Letní odpoledne v lomu I.

7. 1. 2019 Milda1881

Drncani auta na sterkove ceste v tomto parnem dnu, davalo Veronice zabrat. Byla nejak unavena a potrebovala dobit baterky. Proto se domluvila s kamaradkou Petrou, sbalily deti a vydaly se do nekolik kilometru vzdaleneho lomu, kde doufala, ze osvezujici koupel a sladke povalovani se na slunci, ji pomuze trochu zregenerovat unavene telo i mysl.
Kazda jela svym autem, protoze Petra vecer ocekavala rodinnou navstevu a nevedely jak dlouho se zdrzi.
Zastavily vozy na placku vedle prijezdove cesty a vyhnaly deti k vode. Petra moc neplavala, proto se zdrzovala na pozvolne se svazujicim brehu v melcine a deti s ni. Veronika byla opak. Jak uvidela vodu, rozzarily se ji oci, strhla ze sebe volne letni saticky, zakryvajici jeji kyprou postavu s ohromnymi prsy, uveznenymi ted uz jen v plavkach, jejichz horni dil, nedokazal a ani se o to nesnazil, skryt obrovska nadra.
Vbehla do vody a v nekolika okamzicich byla v pulce vodni plochy. Zvolnila a klidnymi tempy se pomalu blizila k protejsimu brehu. Tedy brehu... on to vlastne ani breh nebyl, protoze protejsi strana sestavala v podstate jen ze skalniho masivu, zasahujiciho az ke dnu jezera.
Pote dorazila ke skale a zachytila se brezoveho naletu sikmo rostouciho z malickeho skalniho vybezku.
Zavrela oci a oddavala se slunecnim paprskum, zvolna lechtajicim jeji mokry oblicej.
Najednou ji z blazeneho sneni vyrusilo hlasite “zblunk”. Otevrela oci a patrala po puvodu toho silneho placnuti do vodni hladiny. Spatrila mohutne kruhy na hladine a o nekolik sekund pozdeji se o par metru dale vynorila hlava muze.
Protrel si oci a omluvne houkl jejim smerem.
“Omlouvam se, nepocakal jsem Vas?”
Veronika se usmala a odpovedela, ze vubec ne. A nezapomela si v hlave tise rict: “pocakana jsem uz dlouho nebyla....”
Musela se tomu smutnemu faktu zasmat, protoze nechybelo malo a rekla to nahlas.
Muz se jeste usmal a odplaval na breh.
Veronika se rozhodla, ze poplave tez, protoze se uz moc tesila na sladke nicnedelani a chytani slunecnich paprsku na dece.
Kdyz o nekolik okamziku pozdeji vystoupala na breh, oznamila ji Petra, ze volal jeji manzel a ze navsteva prijela podstatne drive, nez cekali.
Videla zklamani ve Veronicinych ocich a usmala se. “V poradku, zustan tady a odpocni si, vezmu vsechny deti k nam a po ceste zpet, si je u mne vyzvednes”.
To byl vyborny napad, se kterym rada souhlasila. Jejich deti se mely rady a aspon si spolu pohraji na Petrine velke zahrade.
Po prehozeni sedacek, do Petrina rodinneho VANu a pripoutani deti, se vuz dal s chroupanim po sterkove ceste zpet k domovu. Veronika je jeste okamzik sledovala a pak vykrocila k dece. Usedla, uchopila tubu s opalovacim kremem a zacala si mazat ruce, oblicej, krk a jak sjizdela ke svemu obrimu poprsi, tak se rozhledla a zjistila, ze je v to pozdni odpoledne v lomu uz uplne sama. Jeste jednou se rozhledla a stahla si horni dil plavek. Zacala si mazat nadra a cim vice blizila k prsnim dvorcum, tim vetsi mrazeni v zatylku a chveni v podbrisku citila. Kdyz pak i lehce drnkla od kremu mastnym prstem o hrot jednoho prsu, z klina vystrelil blesk az do jejiho bricha. Nachytala sama sebe, ze ji vylozene vzrusuje ta moznost, ze se tu nekdo objevi a hlavou ji problesklo, ze by mohla stahnout i spodni dil a opalovat se tedy uplne naha. Jak si usmyslela, tak okamzite udelala.
Za nekolik okamziku uz byla uplne naha a namazana, ulehla tedy na deku a zavrela oci.
Slunce hralo a lechtalo svymi paprsky pokozku jejiho tela. Musela usnout, protoze se probrala kdyz ji zacalo byt chladno na nohy. Otevrela pomalu oci a pohledla smerem dolu k noham. Cele telo bylo vystaveno stale slunci, kdezto nohy byly ve stinu. Ale v jakem stinu....
Byl uzky a mel zaobleny tvar. Zaclonila si oci a jela zrakem smerem k jeho puvodu. A ted ji to docvaklo. Asi deset metru od ni, mezi dekou a plazi, stala silueta. Zamrkala a ted teprve videla, ze patri muzi. Dokonce si byla jista, ze je to ten stejny muz, skocivsi po prijezdu sipku ze skaly v jeji blizkosti.
“Omlouvam se....dnes uz vlastne podruhe”, prohlasil neznamy.
“Myslel jsem, ze jsem tu sam. Z meho mista neni na cestu videt”.
“Nevidel jsem tedy, ze tu jeste jedno auto stoji”.
Veronika si pritahla rucnik k prsum a zkrizila nohy, ktere mela doted lehce rozevrene, a ktere odhalovaly neznamemu muzi vyhled na jeji do hladka vyholenou kundicku.
Kdyz si ted uvedomila svou muslicku, tak najednou zcela jasne citila, ze je mokra. Bezdecne dala ruku k ustum a okamzite ji blysklo, co se stalo. Usnula a tak jako v posledni dobe stale, se ji urcite zdalo o tom.
Posledni tydny byla neuveritelne nadrzena. Kazdou noc se probouzela zpocena a s rukou v kline.
Ze ona si ji bezdecne prohrabla i dnes tady, kdyz usnula. Zcela jasna vune kundi stavicky, linouci se od jejich prstu, tomu davala vice nez za pravdu.
Proboha on ji pri tom videl, problesklo ji najednou hlavou.
Vsechny tyto myslenky se musely vyrojit neuveritelne rychle za sebou, protoze jeste pred chvilickou mluvil on.
Veronika vlastne nerekla ani slovo.
“Ja... se.... omlouvam Vam”, vykoktala a s rucnikem stale pritisknutym k telu se zvedla s myslenkou odbehnuti tech nekolik kroku k autu, kde se hodlala obleci. Jenze jsou situace, ktere jsou tak trapne, ze primo vybizi k tomu, aby byly jeste trapnejsi. V zachvatu paniky vstala moc rychle a nevsimla si, ze jeden roh rucniku prislapla nohou k dece. Stalo se tedy nevyhnutelne. Jak se naprimila, tak si vlastne sama vytrhla prislapnuty rucnik z rukou, svirajicich ho na obrovskych prsou.
Stala tam najednou naha, jednou rukou zakryvajici kundicku a druhou, zcela zbytecne se pokousejici zakryt obrovska nadra.
Neznamy se otocil a dal ji tedy dostatek casu a pocitu jakehosi soukromi, aby stihla dojit k autu a obleci sve lehoucke saty.
“Muzete se zase otocit”, pronesla mile, zatimco se k nemu pomalu blizila.
Otocil se k ni celem a moc hezky se usmal. Konecne si ho prohledla. Byl statne postavy, s malinko vetsim briskem, sirokymi rameny, kratkych hnedych vlasu a strnistem na tvarich a krku, ktere temer navazovalo na neuveritelne zarostlou hrud. Vlastne byl zarostly cely, takovy medvidek.
Presne takovy typ muzu ji pritahoval. A kdyz pohledla do jeho modrych, neustale se usmivajicich oci, musela mimodek sklopit zrak. Byly silene hluboke a mela pocit, ze by se v nich snad mohla i utopit.
Stali asi metr od sebe a najednou oba, jakoby se predem domluvili, vyprskli smichy.
On se opet omluvil za to, ze tak neomalene sledoval jeji nahe opalujici se telo a ona zase za to, ze si nevsimla posledniho navstevnika lomu a suverene se tu vyvalila uplne naha.
“Doufam, ze jsem Vas nejak nepohorsila” spitla tichym hlaskem.
“Milan” prohlasil ted uz znamy neznamy a usmal se.
“Veronika”, odtusila a podala mu ruku.
Jemne ji uchopil s myslenkou potreseni, ale Veronikou projel opet vyboj a mrazeni v zatylku. Mimodek preslapla, stale s rukou, sevrenou tou jeho.
“Boze snad se nestydite, Veroniko?”
“Nestydis.....” poopravila jo Veronika.
“Ano stydim a dokonce moc se stydim”
“Nemate...nemas proc” opravil se Milan.
“Ale mam, nejsem zrovna ideal krasy, abych budila pohorseni naha, na verejnem miste” pronesla uz konecne malinko silnejsim hlasem.
“To laskave nech posoudit me” rekl Milan a zase se usmal tak, ze se mu nadharne rozsvitily ty jeho oci.
Veronika citila ze ji rudnou i korinky vlasu a horko se ji vlevalo do tvari.
Stale mela ruku v te jeho a pohledla na to nejiste spojeni.
Uvolnil sevreni a ona stahla svou ruku zpet.
“Dekuji, ale opravdu si nepripadam nikterak pritazlive”.
“Dokonce neuveritelne” odtusil a usmev jeste prohloubil.
Veronika si pripadala jako v nejakem zamlzenem snu. Dokonce si nevsimla ani toho, ze udelal krok smerem k ni a zaregistrovala az jeho neuveritelne blizkou pritomnost. Jako ve zpomalenem zaberu vnimala pohyb jeho ruky, mirici k jeji hlave. Jemne ji pohladil vlasy a z nich presel na tvar. Dotyk jeho kuze na jeji, spustil v podbrisku nesmirne silnou bouri a Veronika citila, ze husi kuzi ma az na zadku. Mimodek se lehce zatrasla a naklonila hlavu k jeho ruce.
Pochopil to jako souhlas s nejakou nevyrcenou otazkou. Naklonil svou hlavu k jeji a zlehka ji polibil. Nachytala samu sebe, ze zavrela oci.
Proboha co to.... co se to deje? Nechala se polibit cizim chlapem, ktery ji jeste pred nekolika malo okamziky smiroval nahou, spici a nejspis ovladanou touhou, s vlastni kundickou si hrajici.
Ale chtela jeste. Zacal pomalu oddalovat svou hlavu a ona naopak vyrazila tou svou kupredu a polibek mu vratila. Jeho ruka stale ulpela na jeji tvari, se bleskurychle presunula do jejiho zatylku a milou Veroniku si tak svou silnou pazi pritiskl k sobe, pro prodlouzeni polibku. Objala ho take a ted uz se libali opravdu. Vjel jazykem dobjejich ust a ona mu oplatila stejne. Po nekolikasekundovem libani, zacaly jeho nenechave ruce hladit a zkoumat jeji horke telo. Nejprve se zarazila, ale citila se tak uzasne, ze si toho bleskoveho zavahani ani nevsiml laskal jeji telo pres tenkou latku saticek dal a dokonce jeste silneji. Pritiskl si ji telo na telo a ve staletrvajicim vasnivem polibku, sjel svymi velkymi rukami na jeji zadek, ktery okamzite silne zmackl.
Veronika preslapla a ucitila ze jeji luno opousti tenoucky praminek stavy a steka po stehne.
Hluboky vystrih jejich satu zpusobil, ze se velka cast jejich nader tiskla na tu jeho neuveritelne chundelatou hrud. Ted uz vedela, ze nechce nic jineho, nez jeho. Jeho a to co ukryva dole v kratasovych plavkach a co ji ted vlastne uz notnou dobu dloube do bricha.
On citil nejspis podobnou vec a malinko se od ni odvratil, ale jen tak, aby mohl obema rukama silne stisknout ta obrovska prsa a podivat se na ne dolu. Byl jimi fascinovan. Hladil je, mackal, nadzvedaval, a vzdy kdyz palci prejel pres dvorce a brnknul o jiz notne tvrde bradavky, tak se zachvela vzrusenim.
Uvedomovala si co to s ni dela a v jakem stavu se nachazi jeji kundicka, dole pod saty. Z jeho krku zacala cestovat rukama po zarostle hrudi pres bricho az k pasu. Znenadani ji silne stiskl jako kaminky tvrde bradavky a ona zakontrovala rukou, kterou zmackla obsah jeho plavek.
Boze, ten bude krasnej, problesklo ji hlavou, kdyz pres vlhkou latku ucitila jeho tvrde pero a nadite koule.
Pohledla mu do oci a okamzite dostala souhlas s nevyrcenym “muzu?”.
Zaklesla palce za gumu plavek a pomalu tahla ten zbytecny kus latky po jeho stehnech dolu. Najednou se proti ni tezce zhoupl prekrasny penis a s dalsim pohybem jejich rukou se objevily velke a tezke koule. Byla jeho nastrojem jako hypnotizovana a necitla, ze i on sjel jednou rukou k jejimu brisku a pomalu si do ni zacal nabirat latku satu, ktere se zvedaly a zvedaly, az mela jejich dolni lem u pasu.
V okamziku kdy obemkla prsty kolem jeho pera, on zautocil na jeji hladce vyholenou frndu, ktera uz palila spalujicim zarem a vypoustela tolik lavy, ze islandske gejziry, byly naproste nic.
Jak ucitla jeho hrubou ruku na svem kline, stiskla pero silneji a souvislym tahem k jeho brichu, obnazila krvi nality, nafialovely zalud nadherneho tvaru.
On ji placl silne pres mokrou picku a pohrouzil dva prsty do skulinky mezi naducanymi bochanky pysku.
Pohledla mu se zalapanim po dechu do oci a on zapichl zrak do tech jejich. Pritiskl se opet natesno k ni a ona upustila z rukou jeho nadobicko. Polibil ji letmo usta a kdyz je opoustel, olizl ji rty.
Ty dva prsty jeho ruky, ponorene mezi masitymi pysky, ted vnikly do jeji dirky, kde pokrcene do tvaru hacku, zacaly silne masirovat vrchni stenu jeji vzrusenim ovladane kundicky.
“Bo ze co to de las?” Zajikave se ho zeptala, ale odpovedi se nedockala. Uprene ji hledel do oci a s kundickou provadel neco, neco uzasneho. Prsty zasunute jen asi dva tri centimetry, brisky svych poslednich clanku, silne tlacily s pulzujici pravidelnosti na jedno jedine misto a Veronika s pootevrenou pusou a siroce otevrenyma ocima zhluboka dychala a naprosto nechapala co se deje.
Jeho pocinani v nitru jeji hladove frndy a upreny pohled do jejich oci, ji hnaly milovymi kroky k vrcholu, ktery prisel vzapeti, kdyz palcem jeste nekolikrat prejel pres zdurely velky postevacek.
Zastenala, vykrikla a jeji malatne nohy se podlomily. Klesala na kolena a jen tak tak ji zachytil aby nedopadla tvrde na zem.
Tak silny orgasmus snad nikdy nezazila. Srdce ji tlouklo jako africky TAM-TAM a mysl byla ponorena do jakesi mlhy.
Kdyz se malinko vzpamatovala a otevrela oci, spatrila primo pred oblicejem to jeho nadherne tuhe pero. Chnapla po nem usty a vsala zalud. Rty obemkla stvol penisu hned za rantlem a spicku jazyka zavrtala do strikaci dirky na jeho vrcholu. Uslysela syknuti a s plnou pusou vzhledla. Jejich pohledy se znovu setkaly.
Tak jako v pripade jeho drazdeni kundicky, tak i pri jejim koureni toho nadherne tvrdeho pera, si hledeli uprene do oci. Seznamili se pred chvilkou a uz vedeli, ze je k vrcholu zene stejna vec. Vzrusujici soustredeny pohled do oci toho druheho.
Uchopil jeji hlavu a pamalo s ni zacal pohybovat smerem ke svym slabinam. Zastavil az kdyz se jeji nos dotkl jeho kuze v podbrisku. Pero zasunute hluboko v krku jeho milenky, ktera pomalu zacala ztracet dech, a davicim reflexem rozpohybovane mandle, mu uzasne masirovaly zalud. Jeji, do jeho oci upreny zrak se zacal plnit privaly slz, ale ona stale drzela. Povolil sevreni jeji hlavy a vytrhl rychle ocas ven. Nadechla se a zakaslala. Zalud pokryty silnymi provazy slin, ted spojeny s jejimi usty, se ale venku ani nestihl ochladit, kdyz na nej znovu zautocila. Naplivla ho a zacala ho jako smyslu zbavena lizat a sat.
Uchopila ocas u korene, vyplazla jazyk a zacala jim machat do stran tak, ze drazdila uzdicku o jeho povrch.
Bylo to k zblazneni. Citil ze to na nej uz jde a bal se, aby neskoncil tak rychle, jako zacal.
Veronika to vytusila take a silne mu vyfoukla chladivy vzduch na povrch zaludu.
Vstala a s penisem v ruce, si vedla sveho milence k autu.
Otevrela dvere a sklonila se pulkou tela dovnitr tak, ze si hlavu polozila na sedadlo a vyspulila prdelku proti jeho kopi.
Hmatla mezi nohama, znovu ho uchopila a sama si ho navedla k usti sve dirky.
Cekala vsechno, ale tak prudky atak ne. Jedinym silnym prirazem vnikl az po koule do jejiho luna a pamalicku ho zacal vysouvat ven. Uchopil ho prsty, projel zaludem celou skulinku, poklepal na postevacek a opet vyrazil prudce vpred az se zakymacela.
Veronika musela pro vetsi stabilitu zvednout jednu nohu a dat ji na prah vozu. Tim ovsem Milanovi jeste zlepsila pristup k jejimu pokladu a ten toho nalezite vyuzil. Jeste nekolikrat prirazil a vytahl pero ven, aby do ni mohl zasunout palec a ostatnimi prsty si na okamzik pohral s klitorisem. Pote opet nasadil nality zalud k dirce a jal se Veroniku zlehka pomrdavat jen na krajicku jeji pochvy, k cemus ovsem ted zapojil i od stav mokry a kluzky palec, ktery pomalicku zasunoval do ruzicky sverace zadni dirky. Veronika stenala blahem a nevyslovnou rozkosi. Kdyz zajel palcem tak hluboko, jak jen to slo, obnovil na chvilicku zastavene pohyby svych boku a opet vyrazil prudce az nadoraz do horke musle.
Ted uz si prestal hrat a zacal uhanet blaznivou rychlosti, ktera pripominala sici stroj. Jeho milenka pod jeho sukanim skucela a stenala, a kdyz ji silne pleskl volnou rukou pres polokouli macateho zadku, vykrikla.
“Je...ste...pro...sim” vykrikovala v extazi a citila, ze tohle uz dlouho nevydrzi.
Milan to citil take, s palcem zasunutym v jeji prdelce, perem, plenicim silenou rychlosti jeji kundicku, spel take rychle k neodvratnemu konci.
Koule narazejici zespodu na jeji postevacek se najednou stahly ke korenu penisu a uz se z nich zacaly utrhovat velike chuchvalce bileho nadeleni, proudici obrovskym tlakem jeho curakem k usti, odkud vystrikovaly v silnych davkach do Veronicinych utrob. Milan zarval a mimodek zpomalil prirazy, ktere vsak ted provadel v rytmu cakancu tak silne a neurvale, ze po asi ctvrte davce semene do jeji kundicky, se nadherne odbavila i ona s tahlym zavytim a sesunula se celym telem na sedacku vozu. Uplne mu na okamzik pod rukama zvadla a telo se ji traslo v exakticke kreci. Rychle se ale vzpomatovala a otocila se. Popadla rukou jeho nastroj a vsunula si ho do ust, kterymi vysavala posledni zbytky jeho smetany a tim prodluzovala jeho uz tak mocny orgasmus.
Po lehkem vzpamatovani, se zvedla a objala ho s vasnivym a dekovnym polibkem, ktery s chuti prijal a opetoval.
Stali tam u auta a jeste dlouho se mlcky objimali. Z blazeneho pocitu je probral zvuk mobilu. Veronika koukla do kabelky a zdesila se. Bylo sedm hodin vecer a volala Petra. Se smichem se ji ptala, jestli usnula, nebo jestli snad nahodou nepotkala nejakeho zajimaveho fesaka. Ta ji s provinilym usmevem oznamila, ze to prvni, ale ze uz vyrazi pro deti. V hlave vsak ji bezela myslenka na to, ze se kamaradce bude muset pri sklenicce vinka zminit o skutecnem duvodu zdrzeni v lomu.
Jeste nekolik okamziku pak stravili v objeti a pak se rozloucili. Vymenili si cisla a Veronika odjizdela s tim, ze se urcite brzo ozve. Vedela to jiste.
Pokracovani priste....