Darček pod stromček - súťažná poviedka

5. 12. 2017 · 3 776 zhlédnutí Jossarian

Vianoce. Čas lásky a oddychu. Keď hovoríme o láske nás erotomanov napadá samozrejme aj sex. Môj zážitok sa stal presne pred rokom a preto blížiacimi sa sviatkami moje vzrušenie stúpa. Poďme ale po poriadku.
S mojou priateľkou som sa zoznámil v roku 2006. Minulý rok sme oslavovali spolu 10 rokov. Začiatky (budem sa venovať len oblasti sexu) boli vášnivé ale časom sa to vytrácalo . Po 7 rokoch sme ležali vedľa seba ako by sme boli spolu 70 rokov. Až jedna oslava kde sme skočili, už ani neviem ako, spolu s jedným párom štyria v jednej posteli prinieslo zmenu. Trvalo nám síce 2 dni (dovtedy sme chodili mlčky okolo seba) kým sme sa otvorene porozprávali. Priznali sme sa jeden druhému ako super to bolo a že by sme si mali to zopakovať. Žiarlivosť sme odložili bokom a vrhli sme sa do víru sexu. Vymetávali sme stretávky amatérov, rôzne kluby, výstavy a skúšali všetko neskúsené. Nebudem Vás zdržovať vymenovaním, bolo toho naozaj veľa. Priateľka sa zmenila na nymfomanku – hltala chlapov na počkanie. Keď som ju videl ako raz zničila 8 chlapov rozhodol som sa že na naše 10 výročie ju pod stromček prekvapím s GB spolu s 10 chlapmi.
Kamarát mi požičal svoj SW klub a dal som sa do hľadania. Vedel som že veľa ľudí nasľubuje a nepríde a tak som oslovil 20 chlapov. Áno dobre ste hádali dorazilo ich na oslavu len 8. Ja som bol 9 ale ten posledný (10) chýbal. Zúfalo som hľadal v mobile, komu by som vedel zavolať. Oslava bola na Štefana, veľa kamarátov bolo na dovolenke. Nakoniec sa mi podarilo dovolať Peťovi, ale ten ma tiež odbil že je na ceste na vianočný turnaj spolu s basketbalistami. 8 urastených chlapov by ju určite potešilo vyslovil som bez rozmyslu neuvedomujúc celkový počet účastníkov akcie. Až keď som dostal áno, som si to spočítal 9+8=17. Čože 17?!? To bude masaker.
Začali sme najprv 9. Po krátkom striptíze chlapi sa na ňu vrhli ako vlci na korisť. Fajčila 3 naraz kým jeden ju lízal. Potom ďalšieho si osedlala ale stále sa dožadovala jedného v ústach a po jednom k každej ruke. Trvalo to asi hodinu keď dorazili posily. Pôvodná zostava prenechala „vojnové“ pole obrom. Pod telami 2m chlapov na najprv strácala, ale postupom času preberala iniciatívu. Neveríl som vlastným očiam, čo sa v nej doteraz skrývalo. Basketbalisti mali len 2 hodiny, kým museli pokračovať na turnaj ale dovtedy sa stihli aspoň 2x sa urobiť. Prvú dávku z nich vycucala a druhú museli odrobiť. Zadok ani pičku nemala ani na chvíľu voľnu. Po odchode basketbalistov (mimochodom zápas prehrali – sex asi oslabuje nohy) pokračovala pôvodná zostava. Po 5 hodinách orgií bol len jeden víťaz, vlastne jedna. Najviac ma dostala, keď ostriekaná a semenom tečúcim po jej stehnách sedela pri bare u kamaráta ktorý nám prenajal klub a opýtala sa ho či by si nechcel zašukať !!!
Milujem ju. A preto rozmýšľam ako ju prekvapiť tento rok. GB –om určite nič nepokazím ale počet? 17 je rozcvička, skúsim 27. Kde ich ale zobrať? Ktorý šport robia viacerí? Aha nepoznáte nejakých futbalistov? A môžu zavolať aj súpera .....))