Sanitka - súťažná

14. 11. 2016 · 3 672 zhlédnutí Jossarian

Keď som sa dopočula o začiatku sanácie hradu Strečno mala som zmiešané pocity. Jedna bola veselá, že cesta bude bezpečnejšia a druhá smutná, že duch Žofie Bosniakovej nepomôže iným ako mne.
Stalo sa to pred rokom. Bola som už 1,5 roka bez chlapa. Sledovanie porna mi už liezlo krkom (neverte fámam, že ženy nesledujú porno) a tak, keď som dostala pozvanie na party ani na chvíľu som nezaváhala. Party sa mala konať v Martine a tak keď sme prechádzali popod hrad Strečno, spomenula som si na Žofiu Bosniakovú, do ktorej vlastný muž sa zamiloval 2x. Legenda hovorí že jej duch straší na Strečne.
„Pomôž mi, aby sa niekto aj do mňa zamiloval.“ Vyslovila som svoju prosbu a sama som sa usmiala nad bizarnosťou žiadať ducha o pomoc.
Party prebehla ok, až nato že som nikoho nestretla. Nie že by moje 4ky ktoré sa drali zo šiat nikoho neoslovili, ale ja som chcela muža s veľkým M. Niekoho, koho keď stretnete viete, že je to ten pravý. Cesta nadránom naspäť do Žiliny (tam bývam), prebiehal za silného nárazov vetra. Najhoršie to bolo okolo hradu Strečno. Zrazu sa uvoľnil balvan a rútil sa na nás. Kamarátka strhla volant a nabúrali sme. Auto bolo nepojazdné a ja som ostala zakliesnená. Sanitka zastavila pri nás do 15 minút a vtedy to prišlo. Vystúpili z neho dvaja záchranári, šofér a medik. Medik bol vysoký svalnatý a strašné SEXI. Zabudla som Vám povedať, že mám slabosť na uniformy. Vždy som túžila po vojakovi, hasičovi alebo medikovi. Bol ako môj ideál so sna. Chvíľu som nevedela či snívam alebo je to skutočnosť. Vyložili ma na lehátko a naložili do sanitky. Martin, tak sa menoval, zapol kúrenie (5T) a pripútaval ma k lehátku. Neuniklo mi, ako ho hypnotizujú moje 4ky. Rozopla som si kabát, aby mal lepší pohľad a povzbudzujúco som sa usmiala neho keď sa ich „ako by náhodou“ dotkol pri mojej fixácií. Sadol si ku mne a keď sme vyrazili začal mi merať tlak. Keď skončil, chcel sa odtiahnuť ale ja som ho chytila za ruku. Neviem, či za tým bol alkohol, moja nadržanosť alebo vnuknutie Žofie, ale som nezaváhala ani sekundu. Usmial sa na mňa a nežne ma pohladkal druhou rukou po vlasoch. Bolo to elektrizujúce. Potiahla som jeho ruku a položil ho ma moje prsia. Veľký výstrih dopomohol k tomu že o sekundu som mala jeho teplú ruku na mojich stojacích bradavkách. Podprsenku som mala v kabelke, lebo jeden debil, pri poslednom tanci, mi ich rozopol a tak som na WC ich strčila do kabelky. Preglgol nasucho a zhasol svetla. Tma ma povzbudila a začala som ho hladkať po stehne. Keď som prišla k jeho rozkroku už mu stál ako sviečka. Stisk jeho ruky na mojich prsiach sa zväčšoval. Mám rada keď mi chlap drtí prsia tak moje vzdychania boli čoraz hlasnejšie. Aby som sa trošku ukludnila stiahla som ruku z jeho rozkroku, chytila jeho ruku a pritiahla k perám. Jemne som jazykom prechádzala každý prst a chvíľu ich pocumľala. V tme som videla jeho obrys ako sa vrtí na stoličke a pravou rukou si napráva penis. Vrátila som jeho ľavú ruku na moje prsia a vybrala som sa rukou znovu po stehne. Na moje veľké a musím priznať príjemné prekvapenie som nenahmatal jeho penis skrytý pod uniformou ale trčal odhalený do tmy. Nemal sa začo hanbiť – mal ho asi 20 cm dlhý a hrubý, že som ho skoro neobchytila. Pomaly som ho začala honiť a cítila som ako mi ešte viac tvrdne v ruke. V honení som expertka, a tak, keď som cítila že skoro bude, silno som ho stlačila pod hlavičkou a držala. Celý sa mi triasom v ruke. Palcom som pomaličky roztierala kvapky po hlavičke, ktoré sa predrali cez môj stisk a začala znovu ho honiť. Keď bol znovu pri vrchole, zasa som prestala. Pri masáži som sa skoro aj ja urobila.
„Už len 2 minúty do nemocnice!“ povedal ticho, ako keď lekár upokojuje pacienta aby vydržal, ale ja som vedela že žobre aby som ho dokončila.
Ja som bola ale neoblomná a tak posledný tisk znovu zabránil jeho vyvrcholenie. Kapkou z jeho penisu som si pretrela pery a ruky som položila vedľa tela. Rýchlo sa zapol a rozsvietil.
„Diablica“ pošepkal mi do ucha keď ma vykladal zo sanitky.
„Tvoja Diablica“ odpovedala som mu spontánne, dúfajúc že ho ešte stretnem.
Bol nielen sexi ale aj inteligentný. Pochopil. A tak, keď som vyšla zo zasadrovaným členkom z úrazovky, čakal ma s kyticou spýtal sa:
„Diablica, nepotrebuješ odvoz do pekla?“
„Veľmi rada. Spolu to bude ale skôr nebo ako peklo ;)“

ps Príbeh je samozrejme vymyslený. Vznikol na žiadosť krásky zo Žiliny