Chata plná príbehov a prekvapení - mier

12. 9. 2020 ZreleDievca

Po tom ako ma Jirka s Majom zničili som vážne nemala na nič chuť. Napriek tomu, že som to z časti chcela mala som výčitky. Okrem toho nakoniec to ani nebolo také ako som si to predstavovala. Myslela som, že tvrdší sex sa mi bude páčiť ale toto nebol len tvrdý sex bolo to obyčajné chladné mrdanie mojich dierok. Aj s tvrdého sexu môže mať predsa žena veľký pôžitok no tu sa mi ho dostalo minimálne.
O to viac ma ťažilo svedomie pretože som podviedla svojho Olivera a pritom to ani nestálo zato. Jediné čo mi bolo útechou je vedomie, že som uchránila aspoň čiastočne jeho sestru. Neviem si predstaviť, že by ona tak mladá podstúpila to čo ja. Aké však bolo moje prekvapenie, keď som sa opäť vrátila na oslavu a tam som našla môjho Olivera spolu s Dankou a Marekom. Vyzeralo to, že sa celkom dobre bavia a niečo plánujú.

Nemala som však chuť to nejak riešiť, teraz ma trápilo svedomie a hlavne som sa chystala vysvetliť Oliverovi, že narodeninový sex nedostane pretože som bola fakt unavená o sexu som nechcela ani počuť. Bála som sa, že bude sklamaný ale napodiv to vzal celkom dobre. Na oplátku som mu sľúbila, že mu to poriadne vynahradím.

Rozlúčila som sa s ním a vydala sa do postele. Zaspala som ozaj tvrdo a ani neviem kedy prišiel Oliver zobudila som sa až ráno v jeho náručí. Bolo to nežné ranné objatie a ja som sa cítila v bezpečí. Z toho pocitu mi trocha vybehli slzy, keď som si spomenula čo som včera stvárala. No pozbierala som sa otočila sa k Oliverovi a prebudila ho bozkom. Začal mi to opätovať a chvíľu sme sa len tak bozkávali vo vrúcnom objatí. Pozrela som sa naňho a spýtala som sa ho čo chce dnes môj oslávenec robiť.

„Pôjdeme na turistiku.“

Pozrela som smerom k oknu a v tom uvidela ako sa vonku pekne chumelilo. Bola to ozaj krása ešte včera v noci, keď som šla spať bolo príjemné priam jarná počasie a teraz padal sneh ako splašený. Všetko bolo pokryté bielou perinou. Krásny pohľad no prvé čo ma napadlo je aj to aká tam bude kosa a rozhodne sa mi do takého počasia nechcelo. Mnohý po včerajšku ledva otriezveli a vedela som, že maximálne kam pôjdu bude šopa z drevom aby si mohli zakúriť v krbe.

„Dnes ti nikam nikto nepôjde miláčik.“ Odvetila som mu z úsmevom.

„No veď ani nikoho k tomu nepotrebujeme. Pôjdeme len my dvaja.“

Chcela som namietať ale predsa len som mu bola niečo dlžná. Okrem toho to nakoniec nemusel byť zlý nápad aspoň som nemusela celý deň byť v spoločenskej miestnosti s Majom a Jirkom. Slovo dalo slovo a už sme sa chystali na túru. Obliekli sme si pekne zimné oblečenie poriadne sa zabambúšili a rozlúčili sa s posádkou. Samozrejme nikto nechcel ísť a len sa smiali čo nás to napadlo a aby sme tam niekde nezamrzli dali nám fľašu pálenky.

Chata sa nám pomaly strácala z dohľadu keď tu zrazu počujeme nejaké hlasy. Otočili sme sa a čo nevidím Danka a Marek za nami utekali a kričali, že si to rozmysleli. Oliver ich s úsmevom popohnal, že je rád, že sa aspoň niekto odhodlal. Mne to nebolo príjemné ale čo som mohla robiť odohnať som ich nemienila.

Tak sme teda šli zasneženou cestičkou a rozprávali sa o bežných veciach. Pomaly začínalo zasa snežiť tak som navrhla nech sa vrátime ale nenašla som podporu. Zrazu sa Oliver a Marek vzdialili kus dopredu a ja som zostala s Dankou sama. Vtedy už reč akoby zastala nemala som s ňou o čom kecať. Nakoniec však ona prelomila to ticho a to pekne rázne. Začala sa mi ospravedlňovať za to čo sa stalo v tú osudnú noc s Oliverom. Odvrkla som, že to je v pohode, že veď som bola u toho. Ale ona sa nedala odbiť
.
„Ja viem, že to nie je v poriadku a mrzí ma to pretože si moja najlepšia a možno aj jediná kamoška. Keby sa to dalo vrátiť neváham ani minútku. Skutočne ma to trápi a chcem aby si pochopila, že tam o nič nešlo.“

Takto rozprávala ešte chvíľu a ja som ju len počúvala. Postupom času som si však uvedomovala, že má možno pravdu a ozaj som to vzala až príliš vážne a v podstate všetku vinu hodila len na Danku. Možno to bolo celé spôsobené aj výčitkami s toho čo sa udialo medzi mnou Majom a Jirkou. Nebola som vôbec bez viny ani vtedy a už vôbec nie teraz.

„Ja viem, že to nie je len tvoja vina ale asi to pre mňa bolo jednoduchšie riešenie. Predsa len som trocha žiarlila keď som vás tam ráno videla. Chcela by som to hodiť za hlavu ale nejako mi to proste nejde.“
„Tak to skúsme postupne.“

Usmiala sa Danka a vytiahla fľašu alkoholu. Tiež som sa usmiala a spoločne sme sa napili. Takto sme postupne stiahli asi pol fľaše než si to všimli chlapci a s výčitkami, že sme im skoro nič nenechali nám ju chceli vziať. No to už sme boli v celkom dobrej nálade a aj jazyky sa nám rozviazali a kecali sme ako za starých dobrých čias.

Upozornili sme ich, že a práve udobrujeme a celá fľaša bude len naša. Marek hneď nato poznamenal, že či je to kvôli tomu silvestru kedy sme si strihli trojku. Zrovna som práve pila a skoro mi zabehlo. Pozrela som na Mareka, Olivera a Danku a bolo mi hneď jasné, že tu všetci vieme všetko.

„Nič sa neboj Katka.“ Povedal Marek. „Viem všetko a vôbec mi to nevadí už sme si to s Oliverom a Dankou vysvetlili.“

„Presne tak Katka.“ Dodal Oliver. „Už dlhšie sledujem, že napriek tomu, že sme si to vysvetlili nie je niečo v poriadku a preto sme vlastne tu.“

„Chcela by som aby si si to ty užila s mojim Marekom tak ako ja s tvojim Oliverom. Myslím, že to prospeje všetkým v rôznych smeroch.“

Pozerala som na nich ako vyoraná myš a len sa poriadne napila z fľaše. Nastalo hromové ticho a mne sa v hlave rozvírili myšlienky. Odohrala sa mi v okamžiku situácia zo Silvestra. Ale aj z predošlej noci. Rástlo vo mne napätie ale aj nadržanosť. Alkohol to všetko umocňoval. No hlavne po rozhovore s Dankou som cítila akési uvoľnenie a nechcela som zas nič pokaziť. Zrazu do toho ticha zo mňa vypadlo prosté slovko

„Súhlasím.“

Nikto viac nič nepovedal ale videla som na ich tvárach nečakanú radosť. Proste sme išli ďalej a sneženie bolo čoraz intenzívnejšie. Zrazu sme natrafili na obrovský posed týčiaci sa na okraji lúky až skoro k vrcholcom ihličnatých stromov. Rozhodli sme skúsiť šťastie a bolo nám dopriate. Posed bol odomknutý a aj keď nie zrovna priestranný vošli sme sa tam všetci.

Bolo to práve včas nakoľko vonku už nebolo vidno ani na pár metrov. Napriek tomu to bola krása takto husto už nesnežilo poriadne dlho. Každý sme si sadli na lavičky čo boli vo vnútri a rozprávali. Popritom sme dorazili fľašu no našťastie Marek mal ešte jednu tak sme načali aj tú. Keď už bola fakt dobrá nálada tak sa Danka spýtala či ideme na vec. Začervenala som sa a spýtala sa či tu a teraz a či myslí na to na čo ja.

Poznamenala, že určite lepšie miesto nenájdeme a, že všetci myslia na to isté. Znova som sa poriadne napila a poznamenala.

„Mám pocit, že toto ste mali tak trochu naplánované. Nebudem vám teda robiť problémy.“

Otvorila som okenicu kľakla som si na lavičku a vystrčila hlavu von z posedu. Rukami sa oprela o rám okna a oznámila posádke, že môžu pokračovať vo svojich plánoch. Kochala som sa pohľadom na husto padajúci sneh a len som si natiahla na hlavu svoju hrubú čiapku s bielim brmbolcom a dala čierne rukavice.

Netrvalo dlho a ucítila som ako sa mi niekto snaží dať dolu moje šušťáky. Trocha majstrovania no podarilo sa to a ja som na svojom zadočku, ktorý teraz zakrývali len moje tangá ucítila chladný vánok. Niekoľko rúk ma začalo hladiť až jedna zašla nižšie na moju buchičku. Trocha som poroztiahla nohy a dopriala tak lepší prístup tej ruke. Tá to hneď využila a zašla pod lem látky ktorá ma zakrývala a začala ma hladiť po čiarke. Prsty boli studené ale moja dierka teplá tak to boli také zvláštne pocity. Postupne tie chladné prsty skúšali vkĺznuť dnu no chvíľu trvalo než som v tom chlade zvlhla.

Keď už boli dnu začali ma pekne prstiť. No to už mi zas iné ruky stiahli moje tangá a ja som tak pekne vyšpúlila svoju riťku aj frndu. Bola ozaj zima no neregistrovala som to naopak potešilo ma keď tie prsty vykĺzli a ja som na mojej dierke ucítila teplý dych. To sa niekto priblížil ústami a prisal sa na moju dierku. Bola to vítaná zmena. Zrejme tam vo vnútri sa zle manévrovalo pretože sa akosi neohrabane snažil dotyčný lízať moju dierku. No nakoniec sa pekne uhniezdil a jazyk zaboril pekne hlboko.

V tom sa vedľa mňa objavila Danka tiež sa vystrčila von s tým, že ako sa mám a či Marek môže už ísť dnu. Len som prikývla a Danka dala dozadu pokyn. Ja som celý čas pozerala vpred a čakala. Jazyk išiel preč a ja som ucítila studenú špičku. Skoro ako keby to bol ľad ale vedela som presne čo sa to derie do mojej dierky. Napriek zime sa začal Marekov penis pomaly tlačiť na môj otvor a razil si cestu dnu. Ja som ho v sebe prijímala a zároveň ohrievala. Musím uznať, že ho mal dosť dlhý lebo sa stále tlačil hlbšie a hlbšie. Keď už bol na samotnom dne vytiahol ho a prirazil. Hodilo ma pekne dopredu ale držala som sa pevne.

Danka vedľa mňa sa len usmiala a v tom to začalo. Marek ma začal celkom svižne súložiť. Zakaždým to poriadne pľasklo a mňa vždy hodilo dopredu. Keby bol niekto nablízku a videl ma hneď by mu bolo jasné, že ma niekto pekne nakladá odzadu. Chytil ma za boky aby si ma pekne pridržal. To prostredie a ta atmosféra ma dostávala do varu. Už som necítila chlad len rozkoš. Omnoho lepšie ako včera.
Zrazu pozriem na Danku a vidím, že akosi aj ju hádže dopredu. Bolo jasné, že tu nie som sama čo má vzadu spoločnosť. Vedela som, že ju musí nakladať môj Oliver ale bolo mi to už jedno. Cez toto som sa predsa už preniesla. Chytili sme sa spolu za ruky a užívali si to vnikanie do našich dierok spoločne. Keď tu zrazu prišiel na mňa orgazmus silno som jej stisla Ruku a vzdychala na celú lúku. To asi dopomohlo aj Marekovi a spokojný so svojim výkonom sa pekne do mňa urobil. Moje vnútro zaliala dávka teplého spermatu.

Striekal vlnu za vlnou a pritom zostával stále v teplom vnútri. Naopak Danka dostávala ešte zabrať. Skoro to vyzeralo, že vyletí z okna, keď sa vzadu ozval rev a Oliver naložil moju kamošku. Vtiahli sme sa dnu a sadli si na lavičku. Skoro okamžite s našich dierok začala vytekať biela tekutina. Obe inštinktívne sme si ju prstami začali vtláčať dnu a pozerali sa pritom na našich chlapcov.

Obom ešte pekne stáli čo nás potešilo a len sme si viac spustili nohavice k nohám a tak ako sme tam sedeli sme poriadne doširoka roztiahli nohy. Museli si kľaknúť aby mohli nasmerovať vtákov tam kam sme im nenápadne naznačili. Pekne si nás chytili pod kolenami a vrazili čurákov zas dnu. Mrdali pekne zhurta akoby súťažili kto pretiahne frajerku toho druhého viac. Vďaka našim štavičkám zmiešaným zo spermiami to pekne kĺzalo ale aj mliaskalo.

Danka sa nahla ku mne a začala ma bozkávať. Opätovala som jej to a čochvíľa sme sa vášnivo bozkávali a nechali našich frajerov nech sa vybláznia. Cítila som, že druhý orgazmus nedostanem no aj tak to bolo nadmieru vzrušujúce. Naopak Danka mi zrazu zahryzla do pery a prudko dýchala. Bolo jasné, že aj ona dostala svoje.

To ho už z nej Oliver vytiahol von a postriekal jej celú buchtičku a keď vravím celú tak celú. Mala ju ozaj pokrytú spermatom a pekne ulepenú. Marekovi to trvalo o dobrých 5 minút dlhšie a ako som predpokladala nedokázal ma urobiť no podľa vzoru kamoša aj on mne poriadne postriekal moju dieročku.
Nezostalo nám nič iné len si obliecť veci na naše buchtičky tak ako boli. Zrovna sneh pomaly ustával. Čo bolo skvelé bolo to, že sme sa ďalej rozprávali ako za starých čias ako by sa na tom posede okrem pijatiky nič nestalo. Sedeli sme tam si ešte pol hodiny až kým neprestalo úplne snežiť a my sme nedopil fľašu pekne do dna.

Nemalo cenu ísť ďalej tak sme sa rozhodli vrátiť. Všade bol biela perina skoro dobrého pol metra mäkkého snehu. Po ceste sme sa bavili a mne nedalo do nich nevyrýpať, že na to, že som si mala užiť hlavne ja sa akosi na posede rýchlo zabudlo. Takto som si rypla ešte zopár krát a už ma Marek schmatol a šmaril do najhlbšieho snehu vedľa cesty.

Ja som sa len smiala a začala robiť anjela. No nestihla som to pretože už bola pri mne Danka a zas sme sa začali bozkávať. Marek mi prudko strhol spodnú časť odevu až sa mi sneh dostal medzi púlky. Chcela som vyskočiť ale to už na mňa naľahol a vrazil mi penis do dierky. Oliver pristúpil vyššie a zasunul svoj penis medzi naše bozkávajúce sa pery. Snažil sa nás takto súložiť a celkom mu to aj išlo sem tam vbehol do mojich úst inokedy do Dankiných. Každopádne neprestávali sme sa bozkávať takže to bola zmes rôznych chutí.

Marek sa bláznil v mojej dierke a metal sa na mne ako had. Sneh lietal okolo a priam sa topil zo šukajúcich tiel. Keď sa do mňa konečne vystriekal rýchlo ho bežal nahradiť Oliver. Konečne som si užila aj toho svojho. Marek si nechal očistiť svoj penis podobným štýlom ako predtým Oliver takže sme dnes okoštovali aj spermie. Oliver si ma po chvíľke súlože otočil na všetky štyri a začal sa mi tlačiť do zadočku. Mala som ho zmrznutý na kosť no zázrakom sa tam dostal celkom hravo. Pričom Danka sa celý čas len hrala z vločkami akoby sa nič nedialo.

Marek si ma nabodol spredu a súložil mi ústa svojim napoly zvädnutým ocasom. Postupne mu však pekne stvrdol no to už mi môj frajer plnil zadok a ja som bola celkom skrehnutá tak som sa protestne postavila a natiahla si späť oblečenie s tým, že je tu aj Danka a ja už im nič nebudem vyčítať.
Danka ako malé dieťa v tom momente chcela utiecť no Oliver ju postrčil a ona spadla tvárou do snehu. Marek nečakal ani než sa očistí od snehu už jej sťahoval nohavice a rovnako jej tlačil penis do zadku. Ja s Oliverom sme stáli nad nimi a povzbudzovali ich. Trocha som Danke pomohla očistit tvár pobozkala ju a sledovala ako Marek vniká do análu. Stáli sme tam nad nimi asi 10 minút než ju konečne vystriekal a dovolil jej vstať.

Takto pekne obrobené a chlapci vystriekaný sme sa vydali späť na chatu pričom chlapci sa ospravedlňovali za svoju nadržanosť a sľúbili nám, že nám to vynahradia. Neverili sme ale podarilo sa im to. V tento deň večer sme totižto všetci mali ísť domov nakoľko na dlhšie chata vybavená nebola ale Chlapcom sa podarilo vybaviť, že my štyria môžeme zostať ešte jednu noc. Už sme plánovali poriadne teplé veci ako saunu a výrivku nakoľko snehu sme už mali dosť.

Dúfam, že sa vám ďalšia časť mojej knihy Chata plná príbehov a prekvapení páčila je až z druhej časti tak snáď to nebude problém. Ak sa bude veľmi páčiť pridám aj pokračovanie ale hlavne ma môžete podporiť jej kúpou stačí si ju nájsť v čom vám pomôže google :)