Návšteva (časť.2)

23. 9. 2019 · 2 787 zhlédnutí KingOfNight

Áno , toto práve potrebujem , preto si tak rozumieme . Povedala Rebecca medovým hlasom od samotnej rozkoše v náručí pána božského . Daniela som podcenil na jeho romantickú povahu je v tom až príliš dobrý . Dokonale zvládol moment prekvapenia a svojím sebavedomím nešetril . Ty vole na záhradníka ma poriadnu výdrž , prebehlo mi hlavou a neubránil som sa šibalskému úsmevu pri pohľade na tých dvoch . Tak ideme na to chlapci , žmurkla na nás Becca a ladne vošla do vane. Sadli sme si s novým kamošom na okraj a sledovali sme dokonalé krivky a krásu za ktorú by sa nemusela hanbiť ani samotná Afrodita .

Chlapci , ktorí s Vás mi pomôže ? Daniela som zastavil rukou a vošiel som dnu do vane . Postavil som sa za Beccu a nežne som ju masíroval od krku až k panve . Čo by ste povedali na tantrickú masáž a dve šikovné ruky študenta ?
Hmm boduješ...povedala Becca . V taške by som mala mať telový olej . Pokojne sa pridaj Dan , povedal som mu zatiaľ čo som Becce jemne prechádzal rukami od stehien k brušku .

" Někdo by se rád předváděl že mladej "
Prehrabol si vlasy Český sparťan aby ukázal svaly .
Becca sa len chichúňala na žabo-myších vojnách medzi mnou a záhradníkom . Kto by povedal že sa do jednej vane zmestia dvaja hrdý levy a jedna šelma . Dnešní noc je len předehra , zítra si to parádně užijem , poznamenal Daniel .
A čo tak , keby sme začali už dnes ? Pošepkala nám Rebecca zatial čo prevzala moju funkciu maséra a začala sa striedavo s nami hrať .
Neodolateľný pocit nadržanosti by sa dal krájať . Zatiaľ čo nás spoločne fajčila , Dan neodolal a začal mi rukou hladkať zadok . Pritiahol som ho k sebe a zakúsol som mu do ucha . Asi ho to vzrušilo natoľko že mi pošepkal že mi dáva za jedna . Po vášnivom bozku Becca vstala a oprela sa o mňa zatiaľ čo jej sexi záhradník slastne prirážal . Po chvíli sme sa vymenili . Nikdy som si nevšimol že má na tesne nad zadkom vytetovaný nápis : Tam kde je vášeň , tam je aj oheň . Nečudoval som sa je to pekná čertica .
Po pekelnej trojke si kľakla a zatiaľ čo ja som si vybral jej pevné prsia , Dan mieril presne na jej pery . Osprchovali sme sa , vzájomne sme zmyli so seba olej a rozlúčili sa . Pri izbe som Becce zaželal sladké sny a pobozkal som ju . Dan urobil to isté ale nám obom . Dúfam že sa to nikto nedozvie . Zabuchol som dvere a pozrel som sa z okna . Ale stálo to za to , teším sa na zajtra .... (pokračovanie v časti 3)