Poprvé výměna

2. 1. 2019 · 9 776 zhlédnutí Milda1881

Chtel bych se ze zacatku omluvit za chybejici diakritiku, ale pisu v mobilu a jsem chlap, tedy tak trochu lenoch.

Veronika zaparkovala sve auto vedle jeho a presedla k nemu. Polibili se a bez jakehokoliv otaleni vyrazili zbyle asi dva kilometry na setkani s Karlem a Petrou.
Uz nejakou dobu si spolu psali a ikdyz jen pres zpravy, tak se tento par jevil jako velice sympaticky a pohodovy.
Domluvili se na seznamovaci schuzce u nich doma. Daji si kavu, poklabosi a uvidi, zda preskoci jiskra i k necemu vic.
Za nekolik minut uz parkovali na urcene adrese.
Zazvonili lehce nervozni a plni ocekavani na zvonek a z repracku se ozval velmi prijemny hlas nejspise Petry.
“Ahoj, tak jsme tady” rekl Milan a dvere zabzucely.
Vyjeli vytahem do pateho patra a po ceste nahoru se libali, aby zahnali nervozitu.
Vystoupili a zazvonili u dveri bytu. Ty se vzapeti otevrely a v nich se objevili oba majitele.
Zbezne se privitali, po vyzuti a odlozeni kabatu, vstoupili za hostiteli do rozlehleho a velmi jednoduse a vkusne vybaveneho obyvaciho pokoje. Na stole pred obrovskou pohovkou ve tvaru L, bylo pripravene pohosteni a z reproduktoru hrala tlumene hudba.
Prijali pobidku k posazeni se a po ocku si sve hostitele prohlizeli. Karel byl vysoky urostly muz, s sirokymi rameny, kratkych vlasu a s lehkym strnistem na tvarich a krku. Milan hned na Veronice videl, ze se ji libi.
Petra byla drobnejsi zena, se stredne dlouhymi cernymi vlasy, uzkym pasem a mohutnym, tedy alespon k jeji postave mohutnym poprsim. Klenuty zadecek a stihle nohy, davaly tusit, ze sportuje a ze se o figuru stara.
Na ni bylo zase videt, ze se ji uz od dveri libi Milan.
No cekali, co z toho nakonec bude.
Zacali s prijemnym nenucenym rozhovorem. Preskocili klasicke seznamovaci plky a hned zabrousili do temat nejoblibenejsich. Probirali sex a erotiku asi hodinku. Obe strany zjistovaly co ma opacny par rad, co ho vzrusuje a vzajemne se tak velmi mile otukavali.
Milan musel navstivit toaletu, kde stravil nekolik minut, protoze po vymoceni jeste pro jistotu omyl a osusil svuj dosavadnim rozhovorem vzruseny, polotuhy penis.
Vratil se do obyvaku a uz mezi dvermi se zarazil. Veronika sedela na rohu gauce uplne naha. Vlastne byli nazi vsichni tri.
Petra klecela u jejich nohou a cernou hlavu mela ve Veronicine kline, ta byla lehce zaklonena a oprena o ruce a v puse mela Karluv slusne velky tvrdy ud. Delala presne to, co od ni Milan miloval. Bez rukou, jen usty se starala o Karluv penis tak, jak to umela jen ona.
Milan ze sebe shodil vsechny svrsky a poklekl za Petrinu vystrcenou prdelku. Uchopil jeji pulky a prolizl kundicku i prdelku dlouhym tahem. Petra se otrasla a na okamzik zvratila hlavu a pohledla na nej. Usmala se a odkryla tak sve krasne bile zoubky.
“Jeste ne zlato, bez k nim nahoru” rekla mile a vratila se k lizani Veroniciny kundicky.
Milan se tedy zvedl, pristoupil k Veronicine hlave z druhe strany a nabidl ji i sve pero k ochutnani. Chnapla po nem pusou a sala ho a olizovala. Ovsem nezapominala ani na Karla. Dva nalite zaludy nekolik milimetru od sebe a sikovny jazycek preskakujici z jednoho na druheho. Byla to slast jen pozorovat a co teprve ucastnit se toho.
Petra je pri tom chvilkama pozorovala a obcas se olizla a kousla do rtu.
Vyskrabala se za nimi na gauc. Naznacila Veronice aby klekla na vsechny ctyri a udelala proti ni to same. Dve tvrda pera trcici proti sobe a dve mlsne tlamicky ze stran. Ted zacala podivana pro bohy. Karel s Milanem pozorovali deni dole u svych rozkroku a libovali si. Jejich partnerky olizovali obe pera najednou, kazda z jedne strany. Obcas se jejich jazycky setkali a pomrskali sebou. Holky se do toho tak zabraly, ze se chlapum obcas zaludy dotkli a otreli o sebe. Oba byli striktne na zeny, ale ve viru vasne to vubec nevnimali zle.
Po chvilicce hrani, si kazda vzala na starosti jeden ud a sala ho a olizovala tak mistrovsky, az oba muzi skuceli rozkosi. Pote si je vymenily a vychutnavala kazda ud druheho muze. Bylo to neskutecne.
Petra dokonce jednou nacpala obe pera do pusy. Chytla je obema rukama, pritiskla k sobe a nacpala do pusinky nalite zaludy. Verca na to koukala s dosiroka otevrenyma ocima a rukou si projizdela kundicku. To byla panecku podivana.
Pote se opet pridala a obema muzum mackala jejich nadite koule.
Tahle slast by ale nesla vydrzet dlouho, oba muzi zacali citit, ze se milovymi kroky blizi k hranici, od ktere neni uz navratu. V koulich jim uz cukalo a oni vedeli, ze ted jeste strikat nemohou.
Vytrhli sva nadita pera z ust svych milenek a zacali se venovat jejich kundickam. Pri tom se dostatecne uklidnili, aby po par minutach mohli pokracovat v hratkach.
Petra polozila Veroniku na kratsi cast pohovky na sirku, aby jeji kundicka i hlavicka byly na okraji. Nalehla na ni opacne a zacala ji kundicku zpracovavat jazykem. Veronika na druhe strane delala Petre totez. Milan moment vykulene koukal, protoze lizani mu jeho milenka z nepochopitelnych duvodu odpirala a on to tak miloval. Ted ovsem prijimala slast od jine zeny plnymi dousky a cinila ji totez.
Rychle se vzpamatoval a sklonil se k Petrine hlave. Polibil ji a spolu s ni se zacal starat o muslicku sve milenky. Nezapominal ani na na druhou dirku, kterou mela Veronika velice citlivou. Karel na druhe strane pomahal Veronice podobne. Bylo to uzasne. Vzduch prosyceny vuni mokrych vzrusenych kundicek a steny obou zen.
Milan byl prvni, kdo dostal chut na sukani. Vstal, priblizil pero k Veronicine rozkroku. Petra jak ho spatrila, chnapla po nem a mlsne ho jeste kratce pokourila a rukou mu pomohla do utrob jeho milenky. Petr kdyz videl co se deje na druhe strane, vstal a udelal to same. I Veronika mu ud prelizla a pokourila a rukou ho nasmerovala do Petriny kundicky. Oba zacali pohybovat boky a vnikat do svych partnerek. Zeny pritom olizovaly jejich spojeni a naramne si to vsichni uzivali. Petra dostala chut na Milanova curaka a naznacila mu, at se s Karlem vymeni. Uposlechl a vymenili si strany. Milan ted vnikl do Petriny kundy a Veronika s dosiroka otevrenyma ocima sledovala to spojeni. Sama uz se tesila na Karlova curaka, ale uz jen to, ze sledovala pero sveho partnera vnikajici nekolik centimetru od jejich oci do kundy jine zeny, ji privodilo bourlivy orgasmus a Karluv ud vniknuvsi tesne potom do jejich utrob, ji privodil okamzite dalsi.
To byla jizda. I Petra to mela podobne a Milan po nekolika prirazech pocitil stahy jeji kundy kolem sveho ohonu.
Milan v tesne Petrine kundicce citil, ze brzo vybouchne a tak zacal sukani prokladat strkanim pera do Veroniciny pusy. Ona uz vedela, jak udrzet jeho prut napnuty a zaroven mu nedovolit jen tak strikat.
A to bylo uzasne. Nekolik rychlych tvrdych prirazu do kundy a par sekund v pusince sve milenky, to bylo neco neuveritelneho. Petra ale najednou vztahla obe ruce dozadu a roztahla si pulky. Ukazovakem jedne rucky si pohladila zadni dirku a na tenhle signal Milan cekal. Sahl na stul kde lezela tuba s lubrikacnim gelem. Nanesl trochu na prsty a vmasiroval ho do sverace te krasne prdelky pred sebou. Nasadil spicku zaludu na krajicek zadecku a souvislym jemnym tlakem pomalu vplouval do Petrina analku. Tohle divadlo, pred Veronicinyma ocima, bylo neuveritelne. Samotnou ji anal fascinoval, ale jeste ho spolu nevyzkouseli. Milan s tim pocital a podal Karlovi gel. Ten hned provedl to same.
Obe zeny ted byly napichnute na kopi partnera te druhe a obe sledovaly jak pera jejich chlapu mizi v zadnich dirkach te druhe. Tohle byl takovy rajc, ze obe dospely neuveritelne rychle v bourlivemu vrcholu a jejich chlapi take. Temer ve stejne chvili, vytrhli muzi sva pera z utrob partnerky toho druheho a zacali pumpovat mohutne davky semene do tlamicek tech svych.
No naprosty sen. Uzasny prozitek i podivana.
Po sprse, kterou kazdy muz absolvoval s partnerkou toho druheho a po necem malem k snedku na doplneni sil, se oba muzi uvelebili v jednom rohu gauce a zeny jim predvedly uzasne divadylko, kdy si nadherne pohraly se svymi chtivymi tely. Oba ohony uz byly opet v pozoru a Veronika se s chuti pustila do koureni toho Karlova a Petra Milanova.
Cely zbytek teto velmi vydarene navstevy, se nesl v duchu vymeny partneru a muzi sukali uz jen zenu toho druheho. Spolecne se potkali az pri strikani na obliceje a prsa obou zen.
Milan s Vercou byli oba velmi spokojeni. Nejenze necitili zadnou zarlivost, ale zaroven si oba splnili svuj sen a doufali, ze druhy par to citil stejne.
Kdo vi, mozna z toho bude dlouhotrvajici pratelstvi, plne uzasnych sexualnich dobrodruzstvi.....