Učiteľ II

13. 6. 2019 · 5 172 zhlédnutí Cortigiana

„Pekne si o nás napísala.“ – napísal mi učiteľ pár dní od zverejnenia poviedky o nás dvoch a potom naša debata pokračovala.

„Musím Ťa oplodniť.“

„To aby sme sa poponáhľali. A čo vlastne som? Tvoja milenka?“ – srandovala som a snažila sa o zmenu témy.

„Vzrušovalo by Ťa to riziko? No predsa moja kurvička si.“

„Nebránila by som sa, ak by sa to stalo.“

„Vieš dobre, že ma striekanie do Teba vzrušuje a láka ma striekať naostro. A Ty by si ho odo mňa chcela?“

Priznám sa, vzrušovala ma predstava, ak by ma učiteľ oplodnil a počas tehotenstva by ma chodieval šukávať. Pri tejto myšlienke som opäť dostala chuť na jeho penis.

„Tak čo vlastne som? Už Tvoja milenka?“ – zahovorila som debatu a vrátila sa k myšlienke, lebo som potrebovala vedieť, na čom som.

„Som niekto, kto Ťa ovláda, niekto, kto keď bude chcieť, Ťa vyplní semenom naostro.“

„To ma kurevsky vzrušuje a zlostí zároveň. Neviem Ti odolať!“

„Mysli na to, ako Ti zajtra vystriekam pičku.“ – odpísal a s prianím peknej noci sa vypol.

Na druhý deň som mala zlú náladu, nič sa mi nedarilo a na každého som vrčala. Ozval sa poobede, no jeho rýpanie mi na nálade nepridalo a bola som k nemu protivná.

„Dnes si strašne drzá!“ – napísal mi pár minút po 17. hodine.

„Nemám náladu, tak ešte Ty do mňa rýp!

„No počkaj, keď si v lese nájdem nejakú palicu a dostaneš ňou po riti.“

„Už sa teraz teším.“ – odpovedala som ironicky.

„O 20. hodine Ťa vyzdvihnem na tom parkovisku, kde naposledy.“

„Buď prídeš pre mňa o 19.hodine, alebo nemusíme ísť vôbec.“ – drzo som odpísala.

„Chceš odvrávať?

„Chcem!“

„Ako myslíš. Čím viac odvrávania, tým hrubšiu palicu si nájdem. A ešte čosi, dnes si spravíme nejaké fotky a žiadne oponovanie!“

„Keďže už vieš, kde bývam, čo tak prísť pre mňa, pán učiteľ?“ – ironicky som poznamenala a poznámku o spoločných fotkách som odignorovala.

„Prídem, ale nohavičky si neber!“

„A Ty dostaneš odo mňa facku, aký drzý si ku mne!!! “

Chuť na jeho penis sa stupňovala tak, ako sa vonku približovala búrka a silnel vietor. Prišiel pre mňa hodinu skôr, ako sme sa dohodli, sotva som bola pripravená.

Autom však zastavil o dva domy ďalej, čím ma zas naštval a do auta som sadala celá mokrá, pretože vonku lialo a búrka naberala na intenzite.

„Ideme ku mne a dúfam, že nohavičky si si nedala!“ – zahlásil a celý čas sa sústredil na cestu, no ako pri poslednom stretnutí, tak aj teraz zabudol správne odbočiť a šli sme okružnou cestou.

„Nedala, ale to si až tak mnou očarený, že zabúdaš kam ísť?“ – spýtala som sa ho s úsmevom, no to, že ideme k nemu sa mi už tak nepáčilo.

Prudkým pohybom mi schmatol ruku a položil si ju na rozkrok. Pochopila som, čo odo mňa chce, tak som strčila ruku do jeho nohavíc a masírovala mu penis. Neskôr mi ruku vytiahol von akoby sa nič nedialo a jazda mlčky pokračovala.

„Na ktorom poschodí bývaš?“ – spýtala som sa ho, keď sme vošli do bytovky a výťah som nevidela.

„Na štvrtom.“ – zahlásil pokojne kráčajúc schodmi a šťastie, že ma nevidel, lebo som pretočila očami a povzdychla si.

Keď som vyšla hore, bola som trocha zadýchaná. Po vstupe do bytu za mnou ihneď zatvoril dvere a nasmeroval ma do spálne. No len čo som pustila kabelku na dlážku, prikázal mi kľaknúť si a hneď si rozopínal nohavice.

„Mala by som Ti najprv dať facku!“

„Daj.“ – vyslovil chladne, ale pozrel sa na mňa takým zvláštnym pohľadom, že som si nakoniec tú facku rozmyslela. Čosi vo mne mi hovorilo, že ak by som mu tú facku dala, patrične by mi to osladil.

„To mi nedáš ani vydýchnuť?“ – spýtala som sa a poslušne si kľakla pred neho.

„Nie a fajč ho už!“ – prikázal mi.

Držiac sa rukami stolíka a okraja postele som vnímala chuť jeho penisu, keď mi vnikal hlbšie do úst a vychutnávala si tento okamih, kým on vzal do ruky telefón a fotil si to.

„Daj sa na štyri!“ – opäť rázny príkaz a moje sklamanie, že som ho v ústach nemala dlhšie.

Pomohol mi vyzliecť šaty a rozopol podprsenku, no kedy sa vyzliekol on, si nespomínam. Poslúchla som ho, s vystrčeným zadkom padla na kolená a lakťami sa zaprela do matrace.

„Dnes si bola drzá. Sľúbil som Ti za to výprask. Dostaneš teraz desať rán, aby si sa naučila, že mne sa odvrávať nemá.“ – povedal mi prísne a než som stihla čokoľvek povedať, uštedril mi takú ranu po zadku, až som sa zachvela a silno zvrieskla.

„Aaaaaauuuuu.“ – ďalšia rana ma fakt zabolela a nedokázala som tie zvuky v sebe udržať. Striedavo mi dával výprask raz po ľavej polke a potom pravej polke zadku. Silno som kričala po každej rane i miestami vzlykala a slzy som mala na krajíčku. Jeho rany ma boleli.

„Prestaň kričať, lebo za každý ďalší krik dostaneš ranu navyše.“ – počula som jeho hlas a hoci som sa snažila zvuky utlmiť tým, že som hlavu zaborila do perín, nestalo sa tak a po šiestej rane som ich prestala počítať.

Jediné na čo som počas výprasku myslela, bol okamih, keď mi písal, ako tie rany dostanem a ja som sa pri čítaní tých správ smiala. Prekvapilo ma však, akú silu v sebe má. Po výprasku ma chytil za boky, pritiahol k sebe bližšie a jediným pohybom do mňa vrazil svoj penis.

„Bože, od zadu to milujem. “ – vášnivo som stonala, pretáčala očami a vychutnávala si ho v sebe, no netrvalo to dlho. Vytiahol ho zo mňa, dal ma na chrbát, vnikol do mňa znova, schmatol ma za vlasy a uprene sa mi díval do očí.

„Kde chceš moje semeno kurvička? Povedz mi, kde mám striekať?“ – spýtal sa ma počas mrdania.

„Do kundy chcem.“ – vášnivo som mu šepkala a jeho vnikanie naberalo na intenzite, čo spôsobilo, že som sa začala triasť, hlasnejšie vzdychať a telom mi prebehol orgazmus.

„Dnes do Teba striekať nebudem. Moje semeno dostaneš na prsia.“ – a tak som si po chvíli dlaňami stláčala prsia k sebe, on sa postavil nado mňa a chvíľu si ho ešte honil.

„Z toho by bola pekná fotka.“ – poznamenala som, ale odignoroval to.

„Znova som dostal Cortigianu.“ – vyslovil drzo, keď mi semeno striekal na prsia, potom zišiel z postele, podal mi vreckovky, aby som sa utrela a obliekli sme sa.

Z jeho bytu som odchádzala prvá a na niektorom z poschodí som sa zastavila, aby som z kabelky vyhrabala zrkadielko a pozrela sa na seba. Okolie pier som mala od červeného rúžu, oči rozmazané od čiernej farby šminiek a vlasy strapaté. Vyzerala som ako práve pretiahnutá kurvička.

„Neopováž sa tie fotky niekde dať, ale pošli mi ich! “ – hovorila som mu, keď ma viezol domov a on prikývol na znak súhlasu.

Ako po prvom stretnutí, tak aj teraz som čakala, že mi hneď napíše a fotky pošle, čo sa samozrejme nestalo.

„Ten chlap ma neskutočne vytáča!!!“ – moje vnútro kričalo, keď ani po treťom dni od nášho stretnutia tie fotky neposlal a ozval sa mi až na ďalší deň.

Prešlo niekoľko dní ...

„Tá poviedka stále nie je hotová, nový album si pridala, ale fotky, kde Tvoje pery fajčia môjho vtáka tu nemáš. Hneváš ma!!!“ – začína konverzáciu.

„Nestíham. Mám toho veľa, ale sľubujem, že ju čoskoro napíšem, ale fotky nepridám. Dôvod som Ti už vysvetlila!“ – pohotovo reagujem.

„To ma nezaujíma kurvička. Si moja suka a musíš poslúchať.“

„A keď nebudem?“ – začínam byť opäť drzá, no telo sa mi chveje, pery silno stláčam k sebe. čím sa spoja do tenkej čiarky. Uvedomujem si, že ma ovláda, ale nedokážem s tým bojovať.

„Nebudem do Teba striekať.“

„To nie je fér.“ – odpísala som sklamaná a odula som pery. Vie, že sa rada vraciam domov s jeho semenom v diere ako jeho zmrdaná a poslušná kurvička.

„Si neposlušná a som na Teba nahnevaný.“

„Mala som Ti tú facku radšej dať vtedy!“ – telo mi horelo adrenalínom, a keby v tom okamihu pri mne bol, moja dlaň by pristála na jeho líci.

„Mohla si. No najbližšie dostaneš 20 rán po riti + 5 rán zato, ak poviedka nebude do pozajtra večera napísaná, ale potom si ma neželaj!“

„Dobre vieš, čo všetko musím riešiť, aj to, že na schválenie poviedky treba nejaký čas, takže ak ju aj napíšem, nestihne byť zverejnená!!!“ – vošlo do mňa sto čertov.

Ten chlap ma držal nakrátko a mne sa to prestávalo páčiť. Bola som z neho strašne vzrušená, no príliš unavená a nechcela som sa s ním naťahovať, tak som ukončila konverzáciu, pobrala sa s vlhkou kundou do postele a po chvíli som upadla do hlbokého spánku.

Otvorím oči a moja dlaň smeruje medzi nohy. Končeky prstov narazia na trčiace pysky, uchopím ich medzi prsty, jemne ich naťahujem a potom prsty presuniem ku klitorisu. Pred očami mám scénku, ako ma učiteľov penis vypĺňal odzadu a v tom mi hlavou prebehne jediné slovo: „poviedka“. Klitoris privádzam k orgazmu a z postele vstávam s myšlienkou, že dnes už ten príbeh určite napíšem a obratom dám na zverejnenie ...

P.S. 1: Opäť venujem mužovi, vďaka ktorému vzniklo pokračovanie.
P.S. 2: Otázka do pléna: „Čo si myslíte, stihla som poviedku napísať v termíne ako to učiteľ odo mňa požadoval?“