Trojka na byte (Súťažná poviedka)

24. 11. 2017 · 9 309 zhlédnutí amateretama

Bolo horúce leto, priateľka mala vysokoškolské prázdniny a tak ako každý rok, išla na brigádu do BA. Celkom mi to aj vyhovovalo, že ide preč a nebudeme tak často spolu, pretože sme mali už dlhšiu dobu krízu, ktorá sa prejavovala aj na našom sexuálnom živote. Intenzívne som rozmýšľal aj nad rozchodom, navyše bolo leto a ja som sa obracal za každou sukňou. Potreboval som zmenu a pretiahnuť nejakú novú babu.
Raz za dva týždne som ju chodil navštevovať, prišiel som v piatok poobede a odchádzal v nedeľu večer. Bývala v prenajatom byte s ďalším dievčaťom, každá mala svoju izbu. Spolubývajúca, volajme ju Miška, mala krátke blond vlasy, svetlú pokožku, postavu štíhlu. Nebola však vychrtlý typ, zadok mala guľatý a prsia boli také dvojky. Do tváre pekná, trošku chalanský typ, ale vyžarovala z nej živočíšnosť, jednoducho mi z nej stál čurák. Bola presným opakom mojej frajerky - tá bola tmavá, s veľkými kozami a zadkom, mrdavá postava. S Miškou som párkrát kecal, ale vždy v prítomnosti priateľky. Vedel som o nej, že pracuje, nemá priateľa a rada si vypije a pokecá. Ideálna kombinácia.
Vystúpil som na hlavnej stanici a nasadol na autobus k bytu. Na mobil mi prišla správa - "Zlatko, dnes sa zdržím v práci až do šiestej, choď nakúpiť a počkaj ma na byte, Miška ti otvorí, cmuk." Super, pôjdem ovešaný taškami ako debil a ešte budem na ňu hodinu čakať, bol som pekne nadržaný a dúfal som, že si hneď pichnem. Nevadí. Tak som nakúpil potraviny a pár plechoviek piva, v tieto teplé dni to bola nevyhnutnosť.
Zazvonil som a hneď mi otvorilo dvere, keď som vyšiel z výťahu, byt bol už otvorený. Vošiel som dnu a pozdravil. Miška ma privítala s úsmevom a v plavkách: "Vitaj, vybaľ si a oddychuj kým budeš čakať, ja sa trošku opaľujem na balkóne, ak chceš príď pokecať." Tak som aj urobil, oblečenie do skrine, nákup do chladničky a rýchlo za ňou na balkón. Ležala na zemi a chytala bronz, vedľa nej boli už tri prázdne plechovky piva. "Ty sa ale máš, slnko, pivko, už iba more ti chýba. Idem do sprchy, chladia sa mi pivká, dáš si potom so mnou?" Súhlasila, aj tak sa chystala už dnu, slnka mala na dnes dosť, už jej bolo treba semena.
Rýchlo som sa osprchoval, vtáka som mal poriadne nadržaného. Naschvál som si dal okolo pása iba veľký, biely uterák a tak som vošiel do izby. Miška ma tam už čakala, sedela na okraji posteli a na stolíku boli dve orosené plechovky. Sadol som si oproti nej na stoličku. Snažil som sa sedieť tak, aby mi bolo trošku vidno vtáka, bol som zvedavý ako zareaguje. Otvorili sme pivá a začali kecať, každú chvíľu jej ušlo očko medzi moje nohy. Naraz začala pohybovať hlavou do bokov a naťahovala si ruky. Posťažovala si, že ju po celom týždni v robote bolí krčná chrbtica. Ako pravý džentlmen som jej samozrejme bez váhania ponúkol masáž. Usmiala sa, ukázal som, nech si sadne na stoličku. Poslúchla. Stal som si za ňu a začal ju masírovať. Poriadne som pritláčal a ona na to reagovala jemným vzdychaním, zavretými očami a priblblým úsmevom. Keď som si ju celú obzeral a dotýkal sa jej, tak na to zareagoval môj penis a to tak, že sa celý postavil. Nedalo sa to zakryť, vytvoril sa mi tam poriadny stan a vôbec mi to nevadilo. Dal som sa viac do boku, úmyselne som jej s ním ťukol do ramena. Otvorila oči a pred tvárou sa jej zjavil vydutý uterák.
Chvíľu sa iba tak pozerala, potom ku nemu priložila nos a nadýchla sa. Jemne ho cez uterák uhryzla, v tom momente som prestal masírovať. Stiahol si uterák a zveril sa do opateri. Chytila ma pri koreni a začala po ňom prechádzať jazykom. Jemne mi sala špičku, postupne si vložila do úst celý žaluď a s poriadnym sacím výkonom začala fajčiť. Prirážal som a snažil som sa jej čuráka dávať do hrdla čoraz hlbšie. Nebránila sa tomu a o chvíľu mala v ústach už polovicu nákladu. Dal som jej dolu vrchný diel plaviek a jemne štípal bradavky. Vtákom som ju už dusil, každých pár sekúnd som ho vybral aby sa mohla nadýchnuť. Bola uslintaná, udýchaná a začali jej vybiehať slzičky od dusenia. Búchal som ju vtákom po tvári, očividne to mala rada. Chcel som takto pokračovať ešte pár minút, no v tom som začul ako niekto odomyká.
Do prdele, pomyslel som si. Miška si to nevšimla, akurát ho mala natlačeného v krku. Nemal som už čas na útek, pokračujem ďalej. Vzrušila ma predstava, že ma nachytá, skoro som sa z toho urobil. Frajerka vošla dnu a skamenela. Jej spolubývajúca si vytrhla vtáka z úst a skamenela s ním v ruke. "Čo nepokračuješ, ty štetka?" opýtala sa jej. Nezaváhala a vrazila si ho nazad hádam až po koreň, začala ma fajčiť najvyššou rýchlosťou akú som kedy zažil. Aby som netrhal partiu, pre zmenu som skamenel ja. Prekvapilo ma to, čakal som zúrivú hádku a namiesto toho na mňa so vzrušením v očiach pozerala moja polovička, ako mi ho iná baba fajčí. Pridala sa k nej a začala mi cucať vajcia.
Miška však prestala a zavelila: "Všetci do kúpeľne, pekne si ťa po práci vysprchujeme." Vstala zo stoličky, chytila priateľku za ruku a doviedla ju tam, neveriacky som ich nasledoval. Spoločne sme ju vyzliekli a obidve vošli do sprchovacieho kúta. Našťastie bol dosť veľký, takže som sa tam zmestil aj ja. Pustila vodu a začala jej umývať veľké kozy. Bradavky mala postavené, začali sme ich s Miškou cmúľať. Bolo úžasné pozorovať, ako jej mydlí celé telo, hrá sa s kozami a veľkým zadkom. Riadne jej na neho naplieskala a počas toho som Miške už prstoval kundu. Frajerkina kundička si doslova pýtala pozornosť, ja som jej vyplnil dierku prstami a moja nová parťáčka masírovala klitoris. Od vzrušenia celá tiekla a nahlas vzdychala. Pred orgazmom sme prestali, chceli sme ju riadne vydráždiť. Na vtáka mi dali trochu sprchového gélu a spoločne ho umývali. Bol síce čistý, ale nenamietal som. Opláchli sme sa vodou, chceli už vyjsť von, no zastavil som ich a povedal im, aby si kľakli. Viac pokynov nebolo treba a zažil som fajku ako z porna. Vzájomne si ho tlačili do úst, potom fajčili naraz, boli ako šialené a ja som šalel tiež.
Keď sme vošli do izby, hodil som moju polovičku na posteľ. Už mesiace som nemal na ňu takú chuť ako teraz. Dal som nohy na svoje plecia a vrazil ho tam. Tvrdo som prirážal, kričala od rozkoše. Miška si vedľa nás na posteli honila kundu, mala dnu celé tri prsty, bola na seba poriadne drsná. Vytiahol som vtáka von, vybral som Miške prsty z kundy a začal ju lízať. Nenápadne som jej oblizol aj anál a strčil som dnu malíček. Frajerka si kľakla kundou na jej ústa a nechala si ju lízať. Skučanie z prstovania zadočku tlmila vlhká kunda na jej perách.
Dal som Mišku na štyri, vyskočil som hore na posteľ a odzadu som do vagíny zasunul môjho nadržanca. Priateľke sa lízanie zjavne páčilo, tak jej znova ponúkla svoju dierku. Mrdal som ju čo to dalo a vychutnával si pohľad na tú moju, ako sa zvíja od rozkoše a hrá sa s kozami. Chcelo sa mi už striekať, potreboval som pauzu. Prestal som zasúvať a dal baby do polohy 69, nech sa spolu chvíľu pohrajú, kým si oddýchnem. Moja bola hore, zobral som z kúpeľne zubnú kefku a pomaly som jej začal naslinenú rúčku strkať do zadku. Bolesť a slasť sa v nej začali miešať, kričala horko-sladkou rozkošou. Urobila sa ako prvá.
Odvalila sa na bok, ihneď som začal Mišu šukať na misionára. Bozkával som sa s ňou a pravidelne prirážal, kŕčovito ma celého zvierala. Páčil sa mi spôsob, akým sme to robili. Ako keby sme boli už zohratí milenci. A páčilo sa mi, že nás pri tom niekto pozoruje. A jej viditeľne tiež, urobila sa ako druhá.
A čo s tebou? Vyžarovala z nich táto otázka. Chytil som Miškine chodidlá, priložil ich ku koreňu. Pochopila a začala ma s nimi honiť, jej parťáčka mi ho fajčila. Po chvíli som ich prestriedal. Chcelo sa mi už striekať. Položil som priateľku na chrbát, dal jej hore nohy a zasunul. Miškinu hlavu som uložil na jej bruško a pomaly som prirážal, pekne od špičky až po koreň. Stačila mi minúta, vybral ho von a mohutne sa spolubývajúcej vystriekal na tvár. Ani som si neuvedomil, ako pri tom kričím od slasti. Zatemnilo sa mi pred očami, zobudilo sa vo mne zviera. Ešte som v extáze každej strčil vtáka do krku a od únavy padol na chrbát.
Ležím v posteli a premýšľam o tom. Opäť ma priateľka vzrušovala a zároveň som mal chuť pretiahnuť čo najviac iných báb. Asi to skombinujem a ešte nejakú tu trojku uskutočníme. Veď bol iba piatok a celý víkend pred nami, dosť času na vymrdanie ďalších dierok.