Trojka so susedou II.

20. 5. 2019 · 7 577 zhlédnutí Dumasko

TROJKA SO SUSEDOU II.

Od nášho stretnutia s Marianou a Dušanom uplynuli dva týždne. Ani jeden deň však neprešiel bez toho, aby som naň nespomínal. Trojku som zažil prvý raz a bol to veľmi intenzívny zážitok. Nehovoriac o tom, že šlo zároveň o prvú sexuálnu skúsenosť s mužom. Za asistencie ženy, ale aj tak som mal z toho v hlave zmätok. Nie som predsa žiadny homosexuál! Alebo áno? Tak prečo sa mi to potom páčilo? Ženy ma priťahujú, tým som si bol istý. Nič sa na tom nezmenilo. Muži mi ako sexuálne objekty nehovorili vôbec nič. Ale akonáhle som bol konfrontovaný s Dušanovým penisom, veľkým, tvrdým, hladkým, pocítil som nepochopiteľné vzrušenie. Určite s tým mala dočinenia Marianina prítomnosť, jej nahota, ochota a odovzdanosť, ale hlavne samozrejmosť, s akou brala sex medzi dvoma mužmi. Nevidela v tom nič zlého, len novú, zaujímavú skúsenosť. Netajila sa tým, že sama už zažila podobnú situáciu so ženou a nebránila sa vyskúšať si to znova, ak sa naskytne vhodná príležitosť. Tak som sa napokon upokojil a bol v pohode. Treba brať veci, ako sú a príliš o nich nešpekulovať. Marianu som odvtedy vídaval len sporadicky. Buď sme sa míňali na chodbe, na schodoch alebo vo výťahu. Obvykle sme sa na seba usmiali, prehodili pár zdvorilostných fráz a tvárili sa akoby nič. Keď som bol sám, sprisahanecky na mňa žmurkla. Ak som bol s manželkou, pozdravili sme sa ako slušní susedia.
Po dvoch týždňoch mi Mariana zatelefonovala. Stalo sa to cez týždeň, uprostred pracovného dňa, aby mala istotu, že nablízku nebude manželka a nič nám nebude brániť v rozhovore. Jej hlas v telefóne ma prekvapil a potešil. Samozrejme, aj vzrušil. Spýtala sa, či môžem hovoriť. Keď som prisvedčil, povedala : „Dnes večer príde Dušan, tak sme uvažovali, či sa nechceš pridať. Ako minule, pamätáš?“
Ubezpečil som ju, že sa veru pamätám a večer sa rozhodne pokúsim prísť, ak sa mi podarí vymyslieť vhodnú zámienku k odchodu z bytu.
„Dušan ťa pozdravuje a veľmi sa na teba teší, tak si to vybav a príď. Aj ja sa na teba teším, tak nás nesklam. Veď sa ti to minule páčilo, alebo nie?“
Uistil som Marianu, že sa mi to páčilo obrovsky a že večer určite prídem.
„O ôsmej ťa čakáme,“ povedala a zložila.
Zvyšok pracovného dňa som bol príjemne nabudený a nedokázal som sa sústrediť na prácu. Rozum mi behal len po Mariane a Dušanovi. Konečne som sa dostal domov. Žena sa vrátila z práce uťahaná, so začínajúcou migrénou a hneď zaliezla do postele. Prišlo mi to vhod. Oznámil som jej, že o ôsmej sa mám stretnúť s kolegom a pomôcť mu s inštaláciou akéhosi zložitého softvéru. Ani neviem, či vnímala, čo som povedal, nuž som len ticho zatvoril dvere spálne a nechal ju odpočívať.
Do ôsmej ostávalo ešte dosť času, tak som sa dôkladne vysprchoval, oholil som si vtáka, vajcia i pod pazuchami a decentne som sa navoňal. Potom som už len čakal, kým bude čas vyraziť. Presne o ôsmej som vyšiel z bytu a vystúpil o poschodie vyššie. Nikoho som našťastie nestretol. Zazvonil som pri dverách. O chvíľu sa otvorili a stál v nich Dušan, oblečený v červenom froté župane. Pod ním nemal asi nič, usúdil som. Usmial sa a pozval ma ďalej. Vošli sme do obývačky, kde nás už očakávala majiteľka bytu, odetá v rovnakom župane, aký mal aj Dušan, lenže snehobielej farby. Evidentne sa iba pred chvíľou dosprchovala, lebo pokožka sa jej leskla od vlhkosti a vlasy mala mokré. Mimoriadne jej to pristalo. Stála pri nízkom konferenčnom stolíku a pripravovala na podnos tri poháre na vysokých tenkých stopkách. Vedľa nich stála orosená fľaša sektu, dosiaľ neotvorená. Pocítil som smäd. A vzápätí chuť na Marianu. Pod látkou županu mala nahé, bosé nohy, s nechtami nalakovanými na červeno. Na prsiach ho mala dosť voľný, bolo vidno bohaté, pohupujúce sa poprsie. Naprázdno som preglgol, až potom som bol schopný slušne pozdraviť. Mariana nechala poháre, vystrela sa, usmiala a podišla ku mne. Dušan zatiaľ prešiel k pohovke, sadol si, vzal do rúk fľašu a začal ju pomaly, opatrne otvárať.
„Vitaj u nás. Si presný,“ povedala, pristúpila ku mne, nahla sa a pobozkala ma na ústa. Pootvorila pritom pery, jej jazyk mi vošiel skúmavo do úst. Dych voňal sviežo a čisto, s príchuťou mäty.
Chytil som ju za boky a bozk jej trúfalo opätoval. Komentovala to hrdelným zastonaním a rukou, čo skĺzla k môjmu rozkroku, nežne poláskajúc čuráčika, skrývajúceho sa pod látkou nohavíc. Napodobnil som jej zastonanie. Vtákom mi prebehol príjemný zášklb. Vzápätí sa odo mňa odtiahla, zasmiala sa a prehodila : „Ak sa chceš osprchovať, kľudne si poslúž.“
S vďakou som odmietol a povedal, že som sa sprchoval pred chvíľou doma.
„A nechceš si urobiť pohodlie? V kúpeľni ešte ostal jeden župan. Dušan ho priniesol špeciálne pre teba.“
Šiel som teda do kúpeľne a našiel tam zavesený čierny hodvábny župan. Povyzliekal som sa a navliekol do pripraveného odevu. Bol mi trochu veľký, ale inak sedel dobre. Pevne som ho v páse utiahol opaskom, pozrel sa do zrkadla a vrátil som sa do obývačky.
Dušan už stihol otvoriť sekt a naliať do pohárov. Tí dvaja teraz sedeli vedľa seba na pohovke a nenútene sa bozkávali. Sadol som si do kresla oproti a siahol po pohári šumivého vína. S chuťou som sa napil. Sekt bol správne vychladený, iskrivý a rázny. Až vtedy si dvojica na pohovke všimla moju prítomnosť. Prestali sa bozkávať a zobrali si svoje poháre. Všimol som si, že župan sa Dušanovi vpredu povážlivo vydúva. Bol pripravený do akcie. Štrngli sme si a vyprázdnili poháre do dna. Dušan ich hneď nato naplnil a my sme ich bez otáľania vypili. V mojich útrobách sa rozlial teplý pocit pokoja a pohody. Bolo mi príjemne. Alkohol ospalo prúdil v žilách.
Dušan odložil pohár, nahol sa k Mariane a roztvoril jej župan na hrudi. Pohodlne som sa oprel a sledoval jeho počínanie. Mariana si nechala odhaliť hruď, vykĺzla z rukávov a umožnila Dušanovi, aby sa venoval jej nahým prsiam. Boli nádherné. Parádne. Veľké, guľaté, pritom však pevné, dokonale držiace svoj tvar, s bledoružovými, stredne veľkými dvorcami a s bradavkami, šibalsky vystrčenými nahor. Nevdojak som si siahol medzi nohy. Nahmatal som vtáka, ktorý už nebol úplne ľahostajný a jemne, ale nástojčivo som ho stisol. Zároveň som si rozhrnul župan, aby som mal k nemu pohodlnejší prístup. Držal som si klátik ľavou rukou a pomaly som si sťahoval predkožku zo žaluďa, až sa celkom odhalil. Bol lesklý a ružový. Teraz mi už stál úplne. Veľmi príjemný pocit. Pokračoval som teda v pohybe ľavej ruky a pozorne sledoval, čo sa deje na pohovke. Dušan bol sklonený k Marianiným prsiam. Jednu bradavku mal v ústach a láskal ju jazykom. Druhú bradavku masíroval prstami, krúžiac okolo nej. Mariana si mierne roztiahla nohy. Pravou rukou sa hladkala a ľavou honila Dušanov vztýčený kolík, vytŕčajúci zo županu. Obaja tlmene vzdychali.
Napil som sa vína, stále ich pozorujúc. Trvalo to niekoľko minút. Potom Dušan vyzliekol Mariane župan, postavil sa a dal si dolu ten svoj. Povedal jej, nech si ľahne a ukáže mu svoju nadržanú kundu. Bez slova poslúchla, položila sa na pohovku a roztiahla nohy. Dušan si kľakol medzi ne, jednou rukou si chytil penis a druhou sa podoprel. Pozrel na mňa, usmial sa a zažmurkal.
„Trochu ti ju pripravím, zatiaľ sa udržuj v pozore,“ povedal a začal do Mariany prenikať. Jeho dlhý, navretý čurák v nej zmizol až po koreň. Mariana to ocenila dlhým, maznavým vzdychom, chytila Dušana za boky a pritlačila sa k nemu. Pár sekúnd sa nič nedialo, len si bez slova hľadeli do očí. Potom sa Dušan pohol a začal ju preťahovať. Pravidelne, rytmicky, v strednom tempe do nej tvrdo, systematicky búšil. Pri každom náraze sa Marianine kozy hojdali a vlnili. Veľmi pekný pohľad. Ďalej som sa zľahka, voľne honil. Pri každom náraze Mariana zastonala. Ruky mala za hlavou a pridržiavala sa operadla pohovky. Neskôr, akoby na mňa zabudla a až teraz si spomenula, otočila hlavu doprava a pozrela na mňa. „Andy, poď sem, ku mne. Vyzleč sa,“ povedala.
Postavil som sa a zhodil zo seba čierny hodvábny župan. Pristúpil som k Mariane.
„Poď nižšie,“ zašepkala a chytila ma za vtáka. Pokrčil som kolená, aby sa vták dostal na dosah jej dychtivých úst. Obomkla ho perami a pomáhajúc si rukou, začala ma fajčiť. Dušan ju neprestával trtkať. Pozeral som sa striedavo na Marianine sajúce ústa a na Dušanovho čuráka, vytrvalo dorážajúceho do jej mokrej, roztvorenej vagíny.
Fajkala ma skvelo. Oddával som sa dvojnásobnej slasti. Jednu mi spôsobovala Mariana samotným dráždením môjho kolíka, druhú som si vyvolával pohľadom na ich nahé telá v milostnom ošiali a počúvaním neustáleho vzdychania.
„Strašne sa mi páči ten tvoj inštrument. Môžem aj ja? Chcem ho,“ prehovoril Dušan, pozerajúc na môjho vtáka. Rozpačito som na neho pozrel a potom prikývol. Bolo mi trápne odmietnuť ho, keď ma už minule fajčil. Prerušili teda kefovačku, posadili ma na okraj pohovky a učupili sa predo mnou. Fajčili ma striedavo i zároveň. Nedokázal som posúdiť, ktorý z nich to robí lepšie. Zdalo sa mi však, že Dušan do toho dáva viac oduševnenia. Mariana mi neustále hladkala a citlivo stláčala vajíčka, až som skučal slasťou. Oprel som sa dozadu s nohami široko roztiahnutými a nechal ich, nech si prídu na svoje. Dušanova ruka skĺzla nižšie. Hladkal ma po zadku a prstom schádzal až ku konečníku. Takmer ma to zmiatlo, ale elektrizujúci pocit, čo som zažil, keď sa jeho ukazovák dotkol môjho zvierača, ma prinútil nebrániť sa. Len som ostal ďalej opretý a užíval si to. Dušan sa osmelil a snažil sa vniknúť mi do zadku celým prstom. Mal ho však suchý, nuž natiahol ruku k Marianinmu rozkroku a hojne si ho navlhčil jej šťavou. Teraz to šlo oveľa ľahšie. Uvoľnil som sa a Dušanov prst do mňa bez problému vnikol. Zavrel som oči a zavyl od rozkoše. Niečo také dobré som ešte nezažil, tým som si bol dokonale istý. Mariana mu prenechala miesto, aby si ma užíval len sám. Presunula sa vedľa mňa a začali sme sa bozkávať. Dušanov prst v mojom zadku sa zatiaľ pomaly pohyboval dnu a von a nekompromisne ma zbavoval análneho panictva. Bol som v siedmom nebi. Potom sa Marianine ústa presunuli k môjmu uchu. Zacítil som v ňom jej hebký, vlhký jazyk, skúmajúci jeho vnútro. Slasť sa okamžite niekoľkonásobne zvýšila. Nebol by som si pomyslel, že je to možné, ale bolo to tak. Začal som myslieť na to, dokedy túto masívnu rozkoš znesiem. Spel som rýchlo k orgazmu. Ale odbaviť som sa ešte nechcel.
„Počkaj chvíľku, lebo sa urobím,“ hlesol som k Dušanovi.
Prestal ma fajčiť, pozrel mi do tváre, usmial sa a prikývol. Zároveň mi vytiahol prst z konečníka.
„Jasné. Ale nič by sa nestalo, keby si sa odbavil. Ak chceš, kľudne sa vystriekaj. Môžeš mi do úst. Aspoň sa uvoľníš,“ povedal Dušan.
„Ešte nechcem. Cítim sa super, keď som takto nadržaný,“ odvetil som.
Dušan sa ma ďalej nežne dotýkal, hladkal ma po stehnách, bruchu a prsiach, jemne sa hral s mojím vtákom a semenníkmi. Bolo to fajn. Upokojujúce. Napätie v slabinách odoznelo a hroziaci orgazmus taktiež. Mariana ma ďalej bozkávala na uchu a na hrdle. Moja pravá dlaň bola medzi jej nohami a trela sa o jej klitoris.
„Mohol by si pre mňa niečo urobiť, zlatko?“ zašepkala mi zrazu do ucha.
„Čo len budeš chcieť,“ odpovedal som.
„Chcela by som sa pozerať, ako preťahuješ Dušana. Chcem sa na vás pozerať a robkať sa pritom. Dušan o tom sníva už dlho. Dokonca som mu to robila s takým tým pripínacím vtákom, ale nebolo to ono. Musí to byť ozajstný, živý čuráčik, presne taký, ako tvoj. Akurátny, ani príliš veľký, ani príliš malý. Pomôžem ti, neboj sa, Andy. Spravíš to pre mňa?“
Nehovoril som nič. Ako som sa mal zachovať? Odmietnuť? To by bolo blbé. Análny sex so ženou som robil neraz. S mužom by to nemal byť zásadný rozdiel. A keď pri tom Mariana bude asistovať, prečo nie? Prikývol som teda a povedal : „Môžeme to skúsiť.“
„Si zlatíčko,“ povedala Mariana a náruživo ma pobozkala na ústa. Dušan medzitým priniesol tubu s lubrikačným krémom, balíček prezervatívov a veľkú tmavú osušku. Rozprestrel ju na zem pred pohovkou. Sadol si na ňu, rozbalil jednu šprcku a pokynul, nech pristúpim bližšie. Kľakol som si pred neho, vedľa mňa kľačala Mariana a brala z Dušanovej ruky zrolovanú gumu. Šikovne mi ju natiahla na stále stoporený čurák. Niekoľkými skúsenými pohybmi mi ju urovnala a vyhladila. Potom siahla po lubrikačnom kréme a vytlačila si do dlane štedrú dávku. Všetko mi to nagebrila na penis a porozotierala. Dokonca mi tým mazľavým svinstvom natrela aj vajcia a zadok. Dušan si medzitým nanášal hmotu na konečník a jedným prstom sa snažil dostať ju aj dnu. Keď bol s výsledkom spokojný, zatvoril tubu a položil sa na chrbát. Aj jeho úd doposiaľ statočne stál.
„Si pripravený? Môžeme?“ spýtala sa Mariana.
Nevedel som, či sa pýta mňa alebo Dušana, ale prikývol som. Mariana ma držala za čuráka a jemne mi ho masírovala. Dušan roztiahol nohy a pokrčil ich v kolenách. Prisunul som sa tesne k nemu s Marianou po boku. Podoprel som sa rukami o rozprestretý uterák a Mariana nasmerovala špičku môjho vtáka k Dušanovmu zvieraču. Pocítil som, ako som sa ho dotkol. Marianina ruka ním krúžila okolo. Dušan si držal vtáka, dýchal zlboka a slabo stonal.
„Tak poď! Daj mi ho tam,“ vyzval ma.
Potlačil som, snažiac sa prekonať odpor svalov zvierača. Najprv to šlo ťažšie, vzápätí sa zvierač uvoľnil a môj čurák vošiel do Dušanovho zadku. Slabo vykríkol a zmeravel, zvykajúc si na nový pocit. Zatlačil som viac a vtlačil sa dnu až po vajcia. Nasledovalo ďalšie, silnejšie zastonanie. Dušan na mňa pozeral rozšírenými očami.
„Áno...to je paráda...poď....pretiahni ma,“ hlesol, honiac si zdurený, lesklý kokot. Ten pohľad ma vzrušil. Bol som v absurdnej, zvrátenej situácii. Mal som čurák zasunutý v Dušanovom tesnom zadku. Začal som sa teda hýbať a preťahovať ho, ako to odo mňa chcel. Vazelína spĺňala svoj účel. Išlo to hladko a ľahko. Dnu a von. Dnu a von. Dušan stonal rozkošou a pumpoval si penis. Mariana medzitým prešla za Dušana a ľahla si na zem za jeho hlavou, aby som na ňu dobre videl. Roztiahla nohy, pozorovala nás s rukou na pičke. Masturbovala, prerývane dýchajúc.
„Pozeraj sa na mňa, zlatino. Ako si to robím a predstavuj si, že to robíš mne. Mrdaj ma, mrdaj moju nadržanú pičku, jeb ma, zlatino, poď...“ vyrážala zo seba trhane a jej prsty na klitorise rýchlo kmitali. Tak som sa teda pozeral. Na ňu aj na Dušana pod sebou. Nerobilo mi problémy pozerať sa na neho. Rajcovalo ma to. Sledoval som svoj čurák, pohybujúci sa v jeho zadku, jeho čurák, tvár skrivenú rozkošou a jeho hlasné stonanie. Netrvalo to však dlho. Zrazu Dušanovým telom prešla krátka triaška a z penisu mu vyrazilo semeno. Striekal prudko, rýchlo a veľa. Pomerne dlho. Stále som bol v ňom, už som sa však nehýbal. Konečne sa uvoľnil a penis mu začal rýchlo ochabovať. Na jeho tvári sa rozhostil pokoj a blažený, omámený úsmev. Pomaly som sa z neho vysunul a stiahol si zababraný prezervatív. Nechal som Dušana oddychovať, postavil sa a podišiel k ležiacej Mariane. Odtiahla ruku z kundičky a nastavila mi ju. Bez slova som sa vklinil medzi jej stehná a položil zdurený kokot na jej hladké bruško. Nedočkavo ho uchopila a nasmerovala ho do seba. Prudko som prirazil a začal som ju klátiť. Robil som dlhé, tvrdé a dôkladné pohyby. Už jej veľa nechýbalo. Pomáhala si rukou. Po niekoľkých minútach sústavnej, pravidelnej kefovačky to na ňu prišlo. Odbavila sa s hlasným hrdelným výkrikom. Cítil som najmenej šesť, sedem sťahov. Potom znehybnela a ochabla. Môj čurák už takisto veľa nepotreboval. Spravil som ešte zopár prírazov a prišlo to. Vytiahol som ho z Mariany a chytil ho ľavou rukou. Nasledovala silná, bodavá rozkoš a už to aj zo mňa veselo striekalo. Honil som si odušu a výstrek bol nádherný. Prvá dávka najdlhšia. Šla na Marianine pôvabné bruško. Ďalšie boli každá o niečo slabšie a kratšie. Napokon nastal koniec. Ešte som rukou hýbal, z vtáka však už nič nešlo. Mariana mala výdatne pokropené bruško. Usmievala sa, pomaly si po ňom rozotierajúc lepkavú, mazľavú bielu hmotu. Ľahol som si unavene vedľa nej. Bolo po všetkom. Keď sme sa poriadne vydýchali a upokojili, obliekli sme si župany a posadili sa na pohovku a do kresla. Dopili sme zvyšok šumivého vína. Potom som sa obliekol, rozlúčil sa s Dušanom a Mariana ma vyprevadila k dverám.
„Dúfam, že sa ti to páčilo, Andy.“
„To si buď istá. Si fantastická ženská.“
„Som tvoja malá, nehanebná, nadržaná štetka. Zavolám ti?“ zašepkala, keď ma púšťala von.
Omámene som prikývol a tackavým krokom začal schádzať po schodoch. Kým zavrela, poslala mi lascívny vzdušný bozk.