Na internáte III.

10. 8. 2020 · 2 349 zhlédnutí Rasto_svk

Posledné dni to bolo drsné, páči sa mi to. Myslím že Lucia dnes príde. Som zvedavý ako sa popasuje s tým maliarom. Rozruch tam robí už od 8:00. Nechápem prečo aj v sobotu nám tu robia hluk... Dnes musím Lucii vymyslieť niečo extra s novými hračkami. Vytiahnem GoPro skontrolujem baterku a dám nabíjať. Dnes si to natočím v kvalite. Hodím sprchu a trochu poupratujem. 8:55 a počujem maliara ako odchádza niekam preč.. Sakra Lucia má šťastie určite využije príležitosť. Samozrejme.. 8:56 a už klope. Otvorím dvere a ona tam iba v korzete, prsia sa tlačia von a samozrejme s bičíkom v ruke. -Ešte nie je tvoj čas počkaj do 9:00- a zabuchnem dvere. Celý čas ticho maliara nikde a ja mám čas nastaviť kameru a spárovať ju s telefónom. 9:00 Otvorím dvere Lucia veľmi nervózna stále tam. –Poď ďalej, ľahni si na posteľ a urob si pohodlie. Dnes nejdeme nikam užijeme si tu.- Ľahla si roztiahla nohy a začala sa hladiť po tele.
-Pane smiem poprosiť nové dildo?-
-Prečo nie- vyberiem zo zásuvky dildo a podávam jej. –Ukáž čo vieš-
-Ďakujem pane- pekne poďakuje a oblíže ho. Pomaly ho začína fajčiť. Ja si beriem stoličku a posúvam ju tak aby som mal dobrý výhľad. Lucia začína s dildom šúchať klitoris a pomaly si prechádza na vchod do kundičky.
-Daj sa na štyri a vystrč zadok na mňa- Obratom poslúchne a vystrčí zadok na mňa. Baví ju provokovať ma. Užíva si chvíľu nadvlády. Musím to zmeniť. Vyberiem zo zásuvky lubrikant a podám jej.
-Teraz do zadku- chytám bičík a ľahšou ranou jej vysvetlím že to myslím vážne. Otvára lubrikant a nanesie ho na análny vstup. Dildo má celé mokré to nemusí.
-Začni už- dostáva ďalšiu ranu teraz už ostrejšiu. Trochu zjojkne. Na zadku sa objavuje prvý červený pásik. Prikladá dildo na anál a mierne tlačí dnu. Ja si sadám na stoličku a užívam si vystúpenie. Prekonala zvierač a špička skočila dnu. Opäť zjojkla. Zatlačí ho ešte trochu a veľmi pomalými pohybmi si začne šukať zadoček. Chvíľu počkám stále veľmi pomalé. Zoberiem lubrikant a trochu je nakvapkám na vstup nech jej ide ľahšie, vezmem bičík švihnem vzduchom.
-Rýchlejšie- trošku pridá ale nič moc. Švihnem ju po zadku až si vytiahne dildo von.
-Rýchlejšie- Zoberiem lubrikant a znovu jej nakvapkám na anál. Teraz jej dildo ide dnu ľahšie a už ide aj rýchlejšie. Trochu ju nechám. Už naberá tempo. Začína vzdychať už to má grády.
-Ľahni si na chrbát a pokračuj- Vyberiem novú masážnu hlavicu, zapnem ju a priložím na klitoris. Začala krásne vzdychať. Chvíľu takto pokračujeme. Dildo v zadku sa spomaľuje. Prichádza na ňu orgazmus. Odtiahnem hlavicu.
-Orgazmus si musíš zaslúžiť, myslíš že prídeš urobíš pekné oči vystrčíš zadok a urobíš sa? Odteraz budeš žiadať o povolenie urobiť sa. Choď umyť dildo do kúpeľne-
-Ale ja som skoro bola, veľmi som to chcela-
-Stoj!!- Za to že odvrávaš umyješ dildo tam kde stojíš.
-A to ako?, není tu umývadlo-
-Zato že nevieš čo do tvojích úst patrí a čo nie tak hádam ho budeš vedieť aspoň poumývať.-
-Čo? To nie prosím o iný trest toto nedám-
-Dobre choď ho umyť niečo ti vymyslím- Vyberám zviazovacu sadu. Keď sa vráti položí dildo na stôl. Hodím jej tú sadu.
-Založ si putá na ruky.- Z rohu do rohu mám natiahnutú šnúru na prádlo. Musel som dorobiť záves aj v strede lebo mi nedržala. Zvesil som ju dole. Putá som Lucii spojil a šnuru na prádlo som prehodil cez stredový záves a natiahol šnúru dole cez jej kundičku a dozadu uviazať o uchýt v rohu. Trochu som pritiahol aby ju to zarezalo. Postavila sa na špičky a ja som hneď napol šnúru a uviazal. Keď stojí na špičkách tak ju to nereže ale keď došľapne na chodidlo tak sa tá štúra pekne zareže. Na posteľ som začal pripravovať tak aby to videla. Drevenú varešku na varenie, môj kožený opasok, bičík ktorý „sme kúpili“ a dlhé pravítko. Vybral som svorky na bradavky nastavil na strednú silu a cvakol na pravú bradavku. Zasyčala. Nastavil som druhú a založil. Syčala a trošku poskakovala. Zobral som fixku a napísal jej na zadok: Potrebujem výprask. Vytiahol som zelenú kravatu zo skrine, vždy som ju nenávidel, urobil som v strede uzlík a založil jej ako rubík. Zobral som mobil a trochu si ju pofotil. Krásny pohľad.
-Pustím ti tu výchovne video aby si vedela čo ťa čaká keď budeš odvrávať alebo nebudeš plniť moje priania a rozkazy.- Na PC som jej na pornostránke našiel nejaké video kde je žena prehnutá cez kozu a dostáva rákoskou na zadok ostrých rán. Video začína nejakým rozhovorom v cudzom jazyku. Zobral som si doklady a mobil.
-Idem na raňajky do jedálne ty sa zatiaľ vzdelávaj najprv v cudzom jazyku a potom v disciplíne. To je tvoj tres ktorý si si vyprosila. Uži si ho- Pridal som hlas nech počuje a išiel von. Maliar už bol na chodbe a maľoval. V tom mi prebehol diabolský plán. Dvere nechám len privreté. Určite bude počuť zvuky z toho videa.

Zišiel som dole do jedálne objednal som si praženicu 2x vezmem aj Lucii. Sadol som si na stôl zapol mobil a napojil sa na kameru. To je kvalita. Krásny záber na celú izbu dokonca aj to video vidím. Ženu tam akurát priviazali na kozu a dostala prvých pár na zadok. Lucia sa vrtí chvíľu na špičkách, chvíľu na chodidlách stále dookola. V tom som si všimol že sa nejak prudko vrtí, krúti hlavou a snaží sa otočiť. Vidim prichádzať tieň. Niekto tam vošiel. Maliar. Bingo. Hneď si prečíta nápis na zadku: Potrebujem Výprask. Zistil že Lucia je uviazaná. Dobre ju spoznal včera ju videl prebehnú nahú okolo so semenom na tvári. Taký pohľad sa nezabúda. Celý vypätý čakám čo sa bude diať. Rýchlo dojedám praženicu a chystám ísť na poschodie keby sa to nejak zvrtlo aby som to zarazil. Vo výťahu nemám wifi signál neviem čo sa deje. Keď vystúpim u nás na poschodí chytím signál a video sa aktualizuje. Maliar drží v ruke varešku a nakladá je na zadok jednu za druhou a stále zrýchľuje. Vojdem do kuchynky zatvorím sa a zapnem si zvuk. Počujem ako vareška plieska Lucii na zadok celkom pecky jej dáva. Lucia plače.
-Si len kurva čo by ti povedal otec keby ťa tu našiel? Tak by ťa vytrepal ako ja teraz. Potrebuješ tvrdú ruku- Kričí jej maliar. Prestáva ju plieskať. Položí varešku naspäť na posteľ. Postaví sa pred Luciu a chytí ju za kundu. Pozrie sa na mokrú ruku.
-Tak tebe sa to páči?- a strhne jej svorku z ľavej bradavky. Lucia začne skákať a jojkať. Strhne druhú. Podobný scenár plus trochu plaču. Vzrušuje ma to. Penis sa mi v nohaviciach už veľmi tlačí. Poobzeral sa a našiel magic vand. Zapol ju a priložil jej na klitoris. Lucii sa to evidentne páčilo. Druhou rukou jej chytil bradavku a skrútil.
-Ja mať takú dcéru tak ju bijem od večera do rána.- Lucii sa podlomili kolená ale šnúra na prádlo ju hneď postavila naspäť. Šnúra sa už dosť uvoľnila už môže stáť a šnúra je voľná. Už sa blíži k orgazmu keď položí magic wand na stôl a zoberie opasok. Zloží ho na polovicu, napriahne sa a spúšťa ďalšiu smršť. Udiera rýchlo a silno. Lucii a šnúra uvoľnila natoľko že si mohla kľaknúť ale ruky má vztýčene vysoko nad hlavou. Maliar si dáva pauzu.
-Kde máš chlapa? Kam išiel? Prečo ťa neurobí on? Asi to musím urobiť ja- Zobral magic wand, rozkopol Lucii kolená od seba a pokračoval kde skončil. Lucia sa behom chvíli urobila.
-Tak ty už si ty kurva?- Vytiahol penis a začal si honiť. Pár ťahov a vystriekal sa jej rovno na tvár.
-Tak to máš rada. Včera som ťa videl- Obliekol sa a pri odchode zobral do ruky bičík a poriadne ju švihol cez zadok. –To aby si si ma pamätala, keď príde tvoj chlap tak mu všetko zaprieš a budeš poslušná inak tie fotky pošlem tvojmu otcovi-
Tomu som nepochopil niečo sa tam muselo udiať kým som bol vo výťahu. Maliar odchádza. Ja zastavil natáčanie a spustil som si video...pretočil na miesto kým som bol vo výťahu. Maliar si ju nafotil a potom vzal jej telefón a na otlačok prsta ju ho odblokoval a opísal si čísla na jej rodičov. A Povedal jej že ju potrestá za nich ale keď niekomu povie čo sa tu stalo a keď niekto príde za ním že čo sa stalo tak to pošle rodičom.

Vypol som videl a šiel som za ňou. Cestou som stretol maliara. Pozrel na mňa a povedal: -pripravil som ti ju, vymrdaj jej mozog z hlavy.- Vošiel som dnu Lucia bola v sprche.
-Ahoj Pane, šnúra povolila tak som sa rozhodla vysprchovať pre teba-
-Dialo sa tu niečo kým som tu nebol?-
-Nie nič zaujímavé- .... jasné a ten červený zadok máš od sedenia...
-Dobre tak sa priprav na tréning-