Liek na sestrinu otravnú kamarátku.

25. 4. 2019 · 7 349 zhlédnutí sex_student

Moja mladšia sestra si po prechode na novú školu našla novú kamošku Simonu. Tá k nám začala chodievať pravidelne po škole a niekedy aj cez víkendy. Už od začiatku som ju nemal veľmi v láske. Bola ukecaná a tie jej reči sa nedali počúvať. Mala svoje maniere a správala sa rozmaznane. Bola nižšie dievča, tenká postava, žiadne prsia a mala na kratučko ostrihané hnedé vlasy. Vždy keď u nás bola som sa buď zatvoril v izbe alebo šiel niekam von.

Minulý piatok, keď som sa večer vrátil z tréningu domov, som zistil že naši šli na víkend ku starým rodičom a Simona u nás mala samozrejme prespať. „Skvelé“ vravím si. Ale dnes sa ňou už nebudem obmedzovať a pustil som si Playstation a začal hrať. Asi do pol hodiny prišli do obývačky aj sestra so Simonou a začali otravovať, že chcú pozerať telku. Tak som otrávene súhlasil, tiež som mal v pláne pozrieť si film na Netflixe. Aspoň výber nechali na mne, tak som bol celom spokojný.

Asi v polovici filmu sa sestra postavila, vraj je unavená a ide spať. Simona sa odbehla napiť do kuchyne a keď sa vrátila sadla si vedľa mňa a frflala prečo som to nepauzol. Začala mať aj tie jej typické múdre poznámky k filmu, už ma ju naozaj prestávalo baviť počúvať.

Neviem odkiaľ sa to vo mne vzalo, ale pri jej najbližšej poznámke som zastavil film, otočil sa k nej a povedal:
„Vyfajči ma.“
„Čo si povedal???“
Spýtala sa s opovrhnutím v hlase.
Ja som si stiahol tepláky a vytiahol z nich penis a zopakoval
„Vyfajči ma.“
Len tam ticho sedela a pozerala striedavo na mňa a na môj penis. Chytila ho do ruky a znovu pustila.
„Tak začni už.“
Znovu ho chytila, tentokrát dvomi prstami, sklonila sa k nemu a na chvíľku si ho dala do úst. Vybrala ho a znovu na mňa pozrela.
„Pokračuj.“
Vzala ho do úst a fajčila až kým úplne nestvrdol. Naznačil som jej nech si prejde pred gauč. Kľakla si predo mňa, ja som si dal tepláky úplne dole a posunul som sa ku kraju. Vzala ho do ruky a začala mi ho honiť zatiaľ čo mala jeho špičku v ústach.

Znovu som pustil stopnutý film a začal pozerať popri tom ako ma fajčila. Nezdalo sa že s tým má nejaké veľké skúsenosti. Bola to jedna z horších fajok čo som za život zažil. Ale ako zvykne hovoriť kamoš „Fajka je ako pizza, aj zlá pizza je stále dosť dobrá pizza.“ Bolo to stále príjemné a aspoň som dopozeral film bez toho aby som od nej musel počúvať niečo iné ako príležitostné zamľaskanie. Keď film skončil posunul som jej hlavu k mojim guľkám a nechal ju lízať ich, kým som si ho ja honil. Keď to už na mňa išlo, znovu som jej ho vsunul do úst a spravil sa jej do nich. Držal som ju za hlavu a nedovolil jej ho vybrať až kým som zo seba nedostal všetko semeno a kým to všetko neprehltla.

Nechal som ju v obývačke a šiel som si ľahnúť. Po asi dvadsiatich minútach sa otvorili dvere na mojej izbe a videl som ako Simonina silueta vchádza dnu. Tváril som sa že spím. Začala sa vyzliekať. Úplne nahá sa postavila k posteli. Posadil som sa na kraj postele. Ľavou rukou som som jej prešiel po pičke, mala na nej už niekoľko dňové krátke strnisko. Pravou som si vošiel pod spodnú časť pyžama a začal si ho dráždiť. Palcom som jej krúživým pohybom prechádzal po klitorise.

Konečne začala trochu vlhnúť a aj ja už som bol pripravený. Pozrel som do hora na ňu a spýtal sa či vie čo ju čaká. Neisto prikývla hlavou. Nechal som ju vojsť do postele. Ľahla si na chrbát a nohy nechala pri sebe. Čakala čo spravím. Obkročmo som si prešiel nad ňu, otočil som ju na brucho a zdvihol na štyri.

Vsunul som ho zo zadu do nej asi z jednej tretiny. Vzdychla. Znovu som ho vytiahol, napľul si naň a strčil ho do nej asi na polovicu. Ďalšie povzdychnutie. Chytil som jej jednou rukou ústa, nech ju nie je počuť, aby sa nezobudila sestra vo vedľajšej izbe. Pomaly som ho do nej vtláčal až kým nebol celý dnu. Začal som ju šukať. Stále vzdychala do mojej ruky. Ako som zrýchľoval tak to začínalo byť počuť viac a viac.

Zmenil som taktiku, pustil som jej ústa a pritlačil jej hlavu do vankúšu. Vytrčila tak prdelku ešte viac. Už som ju šukal poriadne, ona zase poriadne kričala, ale to bolo tlmené vankúšom. Hlasnejšie však bolo počuť tlieskanie našich tiel o seba ako som do nej prirážal. To mi už nevadilo. O chvíľu som do nej prirazil už posledný krát, zvalil sa na ňu až kým som do nej nevypumpoval všetko semeno. Postavil som sa z nej, ona sa otočila na chrbát, pozerala na mňa a predýchavala. Zdvihol som jej tričko zo zeme, utrel si doň penis a hodil ho na ňu. Nechal som ju vo svojej izba a ja som šiel spať na gauč do obývačky.

Na druhý deň ráno sme sa stretli pri raňajkách aj so sestrou. Boli to asi najtichšie raňajky aké som so Simonou kedy zažil.