Poobedné striekanie (súťažná poviedka)

15. 2. 2019 · 6 094 zhlédnutí amateretama

Vo firme som pracoval už pár rokov. Poznáte to, tristo zamestnancov a z toho poznáš po mene sotva sto, ostatní sú pre teba iba známe tváre. Nie je čas a priestor sa spoznávať bližšie alebo nadväzovať priateľstvá, avšak pri pár ľuďoch sa ti to podarí tak nejako prirodzene.
Nepracovali sme spolu v jednom tíme, nemali sme spoločné projekty, no napriek tomu som Kristínu poznal veľmi dobre. Bývali sme celý život na jednom sídlisku a keď som ju v svoj prvý pracovný deň stretol na chodbe, ihneď sme sa na seba usmiali a dali do reči. Odvtedy ubehlo už pekných pár rokov a naše pracovné priateľstvo vydržalo. Nebol dôvod sa hádať, nemohli sme sa medzi sebou potápať kvôli lepšej pozícii a platu, naše práce nemali nič spoločné. Preto sme sa často po poobediach navzájom navštevovali a kecali o živote, o kolegoch alebo sme sa jeden druhému posťažovali. Napriek tomu, že ja som bol ešte pomerne mladý, mal som 26 rokov, rozumeli sme si skvelo, aj keď mala o desať rokov viac.
V mojich očiach vyzerala fantasticky. S kolegami sme často rozoberali miestne šťavy a ona medzi ne patrila. Pre veľa ľudí bola príliš štíhla, mne jej úzky pás a štíhle nohy nedali pokojne spávať. Často chodila v krátkych šatách a podpätkoch, ktoré mi spôsobovali hrču v nohaviciach. Čo vám poviem, mal som obdobie po rozchode, sexuálnu abstinenciu a striekal som skoro aj z pohľadu na pekný zadok. Môj rozchod som rozoberal aj s Kikou, dodávala mi sebavedomie. Lichotila mi, že vyzerám super a že takých rozchodov ešte bude, fakt mi pomohla. Vtedy som si začal uvedomovať trošku viac, že by ma potešilo, keby ma poliečila aj svojou pičkou.
Vedel som dosť o jej súkromnom živote. Nemala to už moc ideálne, dlhoročná láska s mužom sa strácala. Chodieval pracovne do zahraničia na tri týždne, týždeň bol doma. So synom jej pomáhali rodičia a svokrovci, ale nie príliš často. Dostala sa do stereotypu, najväčšieho vraha života. Práca, domácnosť, večer bez sexu. Aj keď sa jej muž vrátil, moc si toho doma neužila. Prekvapila ma, keď mi to rozprávala. Nechápal som, ako niekto nemôže každý večer przniť tak niečo krásne a potom som pochopil, že človek sa raz preje aj toho najlepšieho jedla.
Naše rozhovory začali byť naozaj dosť intímne, tešil som sa na poobedia, často ostala sama v kancelárii, ale takmer vždy nás niekto vyrušil. V máji sme prechádzali na nový systém, celá firma bola hore vagínou. Nestíhali sme ani nestíhať, dostali sme príkaz sa vystriedať sobotu v práci a urobiť niečo navyše. Počas toho, ako sme s Kikou na túto tému pičovali, dohodli sme sa, že pôjdeme do práce spoločne.
Nebol to až tak hrozný deň, na chodbe nás bola sotva desatina a čas utiekol pomerne rýchlo. Svoju misiu som dokončil a išiel som navštíviť kolegyňu. Takmer všetci už odišli, nevedel som či je ešte u seba.
Vošiel som dnu a našťastie tam bola. Privítala ma úsmevom, jej obtiahnuté, zelené šaty tiež. Blížiace sa leto robilo s mojim vtákom revolúciu, reagoval som hneď pulzovaním. Začali sme kecať, samozrejme sme pičovali, ako tu strácame vo voľný deň čas. Medzi vetami vyslovila, že by vedela aj o lepšej náplni. Spontánne zo mňa vyšlo, či by bola radšej, keby ju niekto vyplnil. Ostala ticho, v duchu som si povedal, tak to si pekne dojebal, už si u nej zaradený medzi miestnych nechuťákov. Miesto toho však povedala krátke áno.
Dobrý začiatok pornofilmu, však? Ale prd, išli sme domov. Každý do vlastného domova. Nič sa nestalo, no zároveň sa mi predstava semena na jej lodičkách zdala akási reálnejšia.
Ubehlo pár dní, naše rozhovory boli už iba čisto o vzťahoch a mrdačke. Lichôtky z mojej strany sa stupňovali, vždy mi však iba povedala, nech si nájdem mladú, čo už by som robil s ňou, starou. Raz poobede som to už nevydržal a povedal som jej, čo by som s ňou urobil.
Doteraz nezabudnem na jej pohľad. Sedela za počítačom, bol som pri nej z boku, ruka na operadle a hlboký pohľad do očí a na vagínu. Opätovala dlhý pohľad s pootvorenými ústami. Buď teraz alebo nikdy. Pobozkal som ju jemne na pery. Nezapičovala. Druhý bozk už mieril na spodnú peru s miernym cuckaním. Vystrčila jazyk a ruka sa jej dotkla môjho pásu. Nastalo všade neskutočné ticho, až také, že ho bolo počuť. Bozkávali sme sa ako pubertiaci, uvedomoval som si, že moja technika pripomína kapra na suchu. Čo by ste očakávali, človek stratí po rozchode prax. Známky za techniku však nikto neudeľoval a hlavnú úlohu hrala živočíšnosť a nadržanosť.
Postav sa, povedal som jej a ona poslúchla. Chytil som ju pevne za jej malý, tvrdý zadok, ktorý bol neskutočne hebký vďaka krátkym šatám, ktoré mala na sebe. Pomaly som jej spodok šiat vytiahol tak, aby kontaktu so zadkom nezavadzala žiadna látka. Nahmatal som veľmi tenké tangáče. Jednu ruku som mal položenú na jej chrbte a druhou som jej tvrdo stláčal zadok a občas po ňom plesol. Pritvrdzovala v bozkávaní, bola žiadostivá a môj čurák chcel už striekať. Cítil som sa ako panic.
Keď ma chytila za vtáka cez nohavice, prestala sa bozkávať, pozerala sa mi do očí a žiadne ďalšie povolenie mi už nebolo treba.
Čupol som si a stiahol jej nohavičky. Zdvihla pravá nohu, potom ľavú. Obdivoval som jej krásne lodičky a v nich bosé, žilnaté chodidlá. Dostala na ne bozk a nohavičky putovali oblúkom na stôl. Presunul som ju na oddychové, kožené kreslo, v ktorom by ste sa aj v kľude vyspali. Potiahol som ju trošku nižšie, aby mi nič nezavadzalo. Roztiahol jej nohy a usmiala sa na mňa jej pička. Pysky mala veľké, presne tak ako sa mi páčia. Naprv som palcom začal behať po povrchu a meral som vlhkosť. Bola na úrovni tropického pralesa a mohlo sa začať s prstovaním. Najprv pomaličky, jej vzdychy stáli za to.
Dostal som chuť ochutnať jej pyskatú krásavicu. Hral som sa s klitorisom a naťahoval pysky čo to išlo. Kurevsky sa jej to muselo páčiť, tak to už býva, keď si doma niekto zanedbá ženu. Potom jej je dobrý aj nadržaný kolega. Takto to prebiehalo pár minút, dopĺňal som to bozkávaním po stehnách a lýtkach. Jazyk začal byť už drevený a prekyslený. Postavil som sa z boku a začal tvrdo prstovať. Dostal som sa na počet troch prstov zahnutých do hora a čvachtanie so vzdychmi bol jediný zvuk, ktorý bolo počuť.
Vybral som vtáka a prikrčený som ho nastavil pred jej tvár. Ani neotočila hlavu, iba pozrela jedným očkom a šiahla po ňom. Nepravidelnými pohybmi mi začala honiť. Bol už poriadne postavený, úchop mala silný a tesne nad koreňom, žaluď navieral do obrovských rozmerov. Otočila hlavu a moju hlavičku si vrazila do úst a začala sať. Ruka jej prešla na vajcia, držala ma pekne odspodu a pridala na hĺbke fajčenia. Čim intenzívnejšie som prstoval, tým hlbšie fajčila. A ja som už vedel, že som sebecký hajzel a chcem striekať.
Takéto momenty však treba čo najviac naťahovať. Čas som vypĺňal plieskaním vtáka o jej líce, potom vrazením až do krku a repete. Nechala si robiť čokoľvek, bola poriadne nevybúrená a mňa to bavilo. Natočila sa ku mne celým telom, chytila čuráka do obidvoch rúk a honila. Bol tvrdý ako kalená oceľ, po dlhej dobe konečne niečo povedala - pretiahni ma. Mám rád efektívnu verbálnu komunikáciu. Vidno, že si niečo zapamätala z minulého školenia.
Vrátil som ju do polohy v akej sme začali. Šaty som jej dole nedal, akosi ma to viac vzrušovalo, že ich má na sebe. Plieskal som jej s ním po celej pičke a v tom sa vo mne zobudila zodpovednosť a strach z alimentov. Dáme to aj bez gumy? Môžeš, mám to poriešené, otec nebudeš. Dopovedala písmenko š a už sme šukali. Dával som ho pomaly dnu, úzka pička ma celého obobla, pysky akoby olizovali môj šťastný penis. Tento pohľad sa zaradil hneď vedľa výhľadu na našu planétu z vesmíru, akurát v tom vesmíre ti to nerobí tak dobre.
Mrdali sme, občas sme sa bozkávali, občas som jej nohy spojil a hodil si ich na jedno plece, ale to ma viedlo k rýchlemu koncu tak som ho vybral a vložil, vybral a vložil a dokoliečka. Snažil som sa to užiť čo najviac, možno to bolo prvý a posledný krát. Ani neviem, či mala orgazmus. Jej prejav sa ťažko čítal, ale kurva sa jej to páčilo, to som si istý. Ja orgazmus však zakryť neviem a veru že sa blížil. Spomalil som a dával som vtáka čo najhlbšie dnu a pomaly von. Chcel som si ten pocit užiť čo najintenzívnejšie. Pred striekaním som ho vybral a dal k ústam. Šikovne ho z boku chytila medzi pery, aby žaluď mieril smerom von, spravil som pár pohybov a semeno porušilo rýchlosť a dopadalo na zem.
Po tom, ako kŕč z môjho tela odišiel, zbadal som jej úsmev a rozvalené telo v kresle. Prstami behala po opierke a iba povedala neisté no. Začali sme sa na tom smiať. Neboj, ostane to naše tajomstvo, uistil som ju. Už iba vstala, zobrala nohavičky zo stola a išli sme si po svojom. Žena jednoducho potrebuje obdiv a pocit, že je stále žiadaná a niekomu z nej ide roztrhnúť cikulu. A keď sa trafí nálada a správny okamih, tak sa to môže podariť a kolegovia sa ráno budú priliepať o podlahu.