Kolegyňa, Cuckold a Ja(súťažná poviedka)

14. 11. 2020 · 6 172 zhlédnutí amaterretama

Stalo sa to už nejaký rok dozadu, bol som, teda stále aj som, pomerne mladý klacek. Kolegyňa, volajme ju tu Ivana, mala o 12 rokov viac, takmer štyridsiatnička. Ukážkova štyridsiatnička. Pracovali sme spolu v jednej firme, pomaly sa chystala už na odchod do iného zamestnania a posledné mesiace jej pôsobenia sme sa zblížili viac, ako by sa na vydatú ženu patrilo. Začalo to pomerne nevinne, občasné narážky, pohľady, navštevovanie sa v kanceláriach, keď ostatní kolegovia už odišli demotivovaní domov.

Moc vážnosti som tomu nevenoval, občas mi napísala, ako sa mám, čo robím a podobné nezaujímavé veci. Bol víkend a mne zavibroval messenger. Ivka poslala fotku. Fotku z kabínky v obchode, kde si skúšala nové plavky na leto s otázkou, či môže byť. Zaseklo ma, odpísal som jej, či sa náhodou nepomýlila. "Nie, prečo?" Po tejto správe mi stvrdol ako betón. Nikdy som sa tak netešil na pondelok a cestu do práce ako práve v ten deň.
Celý netrpezlivý som čakal do poobedia, keď bude sama v kancelárii. Potichu som vošiel dnu, privítala ma širokým úsmevom spoza monitora. Postavila sa a podišla ku mne. Mala oblečné obtiahnuté rifle, biely top, jej veľmi štíhla postava ma vždy brala. Keby ste hľadali podobnú ženu v porno kategóriach, zadali by ste skinny hotwife. Na nohách mala na boso sandálky, rýchlo som si obzrel jej krásne, štíhle a žilnaté chodidlá, nechty mala nalakované na oranžovo.
"Tak čo, páčili sa ti plavky? Zobrala som si ich." Takže ona neprestáva provokovať, ako chceš, buď alebo. "Musel som si ísť vyhoniť, keď som uvidel správu." Šplechol som jej to rovno do ksichtu. Usmiala sa. Priblížil som sa, a dal jej pusu na pery. Iba takú malú, kamarátsku. Zavzdychala, prižmúrila oči a začali sme sa bozkávať, už poriadne, s jazykmi. Rozopla mi vrchné gombíky na košeli a strčila ruku na hruď. "Vedela som, že bude chlpatá, vlhnem z teba". Začala ma chytať za vtáka cez rifle, rozopla opasok a vopchala mi dnu ruku. "Dobrý nástroj." Povedala a začala mi ho v trenírkach honiť. Musel som prevziať kontrolu, nebude ma cvičiť ako pubertiaka. Vybral som jej ruku von, otočil si ju chrbtom ku mne a po stehná jej stiahol džíny aj s nohavičkami. Roztiahol som jej chutný malý zadok a začal odzadu prstovať, pričom som ju držal pod krkom. Začala sa prehýbať v kolenách, pičacina hlasno čvachtala a môj vták išiel explodovať. "Daj si ho do pusy." Bez rečí si čupla, vybrala ho a začala cucať celý žaluď, nešla moc do hĺbky, o to však drsnejšie sala. Z fajky som sa nemohol urobiť, postavil som ju, aby ma dokončila rukou. Mám to rád tvrdšie a pri jej 54 kilách moc sily nepobrala. "Hoň mi obidvoma rukami a poriadne stisni." Bez námietok pokračovala. "Idem striekať!" Obalila mi žaluď dlaňou a poslal som jej tam plnú dávku horúceho semena. Keď som sa utrel a odchádzal, zistili sme, že nie sme zamknutí. To, že majú hlúpi štastie sa opäť potvrdilo.

Pár týždňov a pár honičiek ubehlo, avšak zasunúť sa mi nepodarilo, vždy to prebiehalo iba potajomky v práci. "V nedeľu na obed príď ku mne domov." Oznámila mi v piatok šepotom na chodbe, keď odchádzala preč. Moj čurák začal spievať Ódu na radosť.

"Čau, už stojím pred vchodom, otvoríš mi?" Vyholený a navoňaný som bral schody po dvoch. Dvere boli pootvorené, vstúpil som dnu. "Poď do obývačky." Vykročil som a....a do piče, jej muž na sedačke. Zmrazilo ma a penis sa zmenšil rýchlosťou 17 cm za sekundu. Čo to má, kurva, byť, pomyslel som si. Odhalil nás a donútil ju ku tomu? Namiesto orgazmu dostanem cez hubu? Bol som ticho. Začali sa nervózne smiať. "Si prekvapený? Nemusíš mať obavy, ak chceš odíď." Začalo mi to byť celé divnejšie. "A keď neodídem, čo sa bude diať?" Otázka zostala chvíľu vo vzduchu. "Stane sa to, prečo si sem pôvodne prišiel. Avšak budeme mať pozorovateľa a možno účastníka." Aj ako heterosexuál som bol nútený priznať, že jej muž vyzeral pomerne obstojne. Sadol som si ku nim a naliali mi drink. Asi som nebol prvý, ktorý im tam skoro odpadol. "Môžeme trtkať, on sa bude pozerať a keď sa dostatočne vzruší, pridá sa." Dohoda bola na svete.

Mala na seba krátke letné šaty, ktoré som jej dal hneď dole. Krásne štíhle telo sa predomnou predvádzalo, bolo napružené ako guma, ktorá ide prasknúť. Hladil som ju, prechádzal rukami od prsníkov až po členky, všade som ju bozkal. Muž bol už vyzlečený a pomaly, s miernou šialenosťou v očiach, si začal honiť vtáka. Na sebe som si nechal iba tričko, z pod ktorého sa mi týčil môj čurák, ktorý si to nasmeroval priamo do jej úst. Teraz som to nenechal iba na žaluď, drzo a bez citu som ho strkal do krku. Zachvíľu som ho mal celý mokrý od slín a zvuky dusenia vo mne prebudili zviera. Položil som ju na chrbát a začal sa hrať s jej veľkou pičkou. Na to aká bola chudá, mala veľký klitoris a pysky sa dali naťahovať do poriadnych rozmerov. Tiekla tak, že som pičacinu začal roztierať po brušku. "Mám si dať kondóm?" Zavzdychal som. "Netreba, má teliesko, trtkaj!" Ozval sa honič pozorovateľ. Nachystal som si ju a pomaly, labužníckym spôsobom som vložil dnu vtáka. Odlesk v očiach mi hovoril, že toto je to, čo potrebovala. Nasadil som tempo, aby som vydržal čo najdlhšie. Chodidlá sa mi natriasali pred očami, začal som cmúlať prsty a oblizovať spodky nôh. Krásne voňali, ich chuť ma privádzala do šialenstva.
Vták si potreboval oddýchnuť, dal som ju na štyri, vypučeným zadkom priamo k jej honiacej polovičke. Začal som palcovať a plieskať po pičke, pritom som sa mu pozeral do očí, pochopil moju výzvu. Mal ho krásne postaveného a už mu vytekali kvapky lásky, bez prípravy ho tam napasoval celého a tvrdo prirážal. "Riadne ju vyjeb!" Prvýkrát v živote som bol svedkom, ako vedľa mňa niekto súloží, objavil som svoj nový fetiš. To mravčenie v tele bolo úžasné, chvíľu som sa len tak prizeral. Začala byť poriadne hlučná, presunul som sa k ústam a strkal dnu. Ruky pri tom nepoužívala, nechala to na mňa, kam až zájdem.
Starý si potreboval dať pauzu. Sadli sme si vedľa seba a spustila sa dvojitá honička od Ivany. Chytila jeho ruku a spoločne ma začali honiť, nechcel som ostať nič dlžný a jeho tvrdý chuj sa ocitol v mojej ruke. Bol to iný pocit, ako keď si honievam, mal som kontrolu nad mužom, vycvičený rokmi sebaukájania, moja ruka naberala rytmus, hlasno vzdychal a tlak v jeho stisku povoľoval. Prestal som, aby sme to ešte neukončili.
Ostal sedieť, Ivanu som posadil na neho, bez toho, aby zasunul. Nohy som si dal na plecia a začal prirážať, aby cítil moje búchanie. Nezmohol sa nič, ani to nechcel, užíval si moju dominanciu. Prestal som a nechal ju kľaknúť ku jeho vtákovi. Chytil som jeho nástroj a vrazil do maželkyných úst, honil som a ona lačne fajčila. Nechal som to iba na jej ústa a odzadu začal prirážať. Naše vzdychy boli také, že sme mohli založiť trio, trio mrdačov. "Budem striekať!" Ozvalo sa z pohovky. Prestal som šukať a išiel som si to pozrieť zblízka. Mačkala mu vajcia a škrtila mu nástroj tesne pod žaluďom, presne ako mne počas minulých kancelárskych honičiek. Hodil jej dávku na tvár a do vlasov, neprestávala hýbať rukou, palce na nohách sa mu vytáčali smerom ku stropu. Na rade som bol ja.
Postavil som ju a pritlačil bruškom ku stene. Ako vtedy, keď som ju prvýkrát odzadu prstoval. Teraz však som z posledných síl prirážal, plieskaj po zadku a hrýzol chrbát. To sú tie momenty, keď vypnite celý okolitý svet a nevnímate, že sa na vás niekto cudzí pozerá so semenom na penise. "Už budem!" Tesne pred výstrekom som ho vytiahol a vyprázdnil sa jej na zadok a stehná. Stále som v ňom cítil chtíč, zohol som si ju k sebe a nechal si vtáka ešte vycucať, až bolesť prevládla nad slasťou.

Všetci sme sa na chvíľu pozerali a zhlboka dýchali. Na to, že to bolo prvýkrát to dopadlo doslova uspokojivo. Nesmierne ma ich zvrhlosť vzrušovala, cítl som, ako naše semenné priateľstvo môže priniesť nejednú zaujímavú nedeľu.