi sme popili, no a potom to prišlo. On si presadol k mojej žene z kresla na gauč. Ja som sedel z druhej strany. Začal ju hladkať, ja som sa pridal. Bozkal som ju a tiež hladkal. Hladili a bozkali sme ju po tvári, na krku, na dekolte.. Potom sme ju hladili, ešte cez šaty, na brušku. Postupne sme ju začali vyzliekať. Rozzipsovali sme jej šaty a odhalili jej ramená a prsia vzdúvajúce sa v podprsenke. Po chvíli bola dole aj tá. Pokračovali sme v dráždení jej prś a bradaviek, ktoré krásne stuhli.. Aj my dvaja sme sa postupne vyzliekli. Za chvíľu nám už bol gauč malý a tak sme sa presunuli do spálne. Už dopredu sme ju pripravili a teraz to bolo super. Voňavé posteľné prádlo, sviečky, intímne osvetlenie. Manželka si ľahla na posteľ a my po jej oboch stranách. Pokračovali sme v hladkaní a dráždení pŕs, bruška, nôh. Potom sme jej stiahli nohavičky a ja som ju začal uspokojovať ústami. Cítil som aká je krásne vlhká a ako sa jemne chveje vzrušením. On pokračoval v dráždení pŕs. Potom sme sa vymenili a on pokračoval dole. Rozumeli sme si, kupodivu, ako by sme to robili odjakživa. Po chvíli si manželka čupla a začala nám ústami dráždiť naše vztýčené kolíky. Toto ju očividne vzrušilo ešte viac. Potom bola pripravená a kľakla si na štyri. Vyšpúlila svoju mušličku a tak som ju spracovával odzadu, zatiaľ čo ona jeho dráždila ústami. O chvíľu sme sa vymenili a ja som videl ako do nej prudko odzadu naráža. Kým ona ústami dráždila mňa. Začala sa nenápadne chvieť a na chvíľu musela prestať v dráždení, pretože jej telom prebehol orgazmický kŕč. Keď to na neho prišlo, vytiahol svoj penis z nej a vystriekol jej svoju dávku na chrbát. Ľahla si na chrbát a ja som ju nabral odpredu. Po chvíli sa začala znova chvieť orgazmom a ani ja som nevydržal a pokropil jej bruško svojou dávkou.. Bolo nám skvelo a s manželkou sme sa zhodli, že sme urobili dobre.
Druhý deň sme mali vyskúšať trojku – ja, moja žena a druhá pani. Teda vlastne ešte slečna. Bola od nás mladšia, ale veľmi chutná. Taká prsnatá bacuľatejšia blondýnka, opak mojej ženy. Nastal inkriminovaný večer a opäť sme boli u nás v obývačke. Tentoraz sme boli už skúsenejší a preto to išlo rýchlejšie. Vlastne sme ani poriadne nedopili a už sme boli v spálni. No, musím sa však priznať, predstavoval som si to trochu inak. Myslel som, že sa budú ony dve striedavo venovať mne, ale skôr to bolo tak, že ja som sledoval ako sa slečna venuje mojej manželke a ja som si mohol, ako sa hovorí – brnkať sám. Nieže by ma to nevzrušovalo. To nie, práve naopak. Dívať sa ako sa slečna venuje mušličke a aj zadočku (!) mojej manželky, bolo neskutočné. Lenže som sa len vzrušený pozeral. Nebudem to popisovať do detailu, ale mám taký pocit, že v každej žene (aj v tej mojej) je asi skrytá lesbička. No možno je to skôr o tom, že len žena skutočne vie, čo druhú ženu poteší a vzruší. No, táto trojka sa skončila trochu rozporuplne, ale povedal som si, že aj to je fajn, že je žena uspokojená a spokojná.
Musím ale povedať, že náš sexuálny život sa fakt celkom správne znova naštartoval. Na rodinnej dovolenke sme so ženou zažili druhé medové týždne.. Ale toto nieje tá pointa môjho príbehu. Potom leto skončilo, vrátili sme sa do každodenných povinností. No a ja som až neskôr zistil, že moja žena a tá dotyčná slečna sa ešte asi trikrát stretli. Ale tentoraz už bezo mňa..