Dobrý ránko

20. 3. 2020 Maverick_38

„Dobré ránko prajem“ znel môj pozdrav tebe hneď ráno ako sme sa stretli na železničnej stanici tak ako po iné mnohé dni predtým. Už ani neviem ako dlho sa stretávame ráno a cestujeme spolu vlakom.
Už ani neviem prečo ale to jedno letné ráno som musel byť skorej v práci a tak som išiel ráno autom. Chýbal mi ten tvoj úsmev ktorým ma vedel vždy potešiť. Celý deň som bol nejaký nesvoj niečo mi chýbalo a poobede som pochopil čo to je. Na telefóne mi pípla správa od teba: „Tak čo ráno sme sa flákali?“ Hneď som mal úsmev na tvári, áno bola to správa od teba. „Neflákal som sa ale musel byť skorej v práci, môžem ťa zobrať domov autom čo ty na to?“ na moje prekvapenie si súhlasila a tak sme sa dohodli kedy a kde sa stretneme.
Netrpezlivo som čakal v aute keď zrazu si prišla ku mne a si ma veľmi prekvapila. Tričko jemne priesvitne a sukňa ktorá bola veľmi krátka. Nasadla si ku mne a vyrazili sme smer domov.
Začali sme rozprávať o rôznych témach ale mňa aj tak najviacej očaroval pohľad na tvoje stehna samozrejme mohol som sa pozerať len vtedy keď sme zastavili na červenej na križovatke.
Ako tak plynul čas tak ani neviem prečo som ti povedal: „Škoda že nemám aj kameru pod prístrojovou doskou“ Na tvoju otázku prečo som len rýchlo odvetil aby som mohol vidieť čo sa skrýva pod tou sukničkou. Len si sa zľahka zasmiala a rukou si si jemne vyhrnula sukňu ešte vyššie. „Škoda že šoféruješ mohol by si sa presvedčiť sám čo tam skrývam“ tak týmto si ma veľmi prekvapila. Ako sme vyšli na diaľnicu chytila si ma za ruku a položila si si ju na stehno. Zacítil som jemnosť tvojej pokožky a zľahka som ti pohladil stehno po celej dĺžke. Ako som sa približoval k okraju sukničky tak si jemne povzdychla. Vzrušenie v aute stále narastalo.
Po chvíľke jazdy som radšej zastavil na najbližšom parkovisku. Trochu som sa otočil tvojím smerom a už som bez strachu celou dlaňou hladil. Ako som sa opäť blížil rukou k okraju sukne tak si jemne privrela oči a s povzdychom na perách si mi povedala aby som sa teda sám presvedčil čo je po ňou. A tak som len jedným prstom zašiel po ňu a zacítil som na končeku prsta latku tvojich nohavičiek. Jemne som ich pohladil a usmiali sme sa jeden na druhého. Vzrušenie nám iskrilo obom z očí. Natiahla si ruku mojím smerom a chcela si ma pohladiť na nohaviciach. Chytil som ti ju a vrátil späť. „Dnes si chcem vychutnať len ja teba“ a opäť som zašiel prstom pod sukňu aby som už celkom jednoznačne prstom hladil tvoju mušličku. Ako som na ňu zatlačil cez nohavičky privierala si oči a z tvojich úst sa niesol jemný povzdych vzrušenia. Cítil som ako vlhneš pod mojimi dotykmi a tak som odhrnul ich okraj aby som mohol priamo pohladiť tvoju mušličku. Prsty sa jemne dotýkali tvojich pyskov a občas som zašiel aj medzi ne. V tvojich očiach som videl ako si veľmi vzrušená a tak som pritlačil prstom na pysky a už mi mizol v mušličke. Cítil som ako si pekne vlhká a tak môj prst mizol čim ďalej tým hlbšie. Ako tam bol celý tak si ma chytila za hlavu a hrala si sa s mojimi vlasmi. Chvíľku som ti ho tam nechal vnútri, pričom som palcom dráždil klitoris. Postupne som opäť vysúval prst von a zase dnu. Takto som ti prstom dráždil mušličku pokiaľ som nevidel že si poriadne vzrušená a že sa blíži tvoje vyvrcholenie. Palcom som čo najviacej prirážal na klitoris. Vzdychala si od vzrušenia a pritláčala si nohy k sebe ale ja som neprestával. Ako sa priblížil tvoj vrchol, tak som ešte viacej zrýchlil prirážanie. V tom sa ti z hrdla vydral hlasitý vzdych a celá si sa triasla od práve prežitého orgazmu.
Ešte chvíľku sme sa pozerali navzájom do očí a ja som si pred tebou olízal prst od tvojej šťavy. Tá chuť bola nezameniteľná a ešte aj teraz ju cítim v ústach keď si na to spomeniem. Vzápätí si si popravila sukňu a opäť sme mohli pokračovať v ceste domov.
Keď si vystupovala tak si sa len na mňa šibalsky pousmiala a potichu si pošepkala do auta „Nabudúce ti to budem musieť oplatiť“ a hneď na to si sa mi stratila z dohľadu na parkovisku kde som ťa vysadil.