Zábava na schodoch - súťažná poviedka

28. 10. 2018 · 5 281 zhlédnutí VP689

Po takmer roku sme sa opäť ocitli na svadbe, tentokrát mojej bývalej kolegyni a zároveň dlhoročnej kamarátky mojej priateľky Lenky. Mali sme tam pár známych, ale najviac času sme trávili sami dvaja na parkete prípadne s Lenkinou najlepšou kamarátkou Ninou. Ako býva zvykom, zábava sa rozbiehala veľmi pozvoľna, respektíve rozbiehala sa priamo úmerne miere alkoholu v krvi hostí. Tých tu bolo požehnane, oficiálny počet sa blížil k dvestovke. Veľkosť sály tomu samozrejme odpovedala. Bol to veľký priestor členený na dve veľké samotné sály, pričom v jednej sa odohrávalo to podstatné vrátane tanca a programu. Ako čas postupoval, väčšina hostí sa presúvala na parket prípadne na terasu zapáliť si cigaretku. My s Lenkou sme mali rezervované miesto na konci ten menšej sály. Nebolo to na škodu, mali sme tam celkom súkromie, keďže postupom času viacero ľudí z nášho okolia buď odišlo domov alebo sa zdržiavalo mimo stola. To už bolo čosi po polnoci a DJ striedal jeden hit za druhým.

Pri stole so sedel sám a pomaly usŕkaval z pohára kvalitného červeného vína. Vychutnával som si pohľad na obďaleč tancujúcu Lenku v spoločnosti Niny. Pekne sa odviazali a ich tanec naberal provokačné kontúry. Nevnímali okolie a vlnili sa okolo svojich tiel pričom v pravidelných intervaloch si venovali veselý úsmev akoby sa vzájomne chceli ubezpečiť, že sú nad vecou a je to len nevinná hra. Ďalej však pokračovali v tanci a vzrušenie v ich pohľadoch bolo badateľné až ku mne. Pousmial som sa. Čo si budem klamať, mojim očiam ten pohľad viac než lahodil a nevedel som sa vynadívať. Pohľadom som preletel parket a videl som nejedno mužské oko uprené na toto divadielko. Svojim zvráteným spôsobom mi to veľmi lichotilo. Ja budem ten, ktorý si tú krásnu ženu v úzkych šatách a krásnych dlhých nohách končiacich v sexy lodičkách zoberiem na izbu. Vyhrniem jej šaty, od zadu ju zdrapnem za jej dlhé vlnité vlasy a vrazím do nej svoj penis. Až ma striaslo pri tej predstave. Prebral som sa z predstáv a dopil víno. Je čas označkovať si teritórium. Snáď sa nestrápnim na plnej čiare.

Pretlačil som sa davom tancujúcich tiel a skončil pri dievčatách. Obe sa potešili, že ten netancujúci tuleň ich konečne poctil návštevou a hneď sa okolo mňa obe vrteli. Vytiahol som všetky moje tanečné prvky, ktoré som poznal od čias základnej školy a dobre som sa bavil. Potom som prebral Lenku a Ninu si uzurpoval nejaký blízko stojaci pán v rokoch. Dali sme si vášnivý bozk a treli sme sa pri tanci ako to len šlo a bolo prípustné vzhľadom na okolo tancujúcich ľudí. Bol som dosť vzrušený už pri sledovaní divadla na parkete, ale teraz ma už môj penis naplno zrádzal a stvrdol tak, že to cez moje oblekové nohavice bolo vidno. Pritlačil som sa teda k Lenke viac, aby som zamaskoval čo sa dá. Ona mi však vôbec nepomáhala, rukou ho cez nohavice trela a usmievala sa na mňa. Pohľadom som preletel okolie, ale nikto si nás nevšímal a všetci pokračovali vo víre vášnivého tanca. Bol som neskutočne vzrušený, mal som chuť pretiahnuť ju priamo na parkete, čo samozrejme nebolo možné. Pokračovali sme teda v tanci až do konca pesničky.

„Teraz choď trochu vyzvŕtať Ninu,“ pošepkala mi do ucha a štuchla do mňa.

Môj penis bol ako skala, to snáď nemyslela vážne. To som však už mal Ninu v náručí a už sme sa točili v rytme rýchlej piesne. Neverím, že už vtedy nevedela čo sa mi dole dialo. Ak nie už vtedy, tak na sto percent potom ako sa nám pár krát telá spojili a môj penis ako šabľa jej udrel do podbruška. Ničím okrem evidentnej iskry v oku to však nedala znať a dotancovali sme celú pieseň. Opäť som si to zamieril k stolu a nalial som si pohár vína. Všade bolo decentné prítmie, čiže moju guču na nohaviciach nikto nezaregistroval. Okolo postávalo pár skupiniek ľudí v družnej debate a spoločnom popíjaní. Lenka dorazila po chvíľke tiež a sadla si ku mne. Bez slov mi vrazila jazyk do úst a chvíľku sme sa bozkávali akoby naše jazyky splynuli prvý krát. Na penise som pocítil opäť jej ruku. Pomalými pohybmi ho masírovala a z očí jej bolo znať, že je veľmi nadržaná. Druhou rukou mi chytila tú moju a zaviedla si ju pod svoje šaty. Vedel som, že nemá nohavičky, ale aj tak ma ten pocit, že pod šatami cítim rovno jej teplo a vlhkosť, úplne dostal. Zašiel som do nej dvomi prstami ako po masle. Z Lenky vyšiel tlmený vzdych a ja som pokračoval v pomalých pohyboch dnu a von zatiaľ čo ona neprestávala masírovať môj penis. Pohľadom som skenoval okolie, ale naozaj si nás nikto nevšímal.

Posmelilo ma to a moje tempo vrážania prstov do Lenky som mierne zvýraznil. Prestala sa venovať môjmu penisu a objala ma. Do ucha mi nahlas vzdychala, ale našťastie hudba hrala dostatočne hlasno aby to niekto ďalší počul. Pri orgazme, ktorý na ňu prišiel mi zaryla svoje nechty do chrbta a mierne prirazila panvou proti mojej ruke. Vydralo sa z nej tlmené zaskuvíňanie a jej telo sa triaslo. Aj keď mi to teraz príde neuveriteľné, zjavne si to nikto naokolo nevšimol. Sedeli sme naozaj mimo ostatných v kúte tmavej miestnosti a alkohol ľudí v tej chvíli zjavne zaujímal viac ako sex. Lenka chvíľočku zotrvala v objatí a potom sa odsunula, dala mi krátky bozk a pozrela sa okolo seba. Myslel som, že hľadá Ninu a tak so sa už pomaly šiel dvíhať, že nás čaká ďalšie tanečné kolo. Lenka ma však bez slova rukou zastavila a usmiala sa.

Netuším, či to trénovala doma po nociach, ale v sekunde zmizla pod stolom. Náš stôl tak ako ostatné bol pospájaný z veľa menších stolov do jedného dlhočizného tak ako to býva na svadbách zvykom. Obrus siahal až po zem a tak Lenky zrazu nebolo. Spod obrusu však vystrčila obe ruky a prechádzala mi nimi po stehnách až na penis. Zasunul som sa stoličkou tak aby som čo najviac zmizol pod obrusom. Keď zaznel zvuk rozopínania zipsu, mojim chrbtom prešiel mráz. Lenka mi pomaly vyslobodila penis z nohavíc a keď si ho vzala do úst až som podskočil na stoličke vzrušením. Musel som sa tváriť, že niečo robím na mobile a popíjam, aby som nebudil pozornosť. Pod stolom mi zatiaľ po celej dĺžke penisu prechádzal Lenkin jazyk a lomcovalo mnou vzrušenie. Potom jazyk vystriedalo hrdlo, kam si môj penis čo možno najhlbšie začala vsúvať. Tempo zvýšila natoľko, že zákonite musel prísť môj orgazmus. A to tak silný, že som v kŕči tak zvieral pohár až som sa zľakol, že mi praskne v ruke. Vlna, ktorá mnou prešla ma mierne postavila na nohy, ale našťastie som sa spamätal a opäť si sadol. Bolo neuveriteľné, že Lenka dokázala každú kvapku čo zo mňa vyletela skúsene prehĺtať. Mal som pocit, že striekam celé minúty.
Postupne sa mi vedomie vrátilo a obrus sa mierne podvihol. Vystrčila sa usmiata tvár Lenky so slovami, či je vzduch čistý. Po rýchlom uistení sa pohľadom vôkol som pomohol Lenke vyliezť spod stola. Dali sme si dlhý bozk a na jej jazyku som cítil horkú chuť seba samého. Lenka mi nasmerovala ruku opäť pod svoju sukňu. Bola neskutočne vlhká, ďaleko viac ako pred chvíľou. Ruku mi však odsunula a oprela sa na stoličke.

„Čo s načatým večerom láska? Ideme na parket?“ spýtala sa ma s provokačným úsmevom. Môj penis však stále zotrvával v tvrdej forme a mäkol naozaj veľmi pozvoľna.

„Obávam sa, že to ešte chvíľu zaberie. Ak chceš choď sama a ja sa pridám neskôr.“
Lenka sa ku mne nahla, dala mi pusu a rukou mi pár krát prešla po celej dĺžke môjho penisu.

„Týmto mi veľmi nepomáhaš,“ zavzdychal som.

„To dnes rozhodne nemám v pláne,“ žmurkla na mňa Lenka a naliala si do polky pohára z vína. „Idem si s Ninou trochu zatancovať. Ty zatiaľ vymysli miesto, kde sa zašijeme aby si ma poriadne vylízal.“

S tými slovami mi pozrela hlboko do očí a odpila si z vína. Dvomi prstami voľnej ruky mi pomaličky prešla po perách. Cítil som dobre známu chuť jej vzrušenia. Ani som si nevšimol kedy ich do seba vsunula. Paralyzovaný som sledoval ako vstala a odišla na parket. Našla v tancujúcom dave Ninu s nevestiným bratom, Lukášom, a pridala sa k nim. Mal som na nich pekný výhľad čo Lenka využívala na provokáciu pri divokom tanci s Ninou prípadne Lukášom. Pozerala mi priamo do očí keď mu svojim zadkom vrtiac sa do rytmu hudby dráždila jeho penis. Takto sa to ťahalo niekoľko skladieb a moja guča v nohaviciach sa nie len že nezmenšila, ale potreboval som Lenku pretiahnuť hneď a zaraz.

Vyzliekol som si sako a dal pred seba tak, aby som skryl svoje napnuté nohavice a naznačil som Lenke, že ma má nasledovať. Prišiel som k recepcii a čakal pár minút kým sa objavila. Bez slova som vstal, chytil ju za ruku a viedol k výťahu. Nastúpili sme, zavreli sa dvere a prudko som sa vrhol na Lenkine pery.

„Kam ma to vedieš? My tu predsa nemáme izbu.“

To sme však už vystupovali na prvom poschodí a zamierili si to na schodisko.

„Nechcel som vzbudiť podozrenie,“ povedal som Lenke a prudko som ju oprel o stenu. „Tuším tu chcel niekto vylízať,“ zašepkal som a už som pod ňou kľačal a vyhŕňal jej šaty.

Na nejakú predohru som nemal ani pomyslenia, rovno som sa jazykom vrhol na jej premáčanú vagínu. Lízal som ju prudko celou plochou jazyka. Jednou rukou som ju podopieral aby nespadla, lebo sa jej očividne podlamovali nohy a prsty druhej som vymenil za jazyk pri prudkom vrážaní do jej vagíny. Špičkou jazyka som Lenke dráždil klitoris a to už na mne doslova visela, s jednou nohou prevesenou cez moje plece. Vzdychala hlasno, určite ju bolo počuť zo dve poschodia vôkol, ale na schodisku bola tma a žiaden pohyb. Lenka stonala stále hlasnejšie a rukou si ma ešte viac ťahala za vlasy k sebe. Na tempe som ani na sekundu nepoľavil, naopak, gradoval som čo mi sily stačili a z Lenky sa vydral orgazmický ston a na mojom jazyku sa objavila odmena v podobe prúdov úžasne chutiacich Lenkiných štiav. Nemohol som sa jej nabažiť a dobrú minútu neprestával lízať, čo jej naťahovalo orgazmus až sa zosunula na kolená ku mne a triasla sa keď ma chytila za tvár a pobozkala.

V tej chvíli sa jedno pochodie nad nami ozval zvuk otvárania dverí a pár krokov. Potom sa dvere zabuchli a ostalo ticho. My sme sa v sekunde ocitli na nohách pripravení na útek. Po tom ako sa rozhostilo ticho, mysleli sme, že si to dotyčná osoba rozmyslela a zvolila radšej výťah. Predsa len sa však ozvali tlmené zvuky a potom zreteľný vzdych. Pomaličky sme podišli k schodom a pozreli sa hore. V rohu sme rozoznali dve siluety dôverne známych osôb. Jednalo sa o Ninu s Lukášom. Nachádzali sa v podobnom rozpoložení ako pred chvíľkou ja s Lenkou, akurát v opačnom garde. Lukáš sa opieral o stenu a rukou si vrážal Nininu hlavu na svoj stoporený penis. Bol to neopísateľne vzrušujúci pohľad a zjavne nie len pre mňa. Ucítil som Lenkinu ruku ako veľmi obratne rozopína môj opasok a zips na nohaviciach. Po vyslobodení môjho penisu si vyhrnula sukňu opäť nahor a presunula sa predo mňa. Svojim zadkom sa oprela o môj penis a pomaličky mi krúžila v lone, zatiaľ čo sme sledovali ako Lenka stiahla Lukáša na zem a vysadla si naňho. Nastolila zdrvujúce tempo súdiac podľa zvukov, ktoré vychádzali z jej útrob, drtených Lukášovým penisom. Nina si veľmi pozor na vzdychy nedávala a tak sa hojne ozývali schodiskom. Lenka to už nevydržala a jedným šikovným pohybom zadkom, nechala môj penis vkĺznuť do jej vagíny. Zašiel som do nej ako po masle a už pri tomto nečakanom momente som sa takmer spravil. Nina mi však nechala pár sekúnd na rozdýchanie a pokračovala pomaličkými prírazmi, zatiaľ čo si rukou hladila svoj klitoris. Vychutnávali sme si pocit, že sme pánmi situácie a my vidíme, ale oni o nás nevedia. Veľmi pomalými pohybmi sme sa udržovali na pokraji našich orgazmov a vychutnávali si pohľad na tak blízko súložiaci pár.

Tlmený výkrik v tom momente preťal ticho a Nina dosiahla svoj vrchol. Sklátila sa na Lukášovi a chvíľu na ňom bez pohnutia ležala. Lenka sa už nezvládala naťahovať, prudko prirazila a jej telo explodovalo. Vyvinula neskutočné úsilie aby nevykríkla. Vlastnou rukou si zakryla ústa a kŕčovito sa držala zábradlia počas triašky, ktorá ňou prechádzala. Aby som jej orgazmus umocnil, neprestával som do nej vnikať celou dĺžkou svojho penisu. Pomaly jej vrchol odoznel, ale naše spojenie neprerušila. Scéna pred nami sa zmenila, keď sa jej hlavní protagonisti zjavne vymenili a na schodiskovom koberci ležala na chrbte pre zmenu Nina. Lukáš sa presunul nad jej tvár a prirážal prudko do jej úst. Po jeho vzore som zase ja začal prudšie vnikať do Lenky. Obaja sme to vydržali len chvíľku, keď najprv Lukáš s hlasným zaručaním dosiahol orgazmus a vystriekal sa Nine hlboko do hrdla. Vzápätí som ja podobne zakončil naše splynutie s Lenkou, akurát namiesto hrdla som plnil jej vagínu. Na mojom pulzujúcom penise sa ešte raz spravila aj Lenka a bezvládne sme zavesení na sebe odpočívali. Prebralo nás buchnutie dverí, keď sa Nina s Lukášom vyparili preč.

Bol čas vrátiť sa na hostinu, kým nebodaj nezačneme niekomu chýbať a napadne mu hľadať nás. Upravili sme sa a chystali vyjsť cez schodiskové dvere k výťahom. Zaujal nás však dôverne známy zvuk tlmených ženských vzdychov. Zvrtli sme sa a pozerali sme priamo na predklonenú nevestu opierajúcu sa o zábradlie na medziposchodí pod nami. Jej svadobné šaty, vyhrnuté nad zadok, zakrývali takmer celého ženícha, ktorý do nej od zadu prirážal. Nevesta nám so smiechom zakývala a hneď nám bolo jasné, že sme to neboli my, ktorí boli pánmi situácie. Celú dobu nás sledovali a my sme o tom ani len netušili. Zasmiali sme sa a pratali sme sa preč aby sme im nechali priestor na ich „svadobnú noc“.