náš prvý swing "súťažná"

28. 2. 2017 · 5 677 zhlédnutí vijimka

Ja s mojou Zubou a náš swing

...zatiaľ čo ja som prenikal do jej ritky odzadu, tak ona, relaxujúc na hladkej hrudi mladého žabiaka, piríjmala stoporeného vtáka odspodu. Šlo nám to celkom dobre. Jediný problém bol s naším rytmom. Dosiahnuť spoločný súlad je dosť ťažké. Snažili sme sa totiž o spoločné vniknutie do Zuzy. Je to náročná technika a vyžaduje skúsenosť. Sledovať porno nestačí.
V tom prekvapenie – ktosi ma pohladil po krku a zatlačil do predklonu. S úsmevom som sa otočil a hľadiac, ako mi Eva vkĺzla prstom a hneď nato jazykom do zadku, som nachvíľu zmeravel. Prstom krútila a s jazykom mľaskala. Bolo to fajn. Odrazu k nej ktosi priskočil a strčil jej vtáka do úst a na mňa zrazu zabudla
Oproti nám bolo ďalšie trio, tentoraz muž a dve ženy. Muž stál obkročmo a držiac dámy za temená, kontroloval hĺbku zásunu do ich hladných úst. Jedna bola v samodržkách a druhá v elegantných sandálkach.
Neďaleko pri stole posedával pár mužov, popíjali a unavené vtáky im viseli medzi nohami. Občas ich honili a občas fajčili cigarety. Možno pre snahu o povzbudenie, možno z povinnosti a možno len z núdze. Tí dnes svoju hru dohrali. Česť ich pamiatke.
Vo vírivke boli ešte zo štyri baby a tie mali o zábavu ešte plne postarané. Viac im treba nebolo. Dve sedeli bok po boku a bozkávajúc sa, prijímali ďalšie dve malú pusinky medzi svojimi stehnami. Radosť pozerať. Jedna mala riťku krásne našpúlenú a druhá v nej mala farebný kolíček. Obe sa dráždili v mušličke a spokojne krochkali.
Ja som pomaly pridával, mladý žabiak tiež. Moje pohyby boli stále viac kŕčovité a mladého zas drsnejšie ...až som to nevydržal a do mojej Zuzy sa poriadne vystriekal. „Mladý“ ma po ďalších troch vniknutiach následoval a Zuza radostne zapriadla.
Šikovne sa odtiahla, lonom zatriasla a naše vtáky hravo vykĺzli. Zuza sa presunula a s nádherným podrepom nad tvár a ústa, nechala zo seba vytiecť všetko do poslednej kvapky. A to čo zostalo, tak to nás nechala spoločne vylízať...