Setkání ve sklepě :)

31. 12. 2019 · 3 333 zhlédnutí gbbtonightxxx

Dnes je deň, kedy prvýkrát zavítam do Jeho sklepa. Nepoznáme sa dlho, neviem, čo mám čakať, ale možno páve preto je to také vzrušujúce. Cítim, že je to zakázané, nemravné a vlhnem už len pri tej predstave. Dohodli sme sa, že príde po mňa autom. Začínam sa chystať, dôkladne sa umývam. Ako prechádzam rukami po svojom tele a predstavujem si, čo ma čaká mám chuť si to spraviť hneď v sprche, ruka mi zajíždí medzi nohy a ja cítim aká som hrozne vlhká. Zarazím sa, prestanem, poviem si nie. Nechám si to všetko pre neho, budem poslušná, budem Jeho hodná holčička. To sa odo mňa očakáva. Vyjdem zo sprchy a oblečiem sa. Krátka šedá sukňa, biela košeľa, čierne sako a vysoké čižmy. Vyzerám ako nemravná školáčka. To sa bude Pánovi určite páčiť.
Príde mi správa: ,,Čekám, nastup, nic neříkej a žádne kalhotky“. Nervózne si vyzliekam kalhotky, dám ich do kabelky a idem k autu. Posadila som sa, rýchlo si ma prezerá, usmieva sa. Nervózne si k sebe tisnem stehná. Počas jazdy rukou prechádza po mojich nohách, cítim ako sa mi rozbúšilo srdce vzrušením. Povolila som a jemne roztiahnem nohy, aby sa mohol dostať tam kam chce. Bez varovania mi tam zasunie prsty, nemôžem si pomôcť, z hrdla sa mi derú vzdychy.
,,Hodná holka.“
Vystupujeme, vedie ma do sklepa. Je tam prítmie a chladno. Stojím uprostred miestnosti, chodí okolo mňa a prezerá si ma. Zastal za mnou. Ťahá ma za vlasy, zakláňa mi hlavu.
,,Dnes budeš moje malá čubička.“
Silou ma donúti kľaknúť si na kolená, mám tvár akurát v úrovni jeho rozkroku. Vyťahuje svoj penis a prechádza mi ním po tvári, je krásne tvrdý, cítim ako začínam znovu vlhnúť. Je to tak krásne ponižujúce. Mám chuť ho celý olízať. Vezmem ho do úst. Mmmm, moc mi chutná.
,,Cucej, holčičko.“
Ruku má stále v mojich vlasoch a priráža stále hlbšie a hlbšie. Dusím sa, ale chcem Pána potešiť.
,,To se ti líbi, že? Tešila si se až ti ošukám pusinku?“
Moc som sa na to tešila! Znovu ma ťahá za vlasy, zakláňa mi hlavu, otvorila som ústa. Cítim ako mi na jazyk strieka Jeho semeno.
,,Drž to hezky v puse.“
Mám plné ústa semena, troška mi steká z kútika po brade, ale poslušne držím. Na Jeho príkaz polknem.
Postavím sa a On si ma obíde. Zaväzuje mi oči. Dostanem príkaz, aby som sa vyzliekla. Nervózne ho začínam plniť. Stojím tam, úplne nahá, nervózna a vzrušená zároveň. Rukami sa snažím si zakryť prsia, hanbím sa za to čo robím. Počujem ako okolo mňa chodí, zrazu kroky zastanú za mnou. Cítim ako je blízko. Pevne mi chytí ruky a silou ma núti ich zložiť k bokom. Odhŕňa mi z krku vlasy a ja na krku cítim Jeho horúci chtivý dych. Prstom mi prechádza po perách, nechá ma olízať Jeho prsty, strčí mi ich do hrdla a potom mi nimi prechádza po krku.
,,Bojíš sa ma?“
,,Áno.“ Odpovedala som.
Naozaj sa bojím, je to pre mňa prakticky neznámy človek, ale je to vzrušujúci strach. Mám zvláštnu potrebu plniť jeho rozkazy. Sama som prekvapená, kde sa to vo mne berie. Zozadu ma chytá za prsia, mačká ich, hrá sa s mojimi vzrušenými bradavkami, spôsobuje mi jemnú bolesť, trhlo to so mnou. Pristihla som sa pri tom, že sa naozaj teším, čo bude ďalej. Postupne som sa mu odovzdávala.
Cítim ako mi niečo nasadzuje na krk. Je to obojok. Má ma na vodítku ako svoju nadržanú fenu, ktorú chce poriadne ošukať. Silou ma ťahá k zemi a núti ma dať sa na štyri. Tlačí mi na chrbát a ťahá za vodítko, aby som sa hezky prehla a mal krásny výhľad na moju už vlhkú kundičku. Som už naozaj nedočkavá. Jemne ma olízol, ochutnáva moju kundičku a následne ma poplive. Niekoľkokrát ma plácol po zadku. Už sa celá trasiem vzrušením, aby ma ošukal. Nemá v pláne to spraviť hneď.
,,Budeš ma prosiť!“
Prechádza mi prstami po mojej vlhkej kundičke, sem tam ju olízne, užíva si ako trpím. Pomaly sa zvíjam vzrušením, kňučím a prehýbam sa. Som Jeho nová hračka, s ktorou sa zabáva. Chcem byť Jeho, chcem, aby mi ho tam hneď narval. Vyťahuje svoje znovu tvrdé pero a prechádza mi ním po mojej vlhkej kundičke, zasúva mi ho do vagíny, ale len špičku, aby ma ešte viac navnadil. Navlhčí si ho a prechádza mi ním po zadečku. Sem tam ma plácne po zadku, ťahá za obojok a za vlasy. Zo mňa to už tečie, už mám mokré aj stehná. Znovu mieri k mojej vlhkej dierke a len špičkou do mňa vchádza. Chcem, aby do mňa prenikol celý, snažím sa priraziť si ho, ale drží ma za zadok, nedovolí mi posunúť sa viac.
,,Drž a pros ma! Povedz, že budeš jenom moje malá nadržená holčička!“
Kňučím a prosím ho. V tú chvíľu mi ho tam narve až po koreň. Až to so mnou cuklo a jemne to zabolelo.
,,Drž!“
Tvrdo ma šuká, podlamujú sa mi ruky, škrabe ma na chrbte. Chytá ma za prsia, stláča mi bradavky a tvrdo priráža. Chce sa mi kričať a plakať. Začínam sa triasť, sťahujú sa mi svaly a pevne obopínam jeho péro vo mne. Telo mi striasa silným orgazmom. Podlomili sa mi ruky aj nohy. Vyťahuje ho zo mňa, obchádza si ma, ťahá za obojok. Donúti ma kľaknúť si na kolená. Dáva mi facku, chytá ma pod krkom a núti otvoriť ústa. Strieka mi na ústa aj tvár. Padnem na zem, vymrdaná a celá postriekaná. Ale spokojná, až moc spokojná. Prichádza ku mne, dvíha ma, utiera mi tvár, objíma ma a šeptá mi do ucha:
,,Bola si moc poslušná holčička, líbilo se mi to.“
Rozviazal mi oči, obliekam sa, vezie ma domov. Stojíme pred mojím barákom a bozkáva ma. Rozlúčili sme sa. Ležím v posteli a premýšľam, čo sa to vlastne stalo a kde sa to vo mne vzalo. Teším sa na pokračovanie.