Divoký sen 2

29. 10. 2020 · 1 084 zhlédnutí Imrelax

.
Dokončuješ skrášľovanie sa a vchádzaš do dverí. Sedím v kresle a v nemom úžase pozorujem tú krásu. Decentná maska na tvári, čierny korzet obopínajúci poprsie, čierne podväzky topánkach na vysokom opätku. Na sebe máš náhrdelníky a náramky. Si očarujúca. Odhalená kundička ťa robí skvostnou.Z toalety vychádza iný muž. Si prekvapená, zarazená, zahanbená. Rukami si v panike a zahanbení zakrývaš poprsie, rozkrok. "Drahá, správaj sa ako dáma" , nadýchnem sa a pokračujem " gentlemanovi sa pokazila toaleta tak ma požiadal či može použiť tú našu." " Neuvádzaj ho do ešte väčších rozpakov  a ukáž mu to tvoje skvostné telo, nech sa poteší pohľadom na teba a premôže svoje zahanbenie  z toho že prekvapil dámu v chúlostivej situácii. A keď príde k sebe ukáž mu našu pohostinnosť a prines mu drink na posilnenie, pretože keď vytiahne z nohavíc svoj už aj tak nabehnutý penis a vyhoní si ho pri predstave, že ho môže zasunúť do tvojej kundičky a zajazdiť si na tebe ako na kobylke až do úplneho výstreku svojho semena, tak energiu bude potrebovať.Zahanbene  si sa odkryla. Či pozveš tohoto gentlemana do svojej krásnej kundičky a necháš ho naplniť si predstavy ktoré som tak očividne správne odhadol.Hľadíš na mňa, si nervóza ale vidím na tebe a aj viem že chceš aby ťa vyplnil aj iný penis. Prikývnem.Cítim  tvoju nervozitu ale aj chuť nechať ho ukojiť sa na tvojom tele. Prikývnem a on zachytí môj  súhlas a  od zadu pristupuje k tebe. Stále stojíš ale nechávaš sa ním hladiť po holých ramenách  aj bokoch. Ako ťa za ne drží pritiahne si ťa k sebe a ty musíš na zadočku cítiť jeho krvou naliaty penis. Je očividné ako vzrušenie ktoré pociťuješ potláča tvoju nervozitu.No keď rukami zašiel na tvoje prsia a začal ich hladiť,  nevydržala si nápor vzrušenia a začala vzrušene vzdychať. A pridával do tempa. To ťa dorazilo úplne. Už si neprotestovala ani inak nenamietala. Načisto si sa poddala a oddala extáze. Bolo to niečo úchvatné. Chcel som si vytiahnuť úd z nohavíc no v tom si urobila predklon, rozopla mi poklopec a vytiahla ho sama. Krásne a s veľkou chuťou ho zobrala do svojích úst. Toto gesto tým uvoľnilo cestu tam kde sa už pchal jeho stuhnutý a vlhký penis a ty si bola pripravená ho prijať. Predstavoval som si ako ti musí sladký nektár vytekať z kundičky a ako ti steká po stehnách, ako sa žaľuďom pohráva s tvojimi pyskami, ako ich rozhŕňa a láska. Aj keď to nemôžem vidieť ale živo si to predstavujem. Dotyky a láskanie na posvätnom mieste tvojho tela ešte viac stupňovali tvoje vzrušenie. Ani som nevnímal rozkoš ktorú si mi poskytovala, hlavou mi prebiehali predstavy ako ťa láska svojím žaľuďom pomaly vniká do tvojho krásneho tela. Prudko si vzdychla a[] ja som vedel že ťa vyplnil. Pustila si ma . Sedel som pred tebou , ty v predklone rukami opretá o opierky môjho kresla oddávala si sa rozkoši, ktorú ti spôsoboval iný muž.
Rozpaky, nervozita a stud už boli dávno preč. Ostala len radosť, vzrušenie a slasť. Slasť z prírazov slasť z prenikania cudzieho penisu porušujúceho tabu . Striedavo si sa mi pozerala do očí a slastne privierala.
Vnímal som ako sa jeho prirážanie stupňuje a videl tvojích očiach otázku a náznak zneistenia. "Nechaj ho v sebe" povedal som. Silnejšie si za zaprela do operadiel a chytil som ťa aj ja za boky a pomohol mu pridržať ťa. Náš amant prudko a naplno zasunul svoj nástroj lásky a stuhol. To jeho semeno prúdilo do kundičky ktorá doteraz patrila len a len mne.

Keď posledná kvapka skončila tam kde mala, pomaly som vstal, chytil za ruka spolu sme prešli k posteli. Semeno stekajúce po tvojom krásnom stehne ma vzrušilo ešte viac. Nežne som ťa na tú posteľ položil. "Chcem zažiť slasť ktorú poskytuje už plná kundička cudzieho semena" a pomaly do teba vnikol. Obalilo ma teplo a nezvyčajné vlhko. Pocit , vedomie nezvyčajnosti situácie a faktu že ťa vyplňuje cudzie semeno a to isté semeno mám sám na sebe mi spôsobilo neskutočné vzrušenie s sám ťa doplnil tým svojím.

Ráno po vzrušujúcom a vyčerpávajúcom večere, premýšľajúc o včerajších radovánkach, popíjal som svoju kávu. Moje zadumanie prerušili kroky. "Dobré ráno miláčik, náš známy je ešte tu?" ozvala si sa prichádzakúc. " No, predpokladám že po včerajšom zážitku ešte áno. Sám by som asi len tak neodišiel keby som mal takú možnosť obšťastniť takú krásnu dámu ako si ty" . Len si sa pousmiala. "Poď, dáme si kávu na terase" a šiel som ti po šálku.
"Dobré ráno vospolok" ozvalo sa za nami. " Aká príjemná spoločnosť" poznamenal, keď zahliadol aj teba. Podišiel, podal ruku mne a pobozkal tvoju. "Som rád že tu ste" poznamenal a usmial sa.
"Nechám vás na chvíľočku samých" , vstal som a odišiel do kuchyne. Nemohol som si pomôcť s cez dvere sledoval dianie na terase.
Náš Amant nestrácal čas.
Vidiac jeho ako podišiel od zadu k ratanovému kreslu na ktorom si sedela . Bez rozpakov ti začal masírovať krk a plecia. Ale to bol len začiatok. Pomaly sa nakláňal dopredu a to už rukami zachádzal pod župan .
Neprekvapovalo ma že neodporuješ pretože ti očividne spôsoboval slasť. Zakláňala si hlavu a bolo mi jasné že už masíruje obe vzrušením stojace bradavky. V duchu som počul tvoje slastné vzdychanie a aj pozoroval pomaličky roztvárajúci sa celý župan aby aj jaskyňka lásky dostala svoj diel.
Pokračoval ďalej a masíroval rozhodnejšie až si nebola otvorená úplne a rukou sa jej sama nedotkla a nezačala masturbovať. Už som počul tvoje hlasné vzdychanie a nevydržal to. Musel som víjsť von a pozorovať z blízka. On medzitým už bol medzi tvojimi stehnami, obe ruky na každom z nich a lízal ťa. Pomaly a nežne ale pomaly pridával tak, že si už kričala. Tento výjav ma samozrejme nenechával chladným a už hodnú chvíľu som si ho pomaly honil. Zdvihol zrak a zbadal ma, aj keď som vedel že ma registruje už hodnú chvíľu, pozrel na mňa a na teba.
Nemusel . Podišiel som ešte bližšie a teraz si ma zaregistrovala aj ty. Tvoje vzrušením a slasťou naplnené oči hovorili "som šťastná". Pobozkal som ťa na ústa. Zasnene si sa usmiala a ponúkala si ma dvoma prstami pokrytými tvojím sladkým nektárom. Neodolal som a lízal ich. Ale aj cítil teplo tvojích úst ktoré pohltilo môj penis.
Musel to byť neskutočný, božský výjav. Tvoje prsty v mojich ústach, môj penis v tvojich a Amantove prsty medzi roztiahnutými stehnami v kundičke.
Ale ani táto užasná situácia už nebola dosť ani pre jedného z nás. Chceli sme viac.
Presunuli sme sa na vedľajšiu pohovku. Ale tentoraz v tvojej réžii.
Položila si ma na chrbát a obkročmo sadla si na mňa. Ale neboli sme spojení. Sedela si na mne a môj penis hľadal cestu medzi tvojimi polovičkami. Sediac na mojom bruchu, cítil som pulzujúce teplo a vlhko nenaplnenej kundičky. Chvíľu si ma nechla naprázdno prirážať medzi polovičkami tvojho zadočku ale ani ty si to nevydržala dlho a môj tvrdý penis a vlhký žaluď sa pomaly kĺzal a vnáral do hlbín tvojho tela.
Naplno som sa oddal tomuto momentu slasti a vychutnával si pohostinnosť tvojho tela a živočíšnosť tejto chvíle.
Nevnímal som prítomnosť inej osoby. Začala si zbesilo prirážať ,slastne vzdychať a od vzrušenia tlmene nariekať . Bola si nesmierne krásna a žiadúca. Sústredil som pozornosť len na teba ale podvedome som cítil prítomnosť nášho Amanta, ako sedí v kresle s penisom v ruke a pozoruje nás.
Zakrátko si si na mňa ľahla stuhla a oboma rukami rozťahovala svoje polovičky. Tušil som niečo nezvyčajné ale o to vzrušujúcejšie. Prstoval ti zadoček! A vzápätí to prišlo. Rozťahoval ťa svojím penisom. Pomaly, pomaličky vnikal hlbšie a hlbšie. Cítil som ako popri mojom penise zasunutým hlboko v tebe , vniká iný, rovnako tvrdý a nenásytný vták.
Všetci ako na povel sme stuhli. Každý vychutnával pocit neskutočnej slasti.
Len ty si ticho vzdychla. Krásne, pomaly, vláčne. Neskutočné, neuveriteľné, božské... .
Začala si pohybovať bokmi, pomaly prirážala napichnutá na dve tvrdé klády a pridávala a pridávala. Už si nevzdychala, už si kričala a kričala. Cítil som kŕče a pulzy obopínajúcej ma kundičky a zrejme to isté pociťoval ten druhý. Prirážala si divoko a masturbovala pri tom. Orgazmus musel ďaleko prevyšovať ostatné pred tým, pretože si padla na mňa a ťažko oddychovala. Ale my sme stále boli v tebe a stále v napätí. Znovu si sa posadila a začali sme odznova. Ale už my dvaja. Kričala si znovu ale ešte hlasnejšie, to už nebol orgazmus, bola to explózia... . Oprela si sa o moje plecia a držala. Cítil som záchvevy tvojho vnútra a ... pulzovanie druhého penisu. Zvlášny pocit cítiť ako vedľa toho vášho sa napína iný ako cezeň preteká horúce sperma. Zrazu prestala prišla moja chvíľa. Nikdy som si nemyslel že ho dokážem mať tak veľa.
Spadla si z nás a v momente zaspala. Pohladili sme ťa po nádhernom tele, zakryli dekou a nechali spať. Zaslúžila si si to.