Lenka z detstva (súťažná poviedka)

11. 7. 2020 · 2 416 zhlédnutí ollaff

Mal som asi 25, pracoval a žil v Prahe necelé dva roky. Život bez starostí, finančne sebestačný, jednoducho mi to prišlo ideálne. Býval som v podnájme s jedným študentom, ktorý v lete na celé dva mesiace zmizol a byt bol len pre mňa. Leto malo byť jedna veľká párty. Koncom júna mi však zavolali rodičia, či by bolo možné nájsť ubytovanie pre Lenku, vraj má brigádu v Prahe počas leta. Lenka bola dcéra rodinných známych. V detstve sme spolu chodievali na dovolenky, ale tým že Lenka bola o 7 rokov mladšia, vždy som si ju pamätal ako útle malé decko čo bolo skôr na obtiaž. Nevidel som ju už pekných pár rokov a pravdu povediac, nadšený som nebol, ale nechcel som sa zachovať ako hajzlík a súhlasil že môže zostať u mňa. Spolubývajúci bol tiež nadšený aspoň nemusel platiť nájom.
Lenka prišla koncom júna a musím priznať, bol som v šoku. Vyrástla z nej krásna slečna. Brunetka, vlasy do pol chrbta. Pekne upravená s dokonalou postavou a štíhlymi nohami. Mala more prirodzenej krásy a každému bolo jasné že toto žieňa make-up nepotrebuje. Jemné linky na očiach zvýraznili veľké modré oči. Je krajšia kombinácia ako tmavé vlasy a modré oči? U mňa nie!
Bola krásna, šikovná a sebestačná. Cez týždeň pracovala na dve smeny ale víkendy mala voľné a tým že tu moc známych nemala trávili sme ich spolu čo mi vôbec nevadilo, priznám sa nemohol som z nej oči spustiť. Bola vtipná a rozumeli sme si. Letné dni boli ohromne teplé a tých pár kúskov oblečenia čo na sebe nosila nechávalo len veľmi málo na predstavivosť. Doma nosievala obtiahnuté najkratšie šortky na trhu a voľné tričko bez podprsenky. Šortky lemovali všetko pod nimi a niekedy bolo jasne vidieť štrbinku kundičky, alebo prebehla do kúpeľne len v spodnom prádle. Často som cítil ten známy nával krvi v rozkroku a najradšej by som z nej všetko strhol a ...
Jeden piatkový večer šla na pohárik s ľuďmi z práce ja som zostal doma. Mal som chuť na film alebo knihu, proste domácu pohodu. Tak aj bolo. Sprcha, kniha, film proste pohoda. Okolo jedenástej som počul ako prišla domov, tým že niečo zhodila v chodbe bolo jasné že je v nálade. Mal som pootvorené dvere na izbe a pustený televízor. Keď prechádzala popri izbe jemne zaklopala. Neviem čo ma to napadlo ale neozval som sa a predstieral som že spím. Zaklopala ešte raz a vošla dnu a po šepky sa spýtala ,,Janči spíš?“ Prišlo mi to napínavé a tak som predstieral ďalej. Vošla dnu a niečo položila na nočný stolík. Ešte raz skúsila ,,Janči?“ Sadla si na stoličku vedľa postele.
Bolo fakt teplo a ležal som prikrytý len plachtou. Zrazu som pocítil ako ju pomaly odokrýva. Chvíľku sa nedialo nič a potom mi začala jemne hladkať penis cez boxerky. Bolo to ohromne príjemné a vzrušujúce. Nechcel som otvoriť oči aby som ju nevyplašil, chcel som zistiť ako ďaleko zájde. Začala mi rozopínať gombíky a bol som rád že som si počas sprchovania upravil ochlpenie a varlata oholil do hladka. Keď rozopla posledný, veľmi jemne vytiahla celé nádobíčko, na jej vek dosť skúsene. Bol som stoporený tak na 60% a po pár dotykoch jej jemných rúk to bolo na maximum. Hladila ho a pomaly honila po celej dĺžke. Robila všetko pomaly a jemne akoby sa nič nedialo a ona má všetok čas na svete. Potom sa nahla nad posteľ a zacítil som jej teplý dych na žaludi. Vzala ho do úst a venovala sa len žaluďu. Cumľala ho, sala, brala do úst a von a jemne krúžila jazykom po obvode. Kmitala ním po uzdičke a jemne zasúvala špičku do močovej dierky. Bol som prekvapený ako skúsene si počína.
Mne hruď stúpala a klesala ohromne rýchlo a srdce búšilo no stále som neotvoril oči, chcel som nech to nikdy neskončí. Vtedy ho začala brať hlbšie do úst. Posadila sa na moje nohy obkročmo a brala ho tak hlboko ako mohla. Sliny kompletne premočili môj penis a stekali na vajcia. Bolo to neskutočné. Dokázala ho vsunúť až do hrdla. To som ešte nezažil, honila a fajčila ho rýchlejšie a ja som už musel vzdychať. Otvoril som oči a zdvihol hlavu. Vôbec si to nevšimla a fajčila ďalej. Pravou rukou som odhrnul jej dlhé vlasy a naše pohľady sa stretli.
Na moment prestala, zahryzla si do spodnej pery, pousmiala sa a povedala ,, už som to nemohla vydržať a myslím že ani ty, však?“ Len som prikývol a s úsmevom na tvári stiahol jej tričko cez hlavu. Podprsenku nemala a mne sa naskytol pohľad na jej dokonalé poprsie. Bradavky mala stvrdnuté a jej malé dvorce jemne zvráskavené vzrušením. Dlho a vášnivo sme sa bozkávali potom som jej začal rozopínať sukňu. Postavila sa, zhodila ju zo seba, ja som si stiahol boxerky a stála nado mnou len v čipkovaných mierne priesvitných nohavičkách. Šepol som ,,môžem ťa ochutnať“ prikývla a pomaly som jej ich stiahol až k členkom. Vyslobodila si z nich nohy odsunula na bok a stála s kundičkou pri mojej tvári. Mala ju do hladka vyholenú, nikde ani chĺpok. Mierne sa rozkročila a ja som ponoril jazyk do tej vlhkej nádhery. Chutila, voňala a tiekla nádherne. Tak mokrú pičku som v živote neochutnal. Jej šťavu som mal po celej tvári, bolo to neskutočné. Vzdychla intenzívne a potom ma náhle zhodila na chrbát ,, už ťa chcem mať v sebe.“
Chytila penis a nasmerovala ho k tomu správnemu bodu a prekvapivo rýchlo naň nasadla. Vkĺzol dnu ako nič a ona začala rýchlo jazdiť. Kmitala dopredu a dozadu. Rukou si dráždila klitoris a bolo vidno že každú chvíľku príde vytúžený orgazmus. Jemne zmenila polohu a jazdila hore dolu a ja som prirážal, rytmus sme mali rovnaký ako zohraný pár. Vzdychy zosilneli a za pár sekúnd skríkla spadla mi na hruď v kŕči a celá sa triasla. Dal som jej čas a bol stále hlboko v nej. Po nejakom čase po tichu povedala ,,zober si ma zo zadu.“ Krásne vyšpúlila zadoček a už som bol zas v nej. Držal som ju za bedrá a zrýchľoval tempo. Bolo to rýchle, drsné a živočíšne. Obaja sme si to užívali a vzdychali. Po chvíľke mi bolo jasné že aj môj čas sa blíži a dlho už nevydržím. Otočil som ju na chrbát uchopil ho do pravačky, rýchlo honil a zacítil to známe pálenie v penise. V momente som sa spravil a striekal horúcu dávku semena na jej brucho a prsia. Lenka sa blažene usmievala a oboma rukami všetko roztierala po celom tele. Akoby čas na moment zastal, dívali sme si do očí a usmievali sa ... povedala len ,,toto bude krásne leto.“