Halloweenska šichta (súťažná)

26. 10. 2020 sex_student

Bola streda podvečer keď mi začal zvoniť telefón, na pozadí sa zjavila duckface fotka s menom Kri$tina. Predtým ako som zodvihol som len pretočil očami a v duchu si povzdychol, že čo táto opica zase bude chcieť..
- Ahoj cica
- Miňooo, čaaaau, počuj, neprídeš nás dnes postrážiť?
- Nie, na dnes už niečo mám
- Prosííím
- Som dohodnutý s kamošom na pivo
- Pivo si môžeš dať aj u mňa, a kľudne pozvi aj kamoša, prosím Miňko.
- OK, dám ti vedieť o chvíľu
- Dikičko, paaa
Kristína je mladá zazobaná študentka, ktorú poznám z fitka. Býva v mega dome v snobskej štvrti v meste pod kopcom. Vždy keď jej rodičia nie sú doma, robí párty. A tento halloweensky týždeň to ťahá už od pondelka. Občas keď tam má viac ľudí si ma zvykne zavolať ako security. Nič oficiálne, zväčša tam postávam pri barovom pulte medzi kuchyňou a obývačkou a tvárim sa drsne. Ide hlavne o to aby to tam jej rovesníci a spolužiaci neprehnali a nerozbili mamkine drahé prkotinky, ktoré si podonášala z celého sveta. Vždy si za to môžem po párty vziať jedlo čo zvýšilo a pár neotvorených drahých fliaš alkoholu, dokonca niekedy keď zrovna ani jeden z nás nikoho nemá, mi spraví Kika potešenie tým jej už povestným duckface-om.

Volám Filipovi a v rýchlosti mu vysvetlím kde si dnes spolu dáme pivo, chvíľu namieta ale nakoniec povolí. Dám mu adresu a poviem nech tam príde za mnou. Kike píšem SMS – o siedmej som u teba.

Keď som dorazil, len som prebehol dom a zakotvil na svojom klasickom mieste pri bare, aj s tanierikom jednohubiek a zázvorovým pivom. Kika si ma všimla asi až hodinu po mojom príchode, prekvapená mi vravela že dnes tam má len spolužiakov. Mne to prišlo že pozvala celú fakultu. Niektorí v maskách, niektorí bez. O deviatej keď tam už bola väčšina pozvaných, vošla cez hlavné dvere riadna jeba. Neviem či to mal byť sexy kostým metalovej faninky alebo či sa len obliekla ako kurva. Sieťovina na nohách, tmavý make-up, ako top mala len čiernu podprsenku, v nej menšie prsia, dlhšie ryšavé neučesané vlasy.

Zamierila si rovno na poschodie. Po necelých desiatich minútach zišla opäť dole do obývačky, kde bola väčšina ľudí. Teraz už bez podprsenky, a tie jej menšie prsia neboli vôbec také malé ako som si pôvodne myslel, hlavne boli mladé a pevné. Všetky oči boli na nej. Cez brucho mala veľkým napísané WHORE. Postavila sa na stôl, vzala z neho načatú fľašu vodky, dala si z nej asi dva glgy a všetkým oznámila: „Dnes šukám celú noc, ak ste ma niekedy chceli jebať, teraz máte možnosť.“ A s fľašou vodky v ruke šla vrtiac prdelkou na poschodie. „Čakám vás na trojke.“

Trojka bolo označenie jednej z hosťovských izieb, do ktorých si zvykli páriky počas párty odbiehať užiť jeden druhého, na dverách bývali zavesené obojstranné tabuľky, na jednej strane zelený nápis free, na druhej červený occupied, asi si viete domyslieť ako to fungovalo. Spôsobila celkom ruch a hlasné debaty. Netrvalo dlho a prvý odvážlivec vybehol po schodoch. O chvíľu už šiel s vyškľabeným ksichtom dole, dostal pár high-five od kamošov a hneď ho aj niekto striedal. Trochu som mu závidel, pretože od tej malej sexice by som sa nechal nahovoriť aj ja, ale už nie použitej, to ma odradzovalo, ostatným to však zjavne problém nerobilo.

Kým prišiel Filip, tak som aj stratil prehľad o tom koľký sa tam hore už stihli vystriedať. Usadil som ho pri „mojom“ bare a počas toho ako frflal o tom, že sem nechodí žiadna mhd, som mu s úsmevom miešal drink. Vypil ho na ex a hneď som mu pripravil ďalší. S frflaním však neprestal, len zmenil tému na jeho asi mesiac novú priateľku – jeho krásnu Mišuľku. Vraj je perfektná, no jediný, a teda celkom vážny problém čo s ňou má je, že sa s ňou nevie dostať k sexu. Vždy sa na niečo vyhovorí alebo hovorí, že je ešte priskoro a podobne. Aj dnes mali byť spolu, no nakoniec vraj dala prednosť babskej jazde. Aj preto si teda na dnes zarezervoval mňa, aby sa mohol vyžalovať.

Po pár drinkoch dal tej téme pokoj a je som mu medzi rečou povedal o tom čo sa deje hore a polo žartovne mu navrhol, že ak si chce vyliečiť jeho blue-balls, tak na trojke má jedinečnú možnosť. Najskôr tomu ani neveril, ale povedal som mu že to tak naozaj je a potvrdili to aj prísediaci čo nás započuli. Najskôr vravel ako by to Mišuľke nemohol spraviť, no čím ďalej tým viac váhal, a keď videl ako dole schádza ďalší vysmiaty chalan, tak do seba len hodil shot a šiel hore. Proti gustu žiaden dišputát ... hovorím si v duchu.

Trvalo viac ako pol hodinu kým sa vrátil a celé mi to opísal. Vyzeral naozaj šťastne a s mierom v duši, abstinencia sexu mu už asi naozaj prerastala cez hlavu. Vyrozprával mi ako bola celá izba osvetlená len čiernym UV svetlom, izba ozdobená len neónovo svietiacimi rekvizitami a na posteli silueta ženskej postavy s neprehliadnuteľným nápisom WHORE na tele a kopou ďalších menších svietiacich obrázkov, nápisov a fľakov. Pod bruškom mala nápis PUSSY so šípkami smerujúcimi k jej pičke. Ústa mala označené veľkým svietiacim „O“ ako terč, ku ktorému tiež smerovali šípky od nápisu „cum dumpster“. Výstižné. Asi si viete prestaviť čo boli všetky tie ostatné fľaky na jej vlasoch a perinách okolo pod UV svetlom. Dal dole gate a hneď si ju začal podávať, striedali polohy pri divokom sexe. Keď si ju pretočil na brucho a dal na štyri, tak mala vraj na zadku napísané „no anal, exit only“. Napriek tomu jej strčil aspoň palec do prdelky popri tom ako ju dával zozadu. Vraj riadne kričala do vankúšu ale inak nenamietala. Keď bol skoro hotový, len ju plesol po zadku, odsunul a znovu pritiahol už otočenú, penis jej strčil do jej Ó-čka a spravil sa jej do úst. Keď odchádzal ešte si mľaskala a predychávala.

Len som neveriacky krútil hlavou ako mi opisoval vraj najlepšiu jebačku v jeho živote. Vraj nemá ani veľké výčitky kvôli jeho Mišuľke, keďže to bolo také anonymné. Bol taký nadšený, že keď znovu trochu zregeneroval, rozhodol sa ísť aj na druhé kolo.

Pár minút na to zazvonil zvonček na dverách, tam policajti, rušenie nočného kľudu, nejaký zo susedov sa posťažovali. Tak im Kika sľúbila, že to hneď ukončí. To aj spravila. Zjavne sa bála aby z toho neskôr nemala prúser u rodičov. Vypla hudbu a poslala ľudí domov. Spolu sme to šli oznámiť aj ľuďom na poschodí. Všade už ticho len z trojky sa ozývalo vzdychanie a tlieskanie tiel pri sexe. Zaklopali sme, otvorili dvere a zapli normálne svetlo. Ticho ostalo asi na sekundu, potom sa ozvalo len „Filip?“ ... „Miša?!“

A mladej kurvičke, Filipovej Mišuľke, začervenala tvár tak, že jej to nepomohlo prekryť ani to množstvo semena, ktoré na nej stihla nazbierať za celý večer.