Prichytený Voyeur (súťažná poviedka)

8. 2. 2019 · 5 245 zhlédnutí ollaff

V Anglicku majú porekadlo ‘’remember remember the 5th of November’’. Ja si však môj prvý November po príchode do Anglicka zapamätám z úplne iného dôvodu. Bol to mesiac kedy som prežil uletený zážitok. Skúsenosť ktorú by určite túžil zažiť každý mladý neustále nadržaný chlap vtedy skôr ešte chlapec, ale poďme pekne poporiadku. Nedostal som sa na výšku a preto som sa rozhodol stráviť hluchý rok užitočne a zdokonaliť si angličtinu. Leto som si ešte užíval doma a cez agentúru hľadal nejakú prácu v UK. Dlho sa nik neozýval a už som to vzdával keď prišla ponuka na prácu s ubytovaním. Jednalo sa o manželský pár ktorý hľadal chlapca ako au pair (bolo to ešte pred našim vstupom do EU a toto bol najjednoduchší spôsob ako získať víza) no ukázalo sa že chceli iba výpomoc v domácom businesse. Mojou úlohou bolo pomáhať pri vykladaní a odosielaní kníh s ktorými obchodovali. Bolo to len na pár hodín týždenne tak som mal more voľného času na štúdium. Katie a Frank žili južne od Londýna v malej dedinke na polosamote. Frank bol veľká hlava v bankovníctve a 60% času trávil na služobných cestách a Katie pracovala z domu. Práve jej som mal pomáhať. Živila sa predajom kníh cez internet a potrebovala ma len pri donáškach a odvozoch. Obaja boli skvelí a nebol problém zapadnúť. Mali niečo málo cez 30 a žili na vysokej úrovni no nohami pevne na zemi. Frank bol často na cestách a cez jednu služobnú cestu ktorá mala trvať 2 týždne sa Katie rozhodla pre renováciu kúpeľne. Tým som bol odkázaný na ich súkromnú kúpeľňu do ktorej bol vstup iba z ich spálne. Fungovalo to bez problémov veď sme boli len dvaja, akurát som musel klopať a prechádzať cez ich spalnú. Katie vtipne podotkla že mám byť poslušný a vždy zaklopať aby som ju niekedy nepristihol bez ‘’make-upu’’. Bolo mi jasné čo ma na mysli a predstava to bola viac než prijemná. Bola krásna brunetka, dlhé vlasy a postava skvelá a to chodila oblečená dosť ležérne. Keď sa nahodila pri nejakej príležitosti bola na nepoznanie.

V jeden novembrový večer išla Katie do mesta a tak som si dal rýchlu sprchu kým je vonku. Potom som si u seba pustil film a čumel do bedni. Po nejakom čase mi zostalo chladno a zistil som že mám mikinu v kúpeľni. Zbehol som teda k spálni pre istotu zaklopal a vošiel dnu, ešte aj svetlo som nezhasol, pomyslel som si. Keď som sa vybral ku kúpeľni môj pohlaď sa zabodol na predmet na nočnom stolíku. Bol tam obrovsky vibrátor. Par sekúnd som bol mimo, ‘’akože som si to nevšimol predtým’’, v tom som začul niečo z kúpeľne. Uvedomil som si že Katie sa vrátila a už som sa otáčal že vypadnem kým nezistí že som tu, ale niečo mi nedalo a nútilo ma zostať a pozrieť sa čo sa deje v kúpeľni. Dvere boli pootvorené asi na 5cm, nedali sa zavrieť kvôli kobercu. Priblížil som sa k dverám a naklonil ku škáre. Čo som videl mi úplne vyrazilo dych. Katie sedela na rohu rohovej vane, nohy naširoko od seba, pravou rukou si hladila klitoris, ľavou prsia a bradavky. Hlavu mala predklonenú, pozerala na svoje telo a ruky, dych mala zrýchlený a hrýzla si spodnú peru. Bola ohromne sexi. Mokré telo sa lesklo v pare kúpeľni. Dokonalé prsia žiarili vlhkosťou a tvrdé bradavky ukazovali smerom ku mne akoby ma chceli prezradiť. Bol to neopísateľný pohlaď, jej pička bola dokonale upravená, hladko oholená sa leskla ako celé jej telo iba venušin pahorok bol jemne ozdobený prúžkom chĺpkov.

Hlavu som dal preč od dverí a bojoval sám so sebou. Dýchal som ako bežec po 100m za 10 sekúnd až som mal obavu že to začuje. Srdce mi búšilo v hrudi a penis v nohaviciach. Nevedel som ako sa zachovať. ‘’Nemôžem jej to spraviť a takto ju špehovať’’ vravelo si moje dobré ja, ale ešte viac som chcel zostať a uspokojiť svoje voyeurské chúťky. keď som začul jemné vzdychy z kúpeľne bolo mi jasné že aj keby som ako moc chcel, už voyeur vo mne zvíťazil a zostanem.

Druhy krát som sa naklonil k dverám a pozrel cez medzeru. Dokonalosť sama o sebe. Katie si zasúvala dva prsty do kondičky a dlaňou dráždila klitoris a celu pičku. Už si nehrýzla peru, ústa mala pootvorené a jemne vzdychala. Hlavu zakláňala a oddávala sa úplne pocitom. Zrýchľovala a spomaľovala, striedavo zasúvala a vyťahovala prsty z kundičky občas ich vytiahla úplne, pritlačila o klitoris a natiahla smerom hore akoby chcela aby som mal čo najlepší výhľad na najkrajšiu pičku v Európe. Úplne sa oddala svojmu umeniu. Ruka jej kmitala v rozkroku, hlavu mala mierne zaklonenú, spodná čeľusť sa jej triasla rozkošou, hruď s lesklým poprsím stúpala a klesala s dychom a vzdychy boli čím ďalej hlučnejšie. Bolo jasné že orgazmus je blízko. Bol som ako z kameňa nielen v rozkroku. Celé telo mi pri tom pohľade akoby skamenelo a nemohol som sa ani pohnúť. Katie si užívala a nevnímala nič okolo seba bola vo svojom svete. Vo svete orgazmov. Vzdychala miestami až híkala rozkošou. Celú ruku mala premočenú šťavami jej tela a pri tlmených výkrikoch, akoby ich chcela udržať v hrudi ale nešlo to prežila dokonalý a neskutočne dlhý mokrý orgazmus. Pomaly vytiahla prsty z mušličky a jemne si trela vnútornú stranu stehien a kundičku. Vychutnávala si dozvuky orgazmu. Neviem ako dlho to trvalo, bol som ako v tranze, chcel som sa potichu a nepozorovane vytratiť keď sa to stalo ... Pomaly pootočila hlavu k dverám a otvorila oči ... Nestihol som uhnúť a začul som krik a jej slova ‘’What the hell are you ...’’

Chcel som sa prepadnúť nech to nemusím počúvať. Rýchlo si obliekla župan a vošla do spálne. Snažil som sa jej ospravedlniť že som ju nechcel špehovať ale jednoducho som nedokázal odísť. Mlela niečo o polícii a Frankovi ale môj mozog bol mimo na to aby som si to všetko pamätal. Bol tam krik a hnev. Po čase som sa dostal k slovu ospravedlnil sa povedal že bola nádherná a nedokázal som odísť a navrhol že ak chce zbalím sa a zmiznem. Po chvíľke ticha čo sa zdalo ako večnosť len pokojne povedala ...’’ Nie práve naopak ... a pozrela na mňa s ohňom v očiach, viem ako ťa potrestám. Oko za oko zub za zub. Vyzleč sa!’’ prikázala dominantným hlasom. Nechápavo som hľadel a ona len zopakovala ... vyzleč sa ... ty si sa pozeral na mňa teraz budem ja na teba ... Penis som mal stále ako šuter a ona to vedela veľmi dobre a zdalo sa že si to celkom užíva. Sadla si na kreslo prekročila nohy tak aby som ich videl no nič viac a sledovala čo sa bude diať.

keď som oponoval že to nemyslí vážne, odvrkla že viac než vážne vstala a vyzliekla mi tričko, znovu si sadla do kresla hodila ho do mňa a odvrkla „Teraz zvyšok!“. Vyzliekol som si rifle a stál tam len v napnutých boxerkách. Sedela a dívala sa mi priamo do rozkroku. ‘’Aj spodné prádlo’’ Už som nemohol cúvnuť a stiahol som ich dole čím mala krásny výhľad na môj postavený kokot. ‘’a teraz sa urob, vyhoň si ho pre mňa’’ a v očiach už nemala plameň ale iskričky a v hlase nebol hnev ale túžba. Uchopil som ho pri koreni a pomaly začal honiť. Bolo mi jasné že si to užíva a užíval som si to aj ja. Nič také som nezažil a honiť si ho pred nádhernou ženou bolo fakt rajcované. Nechcel som sa hneď urobiť tak som nezrýchľoval, pomaly som rukou chodil po celej dĺžke penisu až mi predkožka zakryla celý žaluď a potom som jej ho zas odhalil. Dokonca som sa k nej priblížil aby lepšie videla, bolo to ohromne vzrušujúce a potom ma Katie prekvapila. Odhrnula župan rozkročila si nohy aby som mal vyhlaď na jej dokonale telo. Sedela tam rozkročená a jemne si hladkala svoje pevne prsia. Neskutočný zážitok, vzala vibrátor a pomaly si ho zasunula do kundičky a jemne s nim krúžila, kĺzala dnu a von aby som mal dobrý výhľad. Potom ho vytiahla ochutnala a hladkala si bradavky, jej dierka zostala mierne pootvorená a ja som cítil že už dlho nevydržím. Začal som zrýchľovať a ona vedela čo to znamená. Rozkročila nohy úplne a ukázala na svoje prsička. Pristúpil som ešte o krok a potom to prišlo. Celú dávku teplého semena som nastriekal na nadržanú Katie. Prsia mala celé pokryté a jedna dávka jej pristála na líce. Bola nádherná. Toľko semena so mňa ešte nikdy nevystreklo a ona si užívala každú kvapku čo na ňu dopadla a neustále hľadela na môj kolík ako zhypnotizovaná.

Keď som vystriekal posedne kvapky stál som úplne uspokojený, lapal po dychu a hľadel na Katie ako sa hra so semenom hladí si bradavky a ochutnáva ho. Všetko sa to zdalo tak nereálne. Vtedy sa mi pozrela do očí a povedala ... vedela som že si ma špehoval, všimla som si ťa dávno predtým než som začala kričať a spravila scénku ... bolo to tak vzrušujúce vždy ma to lákalo ... Zostal som milo prekvapený a cely večer zrazu dával úplne nový zmysel. Vstala vášnivo ma pobozkala, otočila ma a zhodila na kreslo. Nemal som čas zareagovať a Katie si sadla na môj stále tvrdý kolík a začala jazdiť. Bola tak vlhká až to krásne mľaskalo. Pritlačila mi svoje dokonalé prsia k ústam a ja som sal jej ružové bradavky pokryté mojim semenom. Netrvalo dlho a opäť sa spravila. Ešte chvíľu sedela s mojim penisom hlboko vo svojej kundičke, potom vstala podala mi ruku a povedala ... pod môžeš si ma krásne umyť ... Remember, remember the 5th of November. Náš vzťah sa úplne zmenil a nastali najkrajšie mesiace môjho života.