Ona a On - náhodné stretnutie ?

7. 8. 2016 · 4 050 zhlédnutí lucius38

Ona a On sa stretli na hotelovej recepcii. Ona prišla do mesta navštíviť kamarátku, On bol na pracovnej konferencii. Ich pohľady sa stretli a tá sekunda trvala večnosť. Prebehol jej mráz po chrbte a rýchlo sa otočila. Ešte dlho cítila jeho pohľad na sebe. Bolo popoludnie a každý z nich sa vydal po vlastnom programe.Pri stretnutí s kamarátkou si mali čo povedať, ale stále, keď si spomenula na ten pohľad, telom jej prešiel ten zvláštny pocit.
Ani on nemohol pustiť z hlavy jej oči a ťažko sa sústredil na prezentáciu.
Po stretnutí vošla do hotela. Pri recepcii stál on. Bral si kľuče od izby a kupoval víno s dvoma pohármi. Asi bude mať návštevu, pomyslela si. Otočil sa a kráčal k výťahu. Nepozrel sa na ňu.
Keď pristúpila k recepcii a vypýtala si kluče, zacítila znova ten pocit. Otočila sa a on čakal pri výťahu s upreným pohľadom. Vo výťahu boli veľké zrkadla a ona si v odraze všimla ako jeho oči blúdia po jej tele. Mala letné šaty s pôvabným výstrihom. Prepadli ich myšlienky, ale ich pohľad sa nespojil.
Výťah sa zastavil na 3 poschodí. Vykročili na chodbu a každý zamieril do vlastnej izby. Chcel ju ešte vidieť, ale ona sa stratila vo dverách.
Zložil si veci a po chvílke si sadol na balkón. Otvoril si víno. Vo vedľajšej izbe sa otvorili dvere a ona vyšlaq von. V župane. Začala si prehrabávať vlasy, boli nádherné vo svetle zapadajúceho slnka. Nedýchal, uprene sa na ňu pozeral. Ked si ho všimla, zahanbene sa usmiala a povedala. Prepáčte.
Dobrý deň, pozdravil. Všimla si, že druhý pohár je prázdny. Nesmelo sa jej spýtal, či jej môže ponúknuť víno. V tom momente celým jej telom prešiel znova ten pocit.
Áno, veľmi rada. Nalial víno do pohára a podal jej ho cez zábradlie. Mal sto chutí ho preskočiť, ale neurobil to. Chviľku sa rozprávali. Zrazu jej zazvonil telefón, ospravedlnila sa o vošla dnu. Nebolo jej dlhú chvilu. Nechal všetky myšlienky bokom a začal sa venovťt práci. Stmievalo sa. Mal toho doťt a vypol počítač. Pri odchode z balkóna sa ani nevie prečo, ešte pozrel na jej dvere. A tie sa otvorili. Vyšla ona, oblečená v tých šatách a spýtala sa: máte ešte z toho dobrého vina?
Ale isto, povedal. Obaja boli nesvoji, aby odlačil situáciu, spýtal sa: kde vám ho môžem naliať? Ten dvojzmysel ju rozosmial. Dvere sú už otvorené, povedala.
Vošli dnu, ešte každý vo svojej izbe. Stáli tam a pozerali sa na stenu. Prešiel cez chodbu a vošiel do jej izby. Čakala ho na pohovke s pripraveným pohárom. Nalial víno a miesto rozprávania sa na seba uprene pozerali. Všetko si povedali pohľadom, nedávali si žiadne otázky. Požiadala ešte o pohár vína. Vstala, naklonila sa nad neho a pošepla mu: Nikam nechodte.
Odišla do kúpelne. Po chviľke vošla do izby, bola len v župane a smerovala priamo k nemu, sadla si na ňho. Ich pery sa spojili, cítila to vzrušenie a on jej odhrnul vlasy z očí.

Vyzliekol jej župan a uvidel pred sebou jej nádherné prsia. Položil na ne jemne ruku, ešte stále nevedel čo môže urobiť. Chytila mu hlavu do dlaní a pritiahla k sebe. Jej vôňa bola čarovná, dráždil ju ústami a ona zaklonila hlavu dozadu. Tíško zastonala. Začala mu odopínať gombíky na košeli a rýchlo ju dala na zem. Ich hrude sa vzájomne dotýkali a obaja cítili to horúco. Položil ju na pohovku, postavil sa a začal si vyzliekať nohavice, ona mu dala dole spodné prádlo. Videla ho a chcela ho. Sadla si o začala sa s ním hrať, krúžíť jazykom po špičke. Chutil jej a on cítil jej vášnive ústa.
Pozrela sa na ňho...Poď, povedala.
Lahľa si a on na ňu. Oči sa do seba zahľadeli a on pritom jemne do nej vchádzal...chcela ho aj hneď celého, ale aj sa jej páčilo keď ho cítila len na kraji. Pritlačil a ona začala vzdychať. Pohyby boli jemné a divoké. Sklonil sa nad jej prsia a začal ich dráždiť jazykom. Vzrušené bradavky si dal medzi pery a jemne do nich kusal. Slastný pocit. Chcela viac a viac, nevnímala svet okolo. Spomalil a obaja vedeli čo bude. Otočila sa on jeej začal hladiť chrbát. Silno stlačil ramená a vošiel do nej zo zadu. Cítila ho tak hlboko. Pevne jej držal boky a pritláčal. Už cíti ako oboch zalieva tá láva, ale ešte nechceli prestať. Jej zadocek narážal do jeho panvy, jej prsia sa pohybovali v rytme milovania. Prišlo to na ňu, a on to cítil. Počkal na ňu a spolu sa dočkali vrchola, toho pocitu nekonečného. Zostal v ne,j aby ho precítila do konca. Krútila sa bokmi a hlasno zakričala.
Po chvílke sa postavil, kolena sa mu triasli a doniesol jej vodu. Odhrnula si vlasy z oči a pozrela na ňho...