Lenkin manžel rád sleduje (súťažná)

26. 10. 2020 · 5 379 zhlédnutí ollaff

Už je to pár rokov, keď mal som necelých 30 a presťahoval som sa za prácou. Bol som slobodný bez záväzkov, starostí. Spoznával som nové mesto a ľudí, ale najmä prvé týždne som prirodzene trávil dosť času sám. V práci som bol spokojný, kolektív zväčša dámsky dosť dobrý a týždne plynuli. Hneď v prvých dňoch som si nemohol nevšimnúť kolegyňu Lenku. Krásna brunetka s hustými tmavými vlasmi a výraznými modrými očami. Od začiatku sme si rozumeli a rána pri káve či obedné prestávky sme trávili spolu. Nepotešilo ma keď som zistil, že je vydatá, no možno práve preto, že som sa o nič nesnažil sme si tak dobre rozumeli.
Jedného dňa ma pozvala k nim na párty. Vraj majú taký zvyk na Helloween a každý rok spravia akciu pre známych na americký štýl. Masky, hudba, alkohol ... Najprv sa mi do toho moc nechcelo keďže nepoznám ani jej manžela nieto ešte ostatných, ale ubezpečila ma že si to užijem a nemusím sa obávať, vraj sú to všetko fajn ľudia. Nakoniec som súhlasil a zohnal masku s tým že prídem trochu skôr, zoznámim sa s jej manželom a pomôžem s výzdobou.
Prišiel som na jej adresu v dohodnutý čas a zazvonil cítiac sa trošku nesvoj. Lenka otvorila dvere a ja som zostal ako obarený a zízal ako puk. Bola ohromne sexi. Tmavý make-up, jemne priesvitná čierna blúzka, krátku sukňu a sieťkové pančušky.
So širokým úsmevom ma privítala a vraví „tento rok som za zvodnú čarodejnicu a dokážem si podmaniť koho chcem.“
„Tak to sedí.“ To bolo všetko na čo som sa zmohol. S veľkým rehotom ma vtiahla dnu „ Tak vojdi už zoznámim ťa s Rasťom.“
Jej manžel sa hneď javil ako správny chlapík. Privítal ma s úsmevom a už som mal pohár vína v ruke, mal som pocit že sa poznáme už dlho a všetko bežalo prirodzene. Prišli ešte dva páriky a všetci boli pohodoví a bezprostrední ľudia. Nálada stúpala ako aj hladina alkoholu a ja som nemohol odtrhnúť oči od Lenky. Po polnoci sa ľudia začali poberať domov no ja v žiadnom prípade nemôžem ešte ísť vraj nemám deti a kam sa ponáhľať. Priznám sa celkom rád som zostal. Rasťo šiel všetkých odprevadiť a pred domom debatovali a čakali na taxík.
S Lenkou sme zostali v obyváku a ona hneď: „ Tak poď dáme ešte jednu Tequilu.“ Keď sme ju prevrátili, sadla si oproti mne na fotelku a s prirodzeným úsmevom vraví: „Nemohla som si nevšimnúť ako si ma prezeráš a to som ako zvodná čarodejnica nepoužila žiadne kúzla.“ Jej poznámka ma pobavila: „Myslím že by si nemala problém zbaliť kohokoľvek a to aj bez kúziel.“
Postavila sa, povedala len „Fakt si to myslíš.“ Ako predo mnou stála, začala si pomaly vyhŕňať sukňu. Keď bolo vidno čipkované konce samo držiacich pančušiek mierne spomalila a vo mne by sa krvi nedorezal. Srdce mi búšilo, dych sa zrýchlil a hlava mi horela. Mala dokonalé nohy, sukňu nechala vyhrnutú tak aby som videl takmer všetko a zároveň nič. Hneď by som na ňu skočil „Čo tvoj manžel a ostatní ľudia sú len tu za dverami.“
„Nemusíš sa obávať, Rasťo ma už roky podpichuje a nahovára že by rád sledoval ako mu ženušku obrába niekto iný a tvrdo si ju berie odzadu. Mal by to ako skorý vianočný darček a verím že ani ty nebudeš proti.“
Potom sa na mňa usmiala, zahryzla si do spodnej pery a mne bolo jasné že už niet návratu aj keby Rasťo protestoval. Počas tejto debaty mi neustále hľadela do očí a sukňu vyťahovala až jej bolo vidno priesvitné čipkované nohavičky a opäť ju sťahovala nižšie. Neskutočne ma rajcovala a v nohaviciach som mal zrazu pritesno. Potom si ju vytiahla úplne a mne sa naskytol krásny pohľad na jej dohladka vyholenú kundičku cez čierne čipkované spodné prádlo.
„Páči sa ti čo vidíš?“ Len som prikývol a bez toho aby čakala odpoveď si strčila ruku do nohavičiek a prostredníkom si niekoľko krát prešla po celej dĺžke tej nádhernej pičky. Ruku vytiahla, prst si slastne oblizla a bez prerušenia očného kontaktu s úškrnom vraví: „Som si istá že ti bude veľmi chutiť.“
O krok cúvla, stiahla minisukňu do pôvodnej polohy a spod nej si vyzliekla nohavičky a nedbalo ich mi hodila do lona. Vzal som ich „Tie si nechám ako suvenír“ a strčil ich do vrecka. Potom si sadla späť do kresla a pomaly rozkročila nohy. Uistila sa že to trvalo čo najdlhšie kým som uvidel jej krásnu lesklú kundičku v plnej kráse. Sedela tam v kresle s doširoka rozkročenými nohami a pohľadom na mňa.
„Toto je najkrajší pohľad aký som kedy videl“ a po kolenách sa pomaly približujem k tej nádhere. Som ústami na pár centimetrov od jej voňavej a ohromne vlhkej svätyni, pozriem Lenke do očí a nedá mi nespýtať sa „určite s tým bude tvoj manžel v pohode?“ Ona len „Vždy to chcel a už to chcem aj ja.“ Vtedy som ju prvý krát ochutnal. Voňala nádherne akoby práve vyšla zo sprchy a bola neskutočne vlhká. V momente bolo kreslo pod ňou mokré a ústa som mal celé od jej šťavičiek. Dych sa jej zrýchlil a jemné vdychy intenzívneli. Napadlo ma že všetkých stále počuť pred domom a dvere sú dokorán. Kedykoľvek sa mohol niekto vrátiť alebo nakuknúť cez okno a to dodávalo celej už aj tak intenzívnej situácii ďalší rozmer. Nič podobné som nikdy nezažil a obaja sme si to užívali a prestali vnímať okolie. Ani neviem kedy hlasy stíchli no zrazu sa vchodové dvere zabuchli a Rasťo vošiel dnu a v dobrej nálade vraví „ Tak a všetku tú Tequilu musíme ... “
Bez toho aby som ju prestal lízať som hodil pohľad na Lenku, tá sa naňho len usmiala, žmurka očkom a cez vzdychy vraví „tak poď usaď sa a užívaj si.“ On len potichu dodal „Veľmi rád.“
Neviem čo som čakal ale jeho reakcia ma prekvapila a upokojila. Vtedy sa Lenka postavila a začala ma vyzliekať. Najprv košeľu a potom nohavice a v momente som tam stál len v boxerkách. Dala mi pusu kľakla si a pomaly mi ich sťahovala. Nešlo to úplne ľahko, keďže som mal penis naliaty ako nikdy, ale keď ich stiahla vystrelil jej pred očami ako struna. Vzala ho do ruky a začala ho jemne a pomaly honiť. V tom som si uvedomil že som jediný dohola. Lenka mala na sebe všetko okrem nohavičiek a Rasťo len sedel na pohovke oblečený ako bol a sledoval čo sa dialo s jeho ženuškou.
Posadil som sa na kreslo kde sedela predtým Lenka a ona bola zrazu na kolenách a môj penis mala hlboko v ústach. Vystrčila zadok a vyhrnula si minisukňu aby mal Rasťo dobrý výhľad na jej kundičku. Po chvíľke sa postavila a začala sa predo mnou pomaly vyzliekať. Jeho si vôbec nevšímala, všetku pozornosť venovala mne. Rozopla a vyzliekla si blúzku, všetko jemne a pomaly. Rozopla podprsenku a ja som mal možnosť uvidieť jej dokonalé prsia s malými dvorcami bradaviek a tie boli vztýčené a krásne tvrdé ako som neskôr zistil. Sukňu si nechala skĺznuť po nohách a len tak ju ležérne prekročila a nechala na podlahe.
Podišla ku mne na kreslo a obkročmo sa priblížila. Bola tak vlhká a vzrušená že bez použití rúk jemne nasadla na môj úd a ten vošiel dnu akoby bol vyrobený presne pre ňu. Dosadla na doraz a panvou hýbala dopredu a späť. Naklonila sa ku mne a šepla „Máš omnoho väčší a hrubší ako on a skvelo mi sedí, cítim ho všade.“ Začala sa pohybovať intenzívnejšie a poriadne na mne jazdiť. Občas spomalila a zmenila tempo a ja som mohol ochutnať jej bradavky. Mala krásne tvarované a pevné prsia. Boli akurát ani veľké no vôbec nie malé. Všimol som si, že Rasťo je už len v tričku, honí si ho a sleduje každý pohyb svojej manželky. Očividne si to užíval.
Lenka zrýchlila tempo. Prestala jazdiť ale šúchala smerom dopredu a dozadu. Poriadne sa na mňa tlačila a dráždila klitoris o moju panvu. V tom sa vzdychy zmenili na jemné výkriky jej telo sa začalo chvieť, pevne ma objala a vychutnávala si orgazmus. Ešte chvíľu nehybne sedela s mojim vtákom v sebe a keď sa vydýchala pošepla mi: „Ešte ma poriadne vymrdaj odzadu, to chcel vždy vidieť.“
Otočila sa, jednu nohu dala na operadlo kresla a vyšpúlila zadok. Bola krásne roztiahnutá a mokrá, penis vošiel dnu akoby ho do seba vtiahla. Kĺzal až sa zdalo že sme použili množstvá lubrikantu. Obaja sme stupňovali tempo. Vzdychali sme, krásne to plieskalo a cítil som akoby svet prestal existovať a čas plynúť. V tom som zacítil ten známy pocit, jemné mravčenie až pálenie v penise a bolo mi jasné že už dlho nevydržím.
„Už budem.“ Lenka sa otočila a vraví: „Daj mi celú dávku na prsíčka to milujem.“ Sadla si na kreslo, nahla sa ku mne vystrčila hruď „tak poď to je krásny pohľad.“ Stačilo pár pohybov ruky a už som striekal horúcu dávku a Lenkine skvostné poprsie. Jeden neposlušný strek jej pristál na líci no všetko ostatné jej pokrylo prsíčka takmer kompletne. Nepamätám že by som niekedy vyprodukoval také množstvo, sám som bol prekvapený. Ani Lenka neskrývala prekvapenie. „Tak to je dávka, to som ešte nezažila.“ Povedala so slastným úsmevom.
Príjemne vyčerpaný som si k nej sadol na operadlo kresla, usmiali sme sa na seba a uvedomili si že Rasťo je stále tu. S veľkým úsmevom prišiel k nám, na tácke tri panáky „To bolo nádherné, dúfam že to nebolo prvý a posledný krát“.