Denník učiteľky :)

2. 12. 2020 · 15 377 zhlédnutí nina315

Naďa bola láskou sklamaná, ale na svoj vek ešte veľmi atraktívna učiteľka. Mala nižšiu štíhlu postavu, tmavohnedé vlasy na štýl Kleopatry a modro-zelené oči. Každé ráno si obliekla prvé šaty čo zbadala v skrini, učesala sa a nalíčila mihalnice. U kaderníčky, kozmetičky už dlhú dobu nebola. Na lásku, sex už vôbec ani nemyslela. Jedine sexy na nej bolo nosenie podväzkov pod šatami, a to tiež len preto že nenávidela pančuchové nohavice okolo jej drieku. Jej myšlienky stále chodili okolo hádok a súdu o majetok s exmanželom a mužov okolo seba si vôbec nevšímala, aj keď sa im ona veľmi páčila a vždy sa na ňu usmievali.
Po rozvode mala striedavú starostlivosť o deti a privyrábala si s lektorovaním účtovníckych kurzov pre nezamestnaných a dospelých. Mala rada túto robotu, lebo bola aspoň medzi ľuďmi, ktorí ju uznávali a nemusela riešiť svoje osobné problémy.

Jedného dňa sa na kurze medzi účastníkmi objavil Patrik, mladý nezamestnaný futbalista. Mal krásne vyšportovanú postavu, vlasy špinavý blond a prenikavé modré oči. Kvôli pandémii zrušili jeho klub, ostal bez príjmov a úrad práce ho poslal povinne na účtovnícky kurz. Účtovníctvo nenávidel, mal zlé spomienky na svoju učiteľku zo školy, ale keď nechcel aby ho vyradili z evidencie nezamestnaných, tak musel tento kurz absolvovať, aj keď každá hodina bola pre neho utrpením. Jeho myšlienky stále chodili okolo svojej priateľky, s ktorou sa nemohol tak často stretávať, čiže sexovať, ako by chcel on.

Na konci kurzu mali mať účastníci skúšku z nadobudnutých teoretických a praktických vedomostí z účtovníctva. Naďa vedela, že Patrik nemá na to, aby tú skúšku bezproblémovo zvládol. Bola však výbornou učiteľkou z celej duše. Neúspech svojich žiakov brala vždy ako osobné zlyhanie a preto navrhla Patrikovi individuálne hodiny účtovníctva. Keď ostatní účastníci odišli domov, oni ešte ostávali v školiacej miestnosti na 1-2 hodiny a preberali učivo, ktoré Patrik nechápal.
Deň pred skúškou nacvičovali príklady. On veľmi dobre napredoval a ona už nemala obavy z toho, že by tú skúšku nezvládol. Tak sa rozhodli dať spoločne kávu z automatu za odmenu….. Ako tam stáli vedľa seba, popíjali horúcu kávu, jeho ruky sa náhodou dotkli jej ruky. V momente zmeravela a …….. obliala sa kávou …. akurát na svoju bielu blúzku. Ospravedlnila sa Patrikovi a išla si na toaletu vyčistiť blúzku. Naozaj sa však potrebovala ukľudniť. Už strašne dávno necítila nič podobné. Za tie roky bez manžela sa naučila žiť bez lásky, sexu a dokonca aj bez masturbácie…..
“Ukľudni sa …. bola to len náhoda …… čo iné by si mohla očakávať …. ty škaredé káčatko ….. a ešte si aj staršia od neho …... určite nie si jeho typ ….”. S takýmito myšlienkami si čistila svoju blúzku. Mala na sebe len čiernu podprsenku, čiernu sukňu a samozrejme podväzky, keďže pančuchové nohavice nenávidela.
V tom momente sa otvorili dvere. Stál tam Patrik. Prišiel sa pozrieť či je všetko v poriadku. To čo videl sa mu veľmi páčilo a ďalej už nevedel odolať pokušeniu. Pristúpil k nej a vášnivo ju pobozkal.
“Celú dobu počas vyučovania som myslel len na teba, …. vždy som túžil mať takú sexi učiteľku, ako si ty …”.
Naďa neverila svojim očiam ani ušiam. Bozk mladého “študenta” ju ešte viac vyviedol z rovnováhy a nevedela rozmýšľať. Lásku však už veľmi dávno necítila, nemala a veľmi ju potrebovala. Tak položila blúzku na zem a pobozkala Patrika.
Dlho sa vášnivo bozkávali, kým postúpili ďalej. Patrik jej vypol podprsenku jednou rukou. Druhou ju jemne hladkal na prsiach. Ona ešte stále trošku bojovala sama so sebou …. no napriek tomu ho pomaličky začala hladkať po chrbte.
Rozhodol sa, že pošle svoj jazyk na expedíciu. Začal bozkávať jej krk … potom prsia. Jej sladká vôňa parfému a zrýchlený dych rýchlo zapôsobili na mladého športovca a spod nohavíc sa už ukazovala jeho mužnosť v plnej veľkosti. Naďa pomaličky rozopla gombíky na jeho rifliach a začala hladkať jeho penis. Jeho ruky sa posunuli pod jej sukňu. Jej kundička bola veľmi mokrá. Stačilo pár pohybov jeho prstami, trošku dráždenia jej klitorisu ….. a ona hneď dosiahla orgazmus. Držal ju v objatí jeho pevnými rukami. Bozkával jej krk a trpezlivo čakal, kým sa učiteľka ukľudní.
Nebolo treba dlho čakať. Ona si kľakla na kolená a začala olizovať jeho penis. Začala pekne pomaličky jeho žaluďom až sa postupne presunula jazykom k jeho vajciam …. a potom späť. On vzdychal a prosil ju aby ho už konečne vzala do úst. Tak mu vyhovela. Robila to tak klasicky ….. jednou rukou masírovala jeho gule a pritom ho fajčila občas krúžiac jazykom okolo jeho žaluďa. Patrik však o chvíľku pritvrdil a zasunul svoj penis do jej úst až na doraz, až sa učiteľka nevedela nadýchnuť. Hlboký orál ešte nikdy predtým nerobila, bolo to na hranici jej prípustných možností, ale pohľad na mladého, vzdychajúceho športovca jej opäť prebudil už oddýchnutú kundičku a veľmi sa tešila už na blížiaci sa druhý orgazmus.
"Chcem Ťa cítiť v sebe" - stonala. On ju otočil, oprel o stenu a pomaličky jej od zadu zasunul vtáka do mokrej kundičky. Najprv boli jeho pohyby jemné a pomalé.
Medzi dvoma pohybmi čakal pár sekúnd a dráždil jej klitoris. Postupom času sa ich pohyby postupne zrýchlili a už sa blížili obaja k vyvrcholeniu. Najprv sa spravila ona ….. prvýkrát v živote na mokro a potom jej on postriekal zadok.

Skúšku z účtovníctva samozrejme zvládol výborne. Pri odovzdávaní certifikátov jej pošepkal: "mám kamaráta z futbalového klubu. Naučíš aj jeho účtovať?" ...... To je už ale iný príbeh učiteľky. …..;)