Nevera po stredoslovensky (súťažná)

1. 2. 2017 · 6 234 zhlédnutí Donor

Pred niekoľkými rokmi, v študentskom období, som mal jeden vzťah. Dalo by sa to nazvať aj ako prvá láska. Spoznali sme sa na známej slovenskej sociálnej sieti. Dvaja mladí rebeli, ona ako i ja mala rada punk. Niekoľko mesiacov písania, volania ma donútilo sa jedného dňa zobrať a ísť za ňou až na ďaleký slovenský východ. Až z toho nakoniec bol trojročný vzťah.
Ale prejdime k veci. Už po približne dvoch rokoch ma to prestavalo baviť. A nie len preto, že sme boli spolu málo, no skôr preto, že som po tých rokoch prišiel k záveru - to nie je pre mňa žena do života.
Tak som začal čím ďalej tým viac flirtovať a menej odolávať vonkajším vplyvom zo strany žien. Dostal som sa do kontaktu s jednou rodinnou známou, mojou rovesníčkou. Ako deti sme sa viac stretávali, hrávali. Po rokoch sa nám cesty opäť skrížili. Iniciatíva bola z mojej strany, keďže som sa od blízkych dozvedel, že táto známa je dosť kontroverzná. Mala už za sebou nejaké lesbické vzťahy, dokonca sa za lesbičku aj považovala.
Písanie prebiehalo úplne normálne, ako každé v začiatkoch. No ako mladí a nadržaní ľudia sme sa téme sex samozrejme nevyhli. Neskôr prebehla aj výmena nejakých tých fotiek vtáka, pičky, pŕs...
Keďže sa naše rodiny navzájom poznali, nechceli sme riskovať aby sa o našom "dobrom kamarátstve" dozvedeli. Dohodli sme si stretko pri víne v byte mojej starej mami, za účelom poskytnutia mojich amatérskych masérskych služieb.
Večer prebiehal uvoľnene, spomínali sme a dlho kecali. Bolo mi super pretože s mojou partnerkou sme vtedy nikdy tak nekomunikovali. Vínko jej samozrejme stúpalo do hlavy a jej už beztak malé zábrany klesali.
Spomienky sa minuli, začalo byť čoraz častejšie trápne ticho. Zhodli sme sa na tom, že je čas na sľúbenú masáž. Vyzliekla sa donaha, ja len do pol pása. Penis ma už ale dávno strašne tlačil v rifliach.
Začal som ju pomaly masírovať od krku až po zadok. Potom zase nohy, naspäť... Medzitým som nezabúdal samozrejme na stehná, ktorým som sa čoraz viac venoval zvnútra. Občas som prstami alebo okrajom dlane prešiel aj po dierke, proti čomu absolútne nič nemala, ba dokonca sem-tam i zastonala.
Neskôr sme sa vymenili. Ona ponímala masáž inak. Chvíľu rukou, potom vyliezla na môj zadok a začala ma masírovať, respektíve obtierať sa mi o chrbát a zadok pičkou.
Naraz zhasla a ľahla si vedľa mňa. Už to nemalo šancu oddialovať. Ani som sa nenazdal a už aj mi ho honila, bozkávali sme sa. Ja som začal pripravovať jej dierku ktorá už samozrejme bola dávno mokrá a pripravená. Vysadla na mňa, prešla si párkrát žaluďom po pičke a napichla sa. Konečne som zažil poriadny sex, a nie len vyliezť na vodorovne položenú frajerku a odbaviť sa. Vystriedali sme všetky možné polohy ktoré nám úzka pohovka dovolila. Najlepšie bolo keď na mňa vyšpulila dierky a začal som ju šukať odzadu. Ani si už nepamätám, koľko mala orgazmov. Pri mojej vtedajšej priateľke to neprichádzalo do úvahy.
Keď už mala dosť, prišiel rad na mňa. Takú fajku som dovtedy nezažil. Ako keď dáte dievčatku lízatko. Nohami som samovoľne kopal keď mi ho cmúľala. Nemala problém ani s tým, keď som jej ho zatlačil na nejaký čas do krku.
Netrvalo dlho a semeno sa hlásilo na odchod z plných vajec. Nedočkavo čakala a fajčila až kým som jej nezalial ústa teplým pudingom...

Toto nebola jediná nevera v tom vzťahu. Ak budete chcieť, priblížim vám aj ostatné.