... Adonis.... súťažná

6. 11. 2017 · 3 980 zhlédnutí sexi40tka

Dlho sme sa hádali. Už ani neviem prečo. Každý večer stále dokola. Vždy sa všetko končilo hádkou. Raz to boli peniaze, potom moja mama jeho mama, deti, auto... a na rad prišiel aj sex. Áno sex. Už sme sa nemilovali tak dávno. Vždy iba rýchlovka a po 15minutách spánok.
Opäť ten istý večer ako posledných 6mesiacov. Hádka.... dnes prišla na rad moja kamoška, ktorá si dovolila na oslave v sobotu povedať, že sa s nami niečo deje a mal by s tým niečo urobiť, lebo mu odídem. A keď neodídem ja tak ma príde uniesť ona...
Už som ani nevládala plakať a dokola opakovať, že netuším prečo také niečo povedala a že som nikdy nič také nepovedala. Že nemám dôvod odchádzať, že ho milujem a bla bla bla .... slová zo mňa šli a ja už ani neviem čo som cez slzy rozprávala....
A potom to prišlo..... iba som zobrala kabát a odišla... už som nevládala. Nevládala som sa obhajovať pred človekom, ktorého milujem a ktorý ma už dlho nepočúval....
Bola jeseň a mam pocit, že počasie so mnou súcitilo, lebo bol upršaný večer. Iba som šla. Bez dokladov, bez peňazí bez ciela.....
Ani neviem koľko času prešlo a kam som sa dostala, keď som si uvedomila, že som bosá. Jedine čo mám na sebe je staré vyťahané tričko, nohavičky a kabát. Chlad z chodníku mi začal vchádzať do prstov a pomaličky ale iste ma pichal do chodidiel.
Dážď zo mňa zmyl hnev a bezmocnosť. A ja som si začala všímať ľudí okolo seba, ktorý na mňa hladia s čudným pohľadom ako na blázna. Zastavila som sa, nadýchla sa aby, moje pľúca nabrali chladivý vzduch a utrela rozmazane oči.
Čo teraz? Kde som? Prečo som odišla?
Biela vreckovka. Pozerala som pred seba a všimla si bielu vreckovku, ktorú mi podávala mladá žena.
Bola o niečo nižšia ako ja, mala silnejšiu postavu, ale k jej tvári by asi iná tvár nešla. Bola táka príjemná bacuľka. Napriek tomu mala kratučkú sukničku, čierne pančušky, vysoké čierne lodičky a krátky kabátik. Vlasy jej voľne padali do tváre.
Vezmi si ho, povedala. Asi ti viac pomôže ako mne. Ja už som celá od blata.
Vtedy som si všimla že ma celý bok kabátiku a sukne premočený od vody. Začala sa smiať, že blázon vodič autobusu si potreboval asi urobiť dobre a tak na prechode vletel do mláky. Zasmiala som sa. Bože ja som sa zasmiala. Síce očividne iba tak povrchne.
Neboj, bude dobre. Nikdy neprší večne. A aj muži majú svoje dni... No tak ten môj ich ma už hodne dlho, chcela som reagovať, ale vzala ma za ruku a potiahla ma svojim smerom.
Poď pôjdeme ku mne. Môj, zasmiala sa, nám už varí víno. Zahrejeme sa.
Ja, ktorá nejde na návštevu ani svojej najlepšej kamoške som sa nechala len tak viesť. Nevládala som protestovať, že nejdem. Nevládala som rozmýšlať čo bude, kam ma vedie, kto je jej priateľ.
Prišli sme k starému domu a vyšli na 4poschodie. Vtedy mi došlo do mojej uplakanej hlavičky, že čo robím. Kam idem. S kým som. Ale kým som stihla protestovať už sa za mnou zatvorili dvere a vítal ma statný mladík.
Bože, že statný. Bol ako Adonis. Mal na sebe tričko, ktoré mu kopírovalo cele telo. Stála som ako obarená. Mala som chuť naňho skočiť a prosiť ho aby ma pomiloval.
Poď, veď poď dnu, nehambi sa... som zrazu počula za mnou. Si, tak sa volala mladá žena, ktorá ma zobrala domov. Bola Silvia, ale so smiechom mi povedala, že ju volajú všetci Si.
Histoku, prečo ju tak volajú si nepamätám, lebo som stále hľadela na Adonisa. Volal sa René ale pre mňa bol Adonis. Priniesol nám každej šálku s vareným vínom.
Mala by si si dať dole ten mokrý kabát... povedal mi podávajúc šálku.
Vôbec som nerozmýšľala a dala ho dole. Prešla mnou triaška. Mala som iba premočený kabát, premočené tričko z ktorého mi vykúkali bradavky stojace v pozore od zimy a nohavičky.
Si sa hneď zvrtla a priniesla mi župan. Strhla zo mňa mokré tričko a premočené nohavičky a obliekla mi župan. Bol mi síce dosť krátky, ale bol teplučký.
Šálka vareného vína mi padla vhod. Na chvíločku som zabudla na problémy doma. Rozprávali a smiali sme sa asi hodinu, keď Adonis vstal a rozlúčil sa. Odišiel. Bolo mi smutno, ale uvedomila som si, že veď mám doma muža, ktorého milujem.
Si si ku mne prisadla a doliala mi víno do šálky. Už nebolo varene, ale nevadilo nám, že ho pijeme negustiózne zo šálky.
Dala mi pusu. Ostala som prekvapené, ale bolo to neskutočne príjemné. Dotkla sa mi ramena a pomaličky mi dala dole župan. Jemne mi prechádzala prstami po ruke a dostala sa k prsiam, kde bradavky čakali už iba na povel jej prstov aby sa vztýčili.
Chytila ma za ruku a vzala ma k sebe do postele. Najskôr ma jemne bozkávala a dotýkala sa môjho tela.
Ešte si nemala ženu? Pošepla mi do ucha. Bola som vzrušená a cítila som jej nohu, ktorá sa dotýkala mojej mušličky.
Nie... vyšlo zo mňa úplne tichúčko. Zasmiala sa, ale tak jemne, že jej dych mi pošteklil bradavku, ktorej sa hneď dotkol jej jazyk.
Tak ma nechaj nech ti ukážem aké sme úžasné.... som započula ako z diaľky a nechala sa unášať rozkošou a slasťou ktorú mi ponúkal jej jazyk v mojom lone.
Jemný nežný smiech spojený s radosťou, ktorú som nečakala.
Je nádherná Si.... kde si ju našla.... ma prebralo. Prosím??? Je tu ešte niekto???
Vo dverách stála spolubývajúca a už si dávala dole tričko a nestihla som ani nič povedať už som mala jej pery na svojich.
Si nádherná, dovoľ mi ťa ochutnávať.... zasmiala sa a jemne sa opäť dotkla prstami mojich pier.
Nevládala som protestovať. Chcela som cítiť ako ma opäť bozkáva.
Venovali sa mi obe. Najskôr jedna... potom druhá ....a nakoniec obe naraz. Cítila som ich vzrušenie a teplý dych, ktorý mi behal po tele ako mráz a stále viac a viac vzrušoval.
Nedovolili mi vyvrcholiť i keď som to tak strašne chcela. Bola som vzrušená a napnutá ako struna na gitare. Jemné dotyky jazyka na mojej mušličke boli nekonečné. Nežné prsty, ktoré sa vnárali pomaličky hlbšie a hlbšie sa striedali s jazykom na mojom klitorise.
A prišlo to čo som nechcela aby skončilo. Orgazmu, ktorý mi už roky chýbal... pocit rozkoše, ktorý skončil ohňostrojom. Moje telo bolo v jedno kŕči... ale neskutočne úžasnom kŕči, ktorý som pociťovala stále znova a znova keď sa prsty v mojom lone jemne pohli...

Ráno....

našla som si iba odkaz a čisté šaty...

„Šaty od René ti padnú... PRÍDI ZNOVA SI NAŠA MÚZA.... PS: ADONIS JE GAY...:D“