Romantika_súťažná poviedka

7. 9. 2018 · 2 173 zhlédnutí Jossarian

Poviedka - Romantický večer?!? Chcete ma zabiť? Kto dnes ešte túži po romantike? Svet je plný uchýľakov a keď nepatríte medzi nich tak Vás požadujú za čudáka. Čo je vlastne romantické? Čo v minulosti bolo nepredstaviteľné dnes je bežnou požiadavkou. OMG. Dobre skúsim to.
14 rokov. Presne toľko sme s manželkou spolu. Hovorí sa, že v násobkoch 7 rokov prichádza kríza. Mali by sme mať teda druhú krízu ale mám pocit že u nás to platí po každých 7 minútach. Aj teraz sa hádame, ani neviem prečo. Tichá domácnosť. Balzam na mužskú dušu. Sedím pred TV a popíjam pivo. Krásny večer pred nami (dnes hrajú ligu majstrov). Keď ide okolo mňa nevenuje mi ani pohľad. Oblečená len v spodnom prádle a v tričku, búcha za chvíľu riadom. Chcem ju zakríknuť ale nepoviem nakoniec nič, len sa zapozerám na jej krivky. Uvedomujem si aká je sexy a ako si ubližujem že sme nemali už pár dni sex (presnejšie tretí ale pripadá mi ako 30). „Si debil“ pomyslím si a vypínam TV.
„Mary, si nádherná, môžem ťa pozvať na večeru?“
Neveriacky sa pozrie na mňa. „Som debil,“ sypem si popol na hlavu teraz už nahlas, “prepáč mala si pravdu.“ Nato že ani neviem, prečo sme sa chytili znie to celkom vierohodne. Chvíľu ju ešte lámem ale po 20 minútach sedíme nahodení v taxíku do novootvorenej reštaurácie na Dunaji. V septembri sa stmieva skôr, a tak večeru si vychutnávame na terase pri sviečke. Jedlo je účastne a víno famózne. Pijeme už 2 fľašku a čoraz častejšie vidím známu iskru v jej očiach. Onedlho pociťujem aj jej krásnu nôžku na mojom stehne (sedíme oproti sebe). Roztiahnem nohu a ona zaparkuje chodidlo na mojom penise. Nemusím Vám asi hovoriť že mám sto chutí vybrať ho a chytiť medzi sexy chodidlá. Vyschlo mi v hrdle. Aj jej. Platíme a letíme k taxíku. Zabrzdím ju a ťahám k vode. Pochopí, sme predsa manželia. Kúsok za reštauráciou je menší lesík a potom záhradné centrum. Krajší trávniček by ste ťažko našli. Našťastie pestujú trávu vo veľkom, celé pole – žiadny plot. Vášnivo strhávame šaty zo seba a vrháme sa na seba ako pubertáci. Mesiac osvetľuje celé pole, čo tejto chvíli dodáva svoje čaro. Najradšej by naskočila a jazdila na mne, ale prehodím ju na chrbát a pomaličky sa posúvam nižšie a nižšie. Dožaduje sa aspoň 2 prstoch v pičke, čo síce splním ale pochybujem sa len pomaly s nimi. Chcem ju vydráždiť čo najviac. Milujem keď je nadržaná – rozpálená. Leží na krásnom koberci a mačká si prsia. Žiadna puritánka, ale žena ktorá vie čo chce. Jej vzdychanie sa nesie celým poľom. Nemusí sa krotiť, deti nespia vo vedľajšej miestnosti a susedia nemajú uši na stenách. Zhodí ma zo seba a ujme sa činu ona. Ako väčšina chlapov aj ja mám 90% nervových ukončení na penise preto túžobne očakávam aktivitu tam. Teraz sa však hraje ona so mnou. Olizuje brucho, kde vyteká prvá kvapka rozkoše, hlavičku si však nevšíma. Presunie sa na jedno a potom na druhé stehno. Guličky stiahnuté potrebujú pomačkať, dočkajú sa však len malého záujmu. Intenzita sa však prudko zmení keď ich vtiahne a začne žmulať. Nová kvapka signalizuje moje „duševné rozpoloženie“. Je dokonalá. Celé moje telo sa trasie nedočkavosťou keď nasadá na môj penis. Najprv pomalá jazda a potom finiš Veľkej Pardubickej. Nezvyknem kričať ale prišlo to na mňa spontánne + striekam ako požiarnik. Zvalila sa na mňa a triasla sa. Cítil som ako sperma vyteká na moje stehná. Zvalila sa vedľa mňa do trávy. Ťažko sme oddychovali sledujúc oblohu plnú hviezd.
„Mali by sme si kúpiť rodinný dom a zaobstarať taký trávnik“ spustila.
A je to tu. Spomenul som si prečo sme sa hádali. Ona chcela záhradníčiť a mňa mestského chlapca nelákala predstava starať sa o dom a kosiť týždenne trávnik. Ale po dnešnej skúsenosti to vidím v inom svetle. „A už más vybraté?......“