Prvé stretnutie

6. 4. 2020 · 2 990 zhlédnutí Tormm

Natália zaparkovala svoje malé biele SUV blízko námestia. Bolo slnečné jarné predobedie, ulice krajského mesta prakticky ľudoprázdne. Rýchlo skontrolovala oči, pery, vlasy v spätnom zrkadielku, bola spokojná s výsledkom. Zobrala mobil a vytočila posledne uložené číslo.
„Ahoj, som tu, kam mám ísť?“
„Choď na Hlavné námestie 22“, počula vzrušujúci mužský hlas v telefóne „brána do dvora hneď vedľa predajne obuvi. Vojdeš dnu, po pár krokoch vpravo uvidíš biele dvere. Som tam.“ Cítila, ako pri každom jeho slove vlhne viac a viac, keby mala oblečené pod šatami nohavičky, už sú výdatne premočené.
Vystúpila z auta, zobrala kabelku, zamkla a za pár minút už bola na správnej adrese. Cestou lapala po dychu a srdce jej bilo ako splašené. Myšlienky vírili hlavou, chvíľu nechápala, čo tu vlastne robí, chvíľu pociťovala presne to isté vzrušenie, ako keď začínala svoj sexuálny život. Zašla za roh, uvidela biele plechové protipožiarne dvere. Obzrela sa okolo seba, nikde nikto, vytiahla z kabelky vreckovku a rýchlo pod sukňou osušila svoju skrz - naskrz mokrú pičku.
Nadýchla sa a otvorila dvere. Za nimi boli druhé, plastové so zrkadlovým sklom. Vošla, uvidela pekne vysvietenú miestnosť s rohovou sedačkou, kreslom, stolíkom, kuchynským kútikom, s prechodom do kúpeľne, odkiaľ vyšiel ON. Srdce sa jej rozbúchalo ešte viac, konečne videla toho, s kým si skoro tri mesiace len písala. Charizmatický, mladšie vyzerajúci päťdesiatnik, nahladko oholený , blond nakrátko ostrihané vlasy, na temene preriedené, uhrančivé oči za modrými sklami okuliarov na čítanie. Kožené topánky, tmavé rifle, značkové sako a košeľa. Vpíjala sa pohľadom do jeho modrozelených očí, až sa začal smiať.
„Ahoj Naťka, zavri za sebou, kým skolabuješ..! A sadni si, akú si dáš kávu?“ Nejaké cudzie ústa vyslovili, že čiernu a cudzie nohy ju doniesli k sedačke, kde si sadla. Spustil dolce gusto, kým tiekla káva, skontroloval dvere a zoslabil osvetlenie. Pohyboval sa svižne, ľahko, akoby sa ani nedotýkal zeme. Káva pristala na stole, sadol si k nej, niečo hovoril, ale nebola v stave to dešifrovať, len sa priblblo usmievala. Nechal ju odpiť z kávy, keď ju položila na stolík, položil ruku na operadlo sedačky za jej krkom, naklonil sa k nej, dal jej druhú ruku na pás a pobozkal ju.
„Ja som Miro, teší ma“. Odpovedala mu, ale on ju umlčal druhým bozkom, ruku zdvihol na jej ľavý prsník a chytil ho cez blúzku. Mala menšie prsia, košíčky B, ale momentálne podprsenku nemala. Presne jej dlaňou podoprel prsník tam, kde to mala rada a chytil stvrdnutú bradavku do dvoch prstov. Napadlo jej: Nieee, to nesmiem... Ale pozde, prsty pokrútili bradavkou a ona sa vzdala, zatriasol ňou prvý orgazmus a vytreštila naňho oči: To je ako možné? Zároveň cítila, že pička je znovu extrémne mokrá a hrozí vytečením na sukňu. Inštinktívne roztiahla nohy, on si to všimol a dal jej ruku pod sukňu, prstami ju skontroloval a keď cítil, čo sa deje, rovno zasunul štyri prsty do nej. Prsty neomylne nahmatali bod G a len sa oň opreli. Nedráždil ju ďalej, ešte stále cítil na prstoch v pičke pulzovanie prvého orgazmu z bradavky. Keď sa pomaly upokojila, jemne prstami obkrúžil hrášok bodu G dvomi prstami a zacítil, ako vypustila ďalšiu dávku výstreku. Usmial sa pod fúz:
„Ak nechceš ísť s mokrým fľakom na sukni, doporučujem ti vyzliecť si ju.“ Ako v sne vstala a zhodila zo seba sukňu a blúzku, nechala si len samodržky. On zatiaľ roztiahol sedačku a hodil na ňu deku a veľký uterák. Bez váhania si sadla naň. Aj on sa bleskovo vyzliekol, nechal si len čierne tričko, otočil sa k nej a usmial sa. Kamenne tvrdý penis spod trička čnel proti nej a ona ho inštinktívne zobrala do úst.
„Po tomto som už dávno túžila... môžem?“
„Môžeš, ale nie dokonca, sľúbila si mi pičku na prerušovaný výstrek.“ Fajčila fakt dobre, stál pred ňou, sledoval jej krásne telo pestovanej päťdesiatničky a postupne cítil, že jeho orgazmus sa blíži. Ukázal jej, aby si ľahla, zdvihla a roztiahla nohy, on znovu dal štyri prsty a dlaň do nej a prvýkrát ju dôkladne prehmatal, aby vedel, kde má najcitlivejšie body v pičke. Bola veľmi vzrušivá a nadržaná, zobral teda chladivý gél s čajovníkovým olejom a nagéloval ju zvonku aj zvnútra. Kľakol nad ňu, vzoprel sa na ruky a oprel špičku penisu tesne pod klitoris. Zatlačil a sám si našiel cestu do jej luxusnej, womanizerom a pollitrovou fľaškou pepsicoly trénovanej dierky. Ona začala skuvíňať a šukať panvou, tak jej nechal chvíľu, nech sa ešte raz odbaví. O pár sekúnd hlučne zorgazmovala a opäť striekla hustý výlučok z Bartholiniho žliaz.
„Už môžem?“ spýtal sa. „Teraz chvíľu neorgazmuj, len mi drž pičku, potom ti to vynahradím...“ Pozrela na neho veľkými modrými očami. Videla, ako stúpa jeho vzrušenie, vzdychá, kontrolovane sa dostáva pred svoj orgazmus, potom cítila, ako penis raz cukol, striekol, cítila semeno v sebe... a dosť? To je čo?
„Hovoril som ti, že som multiorgastický... môžem pokračovať“ smial sa je do tváre.
„Áno, áno, áno, chcem!“
„Tak len pekne drž.“ Teraz ju šukal dlhými ťahmi, ona sa rýchlo opäť dostávala k orgazmu. „Vydrž, bude odmena!“ So zaťatými zubami cítila, ako opäť striekol, tentoraz dvakrát. Kľakol nad ňu, nechal penis v nej a palcom sa pohral s jej klitorisom. Myslel, že exploduje, ale opak sa stal pravdou, jej vzrušenie kleslo.
„Vydrž ešte raz, potom bude sladká odmena.“
„Ano, skúsim.“ Znovu ju ošukal až na hranu svojho výstreku, vytiahol penis z nej a povedal:
„Teraz ma môžeš dokončiť!“ Ľahol si na chrbát, ona ho vzala do úst, lizala zvonka, cmúľala stiahnuté vajíčka až po análnu dierku. Už bol uspokojený, preto sa rozhodol pomôcť jej, zobral penis do ruky a pomaly sa
robil pri jej vzrušovaní.
„Už budem!“ Dal jej penis do úst, nestíhala sať, niečo vytieklo aj na brucho, ona poslušne vylízala a dočistila ho. Kým orgazmoval, pritúlila sa k nemu, chytila ho za penis a jemne masírovala, uvoľňovala semeno. Cítila, ako mu opäť tvrdne.
„Si neskutočný.“ „To ty ma vzrušuješ.“ Chvíľku ešte oddychovali, potom vstal.
„Teraz je rad na tebe“, povedal. „Nerozmyslela si si to?“
„Nie.“
„Tak ma popros, čo ti mám urobiť!“
„Urob zo mňa fisterku, prosím...“ povedala ticho. Zatváril sa, že nepočuje. „Prosím?“
„Roztiahni ma a urob zo mňa fisterku, PROSÍM!“
„Určite to chceš?“
„URČITE!“ skoro zakričala, taká bola vzrušená.
„Tak si vyzleč punčochy, kľakni na všetky štyri na podlahu, je vykurovaná a kolená daj čo najviac od seba.“ V momente bola pripravená a vzrušene čakala. Zobral gél, dal veľa do pičky aj sebe na ruku a pomaly začal zasúvať do nej štyri prsty, rozťahoval a masíroval ju. Potom dlaň, nakoniec pridal aj palec, pripažený k dlani.
„Áno, áno... áno... ÁNO!“ Ruka skočila do nej až po zápästie.
„Vítam ťa medzi fisterkami Slovenska!“ zasmial sa. „A teraz sa drž, pochopíš, prečo si momentálne na dlažbe.“ Začal ju šukať päsťou v pičke. Okamžite začala orgazmovať, striekať, najprv hustú mliečnu tekutinu, potom aj čúrať, silné výstreky ako v pornofilme. Nechal ju vydýchnuť a potom znova a znova. Nakoniec sa roztriasla a zosunula na podlahu. Po dlhej chvíli povedal:
„Uprac si po sebe, vedľa v kúpeľke je vedro a mop, potom sa osprchuj a vypláchni si aj pičku, nech mi nekvapkáš všade navôkol!“
„Ano... pane.“
„Prosím?“
„Si môj skutočný pán, nikto to so mnou takto nedokázal, ani približne... vážim si ťa.“
„Ďakujem, ale ty nie si subka a ani to po tebe nechcem.“ Nahá poutierala mopom vystriekané tekutiny a vytrela dosucha. Potom sa osprchovala a vypláchla si aj pičku hadicou zo sprchy. Utrela sa, prišla za ním.
„Uvar mi kávu.“ Uvarila, podala a spýtavo pozerala, čo má robiť.
„Na konci ma musíš vždy odbaviť, až kým nebudem vládať striekať, písal som ti.“ Kľakla si na posteľ, vzala penis do úst a labužnícky ho fajčila, masírovala vajíčka, masturbovala, až kým nestiekol.
„Zbožňujem tvoje semeno, je veľmi chutné.“
„ Vystriekavam sa minimálne 3x denne, nepijem, nefajčím, som na 90% vegetarián.“ Dopil kávu a privinul si ju k sebe.
„Ja by som ešte chcela...“
„Ešte nemáš dosť?“ usmial sa.
„Chcem len ruku do pičky, uspokojená som...“
„Tak sa otoč, skúsime bez gelu, ak nebudem rukou šukať.“ Kľakla si vedľa neho na posteľ na všetky štyri, dal jej ľavú ruku do pičky, už bola znova vlhká a klzká. Penis mala pri tvári, usmiala sa a zobrala ho do úst. Po prvýkrát fajčila muža s jeho rukou v sebe a pôsobilo je to neopísateľnú radosť a uspokojenie.

Začínala sa tešiť na ďalšie stretnutie... už teraz.