kabínka

10. 10. 2020 · 6 890 zhlédnutí Janicko03

Dostať sa od mojej manželky na par hodín nie je úplne jednoduché. Môj životný štýl je totiž do prace a z práce domov. Zvykli sme si na to. Sém tam sa však nájde príležitosť a ja také príležitosti naplno využijem. Určite viete ako..
S Pavlinou som si začal písať asi pred pol rokom Poznáte to, témy časom prejdú k intimnostiam.
Nebolo to inak ani s nami. Dozvedel som sa, že ju najviac vzrušuje exhibicionizmus, sex na verejnosti.
Písala, že často len tak, sama pre seba ide do obchodu v najkratšej sukničké co ma doma, samozrejme bez nohavičiek. Do pičky si dá venusine guľôčky a do zadočku análny kolík, má vraj ružové oko. .. Predstavuje si, čo by si o nej pomysleli všetci tí ľudia naokolo, keby vedeli. Alebo, čo ak náhodou nejaká susedka robí to isté? Vzrušuje ju, keď pri nákupe musí vziať niečo z úplne najspodnejsieho regalu. Vždy si čupne a stehná dá co najširšie od seba.. Jej príchod domov, sprevádzajú mlaskave zvuky a lesklé stehná od jej šťavy.. Orgazmus je záležitosťou pár sekúnd..
Dohodli sme sa, že si dáme kávu v meste kde nás nik nepozná, v obchodnom centre... Pavlína prišla krásne nahodena, prekvapujúco v dlhých letných šatách na ramienkach.. Plave vlasy jej padali tesne pod kľúčne kosti, mala dlhý krk, čo ma nesmierne vzrušuje Na privítanie sme sa ľahko pobozkali a mne do nosa vklzol jej parfém Presne ten, čo patrí k zrelej žene a spôsobuje u mužov nasmerovanie krvi z mozgu do rozkroku. To, aký vysoký je rozparok na šatách som si všimol až keď si sadla a odhalila nohu, mala nahé celé stehno... skoro až....... až tam.. :)
Objednali sme si kávu a debatovali. Nevedel som z nej spustiť oči co si ona všimla a začala rozohrávať svoju hru. Mimoriadne vzrušujúcu hru. Zdalo sa, akoby nevedela sedieť v kresle v jednej polohe, stále ju menila.Robila to však naschvál, aby som sa mohol pokochať jej telom. A robila to hlavne v tých momentoch, keď okolo nás prechádzali náhodní okoloidúci, hlavne páry. Videl som všetko.. dokonca aj retiazku z venušinych guliciek, keď roztiahla nohy... v takých momentoch hľadám len ťažko slová k inteligentnej konverzácii a ona sa tým vážne bavila.
Môj penis bol na prasknutie. Tiež som nevedel sedieť v jednej polohe, ale malo to iný dôvod, nie ten, ktorým sa bavila Pavlina
Keď sme dopili kávu, vstala a povedala, že potrebuje nové šaty.. vraj, či jeje pomôžem nejaké vybrať. Kto by toto odmietol!? Vybrala si žlté, také koktejlky, tesne nad kolená, širšia sukňa.
Dúfal som, že si ich bude chcieť vyskúšať a ja budem odborný poradca. Môje želanie sa splnilo a mierili sme ku kabinkam.
Musim povedať, že počas vyberania šiat som opäť mohol obdivovať jej nohy, zadoček aj pičku.
Trochu ma prekvapilo, že jej picka ma úplne tmavé chĺpky, to sa dnes nenosí... ale ja to mam rad..
Viete si teda predstaviť, že keď som kráčal za ňou do kabínky, môj penis bol v pozore a cítil som, ako začínam pomaly tiecť.
Čakal som pred kabinkou kým z nej vyjde a ukáže sa mi v šatách. Ona však mala úplne iný plán. Ako vzorná exhibicionistka, odtiahla záves a vyšla z nej úplne nahá... v tom momente však nebol nikto nablízku, asi bola trochu sklamaná... Telo bohyne však na mňa pôsobilo ešte viac ako doteraz. Trochu uvoľnené prsia, trojky boli nádherné, už len polakat a ochutnať.. tmavý trojuholník chĺpkov vpredu bol ako terč, terč s retiazkou..
Pohľadom ma lákala do kabínky a tomu sa už nedalo odolať. Zatiahol som záves a vydýchol zblízka jej vôňu, ktorá rozpalovala môj chtíč na maximálnu mieru. Klesol som na kolená a ochutnal jej pičku. Retiazka mi. prekážala, tak som zatiahol a do dlane mi vklzli dve strieborné guľky, mokré... voňavé... začínala vzdychat veľmi nahlas, tak som jej ich vložil do úst.. môj jazyk skúmal jej klitoris, jej šťava bol. ten najsladší nektár, aký môže muž dostať. Trvalo jej to asi minútu a dosiahla svoj cieľ, jej vrchol bol mokrý, veľmi. mokrý.. Vzal som jej šaty a utrel jej stehná..
Vybrala si z úst guličky, dala si ich späť do pičky a povedala: "zaslúžiš si odmenu"
O tri sekundy už mala v ústach môj žaluď a jazykom kmitala. po uzdicke..
Keďže ma zvadzala a vzrušovala už dve hodiny, tak aj môj výbuch prišiel veľmi skoro. Moje semeno skončilo na jej tvári, v ústach a na jej šatách, ktoré som položil na stoličku. Nezdalo sa, že by jej to vadilo. Vlastne, akoby to malo byt jej vyznamenanie, utrela si šatami tvar a obliekla si ich. Až vtedy som. si všimol, že na mňa z jej analu pozerá ružové sklo v tváre diamantu...
Z kabínky sme vyšli spolu... na jej šatách bola jasná škvrna od môjho semena, dokonca som ho videl aj na jej tvári, utrela sa veľmi ledabolo...
keď sme sa lúčili, dala mi pusu s príchuťou môjho semena a do ruky niečo teplé.. vôbec neviem. kedy si ten kolík vybrala zo zadočku, ale.... mam na ňu pamiatku.
Aj ona na mňa v podobe môjho vyznamenania na jej šatách....