Dry humping

16. 8. 2019 enwia

Asi ako každá žena, aj ja som mala chuť na zmenu..... Svoje husté, dlhé ryšavé vlasy som si dala ostrihať po plecia a prefarbiť sa na hnedo. Myslím, že tak vyzerám dospelejšie a ženskejšie. Už ma nebavilo počúvať narážky na ryšavky a veľké prsia, aj keeeeď väčšina tých vtípkov sú pravdivé...ale pssst....

Po kaderníčke som stihla ešte kozmetiku a pedikúru. Keď som skončila zavolala som Lukášovi či neskočíme na večeru, že mám preňho prekvapenie. Vyhovovalo mi, že mal čas až o hodinu - aspoň som sa stihla prezliecť. Keďže išlo o večeru môj outfit bol: čierne čipkované body (bez nohavičiek), podprsenku som tiež vynechala - body bolo priesvitné zozadu - podprsenka by tam “zavadzala”, elegantné tesilové/trojštvrťové nohavice a obula som si vysoké červené špicaté lodičky. K tomu som si zvolila rovnako červený rúž a listovú kabelku. Dala na seba parfum a odišla z domu.

Stretnúť sme sa mali pred obchodným domom kde sme obaja parkovali. Lukáš tam už stál a pozeral kedy vyjde ryšavka.
Stál niekoľko metrov predomnou a ja som sa sebavedomo a hrdo vznášala smerom k nemu, samozrejme cítila som pohľady neznámych mužov, ktorí by ma najradšej hneď opreli. Videla som na Lukášovi, že sa usmieva. Keď som prišla k nemu povedal mi:
“no páááni, vyzeráš neskutočne...ehm práve ma prešla chuť na večeru, dostal som chuť na teba” pošepol mi a pobozkal ma.
Samozrejme mňa ako ženu to neskutočne vzrušilo, že sa páčim svojmu priateľovi a nebojí sa to dať najavo....v sekunde ma napadol plán...Pozrela som na Lukáša, usmiala som sa a on už tušil, že niečo chystám....

Ruka v ruke sme vošli do reštaurácie a do oka mi padol stôl, ktorý som “potrebovala” tak sme sa usadili tam - dva gauče a dostatočne veľký stôl, pod ktorým nič nebolo vidieť. Vybrali sme si jedlo a keďže sme obaja šoférovali, dali sme si iba nealko. Obzrela som sa po miestnosti a pri vedľajšom stole sedeli dvaja starší páni - vyzeralo to na nejaké obchodné jednanie (cca 50 roční) a pri druhom stole sedel typický manželský pár - žena do manžela stále niečo hučala a muž sa obzeral po miestnosti a mal svoje myšlienky. Popíjali sme citrónovú vodu kým sme čakali na večeru.
Jednu ruku som si položila na stôl a s druhou som sa hrala koketne s vlasmi, pri tom som sa usmievala na Lukáša - no hotové neviniatko zo mňa. Pod stolom som začala pomaličky s lodičkami ísť po jeho nohe až kým som sa dostala k rozkroku. Teraz mu došlo čo plánujem urobiť.

“Neopováž sa!” povedal mi medzi zubami, ale jeho telo naznačovalo, že to nemyslí vážne.

Ešte chvíľku som sa tam hrala v lodičkách. Potom mi lodička skĺzla z nohy a ja som povedala iba: “Ups” a koketne som naňho usmiala. Lukáš pozrel pod stôl a videl moje dokonalé nalakované nechty na červeno.
“Hmm vidím, že si toho dnes veľa stihla...bože toto je moja obľúbená farba...” a zastonal. Vedel, že nemá šancu proti mne...

Ruky si musel položiť na stôl, aby zakryl vzrušenie, ale jeho hruď ho aj tak prezrádzala. Čašník nám doniesol večeru a nič si nevšimol. Lukáš pre istotu nehovoril nič. Pozrela som sa k vedľajšiemu stolu a dvaja páni od vedľa sa na nás usmievali a ukázali nám, aby sme pokračovali. Obaja sme sa na nich usmiali. Potom som hodila očkom po druhom stole a aj pán čo sedel pri znudenej manželke si to všimol a túžobným pohľadom pozrel na mňa a čítala som mu z tváre, že by bol celý bez seba ak by mu toto manželka urobila. Tá si našťastie nič nevšimla.

Popri tom, ako som jedla cestoviny som sa hrala nohou v Lukášovom rozkroku. Cítila som ako sú mu rifle čoraz tesnejšie a pod nimi tvrdne penis...Schmatol moju nohu a presne ňou smeroval kde potreboval a pritlačil na miestach, ktoré mu robili dobre. Jeho kvapky potu na čele a zrýchľujúci dych naznačovali, že viac nevydrží. Z ničoho nič vyletel od stola a bežal na záchod. Ja som ostala sedieť a chvíľku som nechápala...potom som sa len začala smiať keď som videla svojho priateľa s veeeľkou hrčou medzi nohami ako uteká na záchod. Pozrela som na susedný stôl a nevinne som zdvihla ruky a pokrčila plecom. Perami som im naznačila, že “nevydržal” a všetci sme sa začali smiať.

Po chvíľke sa Lukáš vrátil a spokojne sme dojedli večeru. Pri odchode sme zamávali vedľajšiemu stolu a odišli sme. Bolo niečo po 22:00 a vonku už bola tma.

Pri najbližšom rohu (pre Žilinčanov - bývala Astoria) ma Lukáš oprel o stenu a vášnivo sme sa začali bozkávať. Pravým bokom som sa mu obtierala o penis a obaja sme boli neskutočne nadržaní a vedeli sme, že domov nevydržíme. Zašli sme do neďalekého parku kde nebolo ani živej duše.

Lukáš si sadol na lavičku a ja som si na neho sadla obkročmo. Jeho ústa si našli cestu k vztýčeným bradavkám, ktoré presvitali cez tenučkú látku na body a jemne ich hryzkal. Moje ruky nedali pokoj jeho vypracovanej hrudi a ramenám.Jemne som mu pritláčala hlavu tak, aby mohol vziať do úst celý prsník a mňa išlo z toho vibrovania medzi nohami roztrhnúť. Lukáš mi siahol rukou do nohavíc, šikovne rozopol body a prstami zakrúžil po horúcom klitorise a ja som sa zachvela.
"Ale aleeee niekto je tu nadržaný"
uštipačne povedal Lukáš a ja som mu zavrela ústa jazykom. Ako sme sa bozkávali začala som sa vlniť v jeho rozkroku a keďže som mala len tenučké nohavice, cítila som každý centimeter Lukášovho zväčšujúceho a tvrdnúceho penisu aj cez jeho rifle. Trela som sa až do chvíle kým som nedosiahla prvý orgazmus. Po svojom uspokojení som sa začala venovať aj jemu. Lukáš síce chvíľku namietal a chcel si svojho vtáka vyslobodiť, ale ja som chcela vyskúšať aj niečo iné ako bežné fajčenie. Otočila som sa druhou stranou a sadla si naňho tak aby som sa mu mohla trieť zadkom o penis. To ho neskutočne vzrušilo a ruky mi dal na boky a pritláčal si ma v takom tempe, aké mu robilo dobre. Chvíľku sme takto pokračovali, ale ja som chcela vidieť jeho tvár keď dosiahne orgazmus (moja úchylka). Znovu som sa otočila tak, že sme sedeli tvárou v tvár a videla som jeho špičku penisu ako sa tlačí von z riflí. Povolila som mu gombík a zips, ale nedovolila som sa mu ho dotknúť. Naslinila som si prsty a špičku penisu som mu nimi masírovala a Lukáš sa musel oboma rukami chytiť lavičky. Potom som mu ho pustila a mal na ňom iba tenučkú látku z boxeriek. Znova som sa začala oň trieť a zdvíhala sa tak, aby som sa trela pekne od vrchu až dole s tým, že pri vajciach som spomalila a zakrúžila celou časťou od klitorisu až po zadok. Lukášovi sa zrýchľoval dych, tak som pridala. V tom ma chytil za boky a pritlačil si ma k sebe tak silno ako to len šlo, semeno mu začalo striekať po tričku a všade okolo keďže pri šúchaní sa mu boxerky stiahli do polky penisu. V návale orgazmu sa začal triasť a ja som naňho iba pozerala a žasla. Bolo to také rýchle a také intenzívne.....Obaja sme zhodnotili, že toto bol ten najkrajší orgazmus, aký do vtedy Lukáš zažil. Ešte chvíľku sme sedeli v objatí s doznievajúcim orgazmom a vôbec nám nevadilo, že všade po oblečení sme mali Lukášové semeno.

Takýto štýl "obtierania" sa nazývané "dry humping" sme mali napozerané z porna a vždy sme si to chceli vyskúšať. A jednoznačne obaja odporúčame každému na spestrenie sexu!