Začalo to nevinne...

6. 11. 2017 · 2 566 zhlédnutí kvetnik2

Začína to všetko úplne nevinne, po sprche si sadám do kresla a ani sa neobťažujem s obliekaním, veď komu by sa v takomto počasí chcelo. Užívam si chvíľu oddychu a pozorujem ťa cez dvere, tiež na sebe toho nemáš
oveľa viac. Krásne krivky tvojho nahého tela zdobia iba nádherné jemne
čipkované tangá. Z rádia počuť len jemnú rytmickú hudbu a ty nevedomky krútiš zadkom presne do jej rytmu. Takýto pohľad ma vždy dokáže dostať do varu. Vieš že ťa pozorujem tak mi nachystáš pekné divadielko.
Hladkáš si bradavky a uprene pozeráš na mňa. Pomalými krokmi prídeš bližšie a otočíš sa ku mne chrbtom, vrtíš predo mňou riťkou a ja som už úplne vzrušený, chceš ma vydráždiť ešte viac tak sa rozkročíš a sadáš si na moje kolená. Môj tvrdý penis zacítiš pod sebou, tlačí ťa na zadočku, ale presne to si chcela, nakloníš hlavu do zadu a necháš ma, aby som ti bozkával krk. Na rukách sa ti zjavia zimomriavky a svoju ruku dáš podvedome do nohavičiek. Ešte chvíľu ti bozkávam krk a od zadu hladkám prsia, no zrazu vezmem obidve tvoje ruky a dám ti ich za chrbát, do rúk beriem šatku a skôr ako si stihneš uvedomiť čo sa deje, zviažem ti ich.
Myslím že ti to nebude vôbec prekážať, teraz máš úplne na dosah môj tvrdý penis a ja môžem pokojne nahradiť tvoje prsty v nohavičkách mojimi.
Chvíľu sa takto dráždime a vychutnávame si tie príjemné dotyky. Zatlačím ti na chrbát a aj ked sa ti nechce prestať pomaly vstávaš. Nevieš však že dnes mám pre teba nachystané niečo úplne iné ako zvyčajne. Ruky stále zviazané za chrbtom cítiš len môj dych na šiji a silné šteklenie v podbrušku. Druhou šatkou ti zakrývam oči. Máš trochu zmiešané pocity ale zato si oveľa viac uvedomuješ každý aj ten úplne najnenápadnejší dotyk na svojom tele. Stojíš bez pohnutia a vychutnávaš si moje bozky. Od krku postupne schádzam nižšie bozkávam ti lopatky, chrbát hladkám stehná a zadoček. Pobozkám ti dlane a ty sa len snažíš pohladkať ma aspoň prstami po líci. Postupne ti dám dolu nohavičky, podvedome sa rozkročíš, ja to rýchlo využijem a pohladkám ti vnutornú stranu stehna, od členku smerom nahor. Zastavím sa až na tvojej teraz už úplne mokrej kundičke, potichu vydýchneš. Potlačím ťa dopredu až ku posteli, pomôžem ti na ňu vyjsť, kľakneš si na ňu ja ťa zatlačím ešte viac hlavu položíš na vankúš a s vystrčeným zadočkom si užívaš moje dotyky. Rukami ti hladkám zadok..a bozkami sa blížim k tvojim dierkam, chceš už konečne cítiť aj môj jazyk, len ešte nevieš kde, akoby som vycítil tvoje myšlienky zlíznem najskôr tvoje úžasné štavičky a hneď na to sa presuniem na riťku, od vzrušenia sa prehneš a tlačíš sa viac na mňa. Chvíľku ťa takto dráždim no hneď pridám prsty na tvoj klitoris a jazyk presuniem na kundičku. Tvoje vzdychy sú stále hlasnejšie a silnejšie prirážaš na môj jazyk. Cítim ako sa začínaš jemne triasť, jedným prstom zrazu zatlačím na tvoju riťku a jemne ho vsuniem dnu, cítim ako silno sa stahuješ ešte pár pohybov jazykom a zvalíš sa na posteľ v silnom orgazme. Nevnímaš nič okolo len z diaľky počuješ svoje hlasné vzdychanie akoby to ani nebol tvoj hlas. Obidve šatky ti dám dolu a ľahnem si k tebe. Pritúliš sa ku mne a obaja oddychujeme. Pobozkáš ma a ešte stále cítiš na mojom jazyku svoju vôňu. ...